Banner for Profile - Nijmegen Bijsterhuizen

Profile - Nijmegen Bijsterhuizen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Bijsterhuizen 1103, 6546 AR Nijmegen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kwam tegen sluitingstijd aan bij Profile met n lekke/lege band. Ondanks dat ze eigenlijk gingen sluiten,hebben ze me toch geholpen,bleek n lekkend ventiel te zijn. Hebben ze snel en kostenloos gerepar... See more

Rated 5 out of 5 stars

's-Ochtends gebeld voor een nieuwe accu voor een Kia Picanto. Moest worden besteld, zou dezelfde middag al binnen zijn! Afspraak gemaakt en eind vd middag zat er al een nieuwe, goede accu in! Moest we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en de kwaliteit van reparaties of een airco controle service zijn heel goed. Ben erg tevreden over de service van Profile garage. Ga zo door zou ik zeggen! 👍🏻😀

Rated 5 out of 5 stars

Voor een 'probleem' met je band kun je zeer snel bij Profile Bijsterhuizen terecht. Deze vestiging geeft goed advies, helpt je en de receptie is uitermate behulpzaam. Tenslotte word je bandenprobleem... See more

Company details

1. Auto Repair Shop
  2. Car Inspection Station
  3. Car Repair and Maintenance
  4. Car Service
  5. Tire Shop
  6. Truck Repair Shop

Written by the company

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Contact info

• Bijsterhuizen 1103, 6546 AR, Nijmegen, Gelderland, Netherlands

• 0900-7763453
Promotion box for Profile - Nijmegen Bijsterhuizen

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8,756 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Houden zich aan hun afspaken

Ze waren behulpzaam en hielden zich aan hun afspraken. Ook transparant en telefonisch op de hoogte gehouden. Top

May 8, 2024

Hallo Wilke,

Bedankt voor uw fijne review en we zijn blij dat alles transparant geweest is voor u!

Rated 1 out of 5 stars

apk laten keuren

ik heb mijn apk laten keuren. die was afgekeurd en ik kreeg nou niet het idee dat ze me heel graag verder wouden helpen. ook heel ongeïnteresseerde houding door een aantal werknemers. niet wat ik verwacht had !

April 23, 2024

Hallo Tom,

Bedankt voor uw review.

U was hier met uw auto voor de APK en die hebben we inderdaad af moeten keuren op een aantal punten.
Deze punten en de eventuele kosten voor het repareren hiervan heeft de receptionist volgens ons netjes met u besproken.
Het klinkt dan ook een beetje frappant dat we de afkeurpunten en eventuele reparatie kosten met u besproken hebben maar u vervolgens niet verder zouden willen helpen.

Rated 1 out of 5 stars

Kwaliteit en kwantiteit

Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Profile Bijsterhuizen. In al die jaren ben ik ontzettend fijn behandeld. Het bedrijf is nu groeiende en er zijn allerlei nieuwe werknemers aangenomen. Helaas zie ik nu dat kwaliteit en kwantiteit niet meer in balans is. Na meerdere negatieve ervaringen (niet doen wat gezegd wordt) toch deze review. Ik gun het de mensen van harte, maar zie dat het dus belangrijk is om niet te snel te groeien. Ik voel me inmiddels een nummer in de rij en zie een zakelijke, afstandelijke afhandeling. Ook bij een simpele vraag als; hoe is de rekening opgebouwd, zodat ik weet wat ik betaal.

April 23, 2024

Hallo Tom,

Vervelend om te lezen dat uw laatste ervaringen bij onze vestiging negatief geweest zijn.

Helaas zijn ook wij genoodzaakt geweest in de laatste jaren om verschillende prijsverhogingen door te voeren om de kwaliteit te waarborgen, maar juist ook te verbeteren.

We hebben u altijd netjes geholpen met een goede prijs-kwaliteitverhouding en zelfs een of meerdere keren een gratis leenauto meegegeven als service.

In uw recentere ervaringen bij onze vestiging zijn er dus zoals eerder gezegd uiteraard prijsverhogingen geweest in vergelijking met een aantal jaar geleden, maar onze passie voor het leveren van goede service en kwaliteit zijn ongewijzigd gebleven.

We hopen dat u hier begrip voor heeft en dat we u in de toekomst gewoon weer als tevreden klant verder kunnen helpen!

Snel, vriendelijk en vakkundig

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen en ondertussen genoten van een lekkere kop koffie.

April 12, 2024

Hoi Patrick,

Bedankt voor uw positieve review!

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de koffie lekker was :)

Gewoon prima

Gewoon prima, 4 bandjes wisselen half uurtje wachten en weer door

March 19, 2024

Hallo Robby,

Bedankt voor uw positieve review en goed om te horen dat alles snel en soepel verlopen is!

Rated 3 out of 5 stars

Ik moet erg lang wachten voor simpele…

Ik moet erg lang wachten voor simpele dingen. Ruitenwisser wissel duurde 30 minuten, tijdens APK gaat motorkap erg lang open (electrische auto heeft geen motor en chassis nr zit niet in voorbak).

January 30, 2024

Hallo Noel,

Ik zie dat de werkzaamheden 1 uur en 10 minuten hebben geduurd.
Een APK-keuring, afhankelijk van de auto, neemt ongeveer 45 tot 60 minuten in beslag.
Aangezien de koplampen ook zijn afgesteld én dat er een ruitenwisser vervangen diende te worden, die overigens niet op voorraad lag en dus nog besteld en opgehaald moest worden, kan ik alleen maar concluderen dat de werkzaamheden zeer vlot zijn uitgevoerd.

Bij een Tesla zijn de te controleren onderdelen vaak ook meer dicht gebouwd met plaatwerk, wat de APK tijd niet ten goede komt.
Daarnaast is er de mogelijkheid bij een APK om de auto neer te zetten zodat als er iets uitkomt of de auto in de steekproef valt, er niet onnodig gewacht hoeft te worden.

De reden dat de motorkap / bagageruimte open staat is omdat hier o.a. de accu gecontroleerd wordt op eventuele lekkages en of die degelijk vast zit.

Rated 5 out of 5 stars

Profile Bijsterhuizen Nijmegen lekker…

Profile Bijsterhuizen Nijmegen lekker no nonsense en ontspannen. Schakelen gaat gemakkelijk. Vriendelijk, behulpzaam en goed van kennis aan de balie. als er wat is dan bellen ze en zeggen gewoon wat er is. Ik heb geen verstand van banden e.d. Zij wel, waarom zou ik hen niet geloven? Dat ik dus gewoon. Prijs? Het wordt altijd opgelost als er iets is, en je wordt geod en correct geholpen. Dan is de prijs een tweede. En die is echt wel ok. Aanrader!

January 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Problemen geconstateerd bij de keuring meteen gemaakt.

January 11, 2024

Hoi Jacqueline,

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij dat we de problemen die bij de APK geconstateerd waren meteen hebben kunnen oplossen en u zo weer snel en veilig de weg op hebben kunnen helpen!

ik kom er al jaren

ik kom er al jaren, en ben altijd goed geholpen, en heb altijd een eerlijke prijs betaald, en soms ook een stukje coulance gekregen.
Ik vertrouw ze, en dat hebben ze nooit beschaamd

January 10, 2024

Hallo Peter,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u altijd goed en eerlijk geholpen bent, zoals het hoort uiteraard.
We zijn dan ook blij dat u al jaren vaste klant bent en hopen hier nog veel meer jaren aan toe te voegen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look