Pronto Wonen - Sliedrecht Reviews

TrustScore 4 out of 5

Brouwerstraat 17, 3364 BE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Bedrijf is vooral goed in het verkopen van meubelen. Vriendelijke verkopers, daar mankeert het niet aan. Volgens de verkoper zouden alle bestelde meubelen in week 22, vorige week dus, geleverd worden... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe. Door het enthousiasme van haar maar ook zeker haar kundige advies zijn we eigenlijk gewoon niet meer verder gaan kijken (was wel de bedoeling). Renèe hi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dit jaar onze meubels, kussens en accessoires gekocht bij Pronto Sliedrecht. Door 3 verschillende verkoopsters heel goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd voor je en willen dat je... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Sliedrecht

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

843 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Bank eetkamerstoelen barkrukken besteld…

Bank eetkamerstoelen barkrukken besteld fijn deskundig personeel. mooie winkel fijn te woord gestaan.

May 25, 2024

Bedankt voor al je complimenten Leonie! We zijn blij dat je zo tevreden bent 😊

Rated 1 out of 5 stars

4stuks eetkamer stoelen besteld.

4stuks eetkamer stoelen besteld voor levering wk18-2024. Aanbetaling 25%. Ophalen winkel Sliedrecht.
Na enige tijd mail van Pronto, levering wordt wk30-2024! en ophalen in magazijn Barendrecht !

May 4, 2024

Beste Kees,

Bedankt voor je review! Helaas waren de stoelen in jouw gekozen kleur niet op voorraad en hebben we ze voor jou besteld. Ze zijn besteld in week 18 en komen in week 30 binnen. De winkelmedewerker was helaas vergeten de datum correct op de bon te zetten, dus vandaar de verwarring. Onze oprechte excuses daarvoor.

Mocht je het graag in Sliedrecht ophalen is dat zeker mogelijk! Neem zeker nog even contact met ons op om dat samen te regelen: 0184 411 366

Rated 5 out of 5 stars

Mooie bank, goed geholpen!

Wij hebben in december een bank besteld bij Lisa, we wilden graag wat anders dan normaal en hier werden we super goed bij geholpen. De bank is nu binnen en we zijn er heel blij mee! Het is precies wat we er van hoopten.

January 31, 2024

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat! Daar doen we het voor 😊👏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Pronto Wonen Sliedrecht een top winkel!

Wat is Pronto Wonen Sliedrecht een fijne winkel! Ik was op zoek naar een fauteuil en ik kon lekker rustig rond kijken. Het personeel heeft me heel goed geholpen en ik ben erg blij met de aankoop

April 2, 2024

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Wij zijn blij dat alles helemaal naar wens is geweest! Leuk dat je er was en dat we je mochten helpen met het uitkiezen van een nieuwe fauteuil 😊

Klantvriendelijk en professioneel

Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bank, erg behulpzaam en klantvriendelijk personeel.

January 24, 2024

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Prachtige complimenten! Daar wordt ons gehele team zeer blij van 😊

Rated 5 out of 5 stars

Een bank besteld vandaag geleverd ik…

Een bank besteld vandaag geleverd ik ben er heel blij mee Bedankt Pronto sliedrecht.. ik kom zeker weten terug voor de eettafel.. leuke en mooie meubels.

April 4, 2024

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Fijn dat je nieuwe bank helemaal naar wens is Hatice! Leuk dat we je binnenkort weer terugzien in onze winkel, tot dan ☕✨

Rated 1 out of 5 stars

Nieuw kopen , krijgen showmodel

Ik koop nieuwe stoelen kleur bruin
Krijg bij het magazijn n doos
Waar geen bruine stoel in zit
Gebeld met Sliedrecht ,ze geloven je niet , ja hoor die doos is bruin
Terug naar de zaak n paar dagen later
En ja hoor die stoel in de zaak is n heel andere kleur
En wat nu 🤔. Gaan we oplossen , we naar Sliedrecht krijg je twee showmodellen geleverd met n vlek , stof kapot , en er gaat niets van de prijs af 😡 zelf maar opgelost ,om dan maar twee andere stoelen ( kleur ) te nemen
Dus we zijn wel klaar met pronto
Drie keer naar Sliedrecht rijden
Geen service
Wij hadden graag daar nog n tafel gezien , maar durven dat niet mee aan
Nu alles gekocht bij hartog 👌

March 7, 2024

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van je ervaring en het aan ons kenbaar maken van je ontevredenheid. We begrijpen dat het ontvangen van stoelen die niet aan je verwachtingen voldeden, zeer teleurstellend was. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe de kleurafwijking heeft kunnen ontstaan.

Omdat we de situatie zelf ook erg vervelend vonden hebben we je nog een cadeaupakket meegegeven voor al het ongemak.

Mocht je dit nog verder willen bespreken kun je altijd contact opnemen via: 0184 411 366

GEEN PROBLEEM BIJ RETOUR

Wij hadden eetkamerstoelen gekocht, maar zonder wieltjes. Hierop werden wij gewezen door onze dochter die strepen op haar laminaatvloer heeft door het verschuiven vaan haart stoelen. Wij hebben onze aankoop terug kunnen draaien zonder problemen en dat vinden wij tof van Pronto (medewerksters)
Dankjewel.

December 26, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van je ervaring Johan! We zijn blij dat onze service helemaal naar wens was 😊

Rated 5 out of 5 stars

Goede stoelen en prima service

Mooie en comfortabele stoelen gekocht. Enorm goed geholpen in de winkel. Nalevering tweede stoel snel en goed verlopen. Erg blij met de stoelen en de goede service.

December 27, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Wat fijn om hier te lezen dat je zo tevreden bent over de nieuwe stoelen 😊 Bedankt voor het delen van je ervaring en we hopen dat je er nog jarenlang plezier van zult hebben.

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag onze bestelde tafel en…

Vanmiddag onze bestelde tafel en stoelen gekregen..
Super blij mee...
Dank jullie wel...Pronto Sliedrecht

November 24, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent! Daar worden wij ook blij van 😊👏🏼

Rated 4 out of 5 stars

DUIDELIJKHEID!!

Wij zijn prettig en goed te woord gestaan door een medewerkster.
Alles wat wij wilde weten is ons duidelijk uitgelegd want wij wilde nieuwe eetkamer stoelen aanschaffen.

November 18, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Wat fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens was tijdens je bezoek aan onze winkel! Bedankt voor je review ✨

Rated 4 out of 5 stars

Bernadette uit Gorinchem heeft mij goed geholpen

Ik ben geholpen door Bernadette uit Gorinchem werkzaam bij Pronto Sliedrecht.
Ze heeft me goed advies gegeven en was heel vriendelijk.
Pronto Sliedrecht is een aanrader

Harrie van den Ouweland

September 14, 2023

Beste Harrie,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We zijn blij dat je helemaal naar wens bent geholpen door een van onze adviseurs 😊 Erg leuk om te lezen dat je ons zou aanraden!

Rated 2 out of 5 stars

Bij het afhaal adres was de deur…

Bij het afhaal adres was de deur gesloten en via een kleuter tekening verwezen met twee keer links deur 8 naar het juiste adres verwezen, daar aangekomen werd er gezegd even wachten ik moet eerst even wat verkopen en werd de bestelbon meegenomen naar een " kantoortje " na een drie kwartier was de verkoop geslaagd en was ik aan de beurt en stond ik na 5 minuten geslaagd buiten. Service kan naar mijn mening beter

August 14, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat het afhalen van je producten niet naar wens is verlopen. Op het pand hebben wij inderdaad borden hangen die aanduiden dat je aan de achterkant je bestelling kan ophalen. Dit zodat klanten niet onnodig aan de voorkant naar binnen hoeven te lopen 😊

Helaas weten we uit je review niet af te lezen wie je precies geholpen heeft. Graag zouden we dit van je horen zodat we dit verder met ons team kunnen doornemen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat volgende ervaringen voor iedereen nog beter zijn!

We hopen dat je contact met ons opneemt en de situatie verder uitlegt via: service@mc-l.nl of 0180 644 644

Rated 5 out of 5 stars

Advies passend bij de persoon/het gezin

Perfecte winkel ervaring vandaag gehad. Bij Pronto Wonen Sliedrecht krijg je echt advies op maat. Weet je precies wat je wilt of heb je meer tijd en advies nodig, hier bieden ze beide aan bij een gezellige sfeer.
Ik had al vooronderzoek gedaan op de website (en andere sites) en kwam dan ook met een doel. Okay wellicht met enige grootheidswaanzin. Bernadette trok het kortste strootje en kon op maandagochtend aan de bak. Zij bleek de perfecte persoon voor ons. Want ik moest toch even de tafel gaan bekijken in een kleiner formaat en een andere in het groot. Ook een eetbankje erbij zou er anders uitzien. Omdat de tafel die wij wenste geen eetbank had mochten we de stoelen en bank bij de tafel plaatsen. Echt geweldig, zo zie je wat het wordt.
Wij komen zeker over een paar maanden terug om onze relaxbank samen te stellen in dezelfde kleur als de stoelen en de eetbank. (al is het alleen al voor de gezelligheid 😉 )

July 24, 2023

Hi Esther,

Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review. We waarderen het als team zeer dat je jouw positieve winkelervaring wilde delen!
Samen hebben we mooie keuzes kunnen maken en wij vonden het erg gezellig dat jullie er waren er 😊
Tot de volgende keer! ☕

We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe

We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe.
Renèe hielp ons erg leuk, ongedwongen sfeer en kregen zelfs nog gratis wat te drinken.
Zeker geen pushen wat ze bij veel andere meubelwinkels doen.
Kortom een super goede ervaring en zeker een aanrader.
Binnenkort zien jullie ons weer terug voor verdere nieuwe inrichting.

July 5, 2023

Hi Ramon,

Bedankt voor deze geweldige complimentjes over onze Renée 😊
Wij vonden het gezellig dat jullie bij ons in de winkel waren en vinden het erg leuk dat we jullie binnenkort nogmaals mogen helpen met het maken van mooie keuzes.

Tot dan!

Rated 5 out of 5 stars

Professioneel geholpen en zeer klantvriendelijk

Bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. Prachtige zaak waar je altijd wel kan slagen. Ik kom hier zéker weer terug.

June 29, 2023

Hi Annemieke,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Erg leuk om te lezen dat je onze winkel zo mooi ingericht vindt en gezellig dat we je vaker gaan zien 😊 Tot dan!

Vriendelijk personeel

June 27, 2023

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht

Bedankt voor deze beoordeling!
We zijn blij dat je onze service vriendelijk vind en super dat je ons maar liefst 5 sterren geeft 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super! Een dikke aanrader.

Fijne service, alle geduld en vriendelijk personeel. Er wordt echt met je meegekeken en gekeken naar alle opties.

June 24, 2023

Hi Manon,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service 😊

The Trustpilot Experience

Take a closer look