Bedrijf is vooral goed in het verkopen van meubelen. Vriendelijke verkopers, daar mankeert het niet aan. Volgens de verkoper zouden alle bestelde meubelen in week 22, vorige week dus, geleverd worden... See more
See what reviewers are saying
We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe. Door het enthousiasme van haar maar ook zeker haar kundige advies zijn we eigenlijk gewoon niet meer verder gaan kijken (was wel de bedoeling). Renèe hi... See more
Company replied
Wij hadden eetkamerstoelen gekocht, maar zonder wieltjes. Hierop werden wij gewezen door onze dochter die strepen op haar laminaatvloer heeft door het verschuiven vaan haart stoelen. Wij hebben onze... See more
Company details
About Pronto Wonen - Sliedrecht
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Contact info
Brouwerstraat 17, 3364 BE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Netherlands
- 0184-411366
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastische service
Door een storing was de winkel eigenlijk gesloten. Britt was zo lief om stoelen naar buiten te halen met haar collega's zodat mijn moeder die slecht ter been is buiten kon proberen. En een keuze kon maken. Mijn moeder is goed geslaagd en blij met haar eetkamerstoelen. Een fantastische service

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
Goede en eerlijk service.
Goed geholpen met een eerlijke service en erg behulpzaam.

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
erg leuk ingedeelde winkel / vriendelijk personeel
erg leuk ingedeelde winkel , mooie niet al te dure spullen , leuke accesoires en ontzettend vriendelijke en behulpzaam personeel

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
De leveringen waren goed maar helaas…
De leveringen waren goed maar helaas was die kast op verschillende plaatsen flink beschadigd Maar door verschillende foto,s opgestuurd te hebben is het probleem de zelfde dag nog opgelost

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
Mooie en fijne zaak met heel vriendelijk personeel
Heel fijn en vriendelijk geholpen en snel beschikbaar

Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper. Dacht mee. Was duidelijk.
Zeer behulpzaam personeel!
Dit jaar onze meubels, kussens en accessoires gekocht bij Pronto Sliedrecht. Door 3 verschillende verkoopsters heel goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd voor je en willen dat je deur uitgaat met iets dat echt naar je zin is.

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
Wat een fijne ervaring . . .
De vier eetkamerstoelen die we zochten hadden we snel gevonden bij Pronto Wonen in Sliedrecht. Faire prijs en uit voorraad leverbaar maar verkoopster "Britt" maakte onze dag pas echt geslaagd met haar deskundig advies en spontane benadering.

Tafelblad slecht
Aanvulling op mijn review..
Ik krijg nu een reactie op mijn review NADAT ik jullie een mail heb gestuurd.
Dus niet zoals in jullie in je antwoord beweren dat ik niet heb gereageerd.
Het is natuurlijk een broodje aap verhaal dat ik een tafel met minstens 100 wormgaatjes moet accepteren. Zo staan ze ook niet in de showroom toch?
Ik ben inmiddels via mail accoord gegaan met jullie aanbod van 150 euro reductie op de tafel van 1100 euro.
goedemiddag,
Ik heb een review geplaatst over een tafelblad en kreeg daarop de reactie dat ik moest mailen naar een bepaald emailadres van jullie, maar mijn mails komen echter steeds terug als delivery fail dus ik kan geen mail maar dat adres sturen.
Heeft u een alternatief mailadres voor mij? Met vriendelijke groet,
Peter

Reply from Pronto Wonen - Sliedrecht
Twee kasten gekocht omdat deze uit de…
Twee kasten gekocht omdat deze uit de collectie zouden gaan. In de loods v pronto in Barendrecht hebben ze deze opgeslagen. Eindelijk konden we na de Corona crisis onze kasten ophalen . Eindelijk stonden de kasten maar de deuren waren te groot en kunnen niet dicht. Vanuit pronto krijgen we geen hulp alleen dat we iets anders kunnen uitzoeken en bij een goedkoper product krijg je geen geld terug en bij een duurder product moet je maar ff bijbetalen. Ook verwachten ze dat je zelf de meubels even netjes komt afleveren. Slechte service en totaal geen moeite genomen om naar onze waardeloze kasten te komen kijken.
Een magneet is aangeboden maar dat is het probleem niet. Er is nooit gemeld dat de meubels een bepaalde tijd mogen staan In de opslag hebben de deuren open gestaan waardoor deze zijn gaan uitzetten en nu niet meer dicht kunnen. Of de kasten er nu 1, 2 of weet ik niet hoeveel jaar staan, op het moment van ophalen horen ze in orde te zijn. Je koopt toch niet elke twee jaar een nieuwe kast????

Wij hebben een…
Wij hebben een bankstel,salontafel,eettafel,tv meubel en div stoelen van Pronto.
Nooit geen problemen gehad.
Prima zaak,met mooie spullen.

The Trustpilot Experience