Pronto Wonen - Uden Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Industrielaan 17 D, 5405 AA Uden, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne ervaring. Voor het inrichtingvan mijn praktijkruimte zijn we geholpen door Jordy, die vroeger bij ons gewerkt heeft, dat maakt het extra bijzonder.Zijn betrokkenheid, rust en deskundighe... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij waren op zoek naar 2 fauteuils en een kleed. De enthousiaste Erna sprak ons aan. Mede door haar deskundigheid, eerlijkheid, en enthousiasme zijn wij erg goed geslaagd in Uden. Als je nadien n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag wederom weer een bezoek gebracht bij jullie in de winkel, We willen graag een compliment uitbrengen aan NadiaR.die ons vorige week ook prima geholpen heeft, op een zeer vriendelijke,rus... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend leuk geholpen bij het uitzoeken van een bankstel. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen met een gebakje en een kopje koffie. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en erg beh... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Uden

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

830 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Alle tijd en alle begrip

Alle tijd en alle begrip voor mijn getwijfel. Uiteindelijk tot een hele mooie samengestelde droombank weten te komen. Dankjewel Erna!

April 11, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Bedankt voor deze super leuke review, Loes! Wij vinden het heel fijn om te horen dat onze collega Erna u zo goed heeft geholpen uw droombank samen te stellen! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 4 out of 5 stars

Omdat we netjes geholpen zijn met goede…

Omdat we netjes geholpen zijn met goede uitleg door Erna.

April 1, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Jos, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Erna! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Vanwege de uitstekende service die is…

Vanwege de uitstekende service die is gegeven door Erna. Goed gepast en eerlijk advies!

March 24, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Chantal, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Erna! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Nieuwe stoel

Vriendelijk personeel wat met je mee denkt en goed advies geeft.

March 11, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, super fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

personeel vriendelijk behulpzaam…

personeel vriendelijk behulpzaam geduldig op alle vragen antwoord gekregen!
hoe vaak ik ook kwam altijd netjes ontvangen!

February 26, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Marja, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag wederom weer een bezoek…

Vanmiddag wederom weer een bezoek gebracht bij jullie in de winkel,
op een zeer vriendelijke,rustige,vakkundige wijze.Vanmiddag kwam daar ook stylliste Dewi bij.
Wij komen zeker terug.
Met vriendelijke groet
Fam.Poort uit Wijchen

February 22, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Familie Poort, wat een super leuke review om te mogen ontvangen, bedankt hiervoor! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Verder wensen wij u veel plezier met de aankoop en hopen wij u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Veel keuze

Veel keuze, diverse prijsklassen, aankoop bij de balie snel geregeld, levertijd in ons geval binnen een week dus lekker snel! En ook op zondag open, heel handig!

February 18, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en snel van de bestelling heeft kunnen genieten. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Complete inboedel aangeschaft

We hebben weer een complete inboedel gekocht. Mooie spullen. Geholpen door Lobke die ons zeer netjes heeft geholpen en mee gedacht over inrichting.
Jammer dat als je voor duizenden euro's koopt Pronto of eigenaar dus niet mee wil denken om bijvoorbeeld voor €250,00 accessoires te mogen uitzoeken. Kost hen dan misschien €50,00 maar voor het gevoel. :) Nu is het niets.
Ook als ze in twee keer moeten leveren extra geld. Zou zeggen als je voor zoveel geld koopt mag er toch wel iets zijn.
Toch mooie meubels gekocht waarbij wij ervan uit gaan er weer jaren mee vooruit te kunnen.

February 9, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Lobke. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te kunnen verbeteren! Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Goed advies

Goed ontvangst , goede uitleg en advies

January 23, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 1 out of 5 stars

Wij zijn al jaren klant bij Pronto…

Wij zijn al jaren klant bij Pronto Uden, altijd keurig geholpen en tevreden over de producten.
Nu hebben we een schitterende hoekbank gekocht en deze op advies van Pronto Uden de garantie afgesloten bij de all in house service. Dit was een waardeloos advies. Deze service siert het bedrijf niet. Heb op 9-1 melding gemaakt van een kapotte bank, binnen 5 dagen zou er contact opgenomen worden. heb uiteindelijk gisteren zelf contact opgenomen met Pronto Uden, deze wilde uit service wel een telefoontje plegen richting all in house, maar ip bleven hun er tussenuit. Bijzonder want ik heb toch echt iets gekocht bij Pronto. (lijkt nu een beetje op een afschuifsysteem)
Heb hierna toch zelf ook nog maar contact opgenomen met all in house, maar ook daar krijg je een telefoniste die de shit aan mag horen maar verder niks voor je kan doen. Als nogmaals zeggen binnen 5 dagen neemt de planning contact op.

Na aanleiding van het antwoord van Pronto op deze review. Contact gehad, helaas geen stap verder. Kreeg letterlijk te horen, we kunnen niet veel meer doen, dan nogmaals bellen. Onze eigen monteur zit ook overvol. Zegt misschien ook iets over de kwaliteit van nu? Er wordt zelfs gesuggereerd dat ik een verzoek van 25 jan heb afgeslagen. Heb alleen nooit een uitnodiging gehad van 25 jan. Heb wel op 25 jan een datum gekregen 5 maart, deze heb ik afgewezen. Nu staat hij op 15 maart. Een melding van 9 jan die op 15 maart gerepareerd wordt.
Helaas

14-2-24
Ik denk dat jullie meerdere klachten door elkaar halen.
Er is gisteren geen contact geweest om de afspraak te vervroegen.

January 9, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, wij vinden het uiteraard heel vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over deze service. Wij zouden u graag verder willen helpen alleen hebben wij geen gegevens van u n.a.v. deze review. U kunt hiervoor telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met ons via 040-7200600! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

UPDATE 14-02 :
Beste klant, gisteren hebben wij contact met u opgenomen om aan u door te geven dat het gelukt is om de afspraak naar voren te schuiven. Wij willen nogmaals onze excuses maken voor het ongemak en hopen dat u snel kan gaan genieten van uw prachtige hoekbank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een prachtige hoekbank…

Wij hebben een prachtige hoekbank gekocht en zijn zeer tevreden met verkoopster Boni, die ons adviseerde. Ze begreep precies wat we wilden en wat bij ons past. Paste alles zo aan hoe wij het wilde hebben. We voelde ons daardoor erg thuis bij Pronto en zullen zeer zeker vaker komen. Ook om lieve Boni gedag te zeggen.

January 19, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Wat een super leuke review om te mogen ontvangen, bedankt hiervoor Sjan! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Boni! Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer in onze winkel terug te zien! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 4 out of 5 stars

Aardig en behulpzaam personeel die met…

Aardig en behulpzaam personeel die met je mee denkt zonder opdringerig te zijn.
Ook houden ze je goed op de hoogte via mail over de status van je besteling.

January 20, 2024

Reply from Pronto Wonen - Uden

Wat een fijne review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet , Pronto Wonen Uden

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

December 29, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Marielle, bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

snelle, goede levering.

De stoelen die we graag wilden waren op voorraad. Op zondag gekocht en woensdag al in huis staan. Super snel dus. Ben klantvriendelijk geholpen.

November 29, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Monique, wat fijn om te horen dat u al zo snel de stoelen in huis had! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Supermooie en fijne winkel

Hier kun je op je gemak rondlopen en kijken. Mooie opstelling van de meubels en geen personeel/studentjes die meteen bij binnenkomst op je afstormen. Als je dan toch iets nodig hebt goed advies en tips ....en een kopje koffie (met een koekje) !!!

November 22, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Wat een leuke review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

November 28, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad! Wij hopen u dan ook vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 4 out of 5 stars

Op een vriendelijke manier geholpen…

Op een vriendelijke manier geholpen door medewerkster Lobke. Goede uitleg bij vragen.

October 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Jan, bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Lobke! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

De dame heeft me goed geholpen

De dame heeft me goed geholpen
Daarnaast nu ik het kan doen wil ik de misleidende reclame toch wel even benoemen
Bank kost zonder extra €1499.-
Dan heb je alles rond en zie je ineens een bedrag van 1760.95 ???ik wilde de bank zoals hij daar staat voor doe prijs.
Dan blijkt ineens dat er daar een “ extra zitcomfor inzit.
Zeer misleidend !!!
Want bij beschrijving staat als je de extra’s wilt dan prijs hoger.
Vind dit niet fair om zo te doen.

October 17, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Dorien, bedankt voor uw beoordeling! Op onze prijskaarten wordt altijd de exclusief optie prijs en inclusief opties prijs getoond. De exclusief prijs is dus met het standaard zitcomfort, de opstelling zoals de bank in de showroom staat en de stof die erop zit. Wanneer je een bank gaat samenstellen en bijvoorbeeld voor een ander zitcomfort of stofsoort kiest dan de standaard kan dit een verschil in prijs geven. Wij hopen dat het zo wat duidelijker voor u is en wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Fijn en goed advies

Behulpzaam
Ze liet ook de verschillende opties zien
Ook goed advies
Super bedankt
Fam huysmans

October 14, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Chantal, bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

We werden goed geholpen.

We werden goed geholpen.
Ze nam de tijd voor ons en dacht mee na met ons.
Dankjewel Demi L

September 28, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat fijn om te horen dat onze collega Demi u zo goed heeft geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

The Trustpilot Experience

Take a closer look