Pronto Wonen - Uden Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Industrielaan 17 D, 5405 AA Uden, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne ervaring. Voor het inrichtingvan mijn praktijkruimte zijn we geholpen door Jordy, die vroeger bij ons gewerkt heeft, dat maakt het extra bijzonder.Zijn betrokkenheid, rust en deskundighe... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij waren op zoek naar 2 fauteuils en een kleed. De enthousiaste Erna sprak ons aan. Mede door haar deskundigheid, eerlijkheid, en enthousiasme zijn wij erg goed geslaagd in Uden. Als je nadien n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag wederom weer een bezoek gebracht bij jullie in de winkel, We willen graag een compliment uitbrengen aan NadiaR.die ons vorige week ook prima geholpen heeft, op een zeer vriendelijke,rus... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend leuk geholpen bij het uitzoeken van een bankstel. Bij binnenkomst werden we gastvrij ontvangen met een gebakje en een kopje koffie. Het advies dat ik kreeg was persoonlijk en erg beh... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Uden

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

833 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Goede uitleg en klantvriendelijk.

September 23, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Sjaak, bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het goed om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 3 out of 5 stars

Levertijden zijn onevenredig tov de…

Levertijden zijn onevenredig tov de bestelde materialen.
Magazijnen worden centraal, zodat de klant meer betaald voor een levering of extra km moet maken om eea op te halen

September 15, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Ton, bedankt voor uw feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over ons. Wij hebben onze magazijnen gecentraliseerd zodat er op deze manier meer voorraad artikelen aanwezig kunnen zijn. Wij wensen u verder alvast veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 4 out of 5 stars

Erg vriendelijk en zeer vakkundig.

Erg vriendelijk en zeer vakkundig.
Geen druk om te moeten beslissen.....

September 4, 2023

Beste klant,
Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw meubelen.
Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Prima geholpen, prima prijs kwaliteit verhouding

Prima geholpen door Erna! Meedenkend, ongedwongen en goed adviserend. Had snel door welke smaak wij hadden. Een leuke en mooie bank gekocht met bijbehorend kleed en salontafel.

August 20, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Dirk, bedankt voor deze super leuke review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Erna! Wij wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Heel prettig geholpen in de winkel.

August 12, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Desley, bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Ben preparato!

Eerlijke en concurrerende prijzen, vriendelijk, kundig en nog gezellig ook!

July 24, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Wat een leuke review om te lezen, Ard! Bedankt hiervoor! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring bij ons heeft gehad. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Goede dienstverlening

Ik heb de tijd gekregen om zelf rond te kijken terwijl ze me wel gezien hadden. Dat is voor mij positief. Toen ik iemand nodig had heeft die in alle rust met mij gekeken en overwogen en de bestelling geplaatst. Ik ben fijn door Lobke geholpen. Toen ik enkele uren later nog een aanpassing wilde doen was dat geen probleem en snel geregeld.

July 18, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review, Odette! Heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent maar ook eerst even rustig zelf rond hebt kunnen kijken. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Fijn geholpen

Erg goed geholpen met het bestellen van onze meubels!

July 16, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen, Naomi! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Hele fijne winkel!

Duidelijk en goede uitleg. Wordt direct geholpen en antwoorden op alle vragen. Wederom fijn om hier iets te kopen!

May 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Dank u wel Marcel voor deze leuke review! Fijn dat u wederom bij ons bent geslaagd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank! En we zien u graag terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden.

Fijne medewerker

Fijne medewerker, nuchtere benadering, niet gevoel dat je gekke dingen zei. Mee denkend.

April 26, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review Elien! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Uden

Aankoop bank

Wordt netjes welkom geheten en gevraagd of je wil rondkijken of je al meteen hulp wilt. Goede uitleg, verschillende mogelijkheden qua stoffen en vullingen en de verschillen daarvan besproken. Levering netjes op tijd. Gratis lenen van de bus om de aankoop thuis te krijgen.

January 14, 2023

Beste Marijona,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over het bezoek aan onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Pronto betaalbaar en uitstekend

We zijn dinsdag en ook gisteren uitstekend, deskuskundig en vriendelijk geholpen door Erna in Uden.

April 2, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Hannie, wat fijn om te horen dat u meerdere keren zo goed bent geholpen door onze collega Erna! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Grote keus en snelle levering

March 20, 2023

Beste heer/mevrouw van der Sangen,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons grote aanbod en de levering snel is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels.
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Goed en vriendelijk geholpen met het…

Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze meubels.

February 24, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste Miranda, bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe meubels. Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Later de korting nog gekregen

Zaterdag 2 lampen gekocht in Uden bij Pronto wonen. Doordat het al bijna bij sluitingstijd was vergeten onze kortingsmail te gebruiken. Vandaag is mijn man langs gegaan en kreeg gewoon de korting terug. Super netjes. Hier komen we zeker terug!

January 30, 2023

Beste Bita,
Bedankt voor de beoordeling! Wij vinden het erg leuk om te vernemen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Uden.

Rated 5 out of 5 stars

vriendelijk en behulpzaam personeel in…

vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Uden!

January 5, 2023

Reply from Pronto Wonen - Uden

Beste klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen! Wij vinden het erg leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Uden

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk behulpzaam,goede service en…

Vriendelijk behulpzaam,goede service en duidelijk in afspraken.

January 3, 2023

Beste klant,
Super leuk om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen en wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen Uden

The Trustpilot Experience