Ik zag bij Pronto een mooi dressoir in de outlet staan. Precies wat ik zocht. Normaal gesproken moet je die dan zelf ophalen en vervoeren naar je huis. Dat was voor mij een groot probleem. Ik had ech... See more
Company replied
Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... See more
Company replied
Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot e... See more
Company replied
Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moeste... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Netherlands
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super vriendelijke medewerkers. Meubels voor een aantrekkelijke prijs. Goede service.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Twee bijzettafeltjes gekocht. Medewerker deed lang over een factuur schrijven die ik moest onderteken. Vond ik al vreemd. Tafeltjes waren samen 90 euro. Eenmaal thuis vond ik ze toch niet mooi staan en wilde ik ze terug brengen. Dit kon dus niet. Pronto doet niet aan retourneren. Ik had daar ook voor getekend liet de medewerker me fijntjes weten. Dit had ze me tijdens de aankoop en het tekenenen van de factuur voor ontvangst even niet bij verteld… Ik vraag me af of dit juridisch wel mag??
Voor mij in ieder geval nooit geen pronto meer!
Pronto heeft gereageerd met uitleg hierop maar ik vind het een groot onzin verhaal. Die tafeltjes moest ik inderdaad ook nog eens bij een magazijn een paar kilometer verderop halen. Als ik dat had geweten.. voor bankstellen en ander groot meubilair snap ik het maar jullie kiezen er zelf voor allerlei kleinere aanverwante artikelen en prullaria aan te bieden dus zul je ook naar je beleid moeten kijken.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Mijn oma heeft ruim 5 maanden geleden 2 stoelen besteld, die zouden met 3 maanden geleverd worden. Een goeie 4 maanden later kwam er eindelijk iets. Maar die hadden de verkeerde kleur. Nu zouden ze snel zorgen dat de goede kleur er zou komen. We zijn nu weer een maand verder en er word alleen maar gezegt we zijn er mee bezig.
Lekker makkelijk allemaal. Die stoelen zouden dus al ergens met de goede kleur klaar moeten staan dus waarom duurt het zo lang?
(5 november 2024)
Ondertussen wel gehoord dat ze half december geleverd worden. Dus ze heeft dus zo'n beetje 6 maanden op 2 stoelen moeten wachten. En nu maar afwachten of ze dan ook echt komen.
(12 december 2024)
Nog steeds geen stoelen. Wel telefoontje gehad dat er 1 van de 2 stoelen is geleverd. Schandalig dit.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
2 jaar geleden hebben we onze eetkamerstoelen bij pronto gekocht. Fijne hulp gehad bij de aanschaf.
Voor alle stoelen extra de all in house service erbij gekocht.
Begin dit jaar begonnen twee van de acht stoelen wat door te zakken. Contact gehad met pronto (foto’s gestuurd) maar dat viel niet in de garantie.
Toen is mijn man met de stoelen naar de pronto winkel gegaan om het te laten zien. Er waren namelijk scheuren te zien in de lasnaad.
De medewerker in de winkel ging erachteraan want vond het niet kunnen.
We hebben even moeten wachten en zelf telkens telefonisch contact op moeten nemen over de stand van zaken maar uiteindelijk kregen we het verlossende antwoord dat we twee nieuwe stoelen zouden krijgen.
Afspraak gemaakt met de winkel om ze om te ruilen.
Toen we op locatie in de winkel waren, waren de stoelen niet op voorraad. Dus weer wachten en teleurgesteld in service…
Stoelen zouden eind augustus geleverd worden en omdat ze het zo vervelend vonden hoe het allemaal gegaan was kregen we een cadeaubon van Pronto.
Eind augustus gebeld maar helaas waren de stoelen nog niet leverbaar. Even later kregen we het eerste telefoontje vanuit pronto zelf. Maar helaas was het om mee te delen dat de cadeaubon die we hadden gekregen ingetrokken werd. Eerst iemand blij maken met een beetje service om het daarna zonder reden weer af te pakken??!
September nog een keer gebeld wanneer de stoelen geleverd zouden worden maar dat ging ook in september niet lukken. Ze zouden ons bellen als ze weer leverbaar waren.
Toen ik in oktober op hun site zat te kijken zag ik dat de stoelen leverbaar waren maar we hadden nog niks van pronto gehoord. Uiteindelijk zijn vandaag de stoelen omgeruild voor nieuwe exemplaren.
Blij dat we van het gezeur af zijn en weer normaal kunnen gebruik maken van onze stoelen
* Dus ruim een half jaar op onze stoelen moeten wachten.
* Heel veel erachteraan moeten bellen.
* Meerdere afspraken niet nagekomen.
* Cadeaubon afgepakt.
Slechte service is onze ervaring
Reactie op antwoord.
De stoelen zijn hier pas eind week 43 binnen gekomen.
Het gaat om een stuk service wat ontbreekt. Een frame dat zomaar splijt op de naad is niet oké voor een stoel van anderhalf jaar oud.
De stoelen worden door ons zeer zuinig gebruikt.
Het bellen kwam omdat er meerdere afspraken waren gemaakt in de zin van we komen er volgende week op terug en we telkens maar niks hoorden en daardoor elke keer zelf aan de lijn hingen. We hebben jullie daar ruim de tijd in gegeven. Afspraak nakomen zou service zijn zodat we niet onnodig heen en weer hadden hoeven rijden en/of bellen.
En een tegemoetkoming zou service zijn. We hebben nu een half jaar op klapstoelen gezeten.
Nogmaals het mankement aan de stoelen is ontstaan na kort normaal gebruik.
Uiteraard zijn we blij dat we weer kunnen zitten op onze stoelen maar we houden er zeker geen goed gevoel aan over

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Na een aantal andere winkels bezocht te hebben, was verkoopster Naomi een verademing. Leuke dame, vlotte babbel, gelukkig geen gladde opdringerige verkooppraatjes, deskundig advies en snelle afhandeling.
Resultaat: een leuk bankstel gekocht voor een prima prijs en met een goed gevoel weer huiswaarts.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Wij hebben gewacht met het schrijven van een review tot de stoel geleverd was.Wij waren hel erg tevreden over de verkoper Onno. Gaf goede voorlichting en had alle tijd. Chapeau. Ook het contact met de winkel (administratie) als we toch nog vragen hadden werden goed beantwoord ook als een vraag had die ze zelf na moesten gaan vragen werd ik keurig teruggebeld. We hopen dat dit zo blijft als er later nog vragen komen. Vandaag was de bezorging van de stoel ging keurig rustig allemaal. Onze eindconclusie is dat we de winkel zeker kunnen aanbevelen.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Prettig en snel geholpen door jongeman aan de servicebalie in het magazijn Alphen a/d Rijn op 21 en 28 juni.j.l.👍

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Fijne, overzichtelijke winkel! Goed geholpen door izabela. Ik kom zeker terug!

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Goede kennis. Men denkt goed mee bij het maken van een keuze.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
De afhandeling van een klacht over de bank verliep niet soepel. We hebben al een andere bank gekocht, toch nog een klacht over onze huidige bank ingediend, op aanraden van medewerker winkel. Nu krijgen we nieuwe onderdelen voor de oude bank opgestuurd, maar het is al bekend dat deze vervangen gaat worden voor een nieuwe bank, dus een zinloze actie, zonde van de kosten die voor de service uit worden gegeven. Dit heb ik aangegeven. Als er dan een genoegdoening kan komen, dan liever een tegoedbon oid die we in de winkel kunnen besteden. Helaas blijkt nu (opeens) dat de garantie van de bank niet 2 jaar (zoals in de papieren is aangegeven) maar 3 jaar is. Daarom verschuift de verantwoordelijkheid voor service van pronto zelf, naar de fabriek en moeten we het er maar mee doen. Toen ik aangaf dat de papieren en de medewerker 2 jaar garantie aangaven, was de enige mededeling, dan moet u maar naar de winkel om bij de medewerker verhaal te halen. Klantenservice stapt hier uit, zij hebben geen verantwoordelijkheid. Heel bijzonder gezien de naam van de afdeling, klantenservice. Lang verhaal kort: we hebben pech, dus wij hebben aangegeven dat ze de vervangende onderdelen voor de bank die 3 weken na die levering, naar de vuilstort zal gaan maar gewoon moeten leveren. Misschien kunnen we via marktplaats nog wat geld krijgen voor de nieuwe zittingen. Belachelijke situatie, verwijzingen naar anderen, gebrek aan zelf verantwoordelijkheid nemen.
Recentelijk een bank uitgezocht bij Pronto Wonen in Zoeterwoude. Prettige winkel die een huiselijk gevoel geeft. Goed geholpen met de keuze door Luuk, geen opdringerige verkoper maar denkt mee met de klant. Nu afwachten tot de bank bezorgd wordt, ik ben benieuwd!
Prettige communicatie en duidelijke uitleg. Nam de tijd om alles tot in detail door te nemen.
Bedankt Onno van Pronto Zoeterwoude-Rijndijk!
Onno heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd bij het oriënteren op een nieuwe bank. We zijn net als de vorige keer heel tevreden. Super winkel.
Er werd goed geluisterd, meegedacht en ruimte gegeven om na te denken. Bij twijfel werd een collega om advies gevraagd wat een serieuze en prettige indruk gaf. Geholpen door Onno.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Communicatie. Bestelling plaatsen verkeerde kleur. En verkeerd informeren over wanneer je bestelling geleverd zou worden en aan het einde na de betaling pas vermelden dat de bestelling in Alphen a/d Rijn opgehaald kan/moet worden. Er is mij aangegeven dat dit 2 weken zou duren. Helaas nog steeds geen mailtje gehad dat ik het kan ophalen.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Learn more about other kinds of reviews.