Pronto Wonen - Zoeterwoude Reviews 69

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Hoge Rijndijk 313, 2382 AP Zoeterwoude, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik zag bij Pronto een mooi dressoir in de outlet staan. Precies wat ik zocht. Normaal gesproken moet je die dan zelf ophalen en vervoeren naar je huis. Dat was voor mij een groot probleem. Ik had ech... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moeste... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Zoeterwoude

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super vriendelijke medewerkers

Super vriendelijke medewerkers. Meubels voor een aantrekkelijke prijs. Goede service.

February 8, 2025

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Bedankt Rob, een erg mooie review. Wij vonden het fijn je als klant te mogen ontvangen.

Veel plezier van je aankoop en graag weer eens tot ziens,

Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Goed meedenken en behulpzaam

Goed meedenken en behulpzaam

February 1, 2025

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Dankjewel Peter voor je review. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en graag weer eens tot ziens,

Team Profijt Meubel Zoeterwoude

Dubieuze retour praktijken

Twee bijzettafeltjes gekocht. Medewerker deed lang over een factuur schrijven die ik moest onderteken. Vond ik al vreemd. Tafeltjes waren samen 90 euro. Eenmaal thuis vond ik ze toch niet mooi staan en wilde ik ze terug brengen. Dit kon dus niet. Pronto doet niet aan retourneren. Ik had daar ook voor getekend liet de medewerker me fijntjes weten. Dit had ze me tijdens de aankoop en het tekenenen van de factuur voor ontvangst even niet bij verteld… Ik vraag me af of dit juridisch wel mag??
Voor mij in ieder geval nooit geen pronto meer!

Pronto heeft gereageerd met uitleg hierop maar ik vind het een groot onzin verhaal. Die tafeltjes moest ik inderdaad ook nog eens bij een magazijn een paar kilometer verderop halen. Als ik dat had geweten.. voor bankstellen en ander groot meubilair snap ik het maar jullie kiezen er zelf voor allerlei kleinere aanverwante artikelen en prullaria aan te bieden dus zul je ook naar je beleid moeten kijken.

January 3, 2025

Beste Sandra,

Wat jammer om te horen dat de tafels niet zo mooi in jouw interieur staan als je had gehoopt.

Het klopt dat wij eenmaal geleverde en uitgepakte meubelen niet retour kunnen nemen. Dit heeft te maken met het feit dat uitgepakte meubelen niet meer in ons magazijn verwerkt kunnen worden vanwege het risico op beschadigingen.

Om dit te voorkomen, hebben wij een showroom waar je alle meubelen vooraf kunt bekijken. Zo kun je een goede indruk krijgen van hoe ze eruitzien en voorkomen dat je iets op de gok hoeft te bestellen.

We hopen op jouw begrip en staan natuurlijk altijd klaar om je in de toekomst verder te helpen.

Rated 1 out of 5 stars

(Half) jaar wachten op je spullen?

Mijn oma heeft ruim 5 maanden geleden 2 stoelen besteld, die zouden met 3 maanden geleverd worden. Een goeie 4 maanden later kwam er eindelijk iets. Maar die hadden de verkeerde kleur. Nu zouden ze snel zorgen dat de goede kleur er zou komen. We zijn nu weer een maand verder en er word alleen maar gezegt we zijn er mee bezig.

Lekker makkelijk allemaal. Die stoelen zouden dus al ergens met de goede kleur klaar moeten staan dus waarom duurt het zo lang?

(5 november 2024)
Ondertussen wel gehoord dat ze half december geleverd worden. Dus ze heeft dus zo'n beetje 6 maanden op 2 stoelen moeten wachten. En nu maar afwachten of ze dan ook echt komen.

(12 december 2024)
Nog steeds geen stoelen. Wel telefoontje gehad dat er 1 van de 2 stoelen is geleverd. Schandalig dit.

October 29, 2024

Beste Robin,

Wat vervelend voor je oma dat ze moet wachten op de juiste kleur. Ik kan helaas met deze gegevens niet achterhalen wat de oorzaak is en een oplossing aandragen.

Wil je svp je ordernummer en contact gegevens sturen naar pronto@leski.nl zodat ik naar een oplossing kan kijken?

Team Pronto Wonen Zoeterwoude

Stoelen kapot

2 jaar geleden hebben we onze eetkamerstoelen bij pronto gekocht. Fijne hulp gehad bij de aanschaf.
Voor alle stoelen extra de all in house service erbij gekocht.

Begin dit jaar begonnen twee van de acht stoelen wat door te zakken. Contact gehad met pronto (foto’s gestuurd) maar dat viel niet in de garantie.

Toen is mijn man met de stoelen naar de pronto winkel gegaan om het te laten zien. Er waren namelijk scheuren te zien in de lasnaad.
De medewerker in de winkel ging erachteraan want vond het niet kunnen.
We hebben even moeten wachten en zelf telkens telefonisch contact op moeten nemen over de stand van zaken maar uiteindelijk kregen we het verlossende antwoord dat we twee nieuwe stoelen zouden krijgen.

Afspraak gemaakt met de winkel om ze om te ruilen.
Toen we op locatie in de winkel waren, waren de stoelen niet op voorraad. Dus weer wachten en teleurgesteld in service…
Stoelen zouden eind augustus geleverd worden en omdat ze het zo vervelend vonden hoe het allemaal gegaan was kregen we een cadeaubon van Pronto.
Eind augustus gebeld maar helaas waren de stoelen nog niet leverbaar. Even later kregen we het eerste telefoontje vanuit pronto zelf. Maar helaas was het om mee te delen dat de cadeaubon die we hadden gekregen ingetrokken werd. Eerst iemand blij maken met een beetje service om het daarna zonder reden weer af te pakken??!

September nog een keer gebeld wanneer de stoelen geleverd zouden worden maar dat ging ook in september niet lukken. Ze zouden ons bellen als ze weer leverbaar waren.

Toen ik in oktober op hun site zat te kijken zag ik dat de stoelen leverbaar waren maar we hadden nog niks van pronto gehoord. Uiteindelijk zijn vandaag de stoelen omgeruild voor nieuwe exemplaren.

Blij dat we van het gezeur af zijn en weer normaal kunnen gebruik maken van onze stoelen

* Dus ruim een half jaar op onze stoelen moeten wachten.
* Heel veel erachteraan moeten bellen.
* ⁠Meerdere afspraken niet nagekomen.
* ⁠Cadeaubon afgepakt.
Slechte service is onze ervaring

Reactie op antwoord.

De stoelen zijn hier pas eind week 43 binnen gekomen.
Het gaat om een stuk service wat ontbreekt. Een frame dat zomaar splijt op de naad is niet oké voor een stoel van anderhalf jaar oud.
De stoelen worden door ons zeer zuinig gebruikt.

Het bellen kwam omdat er meerdere afspraken waren gemaakt in de zin van we komen er volgende week op terug en we telkens maar niks hoorden en daardoor elke keer zelf aan de lijn hingen. We hebben jullie daar ruim de tijd in gegeven. Afspraak nakomen zou service zijn zodat we niet onnodig heen en weer hadden hoeven rijden en/of bellen.

En een tegemoetkoming zou service zijn. We hebben nu een half jaar op klapstoelen gezeten.
Nogmaals het mankement aan de stoelen is ontstaan na kort normaal gebruik.

Uiteraard zijn we blij dat we weer kunnen zitten op onze stoelen maar we houden er zeker geen goed gevoel aan over

October 24, 2024

Beste mevrouw Swart,

wat vervelend dat u de door ons geleverde service toch als negatief heeft ervaren. Wij streven ernaar al onze klanten een zo hoog mogelijke service te verlenen.

Zoals u zelf ook schrijft viel uw klacht niet onder garantie, maar hebben wij uit service overwegingen toch de stoelen omgeruild. Deze moeten dan nog wel besteld worden. Net als sommige andere artikelen is er dan sprake van een levertijd. In uw geval is gecommuniceerd week 40 – 42 (dit is ook op de order vermeld) terwijl de stoelen binnen zijn gekomen in week 41. Dat u een aantal malen gebeld heeft om te vragen of ze al (eerder) binnen zijn doet daar niets aan af.

De genoemde tegoedbon was op de eerste omruilorder genoteerd omdat de prijs van de stoelen in de loop der tijd was aangepast. U hoeft voor een omruil niet bij te betalen, maar krijgt er ook geen geld op toe.

Wij betreuren het dat u achteraf toch niet tevreden bent over onze coulance

Leuke verkoopster

Na een aantal andere winkels bezocht te hebben, was verkoopster Naomi een verademing. Leuke dame, vlotte babbel, gelukkig geen gladde opdringerige verkooppraatjes, deskundig advies en snelle afhandeling.
Resultaat: een leuk bankstel gekocht voor een prima prijs en met een goed gevoel weer huiswaarts.

September 21, 2024

Beste Marcel,

Wat fijn om te horen dat je zo leuk en deskundig geholpen bent. Daar doen we het voor.

Heel veel plezier van je nieuwe bankstel, en graag weer eens tot ziens.

Rated 4 out of 5 stars

Wij hebben gewacht met het schrijven…

Wij hebben gewacht met het schrijven van een review tot de stoel geleverd was.Wij waren hel erg tevreden over de verkoper Onno. Gaf goede voorlichting en had alle tijd. Chapeau. Ook het contact met de winkel (administratie) als we toch nog vragen hadden werden goed beantwoord ook als een vraag had die ze zelf na moesten gaan vragen werd ik keurig teruggebeld. We hopen dat dit zo blijft als er later nog vragen komen. Vandaag was de bezorging van de stoel ging keurig rustig allemaal. Onze eindconclusie is dat we de winkel zeker kunnen aanbevelen.

May 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat u het contact met de verkoper en aftersales zo prettig heeft ervaren, dat is ook zeker onze missie.

Heel veel plezier van uw nieuwe stoel.

Magazijn Alphen a/dRijn…

Prettig en snel geholpen door jongeman aan de servicebalie in het magazijn Alphen a/d Rijn op 21 en 28 juni.j.l.👍

June 28, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Dankjewel voor deze mooie review. We geven je compliment door aan de service afdeling.

Pronto Zoeterwoude

Fijne, overzichtelijke winkel! Goed geholpen door izabela. Ik kom zeker terug!

July 7, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

dankjewel. Wij zien je inderdaad graag terug in onze winkel zodat we je weer goed mogen helpen.

team Pronto Wonen Zoeterwoude

Goede kennis

Goede kennis. Men denkt goed mee bij het maken van een keuze.

June 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Dankjewel Stanley, dat we hebben mee mogen denken in het maken van je keuze. Heel veel plezier van je nieuwe aanwinst.

Rated 2 out of 5 stars

De afhandeling van een klacht over de mankementen aan onze 2,5 jaar oude hoekbank

De afhandeling van een klacht over de bank verliep niet soepel. We hebben al een andere bank gekocht, toch nog een klacht over onze huidige bank ingediend, op aanraden van medewerker winkel. Nu krijgen we nieuwe onderdelen voor de oude bank opgestuurd, maar het is al bekend dat deze vervangen gaat worden voor een nieuwe bank, dus een zinloze actie, zonde van de kosten die voor de service uit worden gegeven. Dit heb ik aangegeven. Als er dan een genoegdoening kan komen, dan liever een tegoedbon oid die we in de winkel kunnen besteden. Helaas blijkt nu (opeens) dat de garantie van de bank niet 2 jaar (zoals in de papieren is aangegeven) maar 3 jaar is. Daarom verschuift de verantwoordelijkheid voor service van pronto zelf, naar de fabriek en moeten we het er maar mee doen. Toen ik aangaf dat de papieren en de medewerker 2 jaar garantie aangaven, was de enige mededeling, dan moet u maar naar de winkel om bij de medewerker verhaal te halen. Klantenservice stapt hier uit, zij hebben geen verantwoordelijkheid. Heel bijzonder gezien de naam van de afdeling, klantenservice. Lang verhaal kort: we hebben pech, dus wij hebben aangegeven dat ze de vervangende onderdelen voor de bank die 3 weken na die levering, naar de vuilstort zal gaan maar gewoon moeten leveren. Misschien kunnen we via marktplaats nog wat geld krijgen voor de nieuwe zittingen. Belachelijke situatie, verwijzingen naar anderen, gebrek aan zelf verantwoordelijkheid nemen.

June 7, 2024

Pronto Wonen Zoeterwoude Rijndijk

Recentelijk een bank uitgezocht bij Pronto Wonen in Zoeterwoude. Prettige winkel die een huiselijk gevoel geeft. Goed geholpen met de keuze door Luuk, geen opdringerige verkoper maar denkt mee met de klant. Nu afwachten tot de bank bezorgd wordt, ik ben benieuwd!

May 23, 2024

Prettige communicatie

Prettige communicatie en duidelijke uitleg. Nam de tijd om alles tot in detail door te nemen.

Bedankt Onno van Pronto Zoeterwoude-Rijndijk!

April 21, 2024

Behulpzaam en ruimtegevend

Er werd goed geluisterd, meegedacht en ruimte gegeven om na te denken. Bij twijfel werd een collega om advies gevraagd wat een serieuze en prettige indruk gaf. Geholpen door Onno.

March 30, 2024

Professioneel geholpen

Professioneel geholpen en ze namen de tijd

March 16, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude

Dankjewel voor dit mooie compliment Harry,

Wij wensen je heel veel plezier van je nieuwe meubel en zien je graag weer eens terug.

Communicatie

Communicatie. Bestelling plaatsen verkeerde kleur. En verkeerd informeren over wanneer je bestelling geleverd zou worden en aan het einde na de betaling pas vermelden dat de bestelling in Alphen a/d Rijn opgehaald kan/moet worden. Er is mij aangegeven dat dit 2 weken zou duren. Helaas nog steeds geen mailtje gehad dat ik het kan ophalen.

February 9, 2024

Beste Priscilla,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring bij Pronto Wonen. Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken waar we samen tot de conclusie zijn gekomen dat je negatieve ervaring vooral is terug te voeren op communicatie misverstanden. Je order zal gewoon op tijd geleverd worden, en je wordt netjes op de hoogte gehouden als de stoel is binnen gekomen in het magazijn. Wij kiezen er bewust voor niet teveel email te sturen, dus geen email dat je bestelling nog niet binnen is als dat binnen de afgesproken marge valt. Fijn dat we dat samen hebben kunnen ophelderen.

Nog heel even geduld en dan kunnen jullie gaan genieten van je stoel.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look