Ik zag bij Pronto een mooi dressoir in de outlet staan. Precies wat ik zocht. Normaal gesproken moet je die dan zelf ophalen en vervoeren naar je huis. Dat was voor mij een groot probleem. Ik had ech... See more
Company replied
Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... See more
Company replied
Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot e... See more
Company replied
Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moeste... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Netherlands
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onze bank was kapot gegaan en kon niet gemaakt worden. Goeie service gehad, mochten een nieuwe bank uitkiezen. Erg netjes gedaan! Top service!!

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Via internet besteld, maar eerst gebeld naar Pronto Zoeterwoude met een aantal vragen. Heel fijn geholpen! Bezorging was ook uitstekend! Ik zou hier zo weer meubels kopen.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Werd erg goed geholpen in de keuze die ik moest maken tussen een aantal kasten. Er werd meegedacht, d.m.v. kleine planken hout kon ik het verschil zien qua stijl en interieur. Uiteindelijk erg goed geslaagd in mijn aankoop.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Een salontafel gekocht die op voorraad was en laten bezorgen. Werd niet uitgepakt want dat staat op de aankoopbon, oké dat doe ik zelf. Ik maak het open en zie gelijk dat bij de poot een heel stuk los zit.
Gebeld en aangegeven wat er nog meer mis is....
Ik ging ervan uit dat ze een andere tafel (die wel heel is) zouden sturen maar nee.... er werd gezegd dat ze een monteur zouden sturen om het te maken!!! Dat staat in de voorwaarden?? (goed ingedekt zeg!) Deze voorwaarden melden als de koop gedaan wordt en niet achteraf opsturen...Sorry hoor maar ik koop iets nieuws en verwacht dan ook geen kapotte tafel, dan koop ik wel 2e hands!!
Dus als ze producten op voorraad hebben die kapot zijn sturen ze dit gewoon naar de klant en maken ze het daar!!
Iedereen was erg vriendelijk, daar niet van maar ik vind het echt NIET netjes! Kapot= terug nemen!

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Hele dure bank gekocht in 2021. Bank vertoond meerdere scheuren sinds juni waar ik al maanden probeer om hier kosteloos oplossing voor te krijgen. Ondanks ik een 5 jaar onderhoudspakket heb, valt dit volgens Pronto onder invloeden van buiten. Ik heb geen kleine kinderen, geen huisdieren en de bank wordt nauwelijks gebruikt. Dus invloeden van buiten is onzin. Ik ben al sinds juni 2022 bezig hiermee. Maar steeds word ik afgescheept of niet teruggebeld. Nu moet ik gaan bewijzen dat het niet komt door oneigenlijk gebruik van de bank dat die gaten zijn ontstaan! Een bank hoort tegen normaal gebruik te kunnen zonder dat er gaten ontstaan binnen 1,5 jaar na aanschaf.
Ik raad deze winkel derhalve af!
10 dec 2022: Antwoord op de reactie van Pronto 9-12-2022:
Jullie reactie is stuitend op een aantal punten: 1) Ik heb duidelijk meerdere keren aangegeven dat de gaten niet kunnen zijn ontstaan door mij of mijn kinderen. Hoe beweren jullie dat ik het tegendeel heb beaamd?
2) jullie hebben geen enkele reparatie onder coulance gedaan, ik zou daar gewoon voor moeten betalen! De bank is uiteindelijk niet gerepareerd want de kleur van de nieuwe stof voor 1 zitting verschilt enorm van de kleur van de rest van de bank. Tegerlijkertijd bleken er meerdere gaten te zijn ontstaan op andere plaatsen op de bank. Derhalve is geen enkele reparatie uitgevoerd omdat het blijkbaar ligt aan de kwaliteit van de stof. Echter willen jullie dit afpoeieren met invloeden van buiten zodat jullie hier niet voor hoeven op te draaien.
3) het voorstel voor onafhankelijk onderzoek kwam vanuit mijzelf, want jullie waren er klaar mee. Daar liet ik het niet bij zitten en ik heb woensdag j.l. een onafhankelijk onderzoek opgeëist die jullie zouden vergoeden. Dat kon tot 100 euro. Dit voorstel is via mail bevestigd door jullie afgelopen woensdag 7 dec om 16.09 uur. Ik heb nog niets afgewezen want dit was mijn eigen voorstel.
Ik ga zeker gebruik maken van dit voorstel en heb reeds een onafhankelijke partij gevonden om dit te beoordelen.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
Let op als je tekent bij een aankoop, je krijgt bij retourneren niet je volledige bedrag terug. Door pronto netjes opgelost.

Reply from Pronto Wonen - Zoeterwoude
We werden heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alles was duidelijk.
Learn more about other kinds of reviews.