in alle rust kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Maar toen wij vragen hadden nam de verkoper alle tijd om onze vragen te beantwoorden en ons van advies te dienen. Zeker een aanrader.
Company replied
Vriendelijke geholpen, goed advies van Dhr. Pascal. Duidelijke uitleg wat bezorgen betreft we kregen gelijk koffie/water e.d. korte levertijd (ongeveer 4 weken) wat ook fijn is. Zeker 5 * waard!
Company replied
Na veel miscommunicatie en slechte begeleiding bij onze aankoop bij de Pronto Wonen vestiging in Apeldoorn zijn we in Zutphen wel op de verwachte wijze ontvangen en geadviseerd. Met koffie, goede uit... See more
Company replied
We zijn de afgelopen week een paar keer langsgeweest bij Pronto Wonen in Zutphen om verschillende meubels te bestellen. We werden geweldig geholpen door Beitske die erg behulpzaam is en elke keer goe... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Pollaan 50G, 7202 BX, Zutphen, Gelderland, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Onze ervaring met Pronto Zutphen was ronduit slecht. We kozen in de winkel een bank uit, vertrouwden erop dat de medewerker dit correct invoerde, maar bij levering bleek er een fout gemaakt – iets wat ze zelf ook toegaf.
We werden verwezen naar een andere werker, Pascal. Toen we dit aankaartten bij hem, kregen we geen enkele serieuze oplossing. In plaats daarvan minimaliseerde hij het probleem en beweerde hij dat zijn collega zich niet elke bestelling kon herinneren. Vreemd genoeg had diezelfde medewerker ons die dag nog verteld dat ze zelf de fout had gemaakt. Dit voelde alsof we niet serieus werden genomen, alsof onze klacht werd weggewimpeld. Alsof dat nog niet genoeg was, begon Pascal ook nog letterlijk met zijn vinger naar ons te wijzen, alsof wij de schuldigen waren. Een ontzettend onprettige en respectloze houding.
Daarbovenop, Pascals kleinerende houding – uitspraken als "er staat geen Chinees op de factuur" en "ik bepaal dat" – maakten de ervaring alleen maar erger en was voor ons de maat vol.
Dit gebrek aan respect en professionaliteit bij Pronto Zutphen zorgt ervoor dat wij niet snel geneigd zijn hier nogmaals een aankoop te doen.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Nieuwe woon-/eetkamer inrichting besteld bij Pronto Wonen Zutphen. Correct en vriendelijk personeel en heel duidelijk qua offerte en order. Complimenten aan Jolanda en Pascal van deze vestiging voor hun hulp in de keuzes die we gingen maken. Tevens mijn complimenten naar het bezorg team, ook met hen makkelijk goede afspraken kunnen maken. Klein foutje in de bestelde eettafel, maar met niet veel moeite is dit ook zeer netjes opgelost. Ik kan Pronto Wonen zeker aanbevelen.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Goede keuze in meubels voor een betaalbare prijs, vriendelijke verkoper (Cees, in Zutphen).

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Super vriendelijke en kundige verkoper: Pascal vertelt de voor en nadelen van een aankoop en neemt de tijd om alles uitbrengen leggen voor wat betreft onderhoud etc.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Wij zijn zeer goed geholpen door meneer Cees de Vlaming hij is erg vriendelijk.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
De man die ons hielp gebruikte een professionele houding maar gebruikte ook leuke humor en had alle tijd en geduld. Legde goed uit wat de mooiste opstelling was van de bank en tekende dit op papier netjes uit. Gaf goed en duidelijk advies ook voor onze keus stoelen. Liep alles heel netjes en nauwkeurig door. Maakte het persoonlijk door tussendoor gerichte vragen te stellen en een gezellig praatje te maken.
Liep na die tijd de stappen nog eens rustig en zorgvuldig door.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Op 26 juli 2024 Pronto wonen te Zutphen bezocht op zoek naar een nieuwe bank, bij de eerder door mij gekochte Romaro meubels. Het is heerlijk om in deze winkel rond te lopen en ideeen op te doen.
Verkoper Pascal kwam mij helpen. Hij liet mij meerdere opties zien, dacht mee, adviseerde over stoffen en gaf mij een voorlopige offerte met alle maten mee. Zo kon ik thuis in alle rust gaan meten en bedenken hoe de nieuwe bank en eventuele fauteuil neergezet konden worden.
Bij terugkomst in de zaak was Pascal in gesprek met een andere klant. Hij bod mij koffie aan en gaf aan mij weer te komen helpen zodra hij klaar was.
Door zijn hulp heb ik geen keuzestress gehad en een mooie bank met bijpassende fauteuil gekocht. Zal nu alleen nog wat geduld moeten hebben voordat deze geleverd gaan worden.
Bedankt voor je hulp Pascal.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Cees hielp erg goed, gaf de ruimte om rustig rond te kijken en was er voor als je vragen had. Aan het einde een persoonlijke noot op de map geschreven maakt het een leuke ervaring.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
We werden prettig geholpen.
VERKOPER HAD KENNIS VAN ZAKEN.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Een fijne winkel! We werden goed geholpen met alle info en wensen. Bedankt Pascal

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Prima geholpen door Pascal. Hij nam alle tijd en kwam met terzake deskundige (ongedwongen) adviezen in een gezellige sfeer.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Wij zijn geholpen door Pascal.
Hele aardige meneer.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Hii is erg vriendelijk.
Ontzettend geduldig en erg meedenkend.
Leuke gesprek gehad en uiteindelijk hebben we een mooie en goede keuze gemaakt dankzij Pascal.
Top service !!

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Het is teleurstellend te noemen dat de Pronto Zutphen een bank (1399,-) verkoopt die binnen twee jaar kuilvorming krijgt. Ik heb mijn klacht 1,5 jaar na aankoop gemeld bij serviceafdeling. Er werd mij gevraagd of de bank elke dag wordt gebruikt (!).
Niets ten nadele van de medewerkers, zij hebben mij voorzien van een snel en uitgebreid antwoord, maar geven ook aan dat de klacht volgens de voorwaarden ongegrond zou zijn. De oplossing die werd geboden is dat ik de bank voor eigen rekening (en vooraf betalen (185,-)) maar zonder garantie kan laten bijvullen. Daarna kan worden beoordeeld of zij tot vergoeding overgaan, die kans is volgens hen klein.
Dat je als winkel in je recht lijkt te staan, maakt het moreel gezien nog niet juist.
Pronto moet zich oprecht schamen dat ze deze “kwaliteit” durven te verkopen.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Prettig geholpen door Selena en Pascal bij de aanschaf van mijn nieuwe bank. Gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en eerlijk advies.
Mooie zaak met een diversiteit aan artikelen.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Er wordt met je mee gedacht, ze zijn flexibel en luisteren naar je wens. Geven ook hun eerlijke mening, wat wij erg waarderen!
Wij zijn bij Pronto wonen in Zutphen geweest en geholpen door Pascal!

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Fijne verkoper. Liet ons rustig nadenken en drong niets op.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Veel keuze, ruim assortiment en zeer prettige adviseurs.
De eerste keer, maar zeker niet de laatste.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Bij binnenkomst een prettig ontvangst en snel geholpen met deskundig advies, waaronder mooie suggesties wat betreft de combinatie van eetkamerstoelen. De afhandeling was mooi vlot. Alles bij elkaar tevreden met de service en klantvriendelijkheid.

Reply from Pronto Wonen - Zutphen
Learn more about other kinds of reviews.