Pronto Wonen - Zutphen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

in alle rust kunnen rondkijken zonder opdringerige verkopers. Maar toen wij vragen hadden nam de verkoper alle tijd om onze vragen te beantwoorden en ons van advies te dienen. Zeker een aanrader.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke geholpen, goed advies van Dhr. Pascal. Duidelijke uitleg wat bezorgen betreft we kregen gelijk koffie/water e.d. korte levertijd (ongeveer 4 weken) wat ook fijn is. Zeker 5 * waard!

Rated 4 out of 5 stars

Na veel miscommunicatie en slechte begeleiding bij onze aankoop bij de Pronto Wonen vestiging in Apeldoorn zijn we in Zutphen wel op de verwachte wijze ontvangen en geadviseerd. Met koffie, goede uit... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn de afgelopen week een paar keer langsgeweest bij Pronto Wonen in Zutphen om verschillende meubels te bestellen. We werden geweldig geholpen door Beitske die erg behulpzaam is en elke keer goe... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Zutphen

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

810 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer prettige verkoper.

Zeer prettige verkoper, Pascal.

February 8, 2025

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Hartelijk dank voor deze 4* review Arie.

Fijn om te lezen dat jullie de winkelervaring bij ons wederom als prettig hebben ervaren.

Hopelijk kan jullie dochter, na die verschrikkelijke brand, opnieuw genieten van de bank, zij het in een ander stofkleurtje.

Graag tot ziens!

Rated 1 out of 5 stars

Diep teleurgesteld in de service – nooit meer Pronto

Onze ervaring met Pronto Zutphen was ronduit slecht. We kozen in de winkel een bank uit, vertrouwden erop dat de medewerker dit correct invoerde, maar bij levering bleek er een fout gemaakt – iets wat ze zelf ook toegaf.

We werden verwezen naar een andere werker, Pascal. Toen we dit aankaartten bij hem, kregen we geen enkele serieuze oplossing. In plaats daarvan minimaliseerde hij het probleem en beweerde hij dat zijn collega zich niet elke bestelling kon herinneren. Vreemd genoeg had diezelfde medewerker ons die dag nog verteld dat ze zelf de fout had gemaakt. Dit voelde alsof we niet serieus werden genomen, alsof onze klacht werd weggewimpeld. Alsof dat nog niet genoeg was, begon Pascal ook nog letterlijk met zijn vinger naar ons te wijzen, alsof wij de schuldigen waren. Een ontzettend onprettige en respectloze houding.

Daarbovenop, Pascals kleinerende houding – uitspraken als "er staat geen Chinees op de factuur" en "ik bepaal dat" – maakten de ervaring alleen maar erger en was voor ons de maat vol.

Dit gebrek aan respect en professionaliteit bij Pronto Zutphen zorgt ervoor dat wij niet snel geneigd zijn hier nogmaals een aankoop te doen.

January 25, 2025

Geachte familie Ikde,

Dank u voor uw bericht. Wij vinden het spijtig te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen hierbij benadrukken dat de bank exact is geleverd zoals deze door u is besteld. Onze medewerkers noteren bestellingen nauwkeurig op basis van de gemaakte keuzes in de winkel, en wij hebben er geen enkel belang bij hiervan af te wijken.

We begrijpen dat er onvrede is over de situatie en willen benadrukken dat we hier al uitgebreid met u over in gesprek zijn geweest. Daarbij hebben we u een passende oplossing aangeboden, waarmee u het helaas niet eens bent. De beweringen die u in uw bericht doet, herkennen wij niet op die manier.

Indien u zich niet kunt vinden in de geboden oplossing, verwijzen wij u – zoals eerder besproken – naar de geschillencommissie. Zij zullen de situatie op een onafhankelijke manier, zonder verdere emoties, beoordelen en een objectief oordeel vellen.

Top Service !

Nieuwe woon-/eetkamer inrichting besteld bij Pronto Wonen Zutphen. Correct en vriendelijk personeel en heel duidelijk qua offerte en order. Complimenten aan Jolanda en Pascal van deze vestiging voor hun hulp in de keuzes die we gingen maken. Tevens mijn complimenten naar het bezorg team, ook met hen makkelijk goede afspraken kunnen maken. Klein foutje in de bestelde eettafel, maar met niet veel moeite is dit ook zeer netjes opgelost. Ik kan Pronto Wonen zeker aanbevelen.

January 21, 2025

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Bedankt voor je mooie review Gerjan!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de hulp van Jolanda en Pascal. We geven je complimenten graag aan hen en het bezorgteam door! Goed om te weten dat het kleine foutje in de bestelling naar tevredenheid is opgelost. We wensen je veel plezier met je nieuwe woon- en eetkamerinrichting en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Pronto Wonen Zutphen.

Veel woonplezier!
Team Pronto Wonen

Rated 4 out of 5 stars

Goede keuze in meubels voor een…

Goede keuze in meubels voor een betaalbare prijs, vriendelijke verkoper (Cees, in Zutphen).

October 31, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Hartelijk dank voor de lovende woorden!

Fijn dat jullie goed geslaagd zijn en als we opnieuw iets voor jullie kunnen betekenen: altijd welkom.

Groet, Cees

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijke en kundige verkoper

Super vriendelijke en kundige verkoper: Pascal vertelt de voor en nadelen van een aankoop en neemt de tijd om alles uitbrengen leggen voor wat betreft onderhoud etc.

November 12, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Tuurlijk nemen we de tijd om alles uit te leggen zodat je weloverwogen een aankoop kunt doen.

Ik wens jullie veel plezier van de aanschaf en zie jullie graag weer.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn zeer goed geholpen door meneer…

Wij zijn zeer goed geholpen door meneer Cees de Vlaming hij is erg vriendelijk.

November 15, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Wat leuk dat jullie een review hebben willen schrijven Nawid,
Bedankt voor het prettige gesprek. Ik wil jullie alvast heel veel plezier wensen met jullie nieuwe bank.

Graag tot ziens.
Groeten Cees

Goede leuke service

De man die ons hielp gebruikte een professionele houding maar gebruikte ook leuke humor en had alle tijd en geduld. Legde goed uit wat de mooiste opstelling was van de bank en tekende dit op papier netjes uit. Gaf goed en duidelijk advies ook voor onze keus stoelen. Liep alles heel netjes en nauwkeurig door. Maakte het persoonlijk door tussendoor gerichte vragen te stellen en een gezellig praatje te maken.
Liep na die tijd de stappen nog eens rustig en zorgvuldig door.

October 17, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Wat een leuke review heb je geschreven Lindsay. Hartelijk dank daarvoor.

Het is altijd weer een feest om samen met de klant hun droominterieur samen te mogen stellen. Fijn om te lezen dat jullie het zo hebben kunnen waarderen. Heel veel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens, ook al is het voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie.

Groeten Team Pronto Zutphen

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt voor je hulp Pascal.

Op 26 juli 2024 Pronto wonen te Zutphen bezocht op zoek naar een nieuwe bank, bij de eerder door mij gekochte Romaro meubels. Het is heerlijk om in deze winkel rond te lopen en ideeen op te doen.

Verkoper Pascal kwam mij helpen. Hij liet mij meerdere opties zien, dacht mee, adviseerde over stoffen en gaf mij een voorlopige offerte met alle maten mee. Zo kon ik thuis in alle rust gaan meten en bedenken hoe de nieuwe bank en eventuele fauteuil neergezet konden worden.

Bij terugkomst in de zaak was Pascal in gesprek met een andere klant. Hij bod mij koffie aan en gaf aan mij weer te komen helpen zodra hij klaar was.

Door zijn hulp heb ik geen keuzestress gehad en een mooie bank met bijpassende fauteuil gekocht. Zal nu alleen nog wat geduld moeten hebben voordat deze geleverd gaan worden.

Bedankt voor je hulp Pascal.

July 26, 2024

Beste Brigitte,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de hulp van Pascal.
We hopen dat je heel veel mag genieten van je nieuwe interieur.

Hartelijke groet,
Team Pronto Wonen Zutphen.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen en geslaagd!

Cees hielp erg goed, gaf de ruimte om rustig rond te kijken en was er voor als je vragen had. Aan het einde een persoonlijke noot op de map geschreven maakt het een leuke ervaring.

August 2, 2024

Beste Nick,

Hartelijk dank voor je lovende woorden!
Het was fijn je te kunnen helpen bij je aankoop van de Morini fauteuil.

Hartelijke groet, Cees

We werden prettig geholpen

We werden prettig geholpen.
VERKOPER HAD KENNIS VAN ZAKEN.

June 20, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Vriendelijk bedankt voor uw fijne bericht familie Riesewijk,
Het gesprek was erg prettig, waarbij we een prachtige bank voor u beiden hebben gevonden.
Nog even geduld hebben, maar dan kan het genieten beginnen.

Groet Pascal

Een fijne winkel

Een fijne winkel! We werden goed geholpen met alle info en wensen. Bedankt Pascal

June 19, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Dankjewel voor de mooie woorden Monica,
Het was een erg gezellig gesprek waarbij we samen een prachtige bank hebben samengesteld.
Je man binnenkort heerlijk liggend in een hoek en zelf heerlijk op het relaxgedeelte met de beentjes hoog en de oogjes dicht.

Veel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens.

Prima geholpen door Pascal

Prima geholpen door Pascal. Hij nam alle tijd en kwam met terzake deskundige (ongedwongen) adviezen in een gezellige sfeer.

April 4, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Bedankt voor de leuke review dat wordt enorm gewaardeerd.
Het was een erg gezellig gesprek waarbij we uiteindelijk tot een mooie keuze zijn gekomen.
Ik wens jullie nogmaals veel plezier van de aankoop en graag tot ziens.

Groetjes Pascal

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn geholpen door Pascal.

Wij zijn geholpen door Pascal.
Hele aardige meneer.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Hii is erg vriendelijk.
Ontzettend geduldig en erg meedenkend.
Leuke gesprek gehad en uiteindelijk hebben we een mooie en goede keuze gemaakt dankzij Pascal.
Top service !!

March 30, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Hartelijk dank voor de leuke review familie Karakus,
Het was een enorm leuk gesprek en samen met de hulp van jullie zoons zijn we tot een prachtige combinatie gekomen.
Nog een paar weekjes wachten en dan kunnen jullie genieten van de nieuwe bank.

Rated 1 out of 5 stars

Het is teleurstellend te noemen dat de…

Het is teleurstellend te noemen dat de Pronto Zutphen een bank (1399,-) verkoopt die binnen twee jaar kuilvorming krijgt. Ik heb mijn klacht 1,5 jaar na aankoop gemeld bij serviceafdeling. Er werd mij gevraagd of de bank elke dag wordt gebruikt (!).
Niets ten nadele van de medewerkers, zij hebben mij voorzien van een snel en uitgebreid antwoord, maar geven ook aan dat de klacht volgens de voorwaarden ongegrond zou zijn. De oplossing die werd geboden is dat ik de bank voor eigen rekening (en vooraf betalen (185,-)) maar zonder garantie kan laten bijvullen. Daarna kan worden beoordeeld of zij tot vergoeding overgaan, die kans is volgens hen klein.
Dat je als winkel in je recht lijkt te staan, maakt het moreel gezien nog niet juist.
Pronto moet zich oprecht schamen dat ze deze “kwaliteit” durven te verkopen.

March 15, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Beste mevrouw Gahler, aller eerst hartelijk dank voor uw review, erg fijn dat u uw ervaring wilt delen.
Deze bank is in mei 2022 aan u geleverd, dit is bijna twee jaar geleden. Een bank is een gebruiksvoorwerp en, hoe graag wij het ook zouden willen, een bank blijft niet nieuw. Er ontstaat verschil tussen de zitplaats waar u altijd zit en de zitplaats die weinig gebruikt wordt. Het is logisch dat de meest belaste zitting ook het eerste in stramheid af zal nemen. Onze serviceafdeling heeft u zeer uitgebreid geïnformeerd, een kosteloze oplossing kunnen zij niet aanbieden. Veel is bespreekbaar en er zijn altijd mogelijkheden. Bij vragen staan zij graag voor u klaar.

Team Pronto Wonen Zutphen

Prettig geholpen

Prettig geholpen door Selena en Pascal bij de aanschaf van mijn nieuwe bank. Gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en eerlijk advies.
Mooie zaak met een diversiteit aan artikelen.

March 12, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Wat leuk om te horen dat je zo fijn geholpen bent met je nieuwe Barrici bank, Antje.

Ik denk dat de bank prachtig in het industriële interieur past. Wel even vechten met je zoon wie in de hoek mag liggen en wie zijn voeten op een hocker moet leggen 😉.

Heel veel geluk met je aankoop.

Groetjes Selena
Team Pronto Wonen Zutphen

snel en duidelijk advies

snel en duidelijk advies
en zeer meedekend

February 25, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Dankjewel voor de leuke review.
Uiteraard denken we met de klant mee om tot een mooie keuze te komen.
Hopelijk gaan jullie veel plezier beleven van jullie aankoop.

Team Pronto Zutphen

Persoonlijk, flexibel en open

Er wordt met je mee gedacht, ze zijn flexibel en luisteren naar je wens. Geven ook hun eerlijke mening, wat wij erg waarderen!
Wij zijn bij Pronto wonen in Zutphen geweest en geholpen door Pascal!

March 7, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Dankjewel voor de leuke review Mandy,
Goed te lezen dat jullie onze eerlijkheid zo waarderen en natuurlijk denken we met jullie mee zodat alles helemaal naar jullie wens is.
Ik hoop dat jullie veel plezier gaan beleven aan de nieuwe spullen. Nogmaals gefeliciteerd.

Fijne verkoper

Fijne verkoper. Liet ons rustig nadenken en drong niets op.

February 2, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Wat fijn om te lezen dat jullie het bezoek aan onze winkel zo prettig hebben ervaren Caroline.
Jullie hebben een prachtig nieuw interieur samengesteld.
Dat zal vast heel mooi staan binnenkort. Dan kan het relaxen beginnen.

Veel keuze, fijne winkel

Veel keuze, ruim assortiment en zeer prettige adviseurs.
De eerste keer, maar zeker niet de laatste.

February 8, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Bedankt voor de positieve review familie Hoogeveen,
Jullie hebben een prachtige tafel met heerlijke stoelen uitgekozen. Gelukkig was het ook nog mogelijk om de maat iets aan te passen zodat alles net even wat beter in de ruimte past.
Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en hopelijk vindt dochterlief het ook prachtig 😉

Wij kijken uit naar jullie volgende bezoek.

Klantvriendelijk

Bij binnenkomst een prettig ontvangst en snel geholpen met deskundig advies, waaronder mooie suggesties wat betreft de combinatie van eetkamerstoelen. De afhandeling was mooi vlot. Alles bij elkaar tevreden met de service en klantvriendelijkheid.

January 31, 2024

Reply from Pronto Wonen - Zutphen

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo prettig hebben gevonden Astrid.
Ik denk dat jullie een hele mooie samenstelling van de eetkamerstoelen hebben gevonden.
Ik wens jullie er heel veel plezier mee en graag tot ziens.

Pascal,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look