- Så lang tid tog det, fra ordrebekræftelse til varerne (i dette tilfælde 2 X Hultafors GK) kunne afhentes på posthuset. Det er absolut godkendt. Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger... See more
See what reviewers are saying
Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt... See more
vente på dem! Bestilte varen Tirsdag morgen. Ordren blev først behandlet Torsdag. Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige! Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår... See more
Company replied
PROTECTY ® har et stort udvalg, men alligevel er web-siden overskuelig; det er oplysninger om farver, modeller og størrelse via målskemaer også. Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i... See more
About PROTECTY ®
Information provided by various external sources
Hammerensgade 1, 1267, København K, Denmark
- 36 96 74 79
- kontakt@protecty.dk
- protecty.dk
No recent history of asking for reviews
Helt igennem en DÅRLIG oplevelse
vente på dem!
Bestilte varen Tirsdag morgen.
Ordren blev først behandlet Torsdag.
Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige!
Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår ikke ved bestilling)
Varen afhentet på Posthus Onsdag Dvs. 8 dages leveringstid.
Ordren skulle have været brugt til gave om lørdagen, hvorfor vi måtte forklare at den desværre ikke var nået frem!
Selvom vi rykkede for varen Torsdag, kom der intet svar fra kundeservice!!!
MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES.

For lang ekpeditionstid
Jeg sendte for 10 dagesiden en thermovest ind, som jeg ville have byttet til en fiberpels. Jeg Havde telefonisk fået at vide, at de så bare ville sende en følgeseddel, så jeg kunne betale differencen. Men jeg har endnu ikke modtaget hverken det ene eller andet. Jeg begynder at blive lidt ærgerlig.

Nemt og bekvemt
Der er hurtig levering og forrygende bytteordning.
Returporto og adresseseddel for returvarer/byttevarer medfølger.
God hjemmeside med flere gode tilbud.
Tak til PROTECTY og det er ikke sidste gang jeg har købt varer der.
God service med ekstra hurtig leveringstid op til jul
Skærebukserne blev leveret lidt ekstra hurtigt fordi det var til julegave og jeg mailede til protecty. De svarede hurtigt på mail og dr var ingen problemer. Produktet passede og var gode ( og ikke for varme) at have på jvf min kæreste
Alt i orden og servicen var mere end i top. Arbejdstøj mm vil jeg aldrig købe et andet sted.
Fin Webshop
Købte termotøj som levede op til min fulde forventning, kan varmt anbefales.
Ok hurtig leverance med få mangler
Ved bestilling manglede man lidt info om leveringstid. Måtte ringe ind til Protecty for at få bare lidt info om leveringstid. Fik varerne efter 6 dage (incl weekend).
Har aldrig modtaget en faktura - kun en bestillingsbekræftelse.
Men ellers var alt fin og ligetil - og varerne stemmer overens med det bestilte og forventede.
Okey kundeservice. Der kunne Viasat, lære en hel del:-)
Kan helt sikkert anbefales.
Pakken nåede frem inden jul!
Fin service. Imødekommende og hjælpsommme medarbejdere !
Lidt bøvlet ved betaling med kort men ellers alt ok
Fint udvalg hurtig ok levering
Alle tiders handel
Jeg bestilte og varen blev sendt. Da jeg ikke kunne passe den bestilte vare, sendte jeg den tilbage og fik pengene retur uden problemer.
Super service fra Protecty
Nemme at bestille fra og hurtige til at sende.
Godt
Ingen problemer alt var som det skulle være. Kunne dog godt ha brugt en forventet leveringstid.
Trækkede pengene uden at sende varen, som i øvrigt ikke længere fandtes.
Protecty spildte ikke tiden. I samme øjeblik som jeg bekræftede bestillingen på hjemmesiden blev mit VISA-kort debiteret. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse og en mail hvor der stod at jeg ville få en leveringsbekræftelse/mail om hvornår varen var på lager.
7 dage gik uden vare og en slunken konto. Jeg fik intet svar på mine gentagne henvendelser. Først da jeg ville ændre varen fik jeg svar at den ikke længere fandtes. Jeg sendte en mail om at annullere min ordre og få min penge tilbage. jeg rykkede efter 3 dage. og så skete der noget. min ordre blev annulleret. og jeg fik mine penge tilbage efter i alt 14 dage fra bestillingen.
ikke godkendt, brud på købeloven og dårlig kommunikation. Emærket har kontaktet forretningen og udbedt sig en forklaring.

Godt tilfreds
Jeg bestilte arbejdsskjorter til min mand, de passede perfekt og de kom til tiden men farven var en anelse for mørkeblå.
ufattelig langsom levering
jeg bestilte en jakke til efteråret, og der stod intet om at en ikke var på lager. Jeg modtager efter et par dage en mail, hvori der står at min bestilling er "forsinket" i 3-6 uger (!!!) og endda måske mere afhængigt af leverandøren.