- Så lang tid tog det, fra ordrebekræftelse til varerne (i dette tilfælde 2 X Hultafors GK) kunne afhentes på posthuset. Det er absolut godkendt. Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger... See more
See what reviewers are saying
Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt... See more
vente på dem! Bestilte varen Tirsdag morgen. Ordren blev først behandlet Torsdag. Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige! Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår... See more
Company replied
PROTECTY ® har et stort udvalg, men alligevel er web-siden overskuelig; det er oplysninger om farver, modeller og størrelse via målskemaer også. Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i... See more
About PROTECTY ®
Information provided by various external sources
Hammerensgade 1, 1267, København K, Denmark
- 36 96 74 79
- kontakt@protecty.dk
- protecty.dk
No recent history of asking for reviews
Produkt og pris passer
God kvalitet til rimelige penge.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Billig men ikke hurtig shipping.
Superb
Rigtig god service.
Jeg spurgte ind til et par ting og fik lynhurtigt svar på mine spørgsmål
Perfekt service!
Nem bestilling, hurtig mailfeedback og kun 3 dages levering. Der var ingen problemer ved returlevering/ombytning. Kan kun anbefales.

Dejligt
God kontakt, dejlig service, leveringstid lidt i den lange ende, men det er kun i forhold til dag til dag levering man nogen gange møder.

Reply from PROTECTY ®
Super produkter til fornuftige priser
Alt i alt en god oplevelse. Lang leveringstid, hvis man står og skal bruge noget nu og her. (6 dage)

Langsom levering
leveringen af en vare tager lidt for lang tid, på hjemmesiden skriver i at leveringstiden er 5 hverdage fra ordren er bestilt hos jer.
Jeg har lige købt en vare hos jer og fik at vide at varen var i restordre hos firmaet, men jeres kundemedarbejder havde ikke fået noget at vide fra jeres speditør, det er for dårligt han ikke informerer
jer i kundecentret, så i har mulighed for at informere kunden om dette, således at kunden ved at deres vare er i restordre og leveringstiden derfor kan være mere end 5 hverdage.

For lang leveringstid
dd. har jeg modtaget denne mail fra jer, men jeg må le, jeg har stadigvæk ikke modtaget mine vare fra firmaet, og det værste er at jeg ikke fik nogen besked om forsinkelsen før jeg selv ringede firmaet op, det er dårlig service.

Lidt sen afsendelse
jeg bestilte 2 bælter og modtog en ordremeddelse den 24. maj, men først efter at have ringet dertil 6 dage senere blev min ordre behandlet og sendt afsted. Der synes jeg det tog for lang tid.
Den anden klage er vist til postdanmark, havde bedt om at få leveret til anden adresse end hjemme og alligevel blev den lagt i en døgnboks og ikke afleveret personligt.

Lang leveringstid
Fik i dag min lækre termo jakke fra Protecty - den har dog været meget meget længe undervejs :-)
Det vil nok gøre at jeg ikke vil handle der igennem igen. - forsøgte via mail at få fat i dem og høre hvordan det så ud med leveringen, men intet svar.
Fin vare men utilfreds med leveringstid.

fede pink bukser
jeg syntes at det er fedt at i har så meget i dame modeller for det er der ikke andre der har og så at man kan få den i pink gør det bare endnu bedre.
det eneste der irriterer mig er at der er et eller andet over den hjemmeside der får mig til at tænke at der er noget lusket over det.

Tilfreds
Jeg er generalt tilfreds med handlen, dog syntes jeg der var lidt lang leveringstid. 8 dage fra jeg bestilte og 5 dage jeg fik en mail om at mine vare var på vej, til de landede på posthuset.