See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Fælderne lever desværre ikke op til forventningerne. Vi har haft dem i brug i knap en måned og har prøvet at placere dem to forskellige steder i hjemmet, hvor der tydeligt er aktivitet af sølvfisk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Proverm mod sølvfisk og skægkræ er effektivt. Troede ikke rigtigt vi havde nogen i hjemmet, men fælden viste klart at der var mere sølvfisk og skægkræ aktivitet end antaget. Man ved ikke hvor de ge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og god kundeservice - samt overraskende godt produkt! Deres sølvfiske/skægkræ fælder har/er en kæmpe hjælp i vores hjem. Da vi fik fundet de rigtige steder til vores fælder, blev de mere elle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde længe haft problemer med sølvfisk i vores hus, uden at finde en løsning på hvordan vi slap af med dem. Her faldt vi over deres fælder fra Silverfish som skulle være det mest effektive mod båd... See more

1. Pest Control Service

Written by the company

Proverm ApS er en webshop der beskæftiger sig med 100% giftfrie produkter til skadedyrsbekæmpelse - Vi sælger til private, erhverv og offentlig. Derudover, guider vi også i naturlig bekæmpelse. Vores vision er at udbrede kendskabet til giftfrie alternativer til skadedyrsbekæmpelse og ikke mindst hjælpe dig med at tage det gode og sikre valg. På denne måde kan vi sammen passe på vores økosystemer, drikkevand og ikke mindst hinanden. Hvilke af FN verdensmål har vi fokus på: 06 Rent vand og sanitet 12 Ansvarligt forbrug og produktion 15 Livet på land Proverms produkter er udvalgt ud fra kriterierne om, at de ikke må indeholde nogle former for gift, de skal være sikker for børn og dyr i hjemmet, samt at produkterne har dokumenteret virkning. Vi prøver så vidt mulig at bruge grøn emballage. Alle kasser, vi bruger til at udsende vores produkter i, er FSC certificerede produkter. Som pakkefyld bruger vi majs granulat, som er nemt at bortskaffe eller genanvende. Kassernes udseende er diskret. Proverm bruger primært danske leverandører og en enkelt norsk leverandør. Vi prøver så vidt muligt at holde vores fragtkilometer nede og dermed reducere det forventede CO2 forbrug, i forbindelse med varelevering. Tak fordi du støtter os og ikke mindst vores kamp mod gift. Husk, det er en skrøne, at kun gift kan slå noget ihjel;-)

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 2 out of 5 stars

Fælderne lever desværre ikke op til…

Fælderne lever desværre ikke op til forventningerne.
Vi har haft dem i brug i knap en måned og har prøvet at placere dem to forskellige steder i hjemmet, hvor der tydeligt er aktivitet af sølvfisk. Resultaterne har dog været meget skuffende. Der er højst fanget 1–2 sølvfisk i fælderne ad gangen, selvom der tydeligt løber mange rundt lige i nærheden.
Jeg har købt 12 fælder, og samlet set har de måske fanget omkring 15 sølvfisk i alt. Det føles ærligt talt næsten mere effektivt selv at fjerne dem manuelt.

Til en pris på omkring 1900 kr. havde jeg forventet en langt bedre effekt. Desværre sidder jeg tilbage med følelsen af, at pengene har været spildt.

February 22, 2026

Hej Lars

Tak for anmeldelsen — beklager din oplevelse.

Først og fremmest skal vi nok finde en løsning på det. Normalt kan problemet ofte løses ved at ændre placeringen af fælderne. Har du prøvet at flytte dem, fx til andre hjørner af rummene?

Prøv gerne det, og hvis det stadig ikke løser problemet, så skriv endelig igen — så har vi vores fangstgaranti der dækker.

Vh Nicklas // Proverm

Virker ikke efter forventningen

Jeg fik leveret 6 skægkræ-fælder i slutningen af marts. Der var meget hurtig levering og jeg håbede at dette kunne bidrage til færre skægkræ herhjemme. Jeg fik sat fælderne op jf. anvisningen, men har nu, knap 7 mdr. senere, kun fanget 2 skægkræ. Dette er meget ærgerligt, når jeg hver dag spotter skægkræ i lejligheden.

October 20, 2025

Hej Sara

Tak for anmeldelsen – ærgerligt, at produktet ikke har virket efter hensigten hos jer. Kontakt mig meget gerne på 30 70 60 20 eller mail@proverm.dk, da vi højst sandsynligt kan finde en løsning, f.eks. ved at ændre, hvor de er placeret.

Vh
Nicklas // Proverm

Fantastisk god service!

Fantastisk god service! Stor anbefaling herfra.

July 26, 2025

Hej Søren.

Mange tak for de 5 stjerner og anbefalingen. Det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse. God påske.

Bedste hilsner, Nicklas // Proverm

Effektiv fælde mod skægkræ

Effektiv fælde mod skægkræ. Jeg måtte flytte lidt rundt på dem i starten for at finde den rette placering, men så skal jeg lige love for, at jeg så virkning. Her efter 4 måneder har 3 fælder samlet ca 100 skægkræ.
Kan klart anbefales.

June 14, 2025

Hej Rebecca. Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Mvh Nicklas

Klar anbefaling👍

Vi bestilte for en måned siden og ser nu ingen sølvfisk længere. Placeringen af fælderne har virkelig gjort en forskel, så tak til supporten for den gode vejledning. Kan klart anbefales! 👍

December 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nem at finde produktet på hjemmesiden

Nem at finde produktet på hjemmesiden, og hurtig levering

February 16, 2024

Hej Ole,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop! Vi sætter meget stor pris på din støtte og feedback.

Simpelt og effektivt!

Man ved ikke hvor de gemmer sig, men heldigvis vil de gerne gemme sig i fælden.

Bliver et fast produkt i flere af vores rum fremover. Klar anbefaling herfra!

February 3, 2024

Hej Morten,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores giftfri produkt! Vi sætter meget stor pris på din feedback og fordi du vil støtte vores produkt og webshop.

Rated 5 out of 5 stars

Et produkt der er effektivt.

Et produkt der er effektivt.
Hurtig levering.

December 26, 2023

Hej Claus

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er super glade for at høre at du har haft en god oplevelse!
Vi sætter meget stor pris på din feedback og fordi du støtter vores giftfri produkt.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, kan virkelig anbefales til både sølvfisk og skægkræ.
Hurtig levering og god kundeservice.

December 27, 2023

Hej Janni

Tusind tak for din fine anmeldelse af os og vores produkt.
Vi er super glade for at høre at du har haft så god en oplevelse!

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have støt på skægkræ flere…

Efter at have støt på skægkræ flere gange i lejligheden og det til sidst blev en hovedpine hele tiden at finde dem i bl.a. bestikskuffen i køkkenet, måtte der til at ske noget.
Jeg fladt her over skægkræ fælderne fra Proverm, hvor jeg købte 2, for at se om de havde nogen effekt.
Efter første måned, havde jeg ikke rigtigt fanget nogen, så jeg prøvede at flytte lidt rundet på dem og det hjalp! I dag fanger jeg omkring 30 om ugen og jeg ser ikke rigtigt til de små sataner længere.
Jeg kan kun anbefale produktet til andre!

February 20, 2023

Meget tilfreds

Hurtig og effektiv levering. Har kun haft fælderne stående i en uge, men der er allerede fangst i dem alle, så er meget tilfreds.

January 31, 2023

Hej Tino,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du allerede har godt gang i fangsten.
Vi sætter virkelig pris på dit feedback. Tak fordi du støtter os :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service! De første par uger fangede jeg ikke mange, og jeg var lidt skeptisk. Men efter 4 uger gik det helt amok, og nu efter 2 mdr. er alle mine 6 fælder helt fyldte.
Rigtig godt produkt og meget effektiv!

January 29, 2023

Hej Pernille,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har stor succes med fælderne!
Vi sætter virkelig pris på dit feedback. Tak fordi du støtter os :-)

Rated 1 out of 5 stars

Skægkræ fælderne virker desværre ikke.

Skægkræ fælderne virker desværre ikke.
Jeg har købt tre fælder til 600 kr.. jeps.. en meget dyr fornøjelse til noget der ikke virker, og har nu haft fælderne i snart 3 uger. Vores hjem vrimler desværre med de tingester .. fanger selv omkring 40 om dagen. nogle gange 100. Det viser sig faktisk at være mere effektivt at sætte en glat skål ud på gulvet, som de ikke kan kravle op ad igen end de her fælder. Fælderne er placeret de steder vi fanger flest selv og vi har også forsøgt at flytte lidt rundt på fælderne. Men de går simpelthen uden om fælderne. Jeg havde håbet på en løsning uden farlig gift. OG disse dyre fælder er IKKE løsningen desværre. Så øv øv herfra. Leveringen var hurtigt nok, men jeg kan ikke give flere stjerner når produktet ikke virker.

January 28, 2023

Hej Tania,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på både ris og ros :-)

Som det står beskrevet i vejledningen, så kan det godt tage op til et par uger, før fælderne har fuld virkning. Vær gerne lidt tålmodig med dem. Rigtig fint, at i allerede har prøvet at flytte på dem. Der hvor man ser flest sølvfisk og skægkræ er ofte ikke der de har base. Den svære del i dette er at finde det sted.

Nogle af grundene til at de ikke går i fælderne, kan være fordi de føler sig truet, eller at de ikke er på jagt efter føde. (de kan gå i ret lang tid uden mad) Sørg gerne for så vidt det er muligt at holde lyset slukket, der hvor i har dem placeret :-)

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke fanget et eneste skægkræ

Hurtig levering og meget let at samle fælderne. Har desværre ikke fanget et eneste skægkræ i den uge, hvor de 6 fælder har været oppe. De er ellers placeret lige der hvor skægkræene er 😔

January 28, 2023

Hej Lærke,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på både ris og ros :-) Som det står beskrevet i vejledningen, så kan det godt tage op til et par uger, før fælderne har fuld virkning. Vær gerne lidt tålmodig med dem. Flyt dem lidt rundt, for at finde det rigtige sted. Hvis de mod forventning ikke virker optimalt om et par uger, så skal vi nok finde en god løsning :-)

Rated 5 out of 5 stars

Bedste middel imod sølvfisk og skægkræ

Hurtig og god kundeservice - samt overraskende godt produkt!
Deres sølvfiske/skægkræ fælder har/er en kæmpe hjælp i vores hjem. Da vi fik fundet de rigtige steder til vores fælder, blev de mere eller mindre fyldt helt op på ca. to måneder. Derudover er det et naturligt produkt, som jeg virkelig værdsætter, da vi har små børn og dyr.

January 1, 2023

Hej Camilla,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at i har stor succes med fælderne! Vi er rigtig glade for at høre, at vi ikke er de eneste der værdsætter de naturlige produkter. Vi sætter virkelig pris på dit feedback. Tak fordi du støtter os :-)

Virker ikke.

January 11, 2023

Hej Emilie,

Superservice

Meget hurtig levering og lynhurtig betjening.

January 11, 2023

Hej Jens,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på dit feedback. Tak fordi du støtter os :-)

Take a closer look