Psykolog, kostvejleder og kropsterapeut Sanne Wind-Hansen Reviews 7

3.8

Company details

1. Psychologist

Written by the company

Psykolog med bred erfaring indenfor bl.a.. opvæksttraumer, selvværd og supervision. Uddannet kostvejleder, med særlig interesse for kostens betydning for psykisk trivsel. I mine terapier inddrager jeg gerne alternativ behandling, hvor det er hensigtsmæssigt.

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Sanne er en meget nærværende psykolog

Sanne er en meget nærværende psykolog, hun skaber en fantastisk tryghed og tillid mellem os.
Hun er nem at åbne sig for, og har en kæmpe viden omkring mennesker, selvværd og kroppen som har gavnet mig enormt meget! Hendes tilgang , med krops terapi, giver mig ro, og beroliger mit nervesystem… jeg får ALTID noget ud af at være ved Sanne! Og hun giver mig altid en masse nye fokuspunkter i mit liv🙏❤️

August 4, 2025

Tusind tak for de pæne ord, det betyder meget 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Som privatpraktiserende psykolog i…

Som privatpraktiserende psykolog i Odense har jeg fulgt Sanne Wind-Hansens arbejde i mere end 15 år og samarbejdet med hende flere gange. Jeg anbefaler kun få kolleger – for når jeg gør det, lægger jeg min faglige troværdighed i spil. Det gør jeg med ro i maven i Sannes tilfælde.
Hun er en erfaren og dygtig psykolog, der integrerer krop, psyke og kost på en meningsfuld måde. Jeg har med tryghed henvist klienter til hende og altid fået positive tilbagemeldinger.

Jeg kan varmt anbefale Sanne – både som fagperson og som menneske.

August 7, 2025

Kære Per
Tusind tak for din anbefaling 🙏
Jeg sætter stor pris på den tillid du viser mig, når du sender klienter min vej. Ligeledes værdsætter jeg at tilliden er gensidig; jeg er altid tryg ved at anbefale dig, når jeg ikke synes at min profil er det bedste match for en potentiel klient.

Rated 4 out of 5 stars

Kompetent behandler

Behagelig behandling med øjeblikkelig virkning.

July 25, 2025

Rated 1 out of 5 stars

Fraråder forløb hos Sanne Louise Wind-Hansen

Min datter startede et forløb hos psykolog Sanne Louise Wind-Hansen for at få hjælp til et specifikt problem, men desværre oplevede vi, at forløbet gjorde mere skade end gavn.

Det meste af tiden var det psykologen selv, der talte, og hun lagde ofte ord i munden på min datter og skiftede fokus fra det oprindelige problem. Min datter fortælle, at Sanne var ikke lyttende. I stedet for at lytte og hjælpe, kom hun med negative kommentarer om min datters oplevelser, som f.eks. "Sikker et tab af tid!"

Vi oplevede, at psykologen skabte større usikkerhed hos min datter omkring forskellige aspekter af hendes liv. Hun forsøgte endda at overbevise min datter om, at hun havde dårlige forældre, hvilket har gjort min datter meget vred og utryg. Hun ønsker derfor ikke at fortsætte forløbet.

På baggrund af disse oplevelser kan vi desværre ikke anbefale Sanne Louise Wind-Hansen.

January 1, 2025

Hej Stine
Jeg er ked af at gøre om din datters oplevelse.
Jeg genkender imidlertid ikke din beskrivelse og har nu gennemgået mine journaler, og finder ikke en klient hvis mor bærer dit navn. Jeg har ikke undervejs i et forløb fået en tilsvarende kritik, og har derfor ikke haft mulighed for at reagere herpå.
Din datters oplevelse er bestemt ikke en oplevelse jeg ønsker for nogen. Hvis oplevelsen skulle have fundet sted hos mig, er din datter velkommen til en samtale på min regning, hvor vi kan tale om din datters oplevelse, så din datter forhåbentlig kan komme godt videre.
Jeg er også gerne behjælpelig med at finde en anden psykolog, hvis dette er et ønske.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er stor fan af kombinationen af…

Jeg er stor fan af kombinationen af samtale OG kropsterapi og Sanne er god til det. Hun skaber et trygt rum og behandler med både viden, intellekt, omsorg og intuition. Kan klart anbefale Sanne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

May 9, 2025

Tusind tak for de pæne ord, det betyder meget 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været i forløb hos Sanne af…

Jeg har været i forløb hos Sanne af flere omgange og er meget tilfreds med forløbet og den udvikling jeg har oplevet.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

July 11, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været i selvværdsforløb hos…

Jeg har været i selvværdsforløb hos Sanne. Det fungerede bare super godt at blive klar over, hvad det er der ligger til grunde for ens lave selvværd, og jeg har efterfølgende kunnet leve mit liv meget mere ud fra mine egne værdier. TAK Sanne!
Sanne er nysgerrig og oprigtig interesseret, så der skabes et trygt rum at fortælle om sit liv i.

March 4, 2024

Take a closer look