Hold dig langt væk – både som kunde og som kommende medarbejder
Det er med stor ærgrelse, at jeg må advare mod Hadsund Apotek. Arbejdsmiljøet er under al kritik, og det mærkes desværre helt ud i skranken. Jeg har oplevet flere medarbejdere blive talt ned til og decideret måbet ad foran andre – en adfærd, der er fuldstændig uacceptabel på en arbejdsplads.
Det virker til, at apotekeren bruger langt størstedelen af sin energi på at blande sig i diverse sager med kommunen og kritisere politikere fremfor at tage vare på sit eget personale. Fokusset ligger alle de forkerte steder, hvilket resulterer i en ledelsesstil, hvor begreber som mentalisering er ikke-eksisterende. Der mangler fuldstændig forståelse for medarbejdernes trivsel og den psykiske sundhed på pladsen.
Som kunde bliver man mødt af et personale, der virker modløse og ser flere forhindringer end muligheder, når man beder om hjælp og har faktisk ikke andet valg end at gå på Hadsund apotek. Det er tydeligt, at den dårlige ledelse dræner lysten til at yde god service.
Hvis du overvejer at søge job eller elevplads på Hadsund Apotek, så gør dig selv en tjeneste og hold dig langt væk. Det er ikke et sted, der prioriterer faglig udvikling eller et sundt arbejdsliv.