See what reviewers are saying
Via marktplaats contact gekregen met Quadcopter shop voor een racedrone. Zelf wilde ik een tinyhawk II aanschaffen voor mijn zoon 12 jaar. Na contact heeft Wouter me geadviseerd om een andere drone te... See more
Er werd goed meegedacht door de eigenaar. Vragen werden goed beantwoord en verder was de service na aankoop nog steeds top! Ik kan me niet vinden in andere reviews waarin word gezegd dat dit bedrij... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De eigenaar heeft mij heel goed
De eigenaar heeft mij heel goed geholpen. Zelfs in de avond via video bellen
Specialist in drones met kundig advies
Ik was op zoek naar een selfiedrone om mijn sportactiviteiten vast te leggen en kwam via een filmpje op Instagram terecht bij Quadcoptershop. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de eigenaar, die al mijn vragen duidelijk en helder wist te beantwoorden, met name over de DJI Neo 2.
De service was echt top: snel, deskundig en vriendelijk. Ook de levering was indrukwekkend snel — binnen één dag had ik mijn drone al in huis.
Wat mij betreft is dit dé plek als je op zoek bent naar een drone en goed advies!
Er werd goed meegedacht door de…
Ik kan me niet vinden in andere reviews waarin word gezegd dat dit bedrijf geen goede service verleent, dit is echt alles behalve het geval.
Zeer attente en behulpzame mensen
Zeer attente en behulpzame mensen. Ze hebben mijn probleem snel opgelost.
Behulpzaam
Eerst een kanttekening. Via mail en contactformulier is hij niet altijd goed bereikbaar. Via whatsapp echter is het snel geregeld. Ik had dji care refresh nodig. Hij maakte ondanks dat hij weg moest toch tijd voor me en activeerde dji care refresh voor me. Dat hoefde hij niet te doen. Die 5 sterren krijgt hij niet voor bereikbaarheid, maar voor zijn behulpzaamheid.
Prima ervaring
Prima ervaring, heb 2 drones bij ze gekocht afgelopen 2 jaar. Eerste keer verliep contact en levering erg soepel. 2de keer helaas iets minder, moest lang moeten wachten op levering en door overmacht waren er ook nog problemen met pakket bezorging. Dit werd echter uitstekend opgepakt door Quadcopter. Verbeter punt voor toekomst is communicatie. Dat kan nog iets scherper.
Mooi cadeau
Mijn vriendje was erg blij met zijn drone:)
De shop bleef contact houden toen mijn pakket kwijt was. Erg klantvriendelijk bedankt!
Inruil gebruikte mini drone.
Mijn nauwelijks gebruikte DJI Mini SE ingeruild bij de Quadcopter-shop. Winkeleigenaar gaf een nette prijs en reageerde erg vlot en netjes op mijn berichten.
Kortom een score van een dikke 5 sterren 👍
Dji neo2 besteld
Gister een drone besteld, vandaag onderweg met een gratis mini drone, top!!
Goed geholpen
Goed geholpen, een goede inruil met leuke korting op een upgrade!
Eindelijk een Professional.
Gelukkig kwam ik de Quadcopter Shop net op tijd tegen. Was al een paar keer bijna grote bedragen kwijtgeraakt aan nepwinkels. Net een Dji Mini 3 pro drone gekocht bij de Quadcopter shop.
Binnen 36 uur had ik de drone in mijn bezit, een vriendelijke en goede begeleiding en een snelle terugkoppeling, gelukkig heb ik deze professional gevonden. Hij heeft vele verschillende soorten mogelijkheden van betalen en is niet te beroerd om buiten kantoor tijden je te helpen.
Dji Avata 2
Onlangs de DJI Avata 2 met toebehoren aangeschaft en ik ben méér dan tevreden. De drone en alle accessoires zagen er werkelijk uit als nieuw – alles compleet, netjes verpakt en in perfecte staat. Je merkt meteen dat er zorgvuldig mee is omgegaan.
Ook de communicatie verliep uitstekend. Vriendelijke en snelle reacties op mijn vragen, en alles werd duidelijk en correct afgehandeld. De drone werd bovendien netjes aangetekend verzonden, wat nog eens extra vertrouwen gaf.
Kortom: een geweldige aankoop waar ik heel blij mee ben. Deze verkoper is absoluut een aanrader!
De beste shop voor je drone
Een super goede service en onwijs goed contact. Ik heb hier meerdere accessoires voor mijn drone (DJI Mini 3) besteld en de service en contact-mogelijkheden zijn echt top (snelle reactie van de eigenaar en onwijs flexibel)! Een echte aanrader!
Erg tevreden!
Recentelijk een drone besteld om promotiemateriaal mee op te nemen voor mijn bedrijf. Tijdens en na aankoop goede begeleiding gekregen vanuit de webshop.
Enige nadeel is dat mijn zoontje nu een duurder kerstcadeau wilt dat 4 wieken en een afstandsbediening heeft.
Verkeerd advies gekregen waardoor ik nu…
Verkeerd advies gekregen waardoor ik nu een chinese drone heb ontvangen die niet voldoet aan de gevraagde specificaties.
Oplossing werd niet geboden

Reply from Quadcopter Shop
Ik word opgelicht door dit bedrijf
Ik word opgelicht door dit bedrijf. Ik heb er niks gekocht en wordt nu met aanmaningen bedreigd. En trouwens je moet bij elk bedrijf van tevoren betalen. Klopt niet dit bedrijf. Telefonisch niet te bereiken maar ze zijn wel open volgens de voicemail. Malafide dit
R Z

Reply from Quadcopter Shop
Top service!
De service van de Quadcopter-shop is met 1 woord gewoon top!!
Snelle levering deskundig advies,nemen de tijd voor je.
Zeker in deze vreemde tijden is het heel fijn dat er nog bedrijven zijn die het vak verstaan.
Vriendelijke groet Ronald.
Snelle levering binnen een dag en drone voldoet aan de verwachting!
Een JJRC X28 GPS 4K OBSTACLE AVOIDANCE DRONE besteld en binnen een dag geleverd wat altijd fijn is. Inmiddels de drone uitvoerig getest en voldoet volledig aan de verwachtingen en goede kwaliteit voor het geld!
Vriendelijke contact!
Vriendelijke contact met de eigenaar en snelle reactie.
Gewoon een goeie ervaring.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.