Ik ging altijd graag naar Noppes voor betaalbare boeken, maar nu hebben ze een gek systeem met vaak oneerlijke woeker prijzen bedacht. Een medewerker weet mij zelfs te vertellen dat ze boeken niet mee... See more
See what reviewers are saying
Eens in de 14 dagen bezoeken wij Rataplan te Monster. Zo ook vorige week woensdag. Ik sta in de bak met lp’s te kijken en een tafel verder staat ook een klant in een ander bak lp’s te zoeken. Als... See more
Nou ik ben werkzaam bij 1 van jullie winkels dek ook dat ik een groot probleem krijg maar dat neem ik op de koop toe . Zelf ben een tijd zelstange weest,chef werkplaats en storings monteur met alle vo... See more
Uitgebreid gecommuniceerd over de spullen die opgehaald zouden worden. Dat was allemaal in orde. Toen het busje langskwam werd me eerst verweten dat ik mijn telefoon uit had staan want we krijge... See more
1 ster is te veel voor deze sufgerukte…
1 ster is te veel voor deze sufgerukte organisatie. 1 bank aangeleverd van 1 jaar oud met 4 jaar overgebleven garantie op stof en gebreken. Mannen vonden het niet goed genoeg en lieten de bank staan. Als je nieuw wilt moet je gaan inkopen bij Pronto... absurd . Bank gaat nu naar de stort.
Bedroevend slecht!
Deze “kringloop” winkels zijn echt lachwekkend slecht. Meerdere items worden aangeboden tegen prijzen die boven de nieuwwaarde/aanschafwaarde liggen. Dan snap je er werkelijk helemaal niks van! Dus ik zou zeggen: met een grote boog om deze winkels heen!
Al enige tijd bemerk ik dat de winkels…
Al enige tijd bemerk ik dat de winkels overgenomen zijn door Rataplan niet meer het kringloop concept hebben. Laatst nog kwam ik een puzzel tegen van van Haasteren. Puzzelstukjes lagen los in de doos maar ze durven er € 17,50 voor te vragen. Nieuw kost die puzzel €16,95. De boeken zijn flink duurder en eigenlijk alles wat je tegenkomt. Je kunt beter naar de Action gaan. Dat is goedkoper, om te ruilen en schoon. Rataplan maakt het hele kringloop concept op deze manier kapot. Er zijn kennelijk mensen die zich verrijken in deze tijden waar veel mensen in armoede leven. Ik hoop dat de normale fatsoenlijke kringloopwinkels, die er gelukkig ook nog zijn, zich niet laten overnemen door deze organisatie.
Rataplan heeft in een sneltreinvaart…
Recensies op de site van Rataplan worden eerst gecontroleerd alvorens ze geplaatst worden. Negatieve recensies worden dus niet geplaatst en mailadressen worden weggezet als spam. Dit klopt natuurlijk niet. Als je in de winkel rondloopt merk je gewoon al dat er veel minder mensen zijn als dat er ooit waren. Ik hoor echt overal dat mensen de kringloop winkel voortaan links laten liggen. Dan ben je het doel voorbijgeschoten.
Rataplan heeft in een sneltreinvaart alle kringloopwinkels overgenomen. Dat merk je ook. De winkels zijn uitgestorven. Alles staat bom vol, wat niet gek is als je de prijzen ziet.
Het is meer een commercieel bedrijf geworden dan een winkel die de mensen helpt die wat minder te besteden hebben. Al het lieve hardwerkende personeel (vaak) met een beperking zijn weg.
De prijzen van het servies zijn hoger als bij de action. De boekenprijzen gaan skyhigh. Kinderspeelgoed is stuk en niet compleet en ontzettend duur.
Gister kocht ik een theepot waar gewoon scheur in zat. Kan beter op marktplaats kijken, spullen zien er vaak ook een stuk beter uit.
De winkels zijn vies, het personeel is onbeschoft. Ik zoek de andere winkels wel op voortaan. Rataplan laat ik links liggen. Er zijn echt meer dan genoeg andere kringloop winkels die wel normale prijzen hanteren.
Eerst gebeld naar het algemene tel.nr
Eerst gebeld naar het algemene tel.nr. van rataplan, aangegeven dat we een bankstel van 12 jaar, die er nog zeer goed uitzag, aanbieden, afspraak gemaakt. Keurig op tijd gekomen maar omdat er een heeeeeel klein vlekje inzat , die je met een vergrootglas moet zien en omdat er op gezeten, was namen de heren het bankstel niet mee. Iemand die zeer weinig heeft zou er heeeel blij mee zijn. Nu gaat dit goede bankstel naar de stort. Heren waren ook niet erg vriendelijk, kortaf.
Duur en niet eerlijk.
Duur, slechte kwaliteit, mooie spullen komen niet meer in de winkel, maar gaan naar handelaren of "kennisen of vrienden". Spijt dat ik mijn spullen in het verleden aan ze heb gegeven.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.