Waarom moet ik een ster geven om dit in te vullen? Dit is een groep oplichters. Het begon er al mee dat, zodra ik de sandalen had besteld, bleek dat bezorging wéken kon duren terwijl er tijdens het be... See more
Ravenza Online
See what reviewers are saying
Twee bh's besteld met achterafbetaling. Bh's bleken niet de goede maat te zijn. Retourneren is niet mogelijk omdat je geen retouradres krijgt van Ravenza. Inmiddels is er een incasso buro inges... See more
Aankopen daar gedaan. Levering duurde lang en eenmaal aangekomen zijn het ingekochte Ali express producten en maten kloppen absoluut niet. Bij retourneren kreeg ik snel reactie maar wordt het afgeweze... See more
Slippertje voldoet redelijk maar te duur voor de kwaliteit. Én ik werd onaangenaam verrast. Geen verzendkosten bij plaatsen en betalen van de bestelling van 34,95 euro maar wel 7,15 euro betalen voor... See more
People also looked at
Onbetrouwbaar
stond volgende dag verzonden, maar komt pas over 14 dagen binnen. De dag na kopen mail dat er een coronauitbraak was. Kon ze ook gelijk niet meer annuleren terwijl er gezegd was dat ze vertraagd waren. Totale onzin dus, dit bedrijf is zeker niet aan te raden.
Ik heb schoenen besteld en betaald op…
Ik heb schoenen besteld en betaald op 12 juni helaas nog niks binnen.
Is een dropship-bedrijf!
Is een dropship-bedrijf!
Producten komen uit china. Slechte kwaliteit. Foto's kun je ook niet vergelijken met wat je krijgt.
Ik had schoenen besteld die goed zouden zijn voor mijn werk (lopen,staan) De hak blijkt een rare houding te geven aan je voet, de stof is te kort voor de brug van mijn voet en de lengte te groot voor mijn voet.
Zou ze willen retourneren maar het retour-policy is een enorm zooitje. Je moet zelf betalen voor de retour, zelf opsturen, waarbij eventueel douane-kosten aan verbonden zitten die dan ook voor jouw rekening zijn...
Retour zijn kosten koper en het kan NOG erger
Schoenen besteld op 24 mei. Gekregen op 18 juni!!!
“Want er was een corona uitbraak bij de leverancier en toen moesten ze een bepaalde periode dicht!”
Tuuuuuuuuuuuurlijk!!!
Schoenen te klein. Gevraagd om ontbinding van de koop. Geven ze jij 3 opties.
1. Ik houd de schoenen en ze betalen 50% terug.
2. Schoenen ruilen voor grotere maat, en ik stuur deze op eigen kosten terug
3. Ik stuur de huidige schoenen op eigen kosten terug.
Ik dacht, ik stuur ze wel terug. Ben ik zo’n 5 Euro kwijt, maar ach.
Nu komt het!! Ik kreeg het retourformulier waar ook het adres van retour op stond. ZE MOETEN RETOUR NAAR CHINA!!!!!!!
DACHT HET NIET!!! Ik heb ze bij een Nederlandse webwinkel gekocht en er staat nergens iets over China! dus ik EIS mijn geld terug!!!!
MENSEN, KOOP HIER NIET!!!!!!!!!!!!
Ben er ook ingetrapt.
Ben er ook ingetrapt.
Half mei schoenen besteld.
Nog niks binnen
Elke keer zeggen ze ,ze zijn onderweg.
Nou nog niks gezien.
En maar de schuld geven aan corona.
Weet nu dat ik voortaan niks meer online koop.
NIKS KOPEN HIER
NIKS KOPEN HIER! Geen bevestigingsmail gekregen, vervolgens na mailen, weten ze natuurlijk niks van mijn bestelling en nu radiostilte...
Waardeloos bedrijf!!!
Heel erg lang op bestelde schoenen moeten wachten. veel mailen waar de bestelling bleef en steeds het antwoord ze zijn onderweg.
Uiteindelijk zijn ze dan binnen , maar veel te klein.
Gemaild dat ze retour moeten en ik mijn geld terug wil.
Nu maar hopen op een reactie en mijn geld.
Ik heb 1 ster gegeven maar eigenlijk is het geen ster waard.😒
Slechte website
Enkele weken geleden schoenen besteld, blijf mails krijgen dat ze onderweg zijn en de track and tracé code lijdt naar een onbeveiligde website. Niet hier kopen dus.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Bestelling op 22 mei gedaan en betaald. Op 2 juni een mail gestuurd, waar mijn bestelling blijft. Toen kreeg ik op 3 juni een mail, dat de bestelling was vertraagd. Ik heb toen mijn bestelling geannuleerd, maar dat negeren ze gewoon. En op 7 juni kreeg ik ineens een verzendmail.
Uiteraard daar weer op gereageerd. Toen kreeg ik een mail terug, dat mijn bestelling op 3 juni het magazijn al had verlaten, terwijl ze eerst mailden, dat de bestelling was vertraagd.
Maar nu is het 8 juni en ik heb nog niets binnen....
Laat deze winkel links liggen.....
Ik zou iedereen aanraden voor je hier iets koopt eens te kijken bij onze China Goods winkels want dat is de plek waar deze spullen vandaan komen. Dat is goedkoper en scheelt een hoop geld als het product niet in orde is. Bij Avenza moet je zelf de retourkosten betalen terwijl de china boer vaak gewoon het geld terugboekt zonder over retouren te praten... Wat een slechte service!
Wat een troep
Wat een troep. Komt rechtstreeks uit China. 30 euro voor zeeeeer slechte slippers. Maatvoering klopt niet, vallen wel drie maten kleiner uit (oh ja Chinese voetjes zijn kleiner) . Terugsturen op eigen kosten en dan maar hopen op je geld? Meteen de vuilnisbak in gedaan.
Ben er ingestonken
Ben er ingestonken! Schoenen besteld voor € 35, deze schoenen komen echter rechtstreeks vanuit de AliExpress ( daar kosten ze € 8,00). Voor Ali kwaliteit lopen ze echter wel lekker. Je besteld artikelen via deze site. Het enige dat de eigenaar van deze website doet is je bestelling door plaatsen op AliExpress, het geld incasseren en dat is het. Daar verdienen ze in mijn geval met de schoenen dus vet aan, € 27 winst. Zodra je je bestelling heb geplaatst krijg je gelijk een mail om dit bedrijf vooral een positieve beoordeling te geven, onder het mom van u kunt uw besteedde bedrag terug winnen als u een positieve beoordeling plaatst. Zo komen ze dus op een valse manier aan positieve reviews.
Ze werden snel bezorgd
Ze werden snel bezorgd
En ben z o blij dat ze mijn maat hadden namelijk 43.
Ik heb zwakke enkels en voeten
Maar ze zijn ideaal,ze lopen heel goed
Stevigheid is heel goed.
Als ik het aankoop bedrag terug
krijgt bestel ik gelijk nog een paar
Ik heb schoenen besteld nu krijg ik van…
Ik heb schoenen besteld nu krijg ik van DHL een mailtje dat ik douane kosten moet betalen is er nog iemand die dit geeft moeten betalen voor dat je je bestelling krijgt ik heb 48uren om het te betalen anders word alles terug gestuurd
Mooi product voor een mooie prijs en levert een goed resultaat.
Mooi product. Ik had het niet verwacht. Inderdaad verlichting tijdens het lopen. Zalig mooie aankoop gedaan voor niet teveel geld. Ik ben tevreden en ook met de levering. Even moeten wachten maar dan heb je ook wat.
Slecht bedrijf 5 weken geleden besteld…
Slecht bedrijf 5 weken geleden besteld nog niets binnen. Bij FB blokkeren ze je als je er iets negatiefs opzet. Ze bestellen gewoon bij Ali express en laten je wachten. Bij Ali betaal je alleen veel en veel minder. Niet kopen bij hun.
Vond de reclame wel aanspreken
Vond de reclame wel aanspreken, heb zelf moeilijke voeten en hoop met deze aankoop wat meer te kunnen gaan stappen
SUPER blij
Heb vanwege drukte lang gewacht maar eindelijk mijn schoenen. Ze zijn super, zitten lekker. Ik heb vanwege MS beenspalken en kan moeilijk schoenen kopen. Deze passen prima. Heb er gelijk nog twee paar bijgesteld. Aanrader Wilma Evers
Ruim 14 dagen geleden besteld
Ruim 14 dagen geleden besteld, maar tot op heden nog niks ontvangen, denk dat ze per fiets komen, we wachten af of ze nog geleverd worden, heb er been hard hoofd in dat dit nog gebeurt.
Chinese goedkope troep
Via Facebook naar hun website doorgestuurd en deze zag er betrouwbaar uit. Er stonden ook honderden enthousiaste (fake) reviews op hun FB account bij producten dus toch de stap gewaagd. Na mijn bestelling te hebben geplaatst kreeg ik een link om mijn bestelling te volgen en wat bleek, het was van een Chinees koeriersbedrijf. Ik op hun FB bij het product mijn commentaar gezet dat het uit China kwam en toen werd ik geblokkeerd door ze en daarna werd de accountnaam hernoemd en totaal andere foto's erop gezet. Dit zijn oplichters!. Mijn product is aangekomen na een paar weken maar het was van goedkope kwaliteit en zonder een kans om het te retourneren.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.