Regus er alt som er galt med denne verden..
Regus er bare en stor konglomerat som finner på alle mulige gebyrer. Gebyr for å låne et arkivskap, gebyr for å printe et papir. Gebyr for en kopp kaffe. Gebyr for en garderobehylle.
De har til og med et omstillingsgebyr på over 3000 kr som innebærer at de "rydder" kontoret før de gir det videre til nestemann.
De har kun 1 årskontrakter som er umulige å komme seg ut av. Og de har mange forskjellige kontaktpersoner som behandler faktura eller spørsmål. De kalkulerer feil på priser og jeg purre om og om igjen for å få hjelp.
Den eneste grunnen til at det er 2 stjerner er at de ansatte er hyggelige, men selv de får dårlig betalt. Jeg hørte faktisk at hvis de klarer å få tak i ny kunder med tilbud, så får de en bonus på en hundrelapp. Ikke rart at de har nye ansatte hele tiden.
Regus er alt som er galt med verden og dessverre har de fått fotfeste i Norge.
Det syke er at Regus Blomsterdalen faktisk bare er fremleie. Så de eier ikke engang lokalene selv. Gjerrig er bare forbokstaven.
Nå er jeg godt fornøyd med et vanlig kontor i byen med 3 mnd oppsigelse. Direkte og rask kontakt med utleieren, fleksibel og billigere.

Reply from Regus - Bergen, Flesland Airport