Relevo Technology Reviews 34

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er yderst skuffet, jeg købte migrænehætten og ønsker at benytte min fortrydelsesret og har endnu intet hørt trods at jeg har kontaktet flere gange både på hjemmesiden via formularen og på mail sam... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg er desværre lidt skuffet over produktet. Min største udfordring er, at den lugter kraftigt gummi-agtig, som trigger min migræne. Desuden mangler jeg generel intro til samling af hjelmen og opleve... See more

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig nok at i beder om min oplevelse af jeres firma. 1 stjerner er alt for meget i er ganske enkelt helt uden for kategori. Svarer ikke tilbage efter utallige henvendelser vedr. en reklamation.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lindrer ved migræne, så smerterne virker knap så voldsomme. Som om kulden trækker nogle af smerterne væk. Mine smerter sidder omkring øjet, så ville ønske, at hætten kunne komme tættere omkring øjet... See more

1. Medical Equipment Manufacturer

Written by the company

Relevō Helmet er et nyt og innovativt migræne- og hovedpineprodukt. Hjelmen kan benyttes til enten at køle eller varme hovedet. Den kan benyttes forebyggende eller under et migræne- eller hovedpineanfald.

2.2

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelmen har virkelig været min redning i en hverdag med migræne anfald! Hjelmen kan tit hjælpe mig med at mindske mine anfald så de bliver knap så slemme og er bare behagelig at have på og dejligt man kan være bevægelig samme tid som man har den på!
Jeg har brugt det at ligge hele hjelmen i fryseren så den er klar med det samme når jeg har brug for den kæmpe plus!
5 kæmpe store stjerner til denne hjelm og jer der har opfundet den og kæmpe plus at man virkelig bare bliver grebet i hele processen fra før køb til efter køb! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

April 13, 2024

Alle pengene værd

Jeg har nu haft min hætte i 14 dage og er meget glad for den. Den kan ikke gøre mirakler, men det havde jeg heller ikke forventet - MEN - den giver en stor og utrolig lettelse og det er så dejligt at have den på. Mit plagede hovedet elsker at have den på og jeg kan meget bedre finde ro og slappe af med den på.

April 3, 2024

Lindrer ved migræne

Mine smerter sidder omkring øjet, så ville ønske, at hætten kunne komme tættere omkring øjet uden at lukke for udsynet. Men ellers er den rigtig behagelig at bruge.

March 27, 2024

Super produkt

Jeg har brugt kulde længe til lindring af hovedpiner, men har haft svært ved at finde en i ordentlig kvalitet.

Denne her er alle pengene værd, synes jeg. Den er vellavet og bliver forholdvis kold.

Skulle jeg kunne ændre noget, ville jeg ønske den dækkede ned til øjenbrynene, og længere ned mod ørene på siden af hovedet, og at den kunne blive endnu koldere, men, den virker og den sidder ret godt på hovedet, og har rigtig fin mulighed for justering.

Tip top kundeservice også.

March 18, 2024

hjelmen fra løvens hule…👏🏼👏🏼

Jeg så ikke selv hjelmen i løvens hule . Men min mor havde set den . Blev enige om at give den et forsøg, skrev frem og tilbage med spørgmål inden vi købte den fik hurtigt svar. Og har nu bestilt en extra øjen del til arbejdet .
Super god service . Bruger øjendelen hver aften og nu midt på dagen . Hele hjelmen ligger på køl og klar til de dumme dage . Det tager meget af smerterne med kulden 👏🏼
1000 tak for at opfinde den ❤️

February 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan slet ikke undvære min Relevo…

Jeg kan slet ikke undvære min Relevo hjelm. Jeg brugen den både under optakt til hovedpine/migræne og som lindring under anfald. Jeg har reduceret mit forbrug af medicin siden jeg har fået hjelmen. Dejligt at man kan bruge hjelmen både med og uden "øjenstykket". Let at opbevare i køleskab. Er du en af de mange der har glæde af kulde, er det et "must have". Kvalitetsprodukt, hvor der er tænkt på alt.

January 11, 2024

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt! Lindrer behageligt ved hovedpine, og er nemt at bruge.
God service med opdateringer på mail undervejs.

December 11, 2023

Fantastisk produkt og service

Gennemført produkt! Utrolig brugervenligt og af høj kvalitet. Hjelmens kølende effekt hjælper mig med at lindre min daglig hovedpine og tackle mine migræneanfald. Muligheden for at have kulde over hele hovedet, nakken og øjnene er virkelig hjælpsom. Øjenmasken er også effektiv til at blokere lys under migræneanfald!

Kundeservicen er helt i top. Der opstod nogle leveringsproblemer fra budets side, men Relevō Technology tog ansvar og leverede personligt en ny. God kommunikation, og det er tydeligt, at de virkelig tager sig af deres kunder! En positiv oplevelse hele vejen igennen! 5 stjerner fra mig.

December 21, 2023

Take a closer look