1. Women's Clothing Store
  4. Costume Jewelry Shop
  5. Kimono Store
  6. Vintage Clothing Store

Written by the company

Upcycling og fashion med et bæredygtigt fokus. Relove and roses omdanner indiske vintage silke sarier og andre vintage tekstiler, til tøj og accessories. Alle sarier og materialer bliver nøje udvalgt efter farve, mønstre og kvalitet, for at opnå det endelige æstetiske udtryk. Vi skaber tøj der passer til kvindekroppen. Og accessories der er praktiske, farverige og skaber glæde i hverdagen. Nordisk design, etniske tekstiler og altid et bæredygtigt fokus. Relove and roses er en lille kvindeejet virksomhed der ligger i Århus. På skolebakken med udsigt over havnen, ligger showroom som også fungerer som butik på udvalgte dage. Relove and roses er grundlagt af designer Mia Staunsager i 2015 og det er stadig Mia der designer og iøvrigt har de fleste andre kasketter på i dette fine og farverige silke univers.

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Ikke imponeret af serviceniveauet

Købt silkejakke som gave på hjemmesiden. Da jeg modtager den er den kortere end forventet, og jeg følger henvisningerne på hjemmesiden om at kontakte Mia på mail for en varer returneres - der ikke opgivet telefonnummer, så jeg skriver en mail…. Men modtager ikke svar…rykker efter nogle dage, men har forsat ikke hørt en lyd.
Det er alt andet end god kundeservice!

December 12, 2025

Fantastiske oplevelser

Jeg har været forhandler af relove and roses ( mit nuværende koncept, giver ikke mulighed for forhandle mere desværre) men jeg er nu privat kunde.
Jeg har alt haft og har stadig gode oplevelser
Jeg er følger på insta og bliver altid inspireret og får lyst til at købe det hele
Jeg er stor fan af jer ❤️

June 22, 2025

Reply from Reloveandroses

Kære Alice, tak for dine søde ord, det betyder meget. og dejligt at høre at instagram inspirerer 😊

Rated 5 out of 5 stars

Smukt tøj og super betjening🤍

Jeg forelskede mig hovedkulds i 2 Lulu jakker fra reloveandroses efter at have set en af Mias gode videoer, hvor hun præsenterede dem.
Jeg havde lige et par spørgsmål og røg derfor til tasterne, fik svar med det samme, bestilte med det samme og modtog efter kun få dage.
Jeg er nu ejer af to jakker, som ikke kun er vanvittigt smukke, men også har en smuk historie bag sig og i sig.
Jeg er ovenud tilfreds og glad for hele oplevelsen. Jeg handler kun med glæde ved Mia igen og vil faktisk glæde mig til næste køb!🤩🤍
Kh Mette Kruse, Viborg

May 30, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Mette, tak for dine søde ord og for at tage dig tid til dette skriv, det betyder meget for mig.
Jeg elsker også historien og det levede liv der er i tøjet og produkterne 🙏🏽

Super lækkert tøj

Har indtil nu kun handlet online hos Reloveandroses, og det har bare fungeret super.
Virkelig smukke ting og lækker kvalitet.
Har fulgt meget med i div. videoer på Instagram med beskrivelse af de enkelte styles, hvilket er genialt ved handel online.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen..

September 21, 2024

Reply from Reloveandroses

Hej Rikke, tak for dine fine ord, det betyder meget for mig og min lille business, tak 🙏🏽

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen handlet hos relove and…

Jeg har igen handlet hos relove and roses og det har været en rigtig god oplevelse hver gang.

May 7, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Helle, tak for at tage dig tid til at anmelde min lille business her, tak det betyder meget for mig 🙏🏽

Stort ros til Mia fra Relove and Roses

Jeg har handlet hos Relove and Roses i gennem mange år og har altid fået den fineste betjening og service. Altid fint og lækkert tøj, tasker og tilbehør - altid pakket lækkert ind og en personlig hilsen. Det betyder sindsygt meget af kvaliteten er i top og konceptet er verdensklasse ♥️👌🏻🙏🏻

May 30, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Helle, tak for dine søde ord, det betyder virkelig meget for mig, tak for at tage dig tiden til at skrive anmeldelsen, tak, tak, tak 🙏🏽

Skønneste produkter, personlig kundeservice

Jeg har købt rigtig mange kjoler, bluser, halstørklæder, perlearmbånd, tasker mm. hos Mia, og dét fortsætter jeg også med.
Varerne er meget smukke, og silken er crepe de chine, hvilket er en lidt tungere kvalitet og ikke så "flyvende" som andre produkter af vintagesilke, og det er ren silke og ikke blandet med polyester eller andre fibre.
Jeg kan godt lide, at det er en lidt "individuel" butik/ virksomhed, hvor én person, Mia, står for det hele, og kontakten er meget personligt.
Jeg oplever altid god service og også god hjælp hvis en vare ikke passer e.l. Mia er også rigtig god til at sende billeder af andre varer, så byttehandelen bliver lettere, når man nu ikke bor tæt på hendes butik.
:-)

June 21, 2025

Reply from Reloveandroses

Tak for de fine ord og tak for din anmeldelse af min lille business, det betyder meget for mig,
Tak 🙏🏽

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig fin butik med SÅ mange…

En virkelig fin butik med SÅ mange lækre sager. Kundeservicen er helt i top.
Bedste anbefalinger herfra

May 7, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Karin, tak for din anmeldelse og tak for at tage dig tid til det, det betyder meget for mig og min lille business, tak 🙏🏽

Jeg følger trofast med

Jeg følger trofast med, på de opslag du laver... og køber så at sige aldrig/næsten ikke noget på nettet, uden jeg har set det i virkeligheden. Men jeg elsker de opslag du laver, hvor du beskriver farven nøjagtigt og også viser indersiden.... og forelskede mig selvfølgelig i en en jakke du viste. De er ikke billige, så jeg skulle tænke længe over det, men turde ikke vente for jeg var sikker på, at alle der så den, ville elske den. Så jeg tog springet, efter jeg havde set klippet 20 gange og fik lovning på, at den kunne sendes retur..... og da den kom, skuffede den ikke, tværtimod. Den er lige nøjagtig de toner du beskrev. Og om 14 dage skal jeg på ferie til Århus og skal selvfølgelig ind og se butikken for første gang. Bare for at ose og vise min elskede jakke frem. Tak for god service og alle dine farvebeskrivelser. Jeg kan desværre ikke huske datoen for købet. Men det er jo i bund og grund underordnet.

January 1, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Jeanette, tak for din anmeldelse og tak for at tage dig tid til det, det betyder meget for mig og min lille business, tak 🙏🏽

Yndlingsbutikken over dem alle

Yndlingsbutikken over dem alle. Hvis man kunne give 6 stjerner gjorde jeg det! Übersmukke varer der ikke ligner noget andet - den fineste llle fine forretning i hjertet af Århus og den bedste og sødeste indehaver ever. Jeg elsker det hele - kan kun anbefale alle at smutte forbi den fristende hjemmeside - eller besøge forretningen i løbet af sommeren ❤️❤️❤️

June 20, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Anne, tak for de fine ord og tak for at tage dig tid til at anmelde min lille business her, tak tak tak, det betyder meget for mig 🙏🏽

Rated 3 out of 5 stars

Som førstegangskøber benyttede jeg mig…

Som førstegangskøber benyttede jeg mig af de 10 % rabat, man får ved tilmelding til nyhedsbrevet, og købte to kimonoer. Dagen efter blev der i forbindelse med et samarbejde annonceret 20 % rabat på hele shoppen. Derfor lagde jeg endnu en ordre – denne gang med to kimonoer mere og en jakke, da jeg var i tvivl om farverne og ikke kendte produkterne i forvejen.
Da jeg efterfølgende henvendte mig for at returnere nogle af varerne, fik jeg besked om, at det ikke var muligt at få pengene retur, da der var anvendt en rabatkode og købt varer på tilbud. Det undrede mig, da købeloven klart siger, at man ved nethandel altid har 14 dages fortrydelsesret – også selvom varen er nedsat eller købt med rabatkode.
Mia svarede, at da det er unika vare betalter hun ikke pengene retur og tilbød derfor kun et tilgodebevis eller ombytning - og i øvrigt havde hun også mistet muligheden for at sælge varen, mens jeg havde haft den . Heldigvis valgte hun at gøre en undtagelse og refunderede pengene, hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Dog fremgår det ikke tydeligt ved købet, hverken på hjemmesiden eller i mailen med rabatkoden, at returretten skulle være begrænset. Jeg vil derfor opfordre til, at man gennemgår gældende regler for nethandel versus fysisk butik, da disse er forskellige.
Jeg er rigtig glad for de to kimonoer, jeg har valgt at beholde – de er flotte og meget behagelige at have på. Jeg spurgte i den forbindelse også, om det var muligt at få 20 % rabat på dem, da tilbuddet kom dagen efter mit første køb. Det fik jeg desværre aldrig svar på, selvom jeg spurgte to gange. Det havde været god kundeservice, hvis man havde imødekommet den forespørgsel.

Det skal dog siges, at da jeg efter et par dages ventetid fik kontakt, svarede Mia hurtigt.
Alt i alt synes jeg, produkterne er rigtig lækre, men min samlede oplevelse blev desværre præget af usikkerhed omkring returret og manglende kommunikation.

April 30, 2025

Kære Dorthe,
Jeg er ked af at du har haft en forvirrende og dårlig oplevelse.
Jeg er en lille virksomhed og er derfor meget sårbar, når kunder køber mange varer og derefter sender retur. Når jeg sælger unika varer er det ikke muligt for andre kunder at købe de udsolgte varer og derfor bliver det meget sårbart. Jeg har altid givet tilgodebevis, men ikke refunderet pengene når varer er købt med rabatkoder eller nedsatte varer, jeg er nu blevet opmærksom på at når der er tale om nethandel er reglerne anderledes og det retter jeg mig selvfølgelig efter.
Håber bare også at I kunder vil huske på at jeg ikke er HM eller Boost eller andre af de store som sagtens kan holde til den måde at shoppe på.
Til sidst vil jeg lige pointere at Rabatkoden blev givet flere dage efter købet og var en der blev delt ifbm et eksternt samarbejde.
Jeg er glad for at du er glad for kimonoerne, de er også meget smukke og havde nok ikke været tilgængelige hvis du havde ventet med at købe dem, det er heldigvis også det smukke ved unika varer, at man nogle gange er meget heldig 🙏🏽

Silkekimono

Jeg bestilte en silkekimono i lys grøn. Den kom i den fineste silkepapirsindpakning i en smuk silkepose, der kan lukkes foroven. Det var så lækkert at åbne. Den er ret stor i størrelsen, så måske skal den sys lidt ind. Men meget lækkert materiale. En rigtig god oplevelse ❤️🌸

January 8, 2025

Reply from Reloveandroses

Hej Lotte, tak for de fine ord og tak for at tage dig tid til at anmelde min lille business her, tak det betyder meget for mig.

Virkelig en skøn butik

Virkelig en skøn butik - både fysisk og online.
Lækre varer og en meget personlig, imødekommende og total i orden kundeservice.
Jeg vil til enhver tid anbefale den fysiske butik Relove & Roses samt reloveandroses.com.

October 18, 2024

Reply from Reloveandroses

Hej Betina, 1000 tak for at tage dig tid til at anmelde min lille business her, tak det betyder meget for mig.
bedste hilsner

Rated 1 out of 5 stars

Super dårlig og total manglede…

Super dårlig og total manglede kundeservice. Har skrevet til reloveandroses.com flere gange vedr. en reklamation, men får simpelthen intet svar.

June 12, 2024

Reply from Reloveandroses

Hej Rie, jeg beklager rigtig meget din dårlige oplevelse. Jeg har haft bøvl med min mail, altså noget teknisk der har drillet og derfor har jeg ikke fået alle de mails der er sendt. Det beklager jeg rigtig meget. Det er løst nu og jeg håber at du vil skrive til mig igen, så vi kan få løst problemet.
bedste hilsner

Take a closer look