Som førstegangskøber benyttede jeg mig…
Som førstegangskøber benyttede jeg mig af de 10 % rabat, man får ved tilmelding til nyhedsbrevet, og købte to kimonoer. Dagen efter blev der i forbindelse med et samarbejde annonceret 20 % rabat på hele shoppen. Derfor lagde jeg endnu en ordre – denne gang med to kimonoer mere og en jakke, da jeg var i tvivl om farverne og ikke kendte produkterne i forvejen.
Da jeg efterfølgende henvendte mig for at returnere nogle af varerne, fik jeg besked om, at det ikke var muligt at få pengene retur, da der var anvendt en rabatkode og købt varer på tilbud. Det undrede mig, da købeloven klart siger, at man ved nethandel altid har 14 dages fortrydelsesret – også selvom varen er nedsat eller købt med rabatkode.
Mia svarede, at da det er unika vare betalter hun ikke pengene retur og tilbød derfor kun et tilgodebevis eller ombytning - og i øvrigt havde hun også mistet muligheden for at sælge varen, mens jeg havde haft den . Heldigvis valgte hun at gøre en undtagelse og refunderede pengene, hvilket jeg er meget taknemmelig for.
Dog fremgår det ikke tydeligt ved købet, hverken på hjemmesiden eller i mailen med rabatkoden, at returretten skulle være begrænset. Jeg vil derfor opfordre til, at man gennemgår gældende regler for nethandel versus fysisk butik, da disse er forskellige.
Jeg er rigtig glad for de to kimonoer, jeg har valgt at beholde – de er flotte og meget behagelige at have på. Jeg spurgte i den forbindelse også, om det var muligt at få 20 % rabat på dem, da tilbuddet kom dagen efter mit første køb. Det fik jeg desværre aldrig svar på, selvom jeg spurgte to gange. Det havde været god kundeservice, hvis man havde imødekommet den forespørgsel.
Det skal dog siges, at da jeg efter et par dages ventetid fik kontakt, svarede Mia hurtigt.
Alt i alt synes jeg, produkterne er rigtig lækre, men min samlede oplevelse blev desværre præget af usikkerhed omkring returret og manglende kommunikation.
April 30, 2025
Unprompted review