Man kan godt se, at restauranten drives af en mesterkok, spændende menukort med lækre og veltillavede retter og et godt vinudvalg på glas, samt en god tjener. Vi blev modtaget af en venlig værtinde... See more
See what reviewers are saying
God stemning, god service, lækker mad, store retter lavet med kærlighed👌🏻
Fantastisk mad, smagfuldt, anderledes, service, sted. Vi havde i går fornøjelsen af et besøg på Geist. En oplevelse af de store. Afgjort et besøg værd - Bo lever afgjort op til forventningerne - verde... See more
Vi har lige spist på restaurant geist på kongens nytorv. Enkle retter med et fantastisk smagsindtryk. Alt var bare så lækkert, kan varmt anbefales. God stemning med et åbent køkken hvor vi kunne... See more
No history of asking for reviews
Elsker det sted
Elsker det sted! Lækker, lækker mad og ikke for højtideligt!
Kejserens nye klæder
Kejserens nye klæder. Det eneste der var i topklasse var prisen
Ikke et besøg værd
Min kæreste havde bestilt bord på Geist til min fødselsdag. Forinden havde han forhørt sig, om det var muligt for restauranten, at lave vegansk mad, og han blev orienteret om, at der var et stort udvalg, og at kokken ellers ville være fleksibel mht, at tilberede vegansk mad til os. Min kæreste bad desuden om, at der skulle stå et flag på bordet i anledningen af fødselsdag.
Da vi ankom til restauranten stod vi meget længe, før nogen tog imod os. - Så længe at det blev temmelig akavet for os. Flere tjenere gik forbi, uden at sige 'Hej'.
Da vi langt om længe fik anvist et bord - hvor de ikke havde sat et flag - fik vi menukortet og kortet med drikkevarer. Vi blev spurgt, om vi ønskede at bestille bobler eller en drink, hvortil jeg spurgte om alkoholfrie muligheder, da jeg er gravid. Svaret til dette var 'Du kan få noget danskvand'. - Jamen, så tager jeg det... Generelt var personalet meget uengagerede.
Vi spurgte om veganske muligheder, og tjeneren så noget forvirret ud, og der kom ikke et helt klart svar. Vi sad længe og ventede, hvorefter der kom en anden tjener og fortalte, at de 3 øverste forretter og de 3 øverste hovedretter var veganske. Jeg kunne se, at der var en suppe tilhørende en menu, og jeg spurgte, om det var muligt, at bestille denne, det måtte jeg ikke. Jeg spurgte om kokken kunne lave en anden suppe - det var heller ikke muligt. Fleksibiliteten min kæreste havde hørt om i telefonen, var ikkeeksisterende.
Vi bestilte begge 4 retter og sad længe og ventede. Vi fik serveret brød og smør (smør bør en michelin restaurant undlade at sætte på bordet til veganere) og efterfølgende kom forretten. Kedelig og fantasiløs. Det samme kan man sige om hovedretten. Da den 3. ret kom på bordet forklarede tjeneren, at denne var smørstegt. - Til trods for, at tjeneren tidligere havde sagt, at denne var vegansk. Tjeneren fjernede retten og ville bede køkkenet lave en anden. Lidt efter kom en anden tjener og sagde, at retten alligevel ikke kunne laves vegansk.
Helt generelt var besøget en meget skuffende omgang, og der var bestemt ikke meget 'geist' over personalet.
Hvis man ønsker en smagsoplevelse kan Geist bestemt ikke anbefales, og har du allergi eller fødevarer du ikke spiser, kan du ikke være sikker på, at det alligevel ikke bliver sat på bordet, selvom personalet ved bestilling forsikrer dig om, at det ikke kommer i maden. Jeg vil helt klart anbefale, at bruge aftenen et andet sted.
Den ene stjerne er for lokalerne, som er virkelig, virkelig hyggelige.
Skuffede, dyrt og dårligt
Blev modtaget af en ikke særlig venlig (læs højrøvet) receptionist som anviste os et bord. Det tog mere en halv time at få et menukort - restauranten var ikke engang fuld. Service var sporadisk eller ikke eksisterende. Maden levede heller ikke op til forventninger. Størrelse på både kolde og varme retter varierede meget. Alt smagte meget salt. Vinen var heller ikke noget at skrive hjem om. Bestilte en flaske Meursault, som var meget skuffende. Kort og godt - dyrt og dårligt.
Fantastisk oplevelse og udsøgt mad
Et besøg på Geist er en fantastisk oplevelse. 100% professionelle tjenere og kokke. Ingen stress. Lynhurtig og skøn betjning. Fantastisk mad og smagsoplevelse. Vi kommer igen!
God betjening
Var der i går og fantastisk søde ansatte samt god mad og hyggelige omgivelser
Tak for en god oplevelse
Grotesk dårlig service
Havde bestilt bord til 2 til relativt tidligt en hverdags aften, og da vi kom blev vi af en eddikesur uprofessionel servitrice, henvist til et bord HELT nede i et hjørne fuldstændigt klemt op af det eneste bord der ellers var optaget i en ellers HEL Tom restaurant. Jeg sad nærmest skulder til skulder med en af de andre gæster. Yderst intimiderende! Der var ingen reservationskort på bordene omkring os, eller i det hele taget.
Vi anmodede derfor om at sidde lidt mere privat og bekvemt, vi skulle bare have en enkelt ret og et glas vin, så vi ville ikke optage bordet mere end en times tid, men fik at vide dette ikke var muligt, at vi kunne sætte os i baren hvis vi ikke var tilfredse....
Vil aldrig sætte mine ben der igen, og anbefaler alle andre at holde sig LANGT væk.
Dyrt kildevand
Pas på! Der stilles kildevand frem i champagneflasker ad libitum, du bliver ikke spurgt om du vil have dem eller ej. De stilles bare frem som om de var gratis, men nej de koster skam 178,- kr pr. stk. Vi var 5 til middag og kom af med over 1000,- kr. for vand! Selv om vi ikke tror at vand er gratis på en restaurant havde vi ikke regnet med så høj en pris for danskvand. Havde vi anet dette ville vi have nøjedes med at drikke vin. Vi føler os helt klart snydt.
manglende helhedsoplevelse
Besøget på Geist levede desværre ikke op til min forventning (som var relativt stor, baseret på omtalen, jeg havde luret mig frem til på nettet).
Vi fik, på vores kæresteaften, plads ved siden af hinanden med udsigt til metrobyggeriet.
Hele tre tjenere betjente os, og vidste ikke, hvad de andre lavede - fik bl.a. præsenteret menu konceptet 2 gange. Retterne kom _meget_ hurtigt efter hinanden og tilmed et stykke tid før vinen. Atmosfæren føltes (uagtet om det var intentionen) som at besøget skulle gå lidt hurtigt, så der kunne komme nye til.
Maden var smagsmæsssigt udsøgt - desværre brillerede de ikke i den visuelle præsentation. Tværtom, fx.var retten af jomfruhummertartar med yoghurt og hisbiscus en bleg fornøjelse og så ikke videre appetitlig ud. Dette gjorde sig gældende ved alle retterne. Rigtig ærgeligt! Ikke blot fordi maden er relativt dyr og derfor bør matche prisen, men også fordi det ødelægger oplevelsen. Vi tog billeder af maden og vores aften, lagde dem på Facebook - og samtlige kommentarer omhandler den manglende visuelle præsentation; nogen beskriver endda en ret som "klam at se på" og "uappetitlig".
For mig handler sådan et besøg om hele oplevelsen; smagen, duften, det visuelle, atmosfæren, betjeningen, indretningen . . . og på en restaurant som Geist, havde jeg bare forventet mere.
Dog skal der stor ros til kaffen, hvortil der blev serveret en candyfloss - frækt indslag og thumps-up for det!
Geist er en god restaurant - men heller ikke mere end det.
Helt fantastisk
Vi har lige spist på restaurant geist på kongens nytorv.
God stemning med et åbent køkken hvor vi kunne se bo Beck selv stod i køkkenet og lagde den sidste hånd på retterne inden de gik ud!