Super god service kan stærkt…
Super god service kan stærkt anbefales!!!

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Restor tilbyder digitalisering af billeder, lyd og videobånd. Vi overspiller ældre medier såsom videobånd, lysbilleder, negativer og meget andet. Materialet bliver herefter leveret på enten USB-stik, DVD eller som download. Vores mål er at leverer en tryg oplevelse for kunden, samt holde et højt serviceniveau.
Gunnar Clausensvej 68, 8260, Viby J, Denmark
Super god service kan stærkt anbefales!!!

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Virkelig ordentligt arbejde, klare aftaler mhp levering og afhentning
Fantastisk god oplevelse og service og god kvalitet .. Så glad for jeg faldt over denne lille fine virksomhed . Bedste anbefalinger

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Afleverede videobånd igår, modtog dem Idag … i perfekt kvalitet - mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service 🤩
Hurtig betjening, og mulighed for levering/afhentning lige efter kundens behov

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Service og kvalitet er helt i top! De gamle minder er i gode hænder og gøres tilgængelige via digitalisering - stor anbefaling herfra på alle måder.

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Super ærlig og rar service!
Fik digitaliseret en stak Video8 bånd. En rigtig god oplevelse og hurtig behandling af min ordre. Følte mig tryg og godt behandlet.
Kan varmt anbefale at overlade de dyrebare minder til Restor.dk og Jacob.

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Virkelig god service og meget tilfreds med produktet.

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Dygtig udførelse af opgaven.
Rigtig god service.
Meget hurtigere end lovet og forventet.
Vil klart anbefale til andre samt bruge Restor igen hvis jeg selv får behovet.

Reply from Restor.dk - Digitalisering af dine minder
Restor hjalp mig med indscanning af materiale, som jeg har forsøgt løst flere steder dog uden det bedste resultat. Restor løste opgaven indenfor tidsfristen og til en meget rimelig pris. Mit samarbejde med Restor har være meget problemfrit og yderst tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale firmaet.