Tak Torben for altid god service 👏 Jeg bor i København ingen problemer du kommer bare hurtigt Forstår ikke at folk skriver så dårligt om rexkabinescooter jeg er så tilfreds med jeres arbejde alti... See more
See what reviewers are saying
Jeg kørte min kabinescooter ud på værksted og bad dem lave horn og checke bremser! Ingen af delene er lavet, da bremserne stadig pev ved afhentning efter 3 uger på værksted! Til gengæld har de ads... See more
Company replied
Hvad skal man sige, dit ry Torben det er du nok selv skyld i, din behandling af kunder er under al kritik. Jeg har snakket med Lindbjerg og de vidste nøjagtigt hvem du var. Det må være skræmmende.... See more
Company replied
Replied to 83% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Tak Torben for altid god service 👏
Tak Torben for altid god service 👏
Jeg bor i København ingen problemer du kommer bare hurtigt
Forstår ikke at folk skriver så dårligt om rexkabinescooter jeg er så tilfreds med jeres arbejde altid venlig at tale med 😀og hurtig levering tak 🙏
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har lejet hos Rex Kabinescooter i over 3 år nu. Havde en totalskade kort tid efter start, og jeg blev behandlet så godt. Jeg havde en ny kabinescooter på gaden 36 timer efter at den anden druknede ( stormflod )
Når man kører meget så er der også slid, og jeg bliver altid hørt når jeg henvender mig og fortæller at nu virker det her ikke.
Opgaven bliver løst hurtigt og der er altid en lånescooter, hvis det ikke kan laves på stedet.
Derfor får Rex Kabinescooter mine varmeste anbefalinger…
Husk man bliver behandlet, som man behandler andre
Har lejet en q3 ved tex der mangler…
Har lejet en q3 ved tex der mangler skriger flere steder den ankom nøk beskidt inden i gummi lister er i stykker den slukker og tænder som den selv har lyst det er ikke altid den vil køre den ryster ved forhjulene den knirker nede under bagsædet jeg har kun haft den i 2 måneder det syntes jeg ikke er i orden at der er alle de fejl så har man ikke tjekket den efter inden den kom ud til den næste kunde

Reply from Rexkabinescooter
Jeg hade lejet en kabinescooter og kort…
Jeg hade lejet en kabinescooter og kort tid efter jeg hade fået den går hjuleleget og derefter kunne den ikke slukke og derefter var det viskemortoren og så var der bagtøjet og så er den utæt når man køre når det regner og så er der også gummilister ind i den der ikke sidder ordentligt og jeg har Ca haft den i 3 månder og med så mange fejl på så kort tid er slet ikke i orden. Og han påstår det er kunde egen skyld selvom det ikke er når den var sådan da man fik den og han følger heller ikke sin kontrakt og han vil have at jeg skal betale for det selvom jeg ikke skal. Så hold jer lang væk fra Rex kan sku godt forstår hvorfor folk er sure på dig med alt de feji som er i en kabinescooter man får fra dig tænkt du kan levere noget som ikke er i orden så til jer alle andre hold jer væk fra Rex

Reply from Rexkabinescooter
PAS PÅ REX KABINESCOOTER ER STAETET OP…
PAS PÅ REX KABINESCOOTER ER STAETET OP IGEN EFTER KONKURS.

Rex kabinescooter
Har haft Torben oppe og lave vores forhjul på vores kabinescooter scooter vi er meget tilfreds med arbejdet god service og god betjening vil varm anbefale dem til andre

En meget ubehagelig type
Har det sværere handel med den svindlere min nye cabine scooter en rex 2 efter et år tre gange på værksted fik regning vær gang det er selvforskyldt centrale lås forhjul leje display soltag utæt selvforskyldt 3 regninger tilsammen 9300 og vis du ikke betaler kommer jeg og henter den truende hold jeg væk men nu har de lukket ham ned det skulle jo gå galt det er Evnerne der mangler Klovn

Reply from Rexkabinescooter
Jeg har Haft min REX kabinescooter til…
Jeg har Haft min REX kabinescooter til rep. Da en person havde påkørt den mens jeg var inde og handle UDEN at sætteren sedl næ
Det tog ca 4uger den var hos REX og i mellem tiden fik jeg en låne kabinescooter for sølle400 kr til forsikringen
Tak for fin og go behandling
Jeg har lejet en kabinescooter derfra…
Jeg har lejet en kabinescooter derfra men er langt fra tilfreds får leveret den trods Torben siger den lige har været til service har haft den 1 uge forhjulslejet er gået støddæmpere foran er færdig selvom han nægter har haft den på et autoriseret værksted bladet på vinduesviskeren er der ingen gummi på totalt nedslidt forhjulet er os godt slidt de fleste gummi lister er ik iorden indeni synes det er under alt kritik og blir ubehagelig i telefonen fordi han ik vil stå ved de fejl man lejer da ik en scooter ud som ik er iorden har betalt 4000kr kontant ved levering hans kommentar er den er jo brugt og ik ny og man kan ik samligne en scooter med en bil hvad støddæmpere angår han er så fuld af løgn han vil bare ik skifte det da det blir for dyrt for ham men han vil gerne have penge han vil kun skifte forhjulslejet og vindues bladet jeg går videre med det her til forbruger klagenævnet det vil jeg ik stå model til svindel du har ik et godt ry du snyder hvor du kan det er bare ik iorden jeg går videre med den her sag forstår godt du ik får flere penge fra min søster hende har du os snydt

Reply from Rexkabinescooter
Torben er grisk og ubehøvlet
Min veninde lejer en hos dig, også hende snakker du grimt med k telefon og nægter at udbedre fejl.
Heldigvis har vi haft en god snak med Lindbjerg som ko kender dig og har rådet os til at henvende os til forbruger ombudsmanden og klagenævnet med det samme.
Du har brudt kontrakten Torben og det bliver en dyr sag for dig.
Alle der har problemer med Torben råder jeg til at henvende sig direkte til forbruger klagenævnet med det samme så han ikke kan trække tiden ud, det er nemlig sådan han tjener penge

Reply from Rexkabinescooter
er trals når trustpilot bliver…
er trals når trustpilot bliver utroværdig, så jeg giver gerne en 5 stjerne til firmaer som yder god service til sine kunder, problemmer er der nok af men hold i det mindste en god tone, og få mere løst uden tåre, er stadig tilfreds med min deluxe selvom navnet er begyndt at være misvissende, men det er jo ikke forhandleren problem at fabrikken laver for ringe kvalitet og ikke vil tage ansvar på de ringe komponent kvalitet som er brugt, trals på mange måder når det netop ikke burde være sådan
Hold jer langt væk fra den virksomhed.
2 x fik jeg fixet dæk, den 3 x forslog sælgeren at jeg fik vinterdæk på som er langt mere holdbar som jeg fik på i okt 2023. Kørte 600 meter på dem, blev syg og d 2 dec opdager jeg at den ene dæk er blød, undrede og ville kontakte sælgeren Torben, nåede det ikke da jeg blev alvorlig syg i 4 uger. Da jeg fik det bedre, kontaktede jeg Torben om det defekte som nu er helt flad. Han sagde at jeg var uheldig, lovede at skifte den hjul og ville vende tilbage. 14 dage var gået og havde intet hørt, svarede ikke mine beskeder. Så lavede jeg en opslag på facebook, først der reagerede han og tog dialog med mig på mail, ud fra hans sidste mail forstod jeg på ham at han ville have penge igen. Jeg forslog at han kunne komme og skifte den uden beregning, siden hørte jeg ikke fra ham igen. Jeg skyder på at han lægger gamle slanger i nye dæk, hans måde at drive sin lille forretning på. Jeg fik en dialog med en kvinde som er blevet snydt for 7.000 kr på batterier, hun er helt ulykkelig over det. Når jeg kigger på Trust Pilot, ser jeg det er primær kvinder han bedrager.
Han er hermed i dag meldt til forbrugerstyrelsen på min og kvindes vegne, samt støtte andre som han har snydt, den mand bør stoppes og ikke drive forretning.
Svar til Torben, du har svært ved at erkende det kan jeg se. Jeg har det på sort og hvidt det hele, det kan du ikke lyve dig fra. Jeg står fast i det jeg har skrevet med de beviser jeg har.

Reply from Rexkabinescooter
Lånescooter er jo ikke korrekt når jeg har betalt for at "låne" den. Så jeg har mens min egen scooter har stået på jeres værksted betalt for at lease en hos jer. Jeg kørte min kabinescooter ud på
Til gengæld har de adskilt viskermotor og samlet den igen. Den har aldrig fejlet noget! De har repareret bagtøj hvilket heller ikke fejlede noget!
De har skiftet controller, hvilket heller ikke har fejlet noget!
Købte ny batteripakke februar i år og har klaget over rækkevidden i et stykke tid, men først til sidst har de skiftet til ny pakke, på garantien) men de vil så have jeg betaler noget for de mdr jeg har kørt!!!
De er bestemt ikke troværdige og der er ikke styr på noget udover når regninger skal sendes. Modtaget regning på 5525 kr og har intet fået lavet, der var nødvendigt desværre!!!

Reply from Rexkabinescooter
pas på ham torben fra cabineskoter rex…
pas på ham torben fra cabineskoter rex han snyder over alt jeg har en del kunde med cabinecoter som er købt af tom det virke ikke han lover en masse men holde det ikke

Reply from Rexkabinescooter
En meget ydmygende, ubehagelig og dyr oplevelse, at handle hos Torben Larsen / Rexskaminecooter
Min mor købte en brugt 4 hjulet åben scooter hos Torben Larsen/ ejer af Rexkabinescooter.
Hun gav 18.000 kr. og fik oplyst at den var næsten ny og ubrugt.
Inden for den første månede, gik den i stå for hende flere gange. Torben Larsen, ejer af Rexkabinescooter holdt hårdnakket på, at det skyldtes at min mor ikke kunne finde ud af, at lade batteriet rigtig op. Selv om batteriet var fuldt opladt og lyste grønt.
Hun holdt flere gange, nede i byen, hvor den gik i stå og hun ikke kunne
komme hjem.
Vi klagede selvfølgelig hver gang og måtte hver gang finde os i , at han latterlig gjorde min mor og sagde at hun bare var gammel og dum og ikke kunne finde ud af, at oplade scooteren rigtig.
Selv om vi hver gang hjalp hende og var helt sikkert på at den var fuldt oplade, ( Den lyste grønt og viste fuld opladt) ) Men han ville ikke høre efter og påstod det var løgn.
Der gik måneder inden han til sidst sendte en sælger og service medarbejder "Johnny " ud til hende med et nyt batteri.
Da johnny kom, konstaterede han hurtigt, at det rigtig nok ikke var batteriet der var problemet, så han tog scooteren med hjem på værkstedet.
Der gik omk 2 mdr. inden hun fik den tilbage, med besked om at den nu var repareret.
MEN, nu virkede gashåndtaget som bremser og bramseren som gashåndtag. Altså omvendt af det normale og det den gjorde før reperationen, og det der var normalt. Samt der var sket noget med motoren/hastigheden. Den kørte nu så langsomt, at hun havde problemer med at når over vejen, inden der kom biler.
Hver gang vi ringede til Torben Larsen påstod han, at det bare var et tilvænning spørgsmål og det med hastigheden ikke kunne passe. Hergang vi ringede, var han meget vred, ubehagelig og aggressiv . Han påstod: at min mor var både dum og problemskabende, lige som mange af hans andre kunder var .
Min mor er hverken dement eller senil. Hun har 2 sønner der er udd. mekaniker, og vi er mange omkring hende.
Min mor var til en start, meget glad for scooteren, altså inden problemerne startede.
Men 18.000 kr. er mange penge for noget der er defekt, så hun spurgte Torben Larsen, om ikke hun kunne bytte den til en splinter ny sccoter og så bare betale det resterende beløb. Men det kunne ikke komme på tale, og der var nu gået over 6 mdr. så ingen garanti.
Altså havde hun en dyr, defekt scooter stående, der ikke havde kørt en månede.
Vi fik derfor en lokal scooter forhandler til at kikke på den.
Han fortalte: At de dele der var sat i , ikke passede til hendes scooter, samt at ledningerne til gas og bremserne, var om-byttede. Hvilket var grunden til, at den bremsede når hun gassede op og kørte frem når hun bremsede, samt at den kørte i slowmotion .
Altså forkerte reservedele og forkert samlet, fra/på Rexkabinescooters værksted.
Hun betalte den lokale scootermand 6500 kr, for nye reservedele og reparation af Scooteren og den har kørt ubeklageligt siden.
Men en meget ydmygende, ubehagelig og dyr oplevelse, at handle hos Torben Larsen / Rexskaminecooter.
Så absolut ingen anbefalinger her fra.
Svar på Rexkabinescooter.dk svar.
Det passer jo ikke.
Den var fuld opladt.
Den lyste grønt for fuldt opladt.
Du var ubehagelig og påstod min mor var dum og ikke vidste hvordan hun skulle oplade den. Vi fik første gang et nyt batteri, forde det første batteri ikke virkede.
Desuden har vi ikke haft problemer med den, efter det elektriske er blevet lavet , hos en anden sccoter forhandler.
Men ikke noget nyt at du fralægger dig ansvaret for den utrolig dårlige service og behandling.

Overholder ikke aftaler
Overholder ikke aftaler
Jeg har siden 2016 haft en Føniks kabinescooter, som jeg i december 2022 købte en ny batteripakke til fra Rex Kabinescooter i Fredericia (pris: 5200 kr). Efter at have kørt ca 50 km i løbet af vinter og forår blev jeg Imidlertid syg og kabinescooteren stod uden brug i min carport i maj, juni og begyndelsen af juli. I midten af juli ladede jeg den helt op; men da jeg skulle køre næste morgen, ville motoren ikke sætte scooteren i gang. Det virkede som om, at håndbremsen var trukket. Jeg bestilte service hos Rex, og der kom da også en mekaniker, som imidlertid ikke kunne løse problemet. Han rådede mig til at sætte scooteren til salg på nettet for en 10-12.000 kr.
Jeg vil selvfølgelig ikke sælge noget, der er i uorden, og henvendte mig til Rex Kabinescooter med henblik på et salg til reservedele. Der er jo 2 års garanti på det nyindkøbte batteri, så jeg havde i hvert fald forventet, at det var blevet udskiftet. Jeg kom dog ikke i forbindelse med ejeren - men han skulle nok ringe næste dag, hvilket han altså ikke gjorde. Så ringede jeg igen; men nu var han i Nordjylland og ville selvfølgelig ringe næste dag, hvilket han heller ikke gjorde. Så ringede jeg igen; men nu var han altså på ferie og ville ringe, når han kom hjem. Det gjorde han heller ikke, for han havde travlt efter ferien. Et par dage efter kom jeg endelig i kontakt med ham, og han tilbød 3000 for scooteren, “for den uvirksomme periode havde jo gået ud over batteriet” - jeg ville høre nærmere i løbet af den følgende uge. Men jeg hørte ingenting. Så ringede jeg igen og lagde en besked, som han svarede på. Ugen efter (om fredagen) skulle han til Svendborg og ville tage min kabinescooter med på tilbagevejen. Han glemte vist at fortælle, at det var i den uge, hvor der er to fredage, for ugen kom og gik - og min kabinescooter står stadig uvirksom i min carport.
Hvis jeg havde vidst dette på forhånd, havde jeg aldrig købt et nyt batteri hos Rex Kabinescooter - og jeg håber hermed at advare andre!

Heidi P Willumsen
ang andmeldsen om rex kabinescooter
vi kan godt være helt ærlige her hvor det er offentligt det er mig Mikael der har lejet en kabinescooter ud til dig og ikke rex i Fredericia
så jeg syntes ikke du kan være bekendt at skrive dårligt om ham
hvis du kikker lidt nærmere på din lejekontrakt fremgår det tydeligt at det er mit cvr nr ,min adresse ,mit konto nr ,mit tlf nr så alle oplysninger er til mig
og så glemmer du jo nok også lige at fortælle hvorfor du kørte galt i min kabinescooter til en værdi af 32000kr
efter uheldet kommer jeg og stiller en anden til rådighed og spørger til dig og uheldet
du siger du ikke kan huske hvad der skete (det er der nok delte meninger om )
uheldet sker på en lige vej med frit udsyn og der er et helleanlæg midt på vejen samt en svingbane til venstre men alligevel klare du at køre ind i skiltet på mitten af helleanlæget uden at opdage noget hvor efter den bliver kastet noget rundt baghjul bliver rykket helt af
og nej du opdager ikke noget og kan ingenting huske
det syntes jeg er lidt mærkelig og et par dage efter ringer jeg til politiet og snakker med den betjent som kom til skadestedet han mener at du var påvirket af enten alkohol eller måske stoffer men mente ikke at det skulle undersøges mere da der ikke var andre indblandet i uheldet og det kun var dig det var gået ud over
så helt ærlig er det ikke kun rimelig at jeg sender dig en opkrævning på 2500kr i selvrisiko
men nej det syntes du åbenbart ikke og vil ikke betale for noget som du har ødelagt i en brandert eller hvad det nu var
jeg mener det er dig der ikke er rimelig i den her sag og du burde skamme dig over at ødelægge noget og så ikke vil stå ved det
din udgift vil være 2500kr
min udgift er 32000kr
og i øvrigt så er det ikke noget med forsikringssvindel at gøre for det er jo slet ikke meldt til forsikringen
Forsikringssvindel og dårlige køretøjer
Den 26. april lejer jeg en kabine-scooter fra Rex Kabinescooter, Alsvej 99, 9560 Hadsund. Lejen er 2400,- om måneden, og det er inklusiv ansvars- og kaskoforsikring. Ejeren hedder Michael (Visborg Dæk og Autoservice V/Mikael Christensen), og står som forhandler hos Rex Kabinescooter i Fredericia.
Torsdag d. 3. august kører jeg galt, og scooteren bliver total-skadet.
Lørdag d. 5. august. Ringer til Michael, og fortæller om trafikuheld.
Den 7. august leveres erstatnings-scooter.
Michael fortæller, at det er lidt en møgsag, fordi han ikke har tegnet kaskoforsikring på scooteren. Det kan ikke betale sig, fordi han kun har seks stk til udlejning. Han siger også, at han godt er klar over, at han selv hænger på hele regningen, men at det jo ikke er mit problem. Jeg siger til ham, at jeg trods alt nok skal betale de 2500, som der er i selvrisiko ved forsikringsskader.
Torsdag d. 10. august: Prøvekører scooter, der viser tom for strøm allerede efter 3 km. Kører dog yderligere 15 km inden den ikke kan mere. Scooteren bliver skubbet ind på gårdspladsen ved en gård i Oplev, så den ikke står ude på vejen. Ringer til Michael, og han kan ikke nå at gøre noget hverken i dag – sandsynligvis heller ikke i morgen.
Lørdag d. 12. august efter aftensmaden: Nye batterier leveres og monteres.
Michael henter mig på min bopæl, og på køreturen begynder han at tale om, at vi jo også skal have fundet en løsning på betaling af den ødelagte scooter. Jeg henviser til de lejebetingelser, som jeg fik ved aftalens indgåelse. Mens han kører, hiver han en mappe frem og bladrer hen til en side med lejebetingelser, som han rækker over til mig. Jeg kan øjeblikkeligt se, at det ikke er de samme betingelser, som dem jeg har fået udleveret, og gør ham opmærksom på det. Det kan han ikke forstå, og vi aftaler, at når jeg kommer hjem igen, så tager jeg et billede af de rigtige lejebetingelser, og sender dem til ham. Hver gang jeg henviser til lejeaftalen med Rex kabinescooter, siger han, at det ikke er dem, jeg har lejet den af, men af ham/hans firma. Dette til trods for, at det fremgår tydeligt på lejekontrakten, at det er en aftale med Rex Kabinescooter. Mens han skifter batterierne, bliver han ved med at vende tilbage til betaling for den skadede scooter. Og da han tager de gamle batterier ud, spørger han ind til, om jeg har haft den til at stå i fuld sol, mens den har ladet. Fordi batterierne er ”store”. Jeg fortæller ham, at det er den første tur, den har været ude på, og at det har regnet i de to dagen, den har stået til ladning. Jeg spørger, om det kan være opladeren, der er defekt. Den var nemlig ikke slået fra af sig selv. Han måler på laderen, og siger at den ikke fejler noget.
Da jeg kommer hjem, skriver jeg en mail til Michael, hvor jeg ridsede op for ham, hvorfor jeg ikke mener, at jeg skal betale for den ødelagte scooter. Henviser til både lejekontrakt, lejebetingelser og Rex kabinescooters hjemmeside. Videresender også den oprindelige mail fra Rex kabinescooters indehaver Torben, hvor det også fremgår tydeligt, at den høje leje på 2400,- om måneden skyldes, at det er inklusiv både ansvars- og kaskoforsikring. Michael svarer aldrig på mailen, men forsøger at ringe til mig gentagne gange i løbet af de næste par dage. Jeg sender ham en sms om, at jeg ikke ønsker at lave flere mundtlige aftaler med ham.
Torsdag d. 17. august: Michael sender sms om, at det kan han godt forstå, og at han også godt kan se, at jeg var i god tro, at der var kasko på køretøjet.
21. august modtager jeg mail fra hans regnskabssystem med opkrævning på 2500,- i selvrisiko for forsikringsskade. Betalingsfrist er to dage, så den skal betales den 23. august. Et helt tilfælde, at jeg nåede at se mailen, da det ikke er hver dag, den bliver åbnet. Jeg vil undersøge, om min egen indboforsikring muligvis kan dække, og venter derfor med at betale.
Fredag d. 25. august kommer Michael uanmeldt, og henter kabinescooteren pga manglende betaling af selvrisiko. Der er ikke fremsendt rykker på beløbet. Jeg beder ham om at skrive på et stykke papir, hvorfor han henter den, og han finder en blok frem. Men den bliver pakket væk igen, da jeg siger, at det skal fremgå, at det er pga manglende betaling af selvrisiko på forsikringsskade. Han lover dog at sende en mail, når han kommer hjem.
Hvis du lejer hos ham, så vær opmærksom på, at der IKKE er kasko på køretøjet, selvom han tager sig betalt for det!
SVINDLER
Rex kabine scooter har solgt os en kabinescooter med defekt hjul. Dækket bliver ved med at blive fladt og vi mistænker Torben for at have solgt os en brugt/ defekt bil med et utæt dæk som han påstår er punkteret- det var fladt samme dag vi fik leveret bilen og derfor er vi sikre på det ikke var en ny bil vi fik, siden han hele tiden nægter at holde sig til garantien, trækker han tiden ud er ikke samarbejdsvillig og da vi har brug for at få kabinescooteren beset for anden gang fordi vi gerne vil returnerer den og på trods af at bilen har kørt nul 0km og er med gældende garanti, nægter Torben indehaveren at hjælpe os på nogen som helst måde og nu er der gået næsten 1 år. Fordi du er en svindler som er nederen du taler grimt er arrogant og kvinde fjendsk og fordi du er typen der lyver er penge grisk og sælger brugte defekte biler og kun vil have penge for service du snyder med, du skaber kunstig konflikt er flabet og trækker tiden ud ved at afvise med at hjælpe gamle hjælpeløse damer der har garanti og handler i go tro hos dig. Du udnytter menneskers tillid og Stjæler deres penge ved at sælge dem ragelse for kun at ville have service penge.. et menneske med et empatiløst, pengegriskt og koldt svindler hjerte. I TORBENS mail, hans egne ord: er hans argument bogstaveligt talt ”Tyv tror hver mand stjæler ” og at han ikke har tid og ikke vil besigtige bil uanset om vi betaler for servicen eller ej. Køb ikke din bil her! Skynd dig væk. Han er en løgner og svindler!

Reply from Rexkabinescooter
5 stjerner til Rexkabinescooter!
Hej
Jeg købte en brugt Rex Cabino Knallert uden nummerplade med 60 vold batteri
hos Rexkabinescooter og fik den leveret d. 04-07-2023.
Den var desværre ikke rengjort ved leveringen men skidt pyt med det det gjorde jeg bare selv og den blev så fint efter.
Derefter kørte jeg en 18 kilometers tur for at teste dens kørerækkevide på de leverede batterier og da jeg kom hjem igen havde jeg ca. halv strøm tilbage på.
Så satte jeg den til opladning natten over til i dag og da jeg vågnede lugtede det fældt af brændt gummi fra den af.
Det viste sig at opladeren ikke slog fra af sig selv og batterierne havde fået for meget strøm og de var begyndt at udvide sig.
Så jeg ringede til Rexkabinescooter og forklarede dem den uheldig situation hvor på de undskyldte stort over at det var sket dagen efter leveringen i Herning og gjorde straks et sæt 10 stk. sprit nye indpakket batterier + ny oplader inkl. en ny førestol klar til afhentning hurtigst muligt så jeg ikke skulle vente længe på det.
Denne flotte service gjorde de uden omkostninger for os undtagen køreturen fra Herning til Vejle.
Jeg giver hermed 5 stjerner for den service jeg har været vidne til fra Rexkabinescooter.
Mvh Jonathan Nielsen