Richestpieces Reviews 45

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een bestelling gedaan bij hun. En ik heb het niet ontvangen. Geen verzendbevestiging niks. Heb hun overal op proberen te bereiken, ik krijg gewoon geen reactie terug. Ze zijn helemaal niet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Precies zoals besteld en zeer snel geleverd. Goede communicatie via mail en whatsapp over levering etc. Gewoon doen, prima webshop!

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters!!! 5 oktober trainingspak besteld van essentials voor mijn zoon en ook niks binnen gehad, telefonisch niet bereikbaar en nergens een reactie op op mail niet op messenger niet helemaal... See more

Rated 1 out of 5 stars

De prijs betalen voor hoodies in de winkel, bij ontvangst van hoodies blijken dit immitatie/nep hoodies te zijn van Essentials. Webshop contact laat op zich wachten. Retour sturen kan, alleen rich... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Niks ontvangen/ nergens bereikbaar

Ze zijn helemaal niet te bereiken.
Ik ben opgelicht en het gaat dan niet over weinig geld helaas.

May 31, 2025

PAS OP!! Essentialslabel.com zijn oplichters

/essentialslabel.com

OPLICHTERS ALERT!!!!!!

Beste mensen hoewel de prijs zo aantrekkelijk is, blijkt het toch weer raak te zijn. De webshop is nergens op te bereiken geen klantenservice. Hoop mails gestuurd geen antwoord. Je moet je bestelling betalen en uit je neus eten volgens hun. Aub pas op mensen

October 25, 2024

Vieze oplichters

Vieze oplichters, veel te lang gewacht op mijn bestelling van 2 essentials pakken. Op de website stond dat ik het gelijk de volgende dag in huis zou krijgen maar uiteindelijk 2 week gewacht. Ik kwam er achter dat deze website nep merken verkoopt en dus had ik geprobeerd mijn bestelling te annuleren wat dus helemaal niet kan. Ik heb een mail gestuurd dat ik de bestelling wou annuleren en mijn geld terug wou. Uiteindelijk daar natuurlijk nooit reactie op gekregen en 2 nep pakken uit China binnen gekregen. Ik heb nog whatsapp berichtjes gestuurd maar opnieuw geen reactie. €140 euro weggegooid geld.

November 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Niets bestellen bij deze oplichters

Niets bestellen bij deze oplichters, het aanbieden van pakken van een merk welk je uit het buitenland laat komen, alle bewijzen gescreenshot en nu alles offline halen, het zijn schoften!
Alles komt uit China.. en kan niet nepper..
Hoop dat ze dit lezen en geld retour gaan sturen aan gedupeerde.. ik ga sowieso stappen ondernemen.

December 17, 2023

Richest Pieces is een oplichter

Richest Pieces is een oplichter . Bieden een joggingpak te koop aan van Essentials. Het materiaal is van zeer slechte kwaliteit , het pak lijkt niet op het pak op de foto. De levering duurde bijna 3 weken omdat het direct uit China moest komen. Retourneren heeft geen zin want eerst moet er €17.50 betaald worden voor retour sturen en dan wordt je nog gewaarschuwd dat je ook de invoerrechten in het land van herkomst niet moet vergeten te betalen. KOOP HIER NIETS !!!!!!! TROEP !

December 12, 2023

OPLICHTING!!!!

OPLICHTING!!!!
Bestel niet op deze site!
Een grijs essentials pak besteld en een grijze hoodie van essentials. 14 dagen moeten wachten op mijn pakketje.
Je ziet aan alles dat het nep is en slechte kwaliteit.
Ik kwam op deze site terrecht via een insta en facebook reclame trap er niet in.

December 9, 2023

OPLICHTING!!

Oplichting! Zwarte essentials pak besteld 13 dagen op gewacht ondertussen kwam ik er achter dat deze site niet deugd , helaas heb ik 3 bestellingen geplaats van 5 essentials pakken en met pijn in me hart kan ik zeggen dat ik zwaar bedonderd ben ! 400 euro lichter
Hoop dat ik nog iets terug ontvang na het retouren. HIER NIET BESTELLEN!!!!

December 7, 2023

Hier niks bestellen!

Hier niks bestellen!! Je bestelling komt niet aan. En het bedrijf kun je vervolgens niet te pakken krijgen. Vette oplichters!!

December 4, 2023

OPLICHTERS

Wat een oplichters zeg!!!
Levertijd binnen 2-3 werkdagen, vergeet het maar. Dient gelijk betaald te worden, om vervolgens niks binnen te krijgen. Ongelofelijk en dan nog allerlei advertenties op Instagram en Snapchat zetten. Als je ze appt of mail, geen gehoor. Van tevoren nog reviews gelezen, waren voor het bestellen nog positief.
Zwaar teleurgesteld! Ik wil me geld terug!
Bestel hier niet!!!

November 22, 2023

Bestel hier NIET

Bestel hier NIET. FAKE.

Te mooi om waar te zijn helemaal rond de blackfriday deals! 1 pak besteld, veel te lang moeten wachten. Logisch komt uit China. Nep spul dus. Vandaar ook hoge retour kosten. Check vooral het retour beleid en je weet genoeg. Ondertussen maar echt pak gekocht, volgende dag geleverd. Veel later dan gepland het pak via Richest Pieces ontvangen. Heel erg nepspul. En ondoenlijk retour beleid

Mensen please bestel hier niet!!!!!

November 29, 2023

Oplichting!

Oplichting!

Mijn dochter wilde graag een trainingspak van essentials in de kleur grijs , deze aangekocht op 20 november 2023 via de site Richest Pieces.
Dit heeft ze van haar eigen verdiende geld gekocht wat ze verdiend heeft met vakken vullen bij AH.
Helaas is het trainingspak nooit aangekomen en de verwachte bezorgtijd is al een paar dagen versteken.
Dure leerschool voor een meisje van 15!
Graag wil ik vragen om het bedrag van 69,95 terug te storten!
Ik ga nietbezorgd.nl inschakelen en de bank bellen, en aangifte doen bij de politie tegen deze site als er geen terugbetaling komt.
Echt ik ben hevig teleurgesteld in de mensen achter deze site!

Dus mensen bestel hier niks want je word opgelicht!

November 20, 2023

Niets hier bestellen!!!

Niets hier bestellen!!!

Te mooi om waar te zijn helemaal rond de blackfriday deals! 2 pakken besteld, staat nog steeds op word verzonden. Eerst al revieuws bekeken en die gaven aan dat het goed was, dus besteld en opeens heel internet vol met fake. Maar dus te laat en had toch besteld!

In contact komen met ze kan je niet, ze reageren niet terwijl er staat 24/7 whatapp contact. Via de mail reageren ze niet.

Ik heb aangifte gedaan en ben bezig met me bank om me geld terug te krijgen!

Ook ga ik volgende week naar het adres die staat aangegeven op internet, kijken of ze hier daarwerkelijk zitten en ga niet eerder weg voor ik me geld terug heb!

Politie is al gestart met onderzoek ( voordeel met fam bij de politie )

Mensen please bestel hier niet!!!!!

November 27, 2023

Oplichters

OPLICHTERS
Super lange leveringstermijn, in tegenstelling met wat zij aangeven op hun website.
En dan krijg je eindelijk de levering van je Essentials trainingspak, blijkt het gewoon nep te zijn.
Geen labels aan de kleren.
Super slechte kwaliteit,….

November 24, 2023

Oplichters!!

Suuuper trage levering. Had eigenlijk verwacht na de recensies dat er niks meer binnen zou komen. Maar toen kwam het toch…er straalt vanaf dat het hartstikke nep is en super lelijke pasvorm. Niet oversized zoals aangegeven en de letters zitten er letterlijk opgeplakt. Naden zijn niet goed afgewerkt waardoor er nu al een gat in zit. Retour beleid is hartstikke duur en ben bang dat we helemaal geen geld terugkrijgen.

November 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fake! Ik wacht nog steeds op mijn pakket

Ik wacht nog steeds op mijn pakket
Firma laat niks meer horen! Beantwoord watsapp en mail niet. Enkel als je vragen hebt om te bestellen wel, dit brengt natuurlijk geld op…… andere vragen worden niet beantwoord.
Track and tracé kom je in China uit!
Dus het is fake!
Of het ooit ga toekomen dat weet niemand.
Ik ga in elk geval een klacht indienen als ik binnen 5 werkdagen niks ontvang of verneem!
Beter hier NIET BESTELLEN

November 12, 2023

Niks hier bestellen

Essentials trainingspak besteld 2 tot 3 dagen is ten eerste en leugen. Eindelijk aangekomen na weken is de kwaliteit bagger. L besteld leek wel een kinder maat er zat een scheur in de binnenkant van de broek. Hele dunne stof en zeker niet hoe het is geadverteerd. Nooit hier iets bestellen.

November 6, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look