Richestpieces Reviews 45

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een bestelling gedaan bij hun. En ik heb het niet ontvangen. Geen verzendbevestiging niks. Heb hun overal op proberen te bereiken, ik krijg gewoon geen reactie terug. Ze zijn helemaal niet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Precies zoals besteld en zeer snel geleverd. Goede communicatie via mail en whatsapp over levering etc. Gewoon doen, prima webshop!

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters!!! 5 oktober trainingspak besteld van essentials voor mijn zoon en ook niks binnen gehad, telefonisch niet bereikbaar en nergens een reactie op op mail niet op messenger niet helemaal... See more

Rated 1 out of 5 stars

De prijs betalen voor hoodies in de winkel, bij ontvangst van hoodies blijken dit immitatie/nep hoodies te zijn van Essentials. Webshop contact laat op zich wachten. Retour sturen kan, alleen rich... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters

Het duurde heel lang voordat ik de pakken binnen kreeg. En ze waren allebei te klein en niet de maat die ik had besteld en de kwaliteit was heel slecht.

November 4, 2023

Oplichters!!

Oplichters!!! Sturen neppe pakken van essentials op. Ontzettend slechte kwaliteit, geen labels en dus nep! Retourneren kost €50. Dit is absurd. Niet bezorgd ingeschakeld om zo te proberen om mijn geld terug te krijgen. Hier niet bestellen! Ordernummer RP361626. Contact met de klantenservice is niet te krijgen.

October 16, 2023

Dit zijn oplichters.

Dit zijn oplichters.
Zij sturen niet de kleding van de website maar er wordt namaak kleding van Ali express gestuurd!

Terugsturen kost je €50z

Koop niks op deze website

October 31, 2023

Oplichters

3 weken geleden een essentials pak besteld. Na een tijd een mail gestuurd naar Richestpieces en een reactie terug gehad. De mails daarna zijn nooit beantwoord. Toen ik ging kijken op deze trustpilot pagina zag ik de slechte recensies en de enige goede recensie was van de gene die mij ook die ene keer op mail te woord heeft gestaan. Toen ben ik naar nietbezorgd.nl gestapt en die wouden het afwachten. Het pak is binnen gekomen maar het pak is volkomen nep. Er zit geen retour formulier of niks bij dus kortom oplichters!!

October 31, 2023

Opgelicht

Retour sturen kan, alleen richting China wat retourkosten bijna duurder maakt dan de twee hoodies. Ik maak hier ook werk van, net als de andere. Op website staat retourkosten +\- €7,25 komen in mindering. Nergens staat dat retourkosten naar China van toepassing zijn. Kortom, opgelicht!

October 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Pak besteld bij RICHESTPIECES.NL deze…

Pak besteld bij RICHESTPIECES.NL deze voldoet niet aan mijn eisen. Wil deze retour sturen echter word mij gemeld dat ik deze naar de leverancier moet sturen en die zit in Japan (nep pak uiteraard ook aan de kwaliteit ze zien ohnee heeft niet eens kwaliteit) RICHESTPIECES heeft niet gemeld dat de leverancier in Japan zit dus zijn de kosten voor retour van RICHESTPIECES en wil ik mijn geld terug. Volgend mail is aan trosradar, Opgelicht en kassa. Ik heb voldoende tijd dus ik maak hier mijn persoonlijke project van.

October 25, 2023

Oplichters!!

Oplichters!!!
5 oktober trainingspak besteld van essentials voor mijn zoon en ook niks binnen gehad, telefonisch niet bereikbaar en nergens een reactie op op mail niet op messenger niet helemaal niks. Vieze smerige oplichters 😡 deze site’s moeten echt aangepakt worden!!

Update: vandaag is het pak dan toch afgeleverd en wat denk je zwaar NEP!!!
Komt uit China zitten geen kaartjes of niks aan en zeer slechte kwaliteit!!
KOOP HIER NIKS

October 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling wordt niet geleverd. Niet bestellen!!

Mijn zoon heeft op 2-10 een essentiels pak besteld. Tot op heden is het niet bezorgd. Hij heeft via whats app een keer contact gehad. Hij moest nog wat langer geduld hebben.
Op de 2 telefoonnummers wordt niet opgenomen. We hebben een mail gestuurd. Daar wordt niet op gereageerd.

October 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een pak besteld van Essentials

Ik heb een pak besteld van Essentials. Je denkt een origineelpak te bestellen maar dat is niet het geval. Áls je het al ontvangt komt het van pandabuy en is dus nep. Maar de kans is groter dat er niets binnen komt. Het zijn oplichters! Ik heb het overgedragen aan nietbezorgd.nl

October 1, 2023

PAS OPLICHTERS

PAS OPLICHTERS

Hebben eind januari een ketting besteld en die kregen we ook binnen maar de verkeerde kleur en er zat een ring bij die we niet eens besteld hadden
Retour gestuurd en nooit meer iets gehoord.
Gemaild en gebeld maar krijgen geen reactie terug.
Dag geld
Ketting kosten 53 euro en het was achteraf gewoon een kettingtje van alie express ter waarde van 1,68
Dus dit is opgelichting, is een nep site spullen komen gewoon van alie express dus vandaar dat het ook lang duurt voordat je je spullen krijgt.

En wil je contact opnemen of mailen dan word er niet meer gereageerd.
Dan kan je nog zo een mooie website in elkaar draaien je word gewoon genaaid

February 1, 2023

Slechte service

Geen reactie op de klantenservice om me product te retourneren, 2 mails gestuurd en nog steeds geen reactie. De kwaliteit is ook niet zo goed. Geen aanrader!

February 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

ik heb op 6 januari 2023 een bestelling…

ik heb op 6 januari 2023 een bestelling geplaatst, de lever tijd zou uiterlijk 2-5 werkdagen zijn. Inmiddels is het 10 februari en heb ik niks gehoord en niks binnengekregen. Ik probeer contact op te nemen met de klantenservice, maar krijg geen gehoor, sterker nog ik word geweigerd en krijg automatische berichten met ‘kan ik je later terugbellen?’. Ik ben naar NietBezorgd.nl gestapt en zij helpen mij gelukkig verder op weg.

January 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb op 3 januari een bestelling…

Ik heb op 3 januari een bestelling geplaatst. Na een maand heb ik helaas niks ontvangen nog. Door ze proberen te mailen en te bellen ( ze zijn telefonisch niet te bereiken) heb ik maar besloten om naar nietbezorgd.nl te stappen. Ik hoop dat ze dit bericht zien en dit probleem oplossen!!

February 5, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look