Riverside Clinique Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lang opzoek geweest naar iemand die ook de fronsrimpel met filler bewerkt ipv alleen botox. Schijnbaar een lastige plek, maar Tiba heeft het heel vakkundig en prachtig gedaan bij mij. Je krijgt ook ee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zelfs al voor Riverside opende kwam ik afgelopen 8 jaar met veel plezier bij Tiba. Ze is lief, zeer kundig, realistisch en bovenal eerlijk. Ze zal het altijd zeggen als je iets niet nodig hebt, w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige ervaring bij Riverside Clinique! Vanaf het eerste contact voelde ik mij zeer welkom en op mijn gemak bij Riverside Clinique. De kliniek heeft een moderne, frisse uitstraling en het team is... See more

Company details

1. Private Hospital

Written by the company

Bij Riverside Clinique zijn wij gespecialiseerd om samen met jou te kijken hoe wij het beste in jou naar boven kunnen halen. Wat onze kliniek onderscheidt van andere klinieken is dat wij ook zonder afspraak werken. Kom gerust langs als je last-minute hebt besloten om behandeld te worden. Er is altijd plek voor de deur en wij maken tijd voor jou! Verder werken wij uitsluitend met ervaren en deskundige artsen, A-producten, en dat alles tegen eerlijke prijzen. Schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Top kliniek voor Botox en fillers!

Ik kom al jaren bij dokter Tiba Tossijn voor mijn fillerbehandelingen en ik ben iedere keer opnieuw ontzettend tevreden. Deze keer heb ik mijn kin en jukbeenderen laten behandelen en het resultaat is prachtig: subtiel, natuurlijk en precies in balans.

Wat haar voor mij echt onderscheidt, is haar deskundigheid en precisie, maar vooral haar eerlijke advies en haar gevoel voor esthetiek. Ze kijkt echt naar wat bij je gezicht past en denkt oprecht met je mee, zonder ooit te overdrijven. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft én werkt met smaak en finesse.

Ik voel me altijd gehoord, op mijn gemak en in goede handen. Ze neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en kiest altijd voor een natuurlijk en mooi resultaat. Voor mij is zij iemand die je volledig kunt vertrouwen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, eerlijkheid en een arts met een uitzonderlijk goed oog voor schoonheid.

May 24, 2026

Super tevreden

Super tevreden! Terugkerende klant bij Tiba. Heel professioneel, eerlijk advies en altijd natuurlijk resultaat.

March 31, 2026

Zeer tevreden

Ik voel mij op mijn gemak,welkom ,Tiba neem tijd alles uitleggen en naar wensen luiteren,en geef beste advies wat zal volgens haar best passen om mijn wensen te bereiken.
Ik ben zeer tevreden.

March 26, 2026

Top arts

Fantastisch, Tiba doet precies wat je vraagt en wat zij niet verantwoord vindt doet ze niet. Een top arts, heellll blij met haar.

April 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zó dankbaar voor mijn…

Ik ben zó dankbaar voor mijn behandeling bij Riverside Clinique. Mijn Botox en mijn litteken zijn zó mooi geworden dat ik mezelf weer met plezier in de spiegel aankijk. Het resultaat is super natuurlijk en precies wat ik hoopte. Ze stelt je op je gemak, luistert goed en werkt met zoveel zorg en precisie. Ik voel me weer zelfverzekerd en echt gelukkig. Een echte aanrader! 💖

February 5, 2026

Betrokken en professioneel

Tiba is zeer betrokken en geïnteresseerd in jouw wensen. Ze straalt rust en professionaliteit uit. Ze zal je ook niets aansmeren wat je niet wil of niet nodig is. Ik voel me bij haar gehoord en ben zeer tevreden over het resultaat van haar werk. Ik beveel Riverside Clinique bij iedereen aan! 5 sterren!

February 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige ervaring bij Riverside…

Geweldige ervaring bij Riverside Clinique!
Vanaf het eerste contact voelde ik mij zeer welkom en op mijn gemak bij Riverside Clinique. De kliniek heeft een moderne, frisse uitstraling en het team is zowel professioneel als vriendelijk. Tijdens mijn consult nam de arts uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies over wat het beste bij mij zou passen.

February 3, 2026

Fijne professionele plek

Fijne professionele plek, ik voel me in goede handen. De resultaten zijn echt precies wat ik hoopte, ik ben super blij. En dat voor een goede prijs

January 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Professioneel, deskundig en eerlijk advies

Riverside Clinique biedt professionele dienstverlening met onderbouwend, deskundig en eerlijk advies. Er werd nauwkeurig met aandacht geluisterd naar de wensen. Tiba is erg betrokken en weet een vertrouwd gevoel te creëren. Hierdoor voelde ik mij gehoord en direct op mijn gemak.

November 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tiba geeft een eerlijk advies

Bij Tiba hangt er een fijne sfeer. Ze is snel en werkt goed. Ze geeft altijd een eerlijk advies, ook wanneer haar dit geen geld zal opleveren. Toppertje! Tot snel! Liefs

July 3, 2025

Tiba is een vakvrouw

Tiba is een vakvrouw. Professioneel en persoonlijk tegelijk waardoor je je meteen helemaal op je gemak voelt bij haar. Een zeer kundige arts die echt de tijd neemt om te luisteren en eerlijk adviseert. Het resultaat van mijn behandeling was natuurlijk en verfijnd, precies zoals ik het wilde. Met oog voor detail en kwaliteit ben je hier altijd in goede handen!

August 20, 2025

Ze doet het super goed!

Ik kom al jaren bij Tiba, ze heeft nu haar eigen zaak. Ze is altijd eerlijk. Heel blij mee! Al een paar mensen naar haar doorgestuurd en die zijn ook allemaal blij. Tenminste normale prijzen!

August 20, 2025

Beste Tiba,

Beste Tiba,
Onlangs ben ik voor het eerst bij jou geweest en ik wil je graag een groot compliment geven. Hoewel ik al meerdere jaren ervaring heb met Botox, heb ik bij jou echt een verschil ervaren. Je nam de tijd, gaf duidelijke uitleg en stelde me volledig op mijn gemak.

Het resultaat is ontzettend natuurlijk en precies zoals ik had gehoopt. Ik ben dan ook zeer tevreden en voel me er erg goed bij. Zonder twijfel kom ik terug en kan ik jou van harte aanbevelen aan anderen die een professionele en betrouwbare kliniek zoeken

August 12, 2025

Ik kom al jaren bij Tiba Tossijn

Ik kom al jaren bij Tiba Tossijn. Altijd zeer tevreden met alle behandelingen. Nu ze haar eigen kliniek heeft moet ik iets verder reizen maar dat is echt de moeite waard. Top arts!!!!

August 10, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look