Riverside Clinique Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lang opzoek geweest naar iemand die ook de fronsrimpel met filler bewerkt ipv alleen botox. Schijnbaar een lastige plek, maar Tiba heeft het heel vakkundig en prachtig gedaan bij mij. Je krijgt ook ee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik kom al jaren bij dokter Tiba Tossijn voor mijn fillerbehandelingen en ik ben iedere keer opnieuw ontzettend tevreden. Deze keer heb ik mijn kin en jukbeenderen laten behandelen en het resultaat... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zelfs al voor Riverside opende kwam ik afgelopen 8 jaar met veel plezier bij Tiba. Ze is lief, zeer kundig, realistisch en bovenal eerlijk. Ze zal het altijd zeggen als je iets niet nodig hebt, w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige ervaring bij Riverside Clinique! Vanaf het eerste contact voelde ik mij zeer welkom en op mijn gemak bij Riverside Clinique. De kliniek heeft een moderne, frisse uitstraling en het team is... See more

Company details

1. Private Hospital

Written by the company

Bij Riverside Clinique zijn wij gespecialiseerd om samen met jou te kijken hoe wij het beste in jou naar boven kunnen halen. Wat onze kliniek onderscheidt van andere klinieken is dat wij ook zonder afspraak werken. Kom gerust langs als je last-minute hebt besloten om behandeld te worden. Er is altijd plek voor de deur en wij maken tijd voor jou! Verder werken wij uitsluitend met ervaren en deskundige artsen, A-producten, en dat alles tegen eerlijke prijzen. Schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Tiba is top

Tiba geeft eerlijk advies.luistert aandachtig naar wat jij wilt.stelt je gerust als je het spannend vind.en is een hele lieve meid.ik ben heel blij met tiba.🥰

February 13, 2025

Fijne arts

Fijne arts, behandeld mij al jaren! Een bekwame en vooral eerlijke meedenkende arts. En een prachtige kliniek ook. 5 sterren meer dan waard!

February 11, 2025

Een aanrader

Tiba is een topper
Ze is heel eerlijk,zegt wat je wel en beter niet kunt doen
Ik was mijn rimpels zo zat,ben bij haar geweest
Zij heeft mij een veel zachtere uitstraling gegeven,zonder dat je ziet dat er wat verbouwd is,om het zo maar te noemen
Ik voel me 10 jaar jonger
Ben er zo blij mee
Daarbuiten is Tiba een hele leuke en lieve vrouw.
Je voelt je meteen op je gemak
Ik hou wel van een gezellig babbeltje

February 8, 2025

Eerlijk advies.

Afgelopen week voor het eerst kennis gemaakt met Tiba. Riverside is gevestigd op een mooie locatie, parkeren voor de deur en de inrichting is prachtig en sfeervol. Tiba vroeg naar mijn wensen, maar in plaats van de behandeling met Botox en fillers van de gewenste gebieden, kreeg ik een eerlijk advies. Aangenaam verrast en direct overtuigd dat het dus ook anders kan. Tiba straalt niet alleen professie uit, ze is het ook. Nu al ontzettend blij met het resultaat en vervolgadvies. Ik ben fan!

January 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fijne vrouw met veel ervaring

Fijne vrouw met veel ervaring. Heel blij met haar kennis, kunde en technieken. Ik kom er graag en heb al een hoop vriendinnen naar haar toegestuurd.

Parkeren voor de deur en de prijs kwaliteitverhouding is fijn.

Ze is heel toegankelijk en agendatechnisch ook! Als vrouw heb je iets in je hoofd en dan wil ik dat het liefst meteen.

Dank je wel!

December 29, 2024

Tiba has it all!

Tiba heeft oog voor detail, heeft enorme skills in hetgeen wat ze doet en is ook nog eens heel eerlijk.

Ik kom inmiddels al een aantal jaar bij Tiba en bij haar voel ik mij altijd op m’n gemak, ben ik altijd blij met het resultaat en ze is ook nog eens hartstikke lief en gezellig.

Tiba houdt de behandeling het liefst zo minimaal mogelijk voor het juiste en vooral het meest natuurlijke resultaat!

Kortom; ik zou een ieder aanraden om bij Tiba je behandeling te laten doen!

December 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tiba is the only one die mijn gezicht…

Tiba is the only one die mijn gezicht mag behandelen. Ze weet wat ze doet en ze doet het goed. En is altijd bereikbaar voor vragen mocht je die naderhand nog hebben. Top wijffie, met kennis en oog voor detail. Ga never nooit meer ergens anders heen! 🙌🏼🤍

December 9, 2024

Uitstekende behandeling

Ik ben inmiddels al 3x geholpen door dr. Tossijn met o.a. botox en fillers. Ze begeleid je op een goede manier door het proces en geeft goede adviezen over wat te doen, maar ook wanneer iets beter niet gedaan kan worden. Ook nadien levert ze uitstekende nazorg. Ik voel me heel fijn bij haar en zou nergens anders heen willen.

December 20, 2024

Aanrader

Een aantal keer bij Tiba geweest.
Ze is eerlijk en zal zeker aangeven als een behandeling niet nodig is of ze geeft advies wat beter bij je huid past.
Tiba is heel aardig en stelt je op je gemak.
Heel veel succes met de clinique.

December 11, 2024

Ik kom zeker terug

Al vaker bij Tiba geweest en elke keer super tevreden. Tiba is professioneel en geeft eerlijk advies voor het beste resultaat. Natuurlijk is het ook altijd weer gezellig!

December 28, 2024

Top arts!

Sinds juni kom
ik bij Tiba voor mijn behandelingen. Tiba is een zeer professionele arts. Haar vermogen om alles duidelijk toe te lichten voordat ze begint met de behandeling, geeft mij een geruststellend gevoel. Haar goede kennis is duidelijk merkbaar. Bedankt voor je eerlijk advies en de mooie resultaten.

December 25, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look