Reception og mekanikere er meget høflige. De tager sig tiden til at lytte i forbindelse med værkstedsbesøg og man føler sig godt informeret om hvilke fejl de finder og hvordan de har løst det. Rigti... See more
Company replied
Har købt en brugt Mercedes EQA hos Rodis Autocenter. Efter kort tid oplevede vi problemer med at bilen viste ladefejl. Vi kontaktede Rodi, som efterså bilen og det viste sig, at en større reparati... See more
Company replied
Vi servicerer private og erhverv Som din mekaniker i Næstved servicerer vi både private og erhverv. Skal du bruge et værkstedstilbud til din virksomhed, så kan vi tilbyde en løsning, der passer til jer. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder finder det nemt og enkelt at køre bilen til automekaniker. Vi sikrer ærlighed og ikke mindst en service, der er i top. Hertil er vores salgsafdeling klar til at give dig en god oplevelse, hvis du skal købe eller sælge bil. Hvad koster en mekaniker? Vores priser afhænger af, hvilken behandling din bil har behov for, og hvor omfattende den er. Ved reparationer udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget reparationen kommer til at koste. Bestil tid på værkstedet Skal din bil en tur på Bosch Carservice i Næstved, så kan du nemt bestille en tid via vores servicebooking. Har bilen derimod brug for at blive repareret, eller har du spørgsmål til vores erhvervsløsninger, så står vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via e-mail info@rodis-autocenter.dk eller på telefon 42 75 87 82. Vi er en del af Bosch Carservice Vi er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver på både personbiler og varebiler. Vi er en del af værkstedskæden Bosch Carservice, som sammen med vores kompetente mekanikere og mange års erfaring er din tryghed for et korrekt og professionelt udført håndværk. Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en ganske billig pris. Vi køber, blandt andet, reservedele ind via Bosch Carservice (Skandinaviens største autogrossist), så både pris og kvalitet hænger sammen. På disse reservedele kan vi yde 3 års garanti. Uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog! Vi råder over det nyeste testudstyr og nyeste værktøj, og med et godt håndværk kan vi tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang. Vores automekaniker udfører alt i mekanisk og elektrisk arbejde og kan også tilbyde: Reparation af autoskader Udskiftning af ruder Klargøring til salg Klargøring til syn Klargøring til omsyn Montering af diverse biludstyr Meget mere. Vi tilbyder en lånebil i forbindelse med dit værkstedsbesøg hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted og servicere din bil til fuld tilfredshed.
Jørgen Jensens Vej, 3, 4700, NÆSTVED, Denmark
jeg fik en tid hos dem men det lyder meget venlige og søde.jeg håber meget de kunne skift min Tesla batteri

Reply from Rodi's Autocenter
Rigtig god oplevelse hver gang.

Reply from Rodi's Autocenter
Jeg har aldrig oplevet en så god service og ordentlighed, som hos Rodi’s Autocenter.! De har virkelig styr på det de laver, de rådgiver og ordner biler, ikke udefra hvordan de kan tjene mest, men hvordan de kan hjælpe bedst muligt 💪😊
Eks. Jeg havde en del på bilen som sagde underlige lyde, men i stedet for at skifte hele delen, fandt de den specifikke del som var slidt, og nøjedes med at skifte den. Det er mega go’ stil.!
Kæmpe anbefaling her fra 😊

Smilende venlige.
Virkelig god service, skulle have skiftet en gummiliste på garantien. Ingen problemer med dette, smilende venlige og imødekommende. Bestemt her mine fremtidige service bliver udført. Tænker ikke servicen findes bedre

Reply from Rodi's Autocenter
Fik monteret anhænger træk på min Volvo, super tilfreds

Meget fin,hurtig service.
Professionel og imødekommende personale.

Konge service.
Altid venlig på telefonen, og grundig gennemgang udført af en bil vi havde udset os.
Flotte lokaler blev stillet til rådighed, for at afslutte handel med sælger af bilen.
Med venlig hilsen,
En glad bilforhandler.

Reply from Rodi's Autocenter
Jeg er utrolig tilfreds med servicen hos Rodi's Autocenter. De er altid professionelle, effektive og tager sig tid til at forklare, hvad der skal gøres, og hvorfor. Arbejdet bliver udført til tiden og til en fair pris. Jeg sætter også stor pris på deres venlige og imødekommende personale, som får én til at føle sig velkommen fra start til slut. Tak for jeres fantastiske arbejde!

Reply from Rodi's Autocenter
Det handler om tillid! Specielt når det er en bil man har sin familie i. Rodi og drengene gør et fantastisk stykke arbejde! Bilen er altid i tiptop stand når den forlader matriklen! Man kan altid stole på hans rådgivning når det kommer til ens bil, både når det handler om reparation af ens bil eller man skal ud og anskaffe sig en ny. Derudover er servicen altid i top når man er på besøg hos dem! En varm anbefaling herfra!

Reply from Rodi's Autocenter
Jeg fik en god og venlig betjening. Og jeg fik en lånebil af samme mærke som min egen. Det var bare en super oplevelse.

Reply from Rodi's Autocenter
Fantastik værksted gode service og priser der er til at betale.
Peder

Reply from Rodi's Autocenter
Kunne komme ind fra gaden og hurtigt få repareret et dæk og skiftet en pærer.

Virkelig ringe kundeservice.
Min bil skulle have det årlige service service eftersyn. Da jeg skulle hente bilen får jeg nøglen og regningen i hånden, hvor der klart står betalingsbetingelser på: 8 dage - men da jeg vil gå siger de jeg skal betale med det sammen - jeg jeg siger jeg bare betaler på netbank, som der står på fakturaen, men det gælder kun ved særlig aftale med Rodi siger den ansatte. Rodi råber så nede fra et skrivebord at de vil beholde bilen, hvis jeg ikke betaler med det samme. Mens jeg står og overfører penge til min dankort konto på mobilbank, siger han højlydt at han (den ansatte) ikke må lade mig køre med bilen.
Det er godt nok sjældent jeg bliver behandlet så jeg føler mig som en tyv eller svindler eller det er han mistænker mig for?? Gad vide hvad de havde gjort hvis jeg gik? jeg havde jo fået nøglen :D
Der er heldigvis mange andre bedre og billigere værksteder. Jeg kommer i hvert fald ikke til at handle der igen... Det fik jeg vist også fortalt ham

Reply from Rodi's Autocenter
+2200 kroner uden og finde fejlen syntes jeg er kosteligt. Årsag til 3 stjerner er fordi Rodi virket legit ift. hvorfor regningen var som den var og (et eller andet var gjort) men mit problem blev ikke løst eller fundet.

Meget tarvelig behandling…
Brugte det meste af min og min mekanikkers lørdag på, at køre tværs over Sjælland, for at se og afprøve en bil hos Rodis.
Da jeg spurgte om vi skulle lave papirarbejdet med det samme, sagde sælgeren, at det var besværligt om lørdagen, måske fordi det var salg til CVR nr. så vi skulle gøre det om mandagen. Jeg skulle bare ringe mandag morgen.
Mandag morgen får jeg så at vide, at de har solgt bilen til anden side om søndagen.
De har lukket om søndagen, men vælger at lukke op, kun for at sælge bilen til en anden.
Papirarbejdet må jo så ha været nemmere om søndagen end det var om lørdagen.
De havde mit telefonnummer, men mente åbenbart ikke, at jeg behøvede at vide noget om det.
Rodis passer fint på branchens ry…. Bilforhandlere er nogle platugler man ikke kan stole på.
Ja Rodi, jeg så bilen 2 gange, da jeg skulle have en bilsagkyndig med. I bør fortælle jeres kunder, at de SKAL købe første gang de ser en af jeres biler.

Reply from Rodi's Autocenter
Har købt en brugt Mercedes EQA hos Rodis Autocenter.
Efter kort tid oplevede vi problemer med at bilen viste ladefejl.
Vi kontaktede Rodi, som efterså bilen og det viste sig, at en større reparation af bilen forestod. Autocentetet påtog sig ansvaret helt fra start. I reparationsperioden blev vi udstyret med en fin lånebil. Vi har nu haft vores Mercedes hjemme i nogle uger og den kører upåklageligt og lader det bedste den har lært! Alt dækket under garantien og vi har kun en meget positiv oplevelse og kan uden at blinke, anbefale andre at handle med Rodis Autocenter.

Super service. Alt klappede tilfredsstillende. Topkarakter til Rodi😊