See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bilforhandler over alle forventninger. Niels har været suveræn til at besvare mine spørgsmål vedr. deres ID-Modeller og har løbende skrevet opdateringer omkring den ID.3 som jeg havde bestilt. Yd... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Værste oplevelse vedr. en forsikrings skade. Manglende tilbage melding . Måtte omlarkeres 3 gange . Blev mellemmand mellem maler og VW Måtte undvære bilen over 1 måned grundet 1 skade på 2 dø... See more

2.4

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg står med en VW ID.4 Tech Pro…

Jeg står med en VW ID.4 Tech Pro (2021/22), hvor førerdøren er gået amok og risikerer at springe op under kørsel. Selvom dette er en globalt anerkendt sikkerhedsrisiko og fabriksfejl (Aktion 57J5), nægter både VW Næstved og Semler (importøren) at udbedre fejlen.
Deres begrundelse? Mit stelnummer står ikke i deres IT-system.
Det er rystende, at man sender en familie ud på motorvejen i en bil, hvor døren kan åbne sig ved 110 km/t, blot fordi VW’s database ikke er opdateret. Jeg har modtaget to mundtlige og et skriftligt afslag, ingen tager ansvar for trafiksikkerheden. De gemmer sig bag systemer, mens bilen er decideret farlig at køre i. VW Næstved kunne tidligst tilbyde en tid en gang i maj måned - det er lang tid at skulle køre rundt i en potentielt farlig bil. Jeg undlader at fortælle om deres generelle serviceniveau - da den her sag handler om sikkerhed frem for alt.
Hvis I værdsætter jeres families sikkerhed, så hold jer langt væk fra VW ID.4 og især fra VW Næstved og Semler, der fuldstændig svigter deres producentansvar.
Sagen er nu overdraget til Færdselsstyrelsen, Ankenævn for Biler, samt er historien sendt videre til Motor og Bilmagasinet, forhåbentlig vil de tage sagen op og gøre opmærksom på denne problemstilling. Nu handler det om, at VW fralægger sig en sikkerhedsrisiko og en sikkerhedsrelateret fejl. Jeg skal nok selv betale, da vi selvfølgelig ikke kan køre rundt i en potentielt farlig bil. Jeg bliver af princip nødt til at køre sagen videre, hvis nogle vil samle sagen op på sagen - jeg ved at det en kendt fejl og at at mange ID.4 ejere har stået i lignende situation... 0 stjerner herfra...

March 30, 2026
Rated 1 out of 5 stars

En værre løgn hals og pistolsælger skal…

En værre løgn hals og pistolsælger skal man lede længe efter. Vi kigge på en bil mandag og lavede en mundtlig aftale. Vi hørte ikke mere og ringede tilbage onsdag…der var lige noget med en byttepris der skulle justeres så var alt ok. Vi hørte ikke mere og ringer tilbage fredag hvor han fortæller at bilen blev solgt lige efter vi havde været der om mandagen manden er jo fuld af løgn. Han vidste allerede om onsdagen at den var solgt hvorfor lyve….han stod selv og prædikede bilsælgermoral om mandagen… løgn igen… man kan ikke handle med sådan en mand det er sgu for utroværdigt. Aldrig vil jeg handle der eller opfordre andre til det..

March 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super søde og imødekommende…

Super søde og imødekommende medarbejdere.

November 17, 2025

Hej Julie

Tusind tak for dine fem stjerner og kommentar.

Vi bestræber os hver dag på at yde netop den indsats.

Venlig Hilsen
Tim

Nul kundeservice.

Kan sku godt forstå at alle flygter fra autoriseret værkstedet, når kundeservice er aflig med 0. Et stort 0.

Jeg har selv arbejdet I bilbranchen, og gik altid det lidt ekstra, for at hjælpe mine kunder.

Jeg kommer ind i dag d.24/09/2025 kl.14:50 og spørger om de ville kunne hjælpe, eller låne mig for den sagsskyld, de små nøgler til at hive radioen enheden ud, som sidder i handskerummet. Noget som legit tager 2 min.

Værkføreren eller hvem det nu var, uden at tænke siger "Det ikke noget jeg kan hjælpe med, det har vi desværre ikke tid til". Hvortil jeg svarer "det tager 2 min" og så siger han "det siger alle jo".

Hvis man ikke engang gider at hjælpe med en så lille ting, hvorfor skulle jeg vælge jer, når der noget der skal fikses på min bil. Tak for kage.

OBS. Besøgte samme forhandler 1 uge siden, hvor jeg kiggede rundt i forhandleren. Blev på intet tidspunkt spurgt, om jeg havde brug for hjælp. Gik min vej igen.

September 24, 2025

7 ugers ventetid på service

Har en 4 mdr. gammel ID 4 som melder om en fejl i det elektriske system. Jeg har kontaktet VW Næstved værksted for et tjek af dette og kan få en tid om 7 uger!!
Mon ikke jeg overvejer om det skal være en VW en anden gang. Kan ej heller få en låne bil så med en ny VW er jeg virkelig dårligt stillet.

August 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg skal have lavet et serviceeftersyn…

Jeg skal have lavet et serviceeftersyn på min nye iD-Buzz og leder efter et værksted med gode anmeldelser på Trustpilot. Men det er altså ikke her, I har alt for mange 1-stjerner. Og det arrogante autosvar "Vi er altid glade for feedback og ønsker gerne at høre en uddybelse, så vi kan forbedre os." I er altså for længe om at forbedre jer.
Jeg finder et andet sted.

July 7, 2025

God Oplevelse

Bilforhandler over alle forventninger.

Niels har været suveræn til at besvare mine spørgsmål vedr. deres ID-Modeller og har løbende skrevet opdateringer omkring den ID.3 som jeg havde bestilt. Yderligere blev jeg sat grundigt ind i bilens system og mange funktioner ved afhentning.

Kan klart anbefale at være kunde hos dem.

June 20, 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Rosen gives videre til Niels omgående..

God dag og på gensyn.

/Tim

Ingen ordentlighed

Prøvekører en bil tidlig morgen kl. 9 da jeg er meget interesseret. Max Olm / Salgschef sender mig finansieringsforslag kl. 10.22. Jeg vender tilbage på mail kl. 15:44 med svar på mail. Bilen er solgt svarer han. VW Næstved er ligesom DBA, ingen ordentlighed - først til mølle (men uden at sige det). Ville ønske at jeg havde checket Trustpilot først - men så igen, det var nok heldigt at det ikke lykkes med den rating.

March 19, 2025

Hej Carlos

Vi er dog oprigtigt ærgerlige over din rating af os, da vi intet har gjort forkert.
Vi bruger hver eneste dag rigtig meget tid på at lave tilbud, ansøge osv. uden det bliver til noget.

Når der står en kunde som reelt vil købe bilen, er vores pligt simpelthen at handle med ham.
Som du siger: Først til mølle.

Vi ville til gengæld hellere end gerne finde en bil til dig, måske endda en magen til, men det kræver du kommer forbi os igen og det er du mere end velkommen til.

Tim

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 ville jeg det.

Hvis jeg kunne give 0 ville jeg det.

Magen til arrogant værksted. Glemmer aftaler og må undvære bilen i over dobbelt så lang tid som aftalt, de glemmer at fornye kontrakt på lånebil. Så alt må omplanlægges. De tænker ikke man har arbejde, familie osv. og er afhængig af den lånebil. Rep. Bliver udsat gang på gang. Ikke så meget som en undskyldning, men bare videre.

De mener vidst at kunden er til for dem.

Garanti arbejde springer de let henover trods fejlene er ret nemme at finde, hvis man gad. Men det giver jo ikke penge i kassen. Og vil ikke oplyse om hvad og hvordan man er kommet frem til der ingen fejl er på bilen.

Kan se at bilen stort set står stille, selvom de skulle have arbejdet på den en hel dag, som de påstår det vil tage. Udover det for man ikke svar på det man spørger om.

Gør dig selv en tjeneste at finde et andet værksted. Kunderne er de bedøvende ligeglade med.

September 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg finder et andet sted at lægge mine penge

Jeg hentede min bil fra service d. 12/9 efter at have undværet den i 2 dage, fordi Næstved Autocenter havde ”glemt” at lave service på den d. 10/9 som aftalt.
Ved afhentningen, oplyste en medarbejder at ”vi har sat nye bremser på, som et tilbud”. Jeg har ikke bedt om nye bremser og spurgte hvad det betød at ”de havde sat nye bremser på, som et tilbud?”. Det resulterede i en omgang voksen-skældud fra medarbejderen om, ”at tale ordentligt!”. (Det betød åbenbart, at han havde udfærdiget et skriftligt tilbud på udskiftning af bremser).
Jeg havde forinden svaret skriftligt på, om jeg ønskede nogle ekstraydelser ved servicet, bl.a. nye vinduesviskere, hvilket jeg havde svaret nej til. Ved gennemgang af regningen kunne jer konstatere, at jeg havde betalt 500 kr for nye vinduesviskere. Jeg oplyste det til medarbejderen, som svarede: ”kan du bevise, at du har sagt nej til vinduesviskere?”. Svarer vel til, at jeg ved kassen i Netto bliver spurgt om jeg kan bevise, at jeg ikke også skal have en liter mælk. Det er ikke sådan købeloven fungerer.
Alt i alt en usædvanlig kedelig attitude fra personalet og en kundeservice-oplevelse, som svarer til lignende oplevelser jeg har haft tidligere, og som jeg ikke ønsker at udsætte mig selv for en gang mere. Jeg vælger et andet værksted næste gang

September 12, 2024

Værste service / arrogance

Værste oplevelse vedr. en forsikrings skade.
Manglende tilbage melding .
Måtte omlarkeres 3 gange .
Blev mellemmand mellem maler og VW
Måtte undvære bilen over 1 måned grundet 1 skade på 2 døre .
Svindel ved at sige til mit forsikrings selskab at dør beklædning var udskiftet selvom den ikke var , dog havde de fået pengene .
Var i telefonisk kontakt med indehaveren af firmaet da han fandt manglende betaling vedr deres lånebil . Jeg beskriver forløbet og spørg efter kompensation , afviser blankt vil ikke engang besvare kritikken . Truer med inkasso .
Godt råd holder i af jeres bil og service er dette ikke stedet at besøge .
Havde man kunne give 0 stjerner var det sket !

April 2, 2024

Super som altid

Har altid brugt VW Næstved ift. service af min biler, og kan varmt anbefaledes - Super service, hjælp og vejledning 😊

April 5, 2024

Dårlig service

Dårlig service, ingen lyst til at hjælpe eller undersøge fejl. Blev sendt rundt og har brugt 45 minutter på ingen ting. Arrogant behandling. Vi skulle nok have valgt en anden vw forhandler da vi købte bil.

March 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har været til service med min Audi…

Har været til service med min Audi idag. Jeres kundeservice er meget dårligt . Min mand har fået at vide at I vil køre mig til Bilka ( i vores bil ) imens I laver service 5+ jeg få tilbud cykel på Audi service 🤣🤣 . Eller hvis jeg betaler 450 kr for blive kørt . Da jeg aflevere bilen får jeg at vide at det service koster 12.000 istedet for 2.700 . Jeg må ringe til min mand og spørger hvad har han bestilt , det viser sig at det er forkert service . Det er nok derfor jeg ikke bliver kørt til Bilka, nok som straf . Jeg synes at de virkede nedlende over for mig bagefter og jeg synes at det ikke var en rar oplevelse at servicere min bil .

March 13, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Hej Frank

Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for feedback.
Jeg beklager at du ikke er blevet budt velkommen af vores sælgere.
Det er noget vi går videre med.
Er du interesseret i at komme i kontakt med en sælger skal du være meget velkommen forbi igen eller ringe på 55 72 14 88.

Har lige været til service (60.000) km

Har lige været til service (60.000) km. Aftale om morgenen var at der ikke skulle gøres andet end det service der hører til km tallet. Jeg havde dog givet tilladelse til at bilen blev vasket, hvis de havde tid.
Det have de dog ikke den dag.
Da jeg henter bilen har de dog haft tid til at fylde additiver i dielseltanken der kun var 25% fyldt. De mente også lige jeg skulle bruge addblue som jeg positivt vidste kunne række yderligere 1200 km. Begge dele til lidt hidsige priser.
Derudover tager de penge for at justere “selvjusterende” forlygter.
Toppen af det hele er at de sender den “ obligatoriske” spørgeskema så sent at jeg 2 timer efter at have modtaget den ikke kan komme ind og besvare den( ikke længere tilgænglig).
Ialt kom jeg til at betale omkring 3000 kr mere end nødvendigt.
Med den opførelse håber jeg at de på et tidspunkt mister forhandlingen af ellers velrenommerede bilmærker.
Mvh
Jimmy

July 10, 2023

Hej Jimmy

Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for feedback og ønsker gerne at høre en uddybelse, så vi kan forbedre os. Du må gerne kontakte os på info@naestved-autocenter.dk

Med Venlig Hilsen Volkswagen Næstved

Fra en regning på 92.000 til en på 15.000

Ville helst ha’ givet 0 stjerner!!!
Min bil kom til tjek efter gentagne fejl med glødelampe og motorfejl, som jeg flere gange havde snakket med dem på værkstedet om, men blot fået af vide at det var fejl, som bilen selv ordnede.
Da vi så efter en dag med gentagne fejl på bilen insistere på at få den tjekket, må de så konstatere at der er så mange fejl, samt ødelagt turbo at bilen skal repareres for 92.000
Det fik vi så en regning på 2500,- for at de tjekkede.
Efterflg. kørte vi på et andet “ikke Audi-værksted”, og fik bilen lavet, så den nu kører upåklageligt for 15000,- en besparelse på 77.000!!!
Jeg er dybt rystet over så uprofessionelt de agere på værkstedet, som efter flere opkald bare affærdiger vores opkald om fejlen på bilen, for så efterflg. at ville lave/skifte så mange dele, som IKKE fejler noget.

April 13, 2023

Hej Rikke

Rated 1 out of 5 stars

Fordomme om brugtvognsforhandlere bekræftes her

Denne forhandler bekræfter alle fordomme og myter om brugtvognsforhandlere!

Jeg forstår ikke, at den danske importør af VW kan acceptere forhandlere i deres netværk med så ringe fokus på kundetilfredshed og service.

December 1, 2022

Hej