Rørvig Kro Reviews 92

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk spisested og god betjening: Pasta med dansk sorthummer, torsk til hovedret sluttet af med æblekompot på mørdej med marengs og æblesorbet. Dejlige snaks til velkomstdrinken. Knastør Rieslin... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi var på Rørvig kro, borddækning og service hang ikke sammen med pris. De læser og handler ikke på de beskeder man skriver i bemærkninger når man bestiller, havde bedt om flag på bordet da vi havde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rørvig Kro, yes! Vi har booket et bord og bliver straks venligt og imødekommende budt velkommen. Vi træder ind i de lyse og lækre stuer med meget smukt dækkede borde og levende lys og bliver anvist v... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Egentlig er jeg ikke meget for at…

Egentlig er jeg ikke meget for at skrive dårlige anmeldelser af en restaurant, men synes jeg havde en dårlig oplevelse med Rørvig Kro i lørdags den 22/11-25.

Først oplevede vi egentlig en meget god service. Jeg havde booket til en person for lidt, og de fik hurtigt dækket op til 5 personer i stedet for 4. Meget fint.

Så skulle vi booke mad. Desværre kunne vi ikke få lov til at ændre en af retterne i menuen. 2 ønskede oksefilet i stedet for rådyr eller torsk, men dette kunne åbenbart ikke lade sig gøre. Heller ikke selvom de ville betale en merpris for det, så skulle der vælges ala carte, hvilket var meget dyrere.

3 valgte 3-retters menu. Pighvar bisque
m/ pighvar, urter og purløg til forret. Lækkert men meget små portioner.
Stegt Torsk til hovedret, og det er så her, at det går helt galt. Den første omgang, at vi får tildelt, der er torsken simpelthen så sej, grynet og overstegt. Den er slet ikke til at spise, og falder slet ikke let fra hinanden.

Vi beder så om, at de laver det om, da vi ikke er tilfredse. Dette gør de så, men de kommer så med en torsk, som er fuldstændig lige så sej og tør og grynet. Det var som om, at den var taget ud af en fryser og så overstegt.
Herefter vælger de så sjovt nok ikke at spørge igen, om vi er tilfreds med nr. 2 servering.

I stedet kommer der lige pludselig med 3 fyldte glas vin som kompensation. Lidt mærkeligt. Ikke fylde op i vores eksisterende glas, men komme med tre nye fyldte glas.

Sidst fik vi så Trøffel brie, som var ganske ok, dog igen en meget lille portion.

Så alt i alt en dårlig oplevelse, da hovedretten var så dårlig. Skal dog lige siges, at der var en dejlig kartoffelmos til torsken, og igen en smagsløs hvidvinssovs til.

November 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kedelig oplevelse 😡vi HAVDE bestilt…

Kedelig oplevelse 😡vi HAVDE bestilt bord, fået bekræftelse på mail, blev ringet op dagen inden , om det var muligt vi på forhånd , vidste hvad vi ønskede at spise, hvortil jeg svarede, at det ikke var muligt.
da vi ankom var der IKKE dækket op,og det virkede som de ikke vidste vi kom.der blev hurtigt lagt bestik mm. på i et tomt lokale. Udvalget af smørrebrød er MEGET begrænset, 6 af os valgte fiskefilet,
( pris 140,00)den sidste kryddermainedre sild, pris ( kr 105,00) et LILLE stk rugbrød 3 bidder sild lidt pynt
ingen af os havde lyst til at spise mere og vi valgte også at drikke kaffe mm. på MAD &RO, hvor der både er venligt ,imødekommende og smilende personale
Det var en gave til to af os 7,
MEN det er 1. og SIDSTE gang vi kommer på Rødvig Kro. 😡😡😡😡

November 5, 2025

Fantastisk spisested og god betjening:

Fantastisk spisested og god betjening:
Pasta med dansk sorthummer, torsk til hovedret sluttet af med æblekompot på mørdej med marengs og æblesorbet. Dejlige snaks til velkomstdrinken. Knastør Riesling fra Alsaces til det hele - jeg fik en ekstra gang hovedret tilbudt og takkede ja. Ug hele vejen rundt - ungt dynamisk personale med et bundsolidt værtspar i ryggen. Fede Bjørn Wiinblad signaturer rundt omkring i Restaurant. Det skal gentages👍

October 25, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Service og pris hang ikke sammmen

Vi var på Rørvig kro, borddækning og service hang ikke sammen med pris.
De læser og handler ikke på de beskeder man skriver i bemærkninger når man bestiller, havde bedt om flag på bordet da vi havde bryllupsdag, havde også bedt om vinduesplads, blev først anvist en anden plads selvom der var ledige borde ved vinduerne, vi afviste denne plads og fik dog en anden plads. Bordet var meget kedeligt, hvidt laminat og ikke særlig hyggelig opdækning, ingen servietter, dem måtte vi bede om. Maden var god, og jeg fik også en ekstra portion af hovedretten 😊

October 10, 2025

Fik mørbradgryde med mos

Fik mørbradgryde med mos, havde gået og glædet hele dagen, og så kom den mindste portion jeg nogensinde har fået, og jeg klagede, men det var sådan at det og man skulle betale ekstra hvis man ville være mæt. var knap nok halvt mæt, tag aldrig derud hvis du er en granvoksen mand !!!

October 2, 2025

Lav kvalitet til prisen

Kvalitet, borddækning, service og pris hænger ikke sammen. Vi har kommet flere gange på Rørvig Kro og har altid syntes at pris og oplevelse hang sammen. Det gjorde den ikke, da vi besøgte kroen i juli. Det hele er gået gevaldigt tilbage. Det anviste bord var første skuffelse. Et plastik bord uden dug og uden en blomst i en vase. Det var en bodega stil. Næste skuffelse var at menu med sommer buk, som vi havde set annonceret og glædet os til var ændret til lam. Da vi høfligt forespurgte om vi i stedet kunne få oksefilet blev dette afvist - også selvom vi var parate til at betale merpris, som fremgik af a la carte menu kortet. Betjeningen var langsom. Forretterne blev ikke serveret samtidig til alle i vores selskab og efter 1,5 time måtte vi rykke for hovedretten. Hele vejen igennem en oplevelse , der slet ikke lever op til det høje pris niveau. Vi kommer der nok ikke mere.

July 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En suveræn oplevelse af høj kvalitet.

Vi spiste i går en helt fantastisk frokost på Rørvig kro. Vi var to børn og tre voksne, lidt af hvert blev valgt og alle var begejstrede. Alt var veltilberedt af lækre og friske råvarer. Betjeningen og stemningen var i top, rammerne meget smukke.
Vi har været der før og vender bestemt tilbage.

August 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var stadig sulten og ærgerlig da vi gik

Allerede ved ankomsten til deres “reception”, begyndte ærgrelserne. Vi stod i over 10 minutter og ventede. Først da jeg gik i køkkenet og spurgte om de havde lukket kom der en ung mand dryssende. Vi stod 3 selskaber og ventede. Vi blev placeret efter 4 herrer, der enten havde siddet der meget længe eller havde været til noget festligt først. Da akustikken er så dårlig, opgav vi at tale med hinanden.
Vi valgte 5 retter, og regnede med at man kunne blive mæt af det, men nej. Meget små portioner, og da vi fik hovedretten og havde spist samtlige kartofler, kød og tilbehør, blev jeg pænt spurgt om jeg kunne spise mere. Dette bestod i en tallerken med 3 meget små kartofler og et lille bitte stykke kød. Tjenerne virkede uoplagte og ligegyldige - vi har før spist på kroen, men skal jeg en anden gang bruge 2000;- for mad og vin til to personer - finder jeg et andet sted.

July 4, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Få nu styr på den betjening

Få nu styr på den betjening, med de priser skal betjening være i orden. Tjenerne er simpelthen for unge og uerfarne. Maden er som sædvanlig god det trækker op, dog savnes en kød og en fiske meny som tidligere, og måske retterne lige savner den finish som tidligere har været tilstede, men smagen er i orden.

June 21, 2025

God mad

God mad
Min mor og jeg er altid på rørvig kro på min første skoledag maden er god min papfar er kok på rørvig kro og vi kender dem der ejer kroen ville glæde mig meget til første skoledag så vi kan får en masse god mad

June 29, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Når man kører bil kan 1 flaske vin til…

Når man kører bil kan 1 flaske vin til 2 være i overkanten. Vi bestiller derfor ofte et glas vin. Jeg har ikke oplevet at der bliver skænket så lidt hvidvin i et glas. Jeg var bange for det nåede at fordampe fra bordkant til mund. Pris kr. 125.-
Min hustru og fik 3 glas ialt. Kr. 400.- (et glas rødvin kr. 145)
Ellers fin meny og flot servering af mere hovedret.

May 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pas på vandpriser og automatiske drikkepenge.

Rørvig kro bruger alle tricks på at maximere din regning. Det er ok at maden er dyr - smørrebrød til 125-150kr unik kvalitet - men tilbuddet om “at komme med lidt vand” inden menukortet for at tage 55kr for oostevand og uskik me automatisk at tilføje 10% drikkepenge på deres ulæselige terminal er bare ikke i orden.

April 27, 2025

0 stjerner til rødvig kro

0 stjerner til rødvig kro , sikke nogle små stykker smørrebrød til 125kr, og sikke et idéforladt pynt, kunne være et barn der havde smurt maden, sød pige der serveret , men kommer ikke tilbage på rødvig kro igen .

February 10, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Seje kuvertbrød og "Bake-off" lignende wienerbrød

Efter en bisættelse havde jeg bestilt plads til en mindehøjtidelighed på Rødvig Kro.
Jeg giver en stjerne for udsigten og en stjerne for kaffen.
Bestillingen lød på boller med smør og kringle.
Jonas fra Rødvig kro anbefalede at vi også fik ost og hjemmelavet marmelade, hvilket jeg tilvalgte. Prisen på 225 kroner pr kuvert var i den højeste ende, men afdøde havde ønsket at højtideligheden blev på Rødvig Kro, så kuvert-prisen accepterede jeg. Desværre skuffede køkkenet fuldstændig mine - og mange gæsters forventninger.
Et lille sejt kuvertbrød, som mange bøvlede med at dele, så det kunne smøres og kringlen viste sig at være et smagsløst wienerbrød, som nærmest lignede et simpelt bake-off brød. Jeg har selvfølgelig henvendt mig til Rødvig Kro efterfølgende med en klage og en anmodning om at få refunderet 50 % af den høje betaling. Det er blevet afvist af kroejeren, som roste deres "hjemmelavede" boller og gode wienerbrød. En refusion blev afvist, men der blev tilbudt et gavekort, så vi kunne komme til Rødvig Kro og få en god oplevelse. Dertil takkede jeg nej.
Det skal nævnes at vi også i 2020 fik en dårlig oplevelse på kroen. Her var der tale om en frokost, som gik helt galt. Dengang fik vi en beklagelse.
Villy Knaack Eenberg

December 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Seks syv gange om året nyder vi!

I december spiste vi på kroen på vores bryllupsdag, og den 8. december spiste vi igen i et større arrangement. Det var så syvende gang i år og en fortsat fornøjelse gennem adskillige år. Igen en ekstrem venlig og opmærksom betjening - vi føler os virkeligt velkomne! Vi tager som regel kroens fiskemenu, med det hele, den er altid i verdensklasse og serveres med en smuk æstetik. Tak til krofolkene!

December 8, 2024

Is this your company?