Vi købte en Deal med et ophold,2 retters og morgenmad. Og maden var virkelig godt. Fantastisk udsigt fra spisestuen og dygtig personale
See what reviewers are saying
Vi holdt Diamantbryllup hvor vi havde inviteret 33 gæster. Vi startede lørdag kl. 1400 med kaffe og hjemmebagt kringle. Kl. 1830 var der super lækker middag med drikkevarer ad libitum. Vi fort... See more
Vi holder min far 70 års fødselsdag og maden var faktisk god og personalet var meget professionel der var kun en ting at sætte finger på var at da der blev mørkt tog man ikke dannebrog ned
Rold storkro ikke styr på deres regninger. Først betaler man a conto, så regningen på hotellet. Dernæst en opringning om at vi har betalt for meget, fået pengene retur og nu modtager jeg en regning.
Meget venlig betjening
Meget venlig betjening ved ankomst. Lidt mørk, men rent og pænt værelse. Brusebad var i badekaret, ikke meget plads. Meget lille TV m/dårlig billedkvalitet. Super betjening i restauranten om aftenen - meget lækkert mad, men lidt sent vi bliver tilbudt ekstra kartofler. Jeg fik fire meget små kartofler.
Fin morgenmad, men savnede pandekager, som man oftes får på 4 stjernet hoteller. Total skønne omgivelser!
Alt i alt et dejligt ophold, men i den lidt dyre ende i forhold til det man får for pengene.
Stor ros til det meget venlige personale :-)
Industri-hotel
Hej, Vi havde booket et weekendophold benævnt "Sommer med det hele". Da vi kommer i restauranten bliver der nærmest "klasket" en flaske rødvin på bordet, serveret velkomst drink som var ok, skænket hvidvin. Ingen smagning før skænk, hverken hvid eller rød. Hvidvin fik vi et glas af, rødvin måtte vi selv skænke og tja, hvad hvis ikke kunne lide den?? En noget kedelig forret på en bund af rucolablade, ok hovedret. Vi spurgte om vi kunne veksler dessert til en cognac og jo, den stod dog på regningen ved afrejse. På dag 2 startede tjeneren med at servere akkurat samme menu som aften før. Kommentaren var; nåår de vidste ikke at vi havde været der aftenen før. Forretten kunne ikke ændres med hovedretten blev dog ændret. Værelset var som udgangspunkt ok, dog var sengetøjet surt. Sengetøjet blev skiftet, dog forsvandt den sure luft ikke da den jo nok ligger i dyne og pude. Ikke et sted for romantisk weekend og forkælelse. Personalet virkede fortravlet, altså som om det var en ekspeditionssag at der skulle serveres. Nu har vi været der, desværre kommer vi ikke igen. Der er jo så mange andre gode steder hvor de forstår at hygge om gæsterne. Vi fortalte receptionisten inden afrejse at sengetøjet stadig var surt og at maden dag 2 var en kopi af dag 1. Hu kvitterede med en flaske hvidvin til 100,- dkr. Stort når vi nu havde brugt flere tusind på opholdet. Tak for det...
Vi stod måbende!!!
Dagens vits!
Jeg kom spontant ind på kroen med min søn (voksen), vi ville gerne have noget at spise efter en tur i Regan Vest.
Vi henvendte os i receptionen og spurgte efter et bord til to, hvilket ikke kunne lade sig gøre, da de lige havde “haft en bus”.
I restauranten var der IKKE et eneste menneske, altså alle de mange borde var gabende tomme.
Kunne man havde spurgt om vi skulle have en øl, en kop kaffe eller en god frokost.
Vi var meget skuffede, men fandt et andet sted at spise, hvor vi følte vores besøg var værdsat.
Aflysningsbetingelser
I 2023 var vi desværre nødt til at aflyse vores juleophold, da den ene af os blev ramt af en blodprop (ikke mulig at planlægge). Vel vidende, at aflysningsbetingelserne ikke gav mulighed for refusion, havde vi allievel håbet på et tilgodebevis eller som minimum et svar på, om alt mad allerede var indkøbt til juledagene (siden vi skulle betale for det). Men vi blev kun mødt af et standardsvar med henvisning til jeres aflysningsbetingelser. Det må I kunne gøre lidt bedre. Vi er ærgerlige over denne oplevelse fra jer. Vi har ellers være glade for jeres juleophold de sidste par år.
En anbefaling værdig
Min kæreste og jeg har i aften nydt en lækker krondyrs middag og det var simpelthen så lækkert, kødet var super mørt og alt tilbehør var lige som det skulle være. Tjeneren vi havde han var frisk, smilende, snakkende og sjov så det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der 🙂👍 tak for at give os en god aften
"Skuffelse over dårlig opførsel"
"Skuffelse over dårlig opførsel"
Vi gæstede for nylig Rold Storkro og oplevede nu desværre for anden gang udtalt arrogant og dårlig opførsel blandt den ældre tjenerstab.
Vi gjorde under middagen receptionisten opmærksom på forholdet, hvor vores anke blev modtaget på en meget venlig måde.
Det afholdt desværre ikke tjeneren fra fortsat at betjene vores bord, hvor ubehaget fortsatte.
Vi håber at ordene her fører til lidt selvransagelse hos de rette personer og måske en overvejelse fra kroens ledelse om at følge op på vores oplevelse.
Vi tænker det klæder alle at udvise ganske normal situations fornemmelse, venlighed og høflighed.
Kroen markedsfører sig med "Forkælelses ophold", og det ordvalg kan man jo så spekulere lidt over :-)
Bjarke
Festlig weekend …
Vi var 11 gode venner på festlig weekend tur på Rold Storekro. Sikke et festfyrværkeri af oplevelser fra første minut til sidste. Sikke et fantastisk personale kæmpe ros til jer allesammen. Super dejlig mad hele vejen igennem. Kan varmt anbefale Rold Storekro.
De bedste hilsner Jens Peder
HUNDEEJERE se her!
HUNDEEJERE se her! Er lige vendt hjem efter en fantastisk weekend på Rold Storkro. Havde vores hund med og det kan kun anbefales. Ikke nok med, at der er næsten ubegrænsede turmuligheder 20 meter fra indgangen, men der lå hundetæppe, tyggeben og godbidder på værelset, da vi ankom. Da der ikke må komme hunde i restauranten (fuldt forståeligt) fik vi straks tilbudt, at vi kunne få maden serveret i café området, hvor hunde gerne må medbringes. Utrolig søde og hjælpsomme receptionister, tjenere og rengøringspersonale. Vi fik simpelthen top service og middagen om aftenen var virkelig lækker og veltilberedt. Vi kan på alle måder anbefale et ophold på kroen og det var absolut også en femstjernet oplevelse for den firebenede. Tak til personalet på Rold Storkro :-)
Dejligt sted meget smukke omgivelser
Dejligt sted meget smukke omgivelser, værelset var fint, maden var meget lækker, og det var alt fra brød til kaffen, 3 retters middag, natmad, og morgenmad, en rigtig dejlig fest og venlig betjening 👍
Maden var en gourmet oplevelse
Maden var en gourmet oplevelse, alle elementer var tilstede i alle 3retter, det søde, det salte, det sprøde. Betjeningen var i top, med udsøgte vine til alle retter. Omgivelserne var smukke, vi kommer igen👍👌
Rolige omgivelser dejligt hotel
Rolige omgivelser dejligt hotel
Vi måtte vente 45 min på maden og gjorde derved opmærksom på det .......og så skal jeg love for der blev kræset om os .....klasse behandling af tjenere kok og foyeren.....og nå ja så var maden ikke langt fra gourmet ....hvad andre skriver skal i ikke lytte til
Vi fik smartbox 1 døgn og blev næsten behandlet royalt ...snyd ikke jer selv for en oplevelse her
En spciel tak til tjenerne ...i var fantastiske sjove og udviste tålmodighed og overblik
Vi kommer helt sikkert igen en dag ....
Vi spiste 2 par til frokost i…
Vi spiste 2 par til frokost i restauranten..
4 x smørrebrød
Mega lækkert rugbrød. Lækre smage, kød osv.
Suveræn betjening med let til smil og service.
Vi kommer helt sikkert igen.
Så er vi kommet hjem igen efter 4…
Så er vi kommet hjem igen efter 4 fantastiske dejlige dage på RoldStorkro … lige fra vi trådte ind i receptionen og til vi sagde farvel og på gensyn - blev vi mødt ag hotellets personale med venlighed, smil, service, behjælpsomhed. Værelset vi fik tildelt var rent og pænt. Dejlige senge og dyner med det dejligste fyld ..
maden til UG - dejligt mørt, lækkert tilbehør - tjenerne viste hvad de serverede - både maden og de vine vi fik til.. har bestilt igen til sommer og vi glæder os …
Elendig madoplevelse
Havde givet forældre 2 overnatninger med 3-retters middag. Maden var en yderst sørgelig oplevelse. Kroen havde glemt at tjekke besked om fødevareallergi. Ny ret blev serveret, men denne blev samtidig sat på regningen!
Dagen efter blev der serveret oksekød til hovedret, som var mere sejt end sållæder, og trods klager blev det ikke bedre.
I det hele taget var det en madmæssigt ringe oplevelse med underlige retter.
Det er sidste gang jeg giver en oplevelse til dette sted.
God service fra før vi ankom og under…
God service fra før vi ankom og under hele vores ophold. Dejligt stort værelse og badeværelse. Vi spiste 2 aftner og fik nogle udsøgt flotte og velsmagende retter.
Vi har oplevet god service o…
Vi har oplevet god service o forbindelse med stamovernstning. Først ingen pladser men de kontaktede os med afbud modtaget med stor ros glæder os igen igen at fejre min kones 72 års dag i smukke omgivelser. Lækker mad. Skønt. Og tak til personalet med stor venlighed tak Tanja og Jørgen
En flok venner glædede sig til ophold…
En flok venner glædede sig til ophold på kroen, et samlet tilbud for kaffe, middag, overnatning og morgenmad. Vel anbragt på værelserne var det kaffetid. Kaffebordet var ikke forberedt og med ligegyldighed blev kaffekopper, gafler og servietter sat/ lagt på bordet. Gaflerne fik vi dog ikke brug for, tilbehøret til kaffen bestod af et tørt stykke kransekage og intet mere. Vi så frem til en dejlig middag, og middagen med fire retter var rigtig god. Desværre var betjeningen mindre venlig og meget lidt smilende. Efter middag sad vi os ved kaffebordet med ønske om at bestille kaffe og drinks, men det skete der intet ved. Vi skulle selv fange personale for bestilling. Serveringen var hverken smilende eller venlig, det var nærmest en plage for dem at vi ønskede betjening. Morgenmaden var god, men det var ikke muligt for personalet at samle et par borde hvor vi ni gæster kunne sidde samlet. Vi havde set frem til et dejlig ophold, desværre ødelagde serveringspersonalet forventningerne. Vi vil ikke besøge Rold Storkro igen
Rold Storkro er en fantastisk oplevelse !!!
Vi var på et kort ophold fra lørdag til søndag i September. Henover året afholder Rold Storkro forskellige signatur/tema-weekender, med forskelligt indhold, hvilket kan følges på deres hjemmeside. Vi var til "Festlig Weekend" fra lørdag til søndag. "Festlig",- ja, det tør siges,- på trods af opholdets korte længde fra lørdag til søndag, blev vi forplejet på den mest fornemme vis. Fantastisk 3-retters menu, men udvalgte vine ad libitum. Det super-opmærksomme hold af tjenere stod klar til at sørge for, at vi hverken gik sultne eller tørstige i seng. Morgenbuffét var formidabel, og der manglede INTET ! Det søde hold af personale stod klar, men et glimt i øjet, efter aftenen før, som sluttede med bal og musik. Søndagen sluttede med det største frokostbord, inden vi alle kunne drage hjem til Djævleøen,- mætte og tilfredse ! På bare de 24 timer vi havde fornøjelsen af at opholde os på Rold Storkro, fik vi fornemmelsen af, at blive medlemmer af én stor familie, i måden vi blev opvartet på af det søde personale,- vi kommer HELT SIKKERT igen !!! Mvh. Mads & Lone, værelse 19.
Et skønt sted
Fin udsigt, lækkert mad og god betjening. En stor anbefaling herfra👌🏻
Utrolig skuffende oplevelse
Når alt omkring booking går galt - også selvom man dobbelttjekker dagen forinden. Helt utroligt skuffende. Kan ikke anbefales.