Rold Storkro Reviews 59

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en Deal med et ophold,2 retters og morgenmad. Og maden var virkelig godt. Fantastisk udsigt fra spisestuen og dygtig personale

Rated 5 out of 5 stars

Vi holdt Diamantbryllup hvor vi havde inviteret 33 gæster. Vi startede lørdag kl. 1400 med kaffe og hjemmebagt kringle. Kl. 1830 var der super lækker middag med drikkevarer ad libitum. Vi fort... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi holder min far 70 års fødselsdag og maden var faktisk god og personalet var meget professionel der var kun en ting at sætte finger på var at da der blev mørkt tog man ikke dannebrog ned

Rated 1 out of 5 stars

Rold storkro ikke styr på deres regninger. Først betaler man a conto, så regningen på hotellet. Dernæst en opringning om at vi har betalt for meget, fået pengene retur og nu modtager jeg en regning.

Company details

3-star
2-star
1-star

Vidunderligt bryllup

Vi holdte vores bryllup ved Rold Storkro og det var så absolut perfekt som det kunne være. Der blev taget god hånd om os fra start til slut og man fik følelsen af at alt nok skulle klikke sammen som man ønskede. I løbet af dagen var de ekstra venlige og hjalp med løsninger når der opstod problemer og gjorde det med et smil. Kan ikke gøre andet end at forslå andre også bruger deres service, helt klart pengene værd!

July 11, 2022

Plads til meget forbedring

I lørdags var vores lille familie på 14 voksne og 1 barn på besøg for at fejre en 60-års fødselsdag. Det var bestemt ikke nogen positiv oplevelse. Elendig service, elendig betjening og desværre også et elendigt køkken. Ikke engang en rød pølse kunne man tilberede korrekt. Fisken (torsk til forret) var dårligt tilberedt. Kødet til hovedretten var som sålelæder, næsten umuligt at spise. Tjeneren var uprofessionel og sjusket. Det lykkedes ham også at vælte et rødvinsglas med føn og klem, så mindst en person blev oversprøjtet med rødvin. Erstatning for ødelagt tøj skal man ikke forvente, højst tilbud om en rensning. Ikke et sted vi på nogen måde vil anbefale til andre. Vi sidder som værter med en følelse af, at vores gæster havde fortjent bedre.

September 6, 2021

Vi har været på Rold StorKro

Vi har været på Rold StorKro, vi har været her før super dejligt hyggeligt sted ved Skoven, vi havde valgt “sommer med det hele”
Vi ankom hvor man bliver mødt med sødt smil og god service, så spillede vi minigolf på deres super gode bane.
Så fik vi bord ved vinduet med dejlig udsigt ned til rådyrene, også fik vi en lækker 3 retters menu som var udsøgt.
Vi oplevede at der kom nogle gæster som, var rimelig uforskammet over at de ikke havde fået et bord ved vinduet ligsom os, men tjenerne de taklede det super flot og fik hurtigt rykket nogle andre op i et hjørne også kom de ned og sidde ved vinduet alligevel.
Selvom de forsatte med deres “diva måde” at være på så synes jeg tjenerne fortjener ros til at takle sådanne mennesker. 👍👍

July 26, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Lille Guldbryllup for børn og børnebørn

Stor ros til hotellet for arrangementet. Dejlig mad og super betjening. Specielt vil vi fremhæve en tjener (desværre kan vi ikke huske hans navn) som var fantastisk overfor vores børnebørn. Et vædemål (20 armbøjninger) om et fodbold resultat (DK - FIN) blev fuldført næste morgen i restauranten, foran alle gæsterne, til stor jubel :-)
Et lille minus må være, at vi skulle betale Kr. 1.500 for at det blev afholdt i et særligt lokale.
Vi kommer gerne en anden gang.

June 16, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Sammen med 2 par af vores gode naboer…

Sammen med 2 par af vores gode naboer og venner fra Figenvej indlogerede vi os på Rold storkro for at fejre nytårsaften i 2018. Værtsparret Jørgen og Bente havde arrangeret forskellige aktiviteter med dertil dejlig mad og drikke. Der var virkelig gjort meget for at vi kunne få en god oplevelse, bla. en tur i Rold Skov hvor Jørgen var en formidabel historie fortæller og Bente stod klar med noget varmt at drikke på halvvejen. Kan varmt anbefale andre til også at blive beriget med god mad og unikke oplevelser på dette skønne sted

January 3, 2021

Ophold rold storekro

Tak for endnu et super ophold her fra lige efter jul til efter nytår som altid gode vine lækkert mad og super god betjening vi føler os hjemme hos jer hver eneste gang vi besøger jer dejlig natur der indbyder til ture på gå ben. Jeres tjenerstab er helt uovertruffen. Vi ses her i det år

January 9, 2020

Fantastisk påskeferie

Fantastisk påskeferie - og det var oplevelser for alle pengene, samt super lækker mad og drikke.
Vi var på guidede ture i skoven med både Jørgen og en naturvejleder. Begge var super gode fortællere på hver deres måde. Vi var også på "lytte-tur" med naturvejlederen om natten med lommelygter. En af dagene var vi i en af bålhytterne for at spise aftenens forret, det gav en rigtig godt stemning. Vi fik set Lars Kjærs hus og vi smagte på Ravnkilde. Der var mulighed for at male og få udstillet maleriet og så var vi selvfølgelig på æggejagt i Troldeskoven. Vi fik også en rigtig sjov tur med hestevogn i skoven og der fik vi massere af "røver-historier". Minigolf og Vinsmagning (konkurrence) nåede vi også. Så der var noget for både børn og voksne. Og personalet er fantastisk - de er gode til at skabe en familiær stemning og man får helt sikkert lyst til at komme igen - og det gør vi med garanti. Måske allerede til sommer....

April 23, 2019
Rated 2 out of 5 stars

"Dagens fisk" virkede ikke Friskfanget

"Dagens fisk" virkede ikke Friskfanget, den var fuldstændig tør, kødet i deres vildtgryde var tørt og "flødesovsen" havde godtnok ikke set meget fløde, det var noget tyndt sjask og desserten, der bestod af forskellige oste, blev alle skåret med samme kniv!
Når man tænker på, hvor meget de forlanger, var det en jammerlig omgang, ikke noget der er værd, at køre efter.
Betjeningen derimod var spitzenklasse,intet at udsætte på den.

October 11, 2018

Jyllands-Posten´s madanmelder rammer…

Jyllands-Posten´s madanmelder rammer plet.

Vi havde akkurat samme deprimerende oplevelse af maden og ikke mindst betjeningen, da vi spiste frokost der for et par år siden. Det er i øvrigt den selvsamme tjener på billedet i JP´s artikel "Røverne fra Rold" dateret 30.07.2017, som gjorde oplevelsen ekstra ubehagelig. En ting er, at vi måtte vente i en god time på frokosten, som bestemt ikke var ventetiden værd. Noget andet var tjenerens yderst arrogante og nedladende attitude, som vi meget sent vil glemme.

May 31, 2018
Rated 5 out of 5 stars

I har redet vores bryllupsdag

Efter en virkelig skidt modtagelse på et andet hotel i nærheden kontaktede vi jer.
I har virkelig redet vores dag, der var styr på alt og rigtig lækker mad selvom det var med meget kort varsel, kanon god arbejdsindsats. Rigtig søde og imødekommende ansatte man følte sig virkelig velkommen, rigtig dejlig atmosfære vi kommer helt sikkert igen

March 25, 2018
Rated 3 out of 5 stars

vi havde booked Bøgesuiten til et …

vi havde booked Bøgesuiten til et ophold, i forbindelse med min (Kaj's) 60 års fødselsdag 18-20. august 2017. Modtagelse og værelset var ok. Der var blevet gjort opmærksom på via mail, og denne blev bekræftet, at min kone er superallergisk for jordbær og kiwi. Da vi fik desserten fredag aften, var der jordbær på. Dette blev påtalt og rettet. Lørdag aften (Kaj's fødselsdag) fik vi en 5 retters menu, med gode vine til. Der blev sagt til tjeneren, inden osten og desserten kom, om der var husket at der ikke måtte være ovenstående frugt på det. Tjeneren oplyste, at vi kunne være helt rolige, for det var der helt styr på. Da desserten kom, var der pyntet med jordbær. Dette blev påtalt og desserten blev taget ud. Da der så endelig kom en ny dessert ind kom der et stykke stivfrossent kage og en kugle sorbet is - og kun det. På Kajs dessert var der pyntet med marengs spåner, blåbær og lidt ribs. Vi påtalte den manglende pynt overfor tjeneren, men fik et nærmest overfladisk og overfrisk svar. Det er vi slet ikke tilfreds med, når der betales i dyre domme for et ophold. Der var iøvrigt ingen der sagde på gensyn, eller spurgte og vi havde været tilfredse med opholdet, da vi betalte ved afrejse, kun et farvel, men det er måske standarden nu om stunder.

August 20, 2017

Fantastisk weekend ophold

En ren fornøjelse at tage et weekendophold på Rold Storkro. Fantastisk mad, fin vin menu og et oplagt personale.. Et værelse der er ud over det gennemsnitlige og for en gang skyld en bruser der ikke var totalt til kalket. superb morgenbuffet, og en fin guidet tur i skoven... kommer helt sikkert igen...

September 12, 2016

Is this your company?