Ross Køreskole Reviews 41

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Martin er en fantastisk kørelærer! Teorien formidler han præcist, let forståeligt og med et godt glimt i øjet når det kommer til finurlige huskeregler, som både gør teorien sjovere og nemmere at hus... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale at få undervisning hos Martin både teoretisk og praktisk fordi der ikke et eneste spørgsmål han ikke kan besvare. Utrolig flink med mega pædagogisk tilgang til ens måde at køre b... See more

Rated 4 out of 5 stars

Glad for samarbejdet Mega sød kørerlærer men dårlig humor😂 Men altid en god tillid og gode turer Tak for tiden vi ses på vejene

1. Driving School

Written by the company

Danmarks mest service-minded køreskole i Odense med fokus på kunden og de bedste oplevelser fra første kontakt, til kørekortet er i hus🤗💯🚗. Vi tilbyder f.eks. trailerkørekort BE, bilkørekort samt generhvervelse. Hos “Ross”er du i de tryggeste hænder, i lækre omgivelser og flotte skolevogne med professionelle trailere.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Ross kørerskole

Gode og hjælpsomme kørerlærer, meget positiv oplevelse.

November 15, 2024

Kære Kasper... :)

Tak for dine venlige ord.. det har været en sand fornøjelse at låne dig i kørekortperioden:).

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse og gode lærere🙌🏼

Kan klart anbefales,
Man blev konstant mødt med godt humør og positivitet.
Flexivle kørelære og et godt miljø til teoritimerne

August 12, 2024

Kære Alexander :)

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer meget:)
Nyd kørekortet til bil og pas godt på dig selv.

Mvh Martin V/Ross Køreskole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan klart anbefale Ross køreskole

Jeg kan klart anbefale Ross køreskole. Martin er som person utroligt rar og empatisk. Han formår at afdramatisere både teori og køretimer, så også elever der måtte have lidt mere behov for støtte finder den ro, der skal til at komme godt i mål med kørekortet.

June 18, 2024

Kære familien Bøgholm

Vi takker mange gange for jeres flotte anmeldelse af Ross Køreskole:).

Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder godt på vej, uanset hvor i livet de kære unge mennesker står... så omfavner vi alle:)

God sommer til jer:)

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Virkelig sød og hjælpsom kørelærer.

June 6, 2024

Kære Freja :)

Tusind tak for din skønne anmeldelse... den varmer virkelig meget.

Hav en skøn og dejlig sommer... nu med kørekort:)

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, kan klart anbefales.

May 30, 2024

Kære Trine.

Af hjertet tak for din anmeldelse:)

Vi har virkelig nydt dit selskab fra start til slut og endnu engang tillykke med dit store Trailerkørekort BE:)

Fantastisk kørelærer

Jeg startede i januar og har ikke oplevet andet end godt humør og fantastisk læring fra kørelærer Martin. Kan 100% anbefales! Venlig sjæl med indstilling på at få skabt en god bilist.😊

May 28, 2024

Reply from Ross Køreskole

Mange tak for din anmeldelse Nicoline... den varmer mere end du tror:)

Kæææmpe stort tillykke med dit nye bilkørekort til bil:).
Tusind tak for tiden sammen i både teorilokalet, på kørebanerne og i skolevognen.

Mvh Martin fra Ross Køreskole :)

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du skal have B/E skal det være hos Ross!

PROS for at tage B/E kørekort hos Ross
- Du kører i en stor lækker audi med en pænt stor trailer bagpå
- Han er virkelig en fantastisk mand og ekstrem dygtig
- Han er fleksibel så man kan nemmere planlægge køreture ude for skoletid mm.
- OSV. man kunne fortsætte dagen lang

Hvis du skal have B/E kørekort nogle steder så skal det være hos Martin Ross, selvom han er lidt dyrere end de andre så er det alle pengene værd! Du får lov til at køre med en stor lækker trailer, så du lærer at kører med en ordentlig trailer fra start. Han er den rareste og mest pædagogiske mand jeg længe har mødt, så man kan lærer det hele i trygge rammer. Og jeg kunne blive ved hele dagen med at rose Martin, for han gør det enormt godt. 10/5 stjerner

March 19, 2024

Kære Mads ☺️

Hjertelig tillykke med flot bestået køreprøve til stor trailer🏎️🏁🎓.

Tusind tak for besøget og for dine flotte ord.. de varmer enormt MEGET🙏🙏🔥🔥🔥.

KÆMPE ANBEFALING🙌🏼

KÆMPE ANBEFALING🙌🏼
Martin er Kompetent, Behagelig, Flexibel & Yderst tjekket hele vejen igennem.
Jeg har tage trailerkørekort hos Ross, og det gik fantastisk med stor hjælp fra Martin🙏🏼💪🏼
Ren proff.
Mvh Joakim Løth

January 29, 2024

Kære Joakim ☺️🙏

Af hjertet tak for dine søde ord.

De varmer utroligt meget at høre og bekræfter os i vores arbejde… så tusind tak for dem💯⭐️🙏.

Tillykke med kørekortet til stor trailer Joakim🇩🇰🇩🇰🇩🇰. Nyd livet og forkæl familien 😉.

Rated 5 out of 5 stars

Tak for et rigtig godt forløb!

Tak for et rigtig godt forløb!
Martin er rar, smilende, imødekommende, behagelig, rolig, nærværende og er god til at dæmpe nervøsiteten/nerverne(som jeg desværre er meget påvirket af).
Humor besidder han også!
Han har været hjælpsom fra start til slut og er hurtig til at besvare eventuelle spørgsmål/henvendelser.
Jeg kan varmt anbefale Martin/Ross Køreskole 🏆🏅

November 8, 2023

Kære Lone :)

Af hjertet tak for dine varme ord:)

Dette værdsætter jeg utroligt højt og du skal vide at det har været en kæmpe fornøjelse at have dig "ombord" i Ross Køreskole.

Jeg ønsker dig alt godt i fremtiden og pas nu rigtig godt på dig selv:) Tak for besøget...

Rated 5 out of 5 stars

Ekstraordinær service hele vejen igennem!

Hurtigt BE-kørekort. Fantastisk og ekstraordinær service hele vejen igennem. Varmeste anbefalinger -tusind tak, Martin!

September 10, 2023

Kære Mads 😃

Tusind tak for din anmeldelse... den varmer🙏.

Det har været en KÆMPE fornøjelse at have en så glad og livsbekræftende kunde igennem Ross Køreskole.

Du gik højt op i detaljerne og leverede til højeste karakter💪.

Tak fordi du valgte Ross Køreskole.🌞🌞

Nyd livet og pas godt på dig selv og familien... vi ses på vejene Mads🚗

Rated 5 out of 5 stars

Super god og kompetent kørelærer kan…

Super god og kompetent kørelærer kan kun anbefale Martin!

August 3, 2023

Kære Nikolaj 🤗

Det har været en fornøjelse at have dig ombord og fulgt dig fra start til trailerkørekortet kom i hånden🚗🍾🇩🇰.

Jeg ønsker dig det bedste fremover.

Vi ses på vejene.

Over al forventning

Jeg havde et rigtig godt forløb hos Martin, hvor jeg fik udvidet mit kørekort. Han er en virkelig behagelig person at være sammen med, hvor der er plads til at være den, man er. Martin udviser enorm fleksibilitet, så planlægningen bliver en leg.
Derudover er faciliteterne da også helt i top.

Søger du en køreskole, så vil jeg til enhver tid anbefale Ross Køreskole!

October 26, 2022

Reply from Ross Køreskole

Hej Christian.. tusind tak for dine flotte ord🤗🙏😇.

Det her været en fornøjelse af have dig ombord hos Ross Køreskole.

Vi takker dig for tiden sammen og glæder os til at møde dig på vejene.

Pas godt på dig selv og andre i trafikken.🤗🚗💨

Martin / Ross Køreskole

fantastisk kørerlærer!!!

Jeg har taget trailerkort hos Ross Køreskole. Martin Ross er super dygtig, pædagogisk, sjov og behagelig at køre sammen med.
Han kan helt klart anbefales, der er styr på sagerne både til teori og i bilen.

March 17, 2022

Reply from Ross Køreskole

Tusind tak for dine ord Lene🤗🙏.

Du var fantastisk at have i køreskolen… vi morede os til både teori- og kørsel og du fik ovenikøbet et stort trailerkørekort ud af det🚗💨💯.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God teoriundervisning og gode køretimer. En meget lærerig oplevelse. Martin er en super god kørelærer og super venlig. Kan klart anbefale Ross køreskole👍

January 22, 2023

Kære Laura 🤗

Tak fordi du gav dig tid og lyst til at anbefale Ross Køreskole😇🙏.

Jeg har nydt at have dig til låns og på besøg i min køreskole.

Nyd nu livet og pas godt på dig selv og andre ude i trafikken🚗.

Super forløb

Martin er en super god, behagelig og kompetent kørelærer. Har styr på tingene og er rigtig dygtig til at lære fra sig. Også et stort plus med lækker skolevogn og trailer. Tak for nogle gode timer ifb. med trailerkørekort.

December 13, 2022

Tusind tak Astrid 🤗🙏.

Det var en fornøjelse at lære dig at kende.

Stort tillykke med kørekortet og til sidst glædelig jul og godt nytår🎄🍾.

Mvh Martin🚗

Venlig

Venlig, behagelig og tålmodig mand og kørerlærer.
Kan varmt anbefaldes.

August 7, 2022

Hej Anna 🤗

Tusind tak for de flotte ord.
Det var en fornøjelse at have dig til bilkørekort.

God jul og godt nytår🎄🍾🎁🌨️.

Fyns bedste køreskole

Jeg her lige afslutter mit forløb med Ross-Køreskole , og jeg må sige at det har været en fornøjelse, lige fra start til slut har Martin vist overskud og godt humør. Martin er et meget behageligt menneske, super godt til at forklare og give gode råd. Og så gør det jo ikke noget at han køre i en stor velkørende Audi Q7😉 Jeg tog mit B/E kørekort på 3 uger, så det må man da sige er gået stærkt.
Tak for hjælpen Martin,
Ha en god dag
Johannes

September 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super god og faglig undervisning

Super god og faglig undervisning. Martin er god til at formidle budskaberne og er serviceminded. Jeg har netop taget trailerkørekort. Når min datter skal have kørekort bliver det ved Ross køreskole 👍

August 7, 2021

Take a closer look