See what reviewers are saying
mijn eerste ervaring met RS jachttechniek is perfect. Goederen snel geleverd. Klantondersteuning perfect. De maatvoering van één van de produkten was niet geheel correct. Geen probleem, probleem werd... See more
Company replied
Bij RS Jachttechniek speciale lampjes besteld (en betaald) via internet. Bleken toch niet leverbaar hoorde ik de volgende morgen samen met de vraag wat ik wilde. Omdat ik ze snel nodig had heb ik elde... See more
Company replied
Lang moeten wachten op een (deel) levering. 4 landvasten komen nu pas eind juli en van de 2 bestelde lierhendels maar 1 ontvangen. Foto van gemaakt en doorgestuurd, bericht terug dat "binnen 5 werkdag... See more
Company details
Information provided by various external sources
Watersportwinkel en webshop. Tevens zijn wij groothandel voor o.a jachthavens en werven. wij leveren voornamelijk uit onze eigen voorraad
Contact info
Aalsmeer, Netherlands
- rs-jachttechniek.nl
Super service top klantenbediening!!!
Wat een service bij dit bedrijf. 16:00 bestelling geplaatst. Gebeld of hij nog mee kon, hebben ze direkt de bestelling klaar gemaakt en direkt verzonden. Wat een vriendelijk personeel. Super net!!! Eigenlijk zoals het hoort…. Maar weinig webwinkels leveren nog deze service. Grote klasse!!
begin november mail gestuurd met vraag…
begin november mail gestuurd met vraag om te kopen. Niets terug gehoord. mail herhaald eind november. twee weken later nog niets terug. Kan je niet op rekenen, doen maar wat als het hen uitkomt denk ik.
Snel en goed geleverd
Product zoals omschreven en super snel…
Product zoals omschreven en super snel in huis👍
Snelle levering en correct.
Hallo,
Hallo,
Ik werd door jullie snel en adequaat geïnformeerd.
Dat was heel prettig, temeer daar het bestelde niet op voorraad leverbaar was.
De levering is nog niet aangekomen, maar dat ligt denk ik aan PostNL.
Volgens de laatste mededeling van PostNL wordt het pakket morgen bezorgd.
Ik ben dus een tevreden klant. Voor herhaling vatbaar !
Wim van der Loos
Waterpomp besteld bleek niet leverbaar…
Waterpomp besteld bleek niet leverbaar te zijn kreeg gelijk mijn geld terug gestort klasse prima service
Heel blij mee
Goede service, duidelijke update van geplaatste bestelling, snelle levering. Product is prima
Vrijdag om 12.00 uur besteld.
Vrijdag om 12.00 uur besteld.
Zaterdag om 11.00 uur ontvangen.
Produkt ziet er heel goed uit.
Overzichtelijke website, mijn bestelling werd heel snel en netjes afgeleverd.
prima geregeld
Niets op aan te merken.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, kon net na sluitingstijd toch nog de bestelling ophalen, en tot slot nog een van de artikelen omruilen. Topservice!
Prijs is goed maar leveren ho maar!
Een zwemtrap besteld die volgens de beschikbare voorraad gewoon aanwezig zou moeten zijn. Dezelfde dag nog een notitie ontvangen dat het artikel toch niet op voorraad was en dat de verwachte levering over 10 werkdagen zou plaatsvinden. Maar helaas na 10 werkdagen geen artikel ontvangen dus weer contact opgenomen. Als reactie hierop een volgende notitie ontvangen met een nieuwe leverdatum van over 6 werkdagen. Maar na contact bleek ook dit weer een indicatie. Dit was de eerste ervaring met deze webshop en geeft geen vertrouwen. Twee sterren voor de notities.

Reply from RS Jachttechniek
Ik heb een beschadigde verfverpakking…
Ik heb een beschadigde verfverpakking ontvangen twee keer een klacht per mail. gestuurd maar geen reactie

Reply from RS Jachttechniek
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.