Wat een service bij dit bedrijf. 16:00 bestelling geplaatst. Gebeld of hij nog mee kon, hebben ze direkt de bestelling klaar gemaakt en direkt verzonden. Wat een vriendelijk personeel. Super net!!! E... See more
See what reviewers are saying
mijn eerste ervaring met RS jachttechniek is perfect. Goederen snel geleverd. Klantondersteuning perfect. De maatvoering van één van de produkten was niet geheel correct. Geen probleem, probleem werd... See more
Company replied
Bij RS Jachttechniek speciale lampjes besteld (en betaald) via internet. Bleken toch niet leverbaar hoorde ik de volgende morgen samen met de vraag wat ik wilde. Omdat ik ze snel nodig had heb ik elde... See more
Company replied
Lang moeten wachten op een (deel) levering. 4 landvasten komen nu pas eind juli en van de 2 bestelde lierhendels maar 1 ontvangen. Foto van gemaakt en doorgestuurd, bericht terug dat "binnen 5 werkdag... See more
Company details
Information provided by various external sources
Watersportwinkel en webshop. Tevens zijn wij groothandel voor o.a jachthavens en werven. wij leveren voornamelijk uit onze eigen voorraad
Contact info
Aalsmeer, Netherlands
- rs-jachttechniek.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel geleverd
Alles snel geregeld
Mega snelle levering en het juiste…
Mega snelle levering en het juiste onderdeel. Prima prijs
Goede prijs en altijd goed.
Scherpe prijzen
Scherpe prijzen. Jammer dat telefonische contact zo moeilijk is. Matige respons op mail.
Prima kwaliteit reddingsvesten.
Bestel, betaald en al 8 dagen niets gehoord
8 dagen geleden diverse dingen besteld, voornamelijk verf, maar bedrijf is niet te bereiken, bestelde staat nog steeds "in behandeling", ook 8 dagen geleden betaald. Als je belt krijg je te horen dat het druk is en dat je een mail kunt sturen. Ook dat gedaan, maar geen reactie.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel, wisten snel te vinden wat ik precies zocht.
Redelijk snel geleverd en goed…
Redelijk snel geleverd en goed materiaal. geen klacht over Kuipers maar leveren via DPD is wat bijzonders (pakje 1 dag op depot en daarna 2 dagen op een ander depot?) derde dag uitgeleverd
Niets ontvangen...
Inbouw dieseltank besteld en nog wat…
Inbouw dieseltank besteld en nog wat dingen snel geleverd en voor niet te veel
Snelle levering en waar voor je geld
Makkelijk om telefonisch contact te…
Makkelijk om telefonisch contact te krijgen en duidelijke productuitleg gehad.
Geweldige en proactieve aervice na…
Geweldige en proactieve aervice na webshopbestelling.
Prima en snelle service!
1 ster ipv 0 sterren
1 ster ipv 0 sterren omdat ik uiteindelijk (na weken wachten en meer dan 10 telefoontjes met 5 verschillende medewerkers en meerdere emails) alles geleverd heb gekregen. Tijdens het bestellen was "alles op voorraad" (niet dus) en zou ik alles de volgende dag in huis hebben (niet dus). Dit zou een top zaak kunnen worden: groot assortiment en redelijke prijzen, maar hun hele afhandeling is één grote puinhoop, jammer!

Reply from RS Jachttechniek
The Trustpilot Experience