See what reviewers are saying
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. Kørekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at være sikker på vejen men også føle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... See more
Konge køreskole, bestod sidste år i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 måneder. Men havde Halldor til alle køretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... See more
Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optim... See more
Written by the company
Runes Køreskole i Allerød...
Amtsvej 5, 3450, Lillerød, Denmark
- rune@runes-koreskole.dk
- runes-koreskole.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
klar anbefaling
fedeste kørelærere, hurtigt forløb og god energi. Ville give 10 stjerner hvis man kunne. Vi ses på vejen Emil og Rune.
Verdens Bedste kørerskole🤩
Verdens bedste kørerskole😊
- søde lærer
- går super hurtigt med at få kortet
- lærer en alt det man skal vide på en dejlig nem måde
- man føler sig hurtigt sikker i trafikken
Vild fed oplevelse, kan klart anbefale👍🏻👍🏻☺️
Jeg var på Runes i Allerød og havde…
Jeg var på Runes i Allerød og havde Emil som kørerlærer. Jeg var rigtig glad for ham og Rune, jeg havde til teori.
Kan stærkt anbefales👍
10/10 køreskole!
Mega fedt køreskole! Kan klart anbefale! Man bliver færdig hurtigt, og man har det sjovt! Køre- og teori-lærerne er pædagogiske, og kan godt tåle noget humor!
Jeg havde så god en oplevelse, at jeg blev helt ked, da jeg var færdig🥹
Plus! De er enormt fleksible!
Runes køreskole er en fantastisk…
Runes køreskole er en fantastisk køreskole, hvor teori og det praktiske er sjovt, effektivt og hyggeligt! Jeg fik mit kort på lige godt 3 måneder.
Rigtig god teorilære (jeg havde rune)…
Rigtig god teorilære (jeg havde rune) og var også tilfreds med min kørelære (Helle) Alt i alt en køreskole der er værd at anbefale
Jeg kan varmt anbefale Runes køreskole…
Jeg kan varmt anbefale Runes køreskole da jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første hug.
Kunne ikke ønske en bedre køreskole
Ved glat bane ventede jeg i over 1 time…
Ved glat bane ventede jeg i over 1 time fordi i havde glemt at opdatere mit skema. Men eller var det en super god oplevelse
Kan varmt anbefales
Godt og hurtigt forløb. Super teori undervisning med Rune og fantatisk praktisk undervisning med Nadia
10 ud af 10
Mega fedt!! Kom igennem både teori- og køreprøven første forsøg og følte mig totalt klar. Jeg havde Rune til teori som var mega hyggelig og havde Nadia som kørelærer som seriøst var den bedste !! Enorm anbefaling herfra !
Verdensklasse!!
Jeg har lige fået kørekort fra Runes køreskole, og det var en KÆMPE fornøjelse!
Jeg havde John som kørelærer og Rune til teori, og de var begge super gode og sjove!
Derudover var hele forløbet super hurtigt og ligetil, så jeg har fået mit kørekort på 10 uger :)
Kæmpe anbefalning!!
Hurtig og god køreskole
Jeg tog mit kørekort hos Runes køreskole, og har været så glad og tilfreds med det.
Jeg havde Rune til teori og John som kørelærer - Både teoritimer og køretimer var både sjove og lærerige. Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos køreskolen, og er glad for hvor effektive de har været. Jeg kan kun anbefale køreskolen videre.
Den eneste rigtige Køreskole!
Har hermed aflsuttet mit forløb hos Runes Køreskole afdeling Hillerød. Mit forløb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lærer og Jørgen som kørelærer begge 2 kæmpe legender og geniale til at lære fra sig. Både teoriprøve og køreprøve i første huk uden ekstra timer. Tak for en god oplevelse.
Rodger
Dodger
Sander
DK's bedste køreskole
Det har været en kæmpe fornøjelse hele vejen gennem forløbet:)
Jeg har haft det BEDSTE forløb hos…
Jeg har haft det BEDSTE forløb hos Runes køreskole i Gentofte. Det tog mig præcis 2 måneder at få kørekortet - så virkelig hurtigt. Jeg havde John som kørelærer og Rune til teori, hvilket begge dele har været en kæmpe fornøjelse.
Alle burde starte hos Runes køreskole!! Mega stor anbefaling herfra :))))
B/E - Trailerkørekort
Rune stod for både teori og praktisk undervisning, da jeg tog trailerkørekortet.
Rune har masser af humor, hvilket er med til at gøre undervisningen til en god oplevelse - og samtidig er han 100% seriøs mht opgaven og kan virkelig sine ting! Det var en fornøjelse.
Runes Køreskole kan varmt anbefales.
Fantastisk køreskole