Har hermed aflsuttet mit forløb hos Runes Køreskole afdeling Hillerød. Mit forløb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lærer og Jørgen som kørelærer begge 2 kæmpe legender... See more
See what reviewers are saying
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. Kørekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at være sikker på vejen men også føle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... See more
Konge køreskole, bestod sidste år i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 måneder. Men havde Halldor til alle køretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... See more
Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optim... See more
Written by the company
Runes Køreskole i Allerød...
Amtsvej 5, 3450, Lillerød, Denmark
- rune@runes-koreskole.dk
- runes-koreskole.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
John er en god mand
Mega søde lærere
Mega søde lærere og god stemning. Kan klart anbefales, især lynkursuset!
Mega hurtigt og nemt forløb
Mega hurtigt og nemt forløb, hvor man kan lære at køre bil og have det sjovt. Jeg gik i Gentofte, hvor der ikke var nogle problemer og det var super fleksibelt. Jeg klarede kørerkortet på 1,5 måned og min kørerlærer John, var super sød og var god til at lære fra sig.
Helt fantastiks
Helt fantastiks, gode kørelære, bestod begge gange i første forsøg, og fik kortet virkelig hurtigt
Kan klart anbefale Runes køreskole i…
Kan klart anbefale Runes køreskole i Gentofte, med John som kørelærer, vi var et lille hold på 7 stk. Teoriundervisningen var sjov og spændene at komme til, man kom aldrig til at kede sig. Det hele forgik udenfor skoletid, så fik intet fravær. Man er sikker på at få kortet, hurtigt og sikkert. Tak John
lærerig og fed køreskole
Bedste køreskole! Jeg havde et mega godt forløb, som var grundigt og lærerigt, men på samme tid sjovt! Det tog ikke lang tid, og jeg havde John, som kørelærer, og han var virkelig god til at lære og forklare ting, så man fik en god forståelse! Kan klart anbefales, hvis du skal begynde på kørekort!🙏🏼
Min oplevelse blev helt unik
Min oplevelse blev helt unik. Mike fra Nakskov gjorde et super arbejde og fik mig igennem på 2 mdr og 5 dage. WAOW hvilket arbejde😍 en klart anbefaling!
Verdens hurtigste køreskole
Runeskøreskole er en rigtig god køreskole og virkelig hurtige med deres elever, jeg fik selv kortet på 2 måneder og en uge, så det er en kæmpe fejl at vælge en anden køreskole. Jeg havde Emil som lærer i hillerød og han er for grineren at have som lærer. Kan klart anbefales:)
Det var dejligt nemt at forstå
Det var dejligt nemt at forstå, og han lærte godt:)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, rigtig god kørelære. Og hurtigt i mål 😁
Kan klart anbefales
Mega glad for at have taget mit kørekort i Nakskov med Mike. Kan klart anbefale det, hvis man vil have en ordentlig kørelærer
Alle burde starte på Runes køreskole!
Jeg havde den bedste oplevelse som elev på Runes køreskole. Jeg startede den 14. April efter Runes køreskole gang efter gang blev omtalt som den bedste køreskole af venner og familie. Der gik under 2 måneder, så havde jeg kortet. De går enormt meget op i den enkelte elev og sørger for at man føler sig tryg igennem det hele. Hvad man skulle tro var kedelige teori timer blev til sjove timer hvor læreren sørgede for at alle forstod hvad der blev sagt. Hvis man skal til at tage kørekortet er Runes køreskole uden tvivl stedet at starte.
Bedste køreskole og bedste…
Bedste køreskole og bedste kørelærer🚙🚙Jeg tog mit kørekort i afdeling i Gentofte på Runes køreskole med John som kørelærer🙌🏻🙌🏻Kan klart anbefaledes jeg kom igennem hurtigt og grundigt☺️☺️☺️🤗🤗🤗
Runes køreskole i Gentofte
Bedste køreskole!!!🚙 Jeg har haft et så godt forløb i Gentofte og kom hurtigt igennem på en god måde. Jeg havde John som kørelærer, og han var rigtig god til at gøre det sjovt at få kørekort! Kæmpe anbefaling til alle der skal til at tage kørekort🙌🏼