SafeNow Denmark Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Security Equipment Store

Information provided by various external sources

SafeNow leverer produkter til dig med fokus på din og dine børns tryghed og sikkerhed - se meget mere på vores hjemmeside og læs om vores vision

• Nylandsvej 19, 2690, Karlslunde, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Kan varmt anbefales

Jeg købte nødhammere med kniv og et par småting. Først var jeg lidt i tvivl om det var for godt til at være sandt, da det var den eneste danske hjemmeside jeg fandt hvor de var i flere farver og samtidig var billigst - heldigvis tog jeg chancen, og hold op en hurtig levering, bestilte varen om morgenen/formiddag og fik om eftermiddagen en besked om min pakke var indleveret og så var det jo bare hvor hurtig GLS kunne levere.
Jeg håber I søger om at få e-mærket (logo med link til deres side) så alle ved de trygt kan handle hos jer, jeg har kun pæne ting at sige herfra

October 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, billig, og fin kvalitet.

Havde oprindeligt bestilt en RFID-blokerende kortholder hos en anden webshop, der kom for sent, og var elendig kvalitet. Fandt samme vare på safenow til 1/3 af prisen, bestilte tirsdag og havde varen torsdag (og den var i den rette kvalitet). Det kan ikke gøres meget bedre.

August 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Varen blev aldrig modtaget.

Overfaldsalarmen blev aldrig modtaget.
Beløbet for den samt for forsendelse, står stadigvæk reserveret på MobilePay?
Ikke et seriøst firma.
Køb direkte på Temu i stedet.
Nul stjerner herfra.

March 23, 2025
SafeNow Denmark logo

Reply from SafeNow Denmark

Kære Ole, tak for din anmeldelse. Du bad os annullere din bestilling jf. aftale, hvorfor alarmen ikke er sendt, så vi er uforstående overfor din anmeldelse. Du er ikke blevet trukket beløbet, din bank kan bekræfte dette. Det er normalt at et beløb bliver reserveret indtil beløbet bliver trukket hvilket sker når vareren er sendt hvilket den ikke er jf. aftale. Mvh Morten

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig fint og hurtig betjening

En rigtig fint og hurtig betjening. Jeg rejser til Sydamerika flere gange om året, og skulle derfor bruge tandbørste etui, pas cover, bælte taske, hangkey og mange flere ting. Det er et godt sted, hvis man ønsker at købe et starter pakke i forhold til at forberede sig på rejse.

January 31, 2024

Verdensklasse kundeservice

Verdensklasse kundeservice.
Efter at have talt med jeres fremragende medarbejdere Katrine og Karl, er jeg blevet meget mere opmærksom på min IT-sikkerhed, og har selvfølgelig oprettet mig som kunde. Hos SafeNow er man i sikre hænder, hvis man vil færdes trygt på internettet på tværs af enheder.

March 8, 2023

Rigtig god service!

Rigtig god service fra SafeNow!
Jeg modtog en vare, der havde fået en meget lille skade undervejs. SafeNow sendte mig dagen efter et nyt og uskadt eksemplar af varen - uden retursendelse og uden nogen andre omkostninger for mig.
Jeg handler meget gerne dér igen.

September 7, 2022

Super god service

Super god service. Godt website.
Gratis hjælp med isætning af SIM kort og oprettelse af telefon nr. som er sikker på virker.
Fik hjælp/råd vedr. over telefon efter at havde lagt en besked efter lukke tid og fulgt op med en mail med det vi havde aftalt
Super service og virkligt rart at blive behandlet seriøst.
Handler absolut gerne her igen.

July 28, 2022

Rigtig god oplevelse igen

Rigtig god oplevelse igen. Godt website, Super at man kan downloade danske letforståelige brugervejledninger til produkterne. Gratis hjælp med opsætning af SIM kort i GPS + plus hjælp/råd vedr. administration af disse på nettet. Svar på mail spørgsmål en Fredag aften kl 19.30. Handler absolut gerne her igen.

October 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ineffektivt produkt

Jeg købte jeres sikkerhedscover til komfur og ovn.

Først det positive: hurtig levering og nem montering.
Dernæst det negative: det var penge direkte ud af vinduet. Min 15 måneder gamle søn har ingen problemer med at åbne dem og tænde komfuret.

March 27, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Hurtig afsendelse og levering

Hurtig afsendelse og levering - det fejler ikke noget.

Desværre kan jeg absolut ikke anbefale produktet jeg har købt - vandafvisende film til sidespejlet.

Første gang det regnede blev der vand siddende på filmen, og her 48 timer senere, er der ingen synlig forskel mellem skidt på spejlet og skidt på filmen.

March 8, 2020

Fremragende service.

Fremragende service.
Bestilte en GPS tracker hos Safenow.dk, som blev leveret 2 dage efter bestilling.
Thomas fra Safenow, tilbød at medlevere taletidskort samt lave en personlig opsætning af GPS Trackeren.
Kan absolut kun anbefales at handle ved dette firma.

February 3, 2018

Fin service

Fin service, fik mine produkter til tiden og de ringede hurtigt til mig efter jeg havde sendt dem en mail med nogle spørgsmål til uret.

October 8, 2017

God kundeservice

Vi har oplevet en rigtige god kundeservice
Remmen gik i stykker og uret fald i en vandpyt, derfor virkede skærmen ikke. Men de var rigtige flinke og sendte os en ny

September 7, 2017

Take a closer look