Salgskonsulenten Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi havde købt 5 gavekort hos Salgskonsulenten til en minicruise med Stenaline Frederikshavn - Oslo. Pga Corona er færgen solgt og Stena ville intet gøre ved det, selv om gavekortene ikke var udløbe... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har handlet med Salgskonsulenten mange gange. Jeg har egentlig altid været tilfreds med dem, dog skal man lige være lidt opmærksom på kvaliteten af de steder, der bliver solgt gavekort til.

1. Call Center

Written by the company

Salgskonsulenten formidler oplevelser til virkesomheder.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Umuligt og få fat i firmaet

Jeg har sjældent mødt så umulig firma og få fat i. Jeg har forsøgt over en uge, sendt utallige af mails, ringet ufattelig mange gange. Man får en telefonsvare om det har travlt, vent venligst og derefter blir man kastet ud.
Vi har gavekort købt til et badehotel,så pludselig ikke har en kok, så vi ønsker og give dem tilbudet for og ombytte eller refundere. Men sjovt nok er det ikke muligt og komme i en kontakt med dem.
Så overvej inden man indgår et samarbejde at firmaet ikke er kontaktbar.

August 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Har købt 4 gavekort af dem med…

Har købt 4 gavekort af dem med overnatning for 2 inkl. pool og sauna adgang, middag om aftenen osv.
når man kontakter hotellet får man af vide man ikke kan booke hos dem med de pågældende gavekort der er udstedt, som man har betalt for og man skal tage kontakt til Salgskonsulenten.

Når man så prøver at kontakte dem, kan man hverken få fat i dem pr. mail eller telefon.

August 6, 2026
Salgskonsulenten logo

Reply from Salgskonsulenten

Hej Merete.
Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at komme i kontakt med os. Hvad angår dine gavekort, er der sikkert tale om en misforståelse og jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning, for du skal selvfølgelig have det, du har betalt for.
Send mig en mail med dit telefonnummer, så finder vi ud af det.

Rated 1 out of 5 stars

Har købt gavekort et “spa” ophold med…

Har købt gavekort et “spa” ophold med overnatning, morgenmad og middag. . Men hotellet har kun en udendørs pool og en sauna. Ved booking kostede det pludselig 300 kr. ekstra pr overnatning i de måneder hvor, poolen var opvarmet.
Derfor kunne vi kun booke i maj måned da gave udløb allerede efter 12 måneder. Der var ved bookning også kun få dage at hotellets restaurant havde åbent. Nu har jeg modtaget en mail om at restauranten HELT er lukket og jeg kan få 225 kr retur og gå ud i den nærmeste by for at købe min aftensmad. Så jeg tror jeg køber et skønt spa ophold, og nu har jeg faktisk bare fået en seng på Falster. VIRKELIG SKUFFENDE!!!!
Jeg har kontaktet Salgskonsulenten 4 gange, ind til nu. Der er absolut ingen respons…. Det er meget utilfredsstillende, så jeg håber at de tager ansvar og kontakter mig nu.
Jeg vil ikke anbefale andre at købe disse gavekort!

April 20, 2026

Mange årig kunde.

Telefon kontakt er besværlig men skriver man en e-mail på deres officielle e-mail (undlad at besvare fremsendte e-mails vedr. transaktioner) så får man hurtig respons og de er flinke til at fikse evt. misforståelser o.l.

December 29, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Jeg fik et tilbud på omkring 1300 kr

Jeg fik et tilbud på omkring 1300 kr. og noget, og den egentlige pris var omkring 3400 kr.
Det er sandsynligvis for en person men tilbuddet gælder for to, og momsen glemmer I altid.
Jeg vil gerne have den pris som I til syvende og sidt sender en regning på.

December 11, 2024

Dårlig service…

Det er ikke muligt at komme i kontakt med salgskonsulenten. På telefon, i deres meget begrænsende åbningstid, har de gennem 3 uger ikke taget telefonen pga sygdom. Ingen svar på mails. Da jeg endelig fik svar på mail, med lovning om en telefonisk opringning på en specifik dag, skete dette heller ikke. Da jeg endelig fik fat i en medarbejder skulle hun tale med en anden og vende tilbage i ugen efter - efter en uge, ingen kontakt…… det er så her vi står nu - med 4 gavekort til hotelophold, hvor vi ikke kan booke. Dette fordi salgskonsulenten har en konflikt med hotellet….

December 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gode ophold.

Det er altid dejligt at høre hvilke nye gode tilbud på ophold, Salgskonsulenten kommer med.
Jeg er aldrig blevet skuffet, de steder jeg har været.

May 3, 2024

Take a closer look