Sam&Sofie barneklær Reviews 168

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... See more

Company details

1. Children's Clothing Store

Written by the company

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

Contact info

1-star

Replied to 82% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Sluttet å svare på epostene mine

Mottok et produkt som var tydelig skitten. Kontaktet bedriften, og fikk spørsmål om retur. Etter jeg svarte på denne mailen stoppet kontakten fra deres side: har jeg purret 3 hele ganger, med ca 2 uker mellomrom hver gang. Ingen svar å få, ingen oppdatering eller beskjed om at de jobber med saken etc. Helt håpløst!

July 1, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei , Beklager at du fikk et par med gummistøvler som var skitne under. Det skyldes nok mest sannsynlig at noen har prøvd dem på på et skittent underlag - og slik skal det selvfølgelig ikke være. De ble sendt fra oss for akkurat en måned siden og så lang tid skal det ikke ta med reklamasjoner- men nå har det vært ferieavvikling og veldig hektisk. Beklager at det har gått ut over deg. Vi har sendt deg en returlapp så kan du returnere dem.

Dårlig kundeservice

Bestilte en vinterdress og ei lue den 12.juli. Ringte butikken 18.juli da jeg ikke hadde fått noen bekreftelse på at varene hadde blitt sendt. Fikk da beskjed om at dette skulle de ordne med en gang. Det er nesten 2 uker siden jeg bestilte varene og de har fortsatt ikke blitt sendt. Har prøvd å kontakte de både på tlf og mail, men får ikke noe svar. Bestilte varer for nesten 1500 kr. Prøver å klage her, da det er umulig å få kontakt med butikken.

July 12, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Camilla; beklager at du ikke fikk vinterdressen og luen i tide. Sommerhjelpen vår rakk ikke alle ordre - og de med vintertøy ble derfor lagt til side mens han var alene på lageret. Ordrer blir først belastet økonomisk når vi sender. Skjønner selvfølgelig uansett at det er irriterende å vente på klær - så beklager igjen ! Etter ditt ønske ble ordren kansellert.

Mangelfull kundeservice og oppfølging

Bestilte en vare som som fikk en reklamasjon etter en ukes tid i bruk. Fikk raskt svar da jeg sendte mail, men videre oppfølging, svar og løsning er totalt fraværende. Dette var i fjor høst, men har fortsatt ikke hørt noe selv om jeg har purret på flere ganger. En nettbutikk jeg ikke blir å bruke igjen, ei heller anbefale. Tvert om!

June 20, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Kamilla. Så leit - her må vi få sjekket opp hva som har skjedd. Er du snill og sender oss ordrenummeret ditt på mail ?

Rask levering

Rask levering, god beskrivelse av produktene og god kvalitet. Jeg fikk det jeg bestilte:)

June 5, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! :)

Hyggelig handel

Ingenting å klage på. Fikk også et håndskrevet takk

May 29, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for koselig tilbakemelding !

Kjempefine klær

Kjempefine klær, fikk de levert effektivt 💚

March 28, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Tonje !

Rated 3 out of 5 stars

Liker at dere hadde en jakke jeg kun…

Liker at dere hadde en jakke jeg kun fikk tak i hos dere i rett størrelse.
Liker ikke at det tok lang tid før pakken ble hentet av posten.

February 23, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for tilbakemelding Lise; Ser den ble levert i pakkeboks nøyaktig 4 døgn etter bestilling. Vi tar det opp med Postnord som var transportør denne gangen. Så godt at jakken falt i smak :)

Ikke-eksisterende kundeservice

Jeg fikk feil vare levert i desember. Har prøvd å kontakte butikken på telefon, mail, sms og sosiale medier flere ganger uten hell. Ser årsaken ut i fra svarene her inne, men akkurat nå er det en nettbutikk som ikke er i stand til å levere og det er det greit å være obs på.

December 6, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Kamilla; Beklager virkelig at du har ventet. Som du selv sier ser du årsaken og jeg sliter med pstd og angst etter hendelsen i desember hvor min mann døde brått , sårt og uventet. Heldigvis har jeg fått hjelp her på jobben slik at vi har sendt ut et par tusen ordre til fornøyde kunder i denne perioden, men han som hjelper meg er jo helt ny og klarer ikke å rydde i disse tingene som har blitt sendt ut feil helt enda.
Jeg har nå korrigert det slik at de er underveis til deg, sammen med en returlapp til de vottene du har fått feil.
( Og ja - innimellom nå hadde det vært fint å stenge butikken, men vi trenger alle de kundene vi kan få for å få økonomien til å gå rundt også - så veldig takknemlig for alle som er trofaste og stoler på oss midt oppi denne vanskelige situasjonen)
Igjen - beklager at du har ventet - nå er hvertfall de korrekte underveis til deg.

Rated 1 out of 5 stars

Umulig å komme i kontakt med

Har forsøkt å returnere varen i en måned. Har nå brukt flere hundre kroner i fraktkostnader for så å bare få den j. Pakken i retur. Dere svarer ikke på telefon og ikke på e-post. Jeg hadde ikke lyst til å legge igjen en dårlig anmeldelse. Men jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre for å få kontakt med dere så dere sletter den forbaska fakturaen! Har snart betalt mer i fraktkostnader enn den forbaska dressen kostet.

January 8, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Andrea ; Vi har sendt deg en mail med en forklaring og en returlapp til deg. Håper det ordner seg nå.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte 2 luer fra denne…

Jeg bestilte 2 luer fra denne nettbutikken. Den ene luen var feil. Jeg ringte å fikk beskjed om at dette skulle ordnes med en gang, og en beklagelse! Nå har det snart gått 1 mnd og jeg har enda ikke hørt noe. Har prøvd å få kontakt igjen, men ingen svar på verken mail, telefon eller meldinger. Nå håper jeg å få svar her!

January 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

La inn bestilling for snart 3 uker…

La inn bestilling for snart 3 uker siden og pakken er enda ikke blitt sendt. Har forsøkt å kontakte nettbutikk via e-post og sosiale medier til ingen nytte. Barnet mitt står uten skikkelig vinterlue, så nå må jeg ordne lue en annen plass.

Skuffende håndtering fra nettbutikkens side. Frister ikke å bestille derfra igjen.

January 5, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Ingvild; Etter ditt ønske er både lue og votter underveis til deg. En forklaring på årsak til forsinkelsen ligger i anmeldelsene under her. Beklager virkelig at det gikk utover det. Håper både lue og votter passer fint.

Koselig hilsen i pakken

Koselig hilsen i pakken. Rask levering.

January 7, 2025

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Kine !

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har mottatt defekte varer og har sendt tre e-poster, men det er ingen respons fra dem angående bytte eller retur.

Jeg bestilte 2 balaklavaer, en fra merket Kattnakken og en fra Kivat. Kivat-balaklavaen hadde en liten skade på øreområdet, som selvfølgelig vil utvikle seg til å bli større med bruk. Jeg har forsøkt å kontakte dem via e-post 3 ganger og vedlagt et bilde av skaden, samt prøvd å ringe, men de svarer aldri. Dette har vært en dårlig kjøpsopplevelse da varene ikke kommer med noen garanti.

Oppdatert 5th Januar... Takk for at du deler situasjonen med meg, og jeg forstår fullt ut at ting går litt sakte for øyeblikket. Mine tanker er med deg i denne vanskelige tiden.

Når det gjelder reklamasjonen, vil jeg gjerne presisere at jeg ikke har kjøpt fra Kivat for å vente på deres respons. Jeg har kjøpt produktet fra dere, og dere er agenten for produktet. Derfor mener jeg at dere har ansvaret for å ta imot det defekte produktet og deretter håndtere eventuelle prosedyrer med produsenten, Kivat. Jeg ønsker at dere tar ansvar for returprosessen og ikke Kivat.

December 23, 2024

Hei Waad ;
Som vi har informert om tidligere mistet jeg min mann og barnas pappa brått og uventet i desember. Han var også min eneste kollega i bedriften Vi hadde bisettelse for to dager siden.
Derfor går ting litt sakte her nå, jeg har rett og slett ikke klart å ansette noen i hans sted. Beklager at det medfører ventetid for deg , virkelig !

Reklamasjonen din er sendt til Kivat og vi gir deg beskjed straks vi hører fra dem.

Rated 1 out of 5 stars

Har sendt klage på et produkt via

Har sendt klage på et produkt via. mail 17.november, men har enda ikke fått svar…

November 17, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei, så leit. Vi ser ikke at vi har ubesvarte produktklager fra 17 november - så send oss gjerne ordrenummeret eller navnet ditt slik at vi kan følge opp saken.

Hei igjen nå en uke senere - har du mulighet til å svare oss - så får vi fulgt opp dette ?

Tusen takk for svar. Ser vi har sendt denne videre til vår leverandør 19 november - men mangler svar. Har purret opp nå :)

Hei igjen; Da har vi fått svar fra leverandør og kreditert deg !

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look