Sam&Sofie barneklær Reviews 168

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jakken som jeg bestillte hadde en veldig rar lukt. Litt sånn innestengt sigarettlukt. Til og med 4-åringen som skulle ha den sa at den luktet rart. Litt kjedelig å måtte vaske en ytterjakke med en gan... See more

Rated 1 out of 5 stars

Står på nettsiden at man skal få varene raskt. La inn en bestilling 2.mars, nå to uker etterpå er den fortsatt under behandling. Kontaktet nettbutikken uten svar. Kunne gjerne ha fått beskjed ved... See more

Rated 5 out of 5 stars

God hjelp i forhold til retur. Hadde vert fint om det var retur lapp i pakken, slik det blir lettere og sende tilbake. Retur skjema kan enn printe ut. Men man må selv kjøpe retur på posten og betale... See more

Company details

1. Children's Clothing Store

Written by the company

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

Contact info

1-star

Replied to 82% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fant frem til en god løsning etter feilproduksjon hos produsent.

Etter jeg fikk en jakke med feilprint grunnet feil hos kattnakken, fikk jeg til slutt kontakt med selger som ordnet opp på best mulig måte. Veldig fornøyd med kundeservice og at alt ordnet seg! Kommer til å handle igjen..

July 26, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Heidi; Så leit ! Vi finner ingen melding fra deg her hos oss - så antar du har forsøkt kontakt med Kattnakken. Det er jo ikke klistremerker på disse jakkene - så skjønner ikke helt hva dette kan være. Send oss info og bilder på til sissel@samsofie.no så tar vi det opp med Kattnakken med en gang. De pleier å være raske med svar.
Oppdatert; Tusen takk for at du oppdaterte reviewen Heidi ! Godt du ble fornøyd :)

Fornøyd

Gode priser, rask levering

July 29, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for koselig tilbakemelding Anja !

Rask levering

Rask levering ☺️

July 30, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en review Shirley

Gode tilbud

Gode tilbud, rask levering og oversiktlig nettside.

July 28, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Marthe !

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig sending og enkel henting

Hurtig sending og enkel henting. Vare helt lik varebeskrivelsen. Rimeligst av alle treff på nettet.

July 27, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Heidi

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikle fått varene

Jeg har ikle fått varene, og heller ikke svar på min e post hvor jeg har etterlyst info. Vennligst gi meg en tilbakemelding på hvor varene er, evt skal ha blitt levert?

Mvh
Lisbeth S. Storli

Ny melding: jeg fikk sms fra Posten nå- 22 juli kl 16.45. Ikke fått noen meldinger tidligere. Men da ser det i alle fall ut til at den har kommet👍

July 5, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Lisbeth, Ordren din er klar til henting på Spar Kragerø og har ligget der noen dager nå. Posten skal ha varslet deg via telefonnummeret ditt , og også i appen deres om du bruker den. Ser de brukte noen dager på å få den avgårde - men nå ligger den altså der og venter på deg :)

Leit at de brukte noen dager på å sende ut sporingsinfo - men godt de gjorde det nå hvertfall. Kanskje hektisk for dem i disse dager. Håper du liker glassene - vi bruker dem selv og synes de gjør ethvert bord vakkert.

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en ordre med en…

Svar til butikken:
TrustPilot har vært svært hyggelige mot meg og butikkens ønske om å slette anmeldelsene ble avvist. Videre har dere bevisst feilopplyst oss. Jeg vet dessverre at jeg er langt fra alene om å bli behandlet dårlig av dere. At dere ikke tar til dere noen kritikk og skylder på kunden taler for seg selv.

Bestilte en ordre med en reklamasjon og en vare som manglet. Daglig leder var utrolig lite villig til å løse problemet, men lovet å erstatte varene med nye varer.
Når vi legger inn bestilling på nye varer får vi beskjed om at hun ikke vil sende dem.

Jeg har aldri sagt dette om noen butikk før, men hold dere langt unna. Frekk, frekkere, frekkest.

July 20, 2024
Unprompted review

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Katrine; Som vi informerte deg om var du ikke ønsket som kunde hos oss lenger etter din forrige ordre. Beklager virkelig det, og du har selvfølgelig rett til å ha din egen mening om oss. Ordren din er ordnet med kreditnotaer og penger refundert for lenge siden. Vi har avventet en måned med å skrive svar til deg her - og har diskutert med Trustpilot om hvordan vi skal håndtere dette. De har veiledet oss underveis.

Bra!

Fine produkter og kjapp levering!

July 3, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding Sandra ! Velkommen tilbake - og god sommer til deg !

Anbefaler

Alt gikk fort og bra. Anbefaler

June 2, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding !!

Superfornøyd

Alt gikk veldig raskt, helt nytt og pent. Veldig fornøyd med kjøpet

June 7, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Mona !

Rated 1 out of 5 stars

Har ikke fått varen min,bestilte for 8…

Har ikke fått varen min,bestilte for 8 dager siden!

May 30, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Hei Ellen; Dette er en sånn anmeldelse vi ikke helt skjønner. Vi snakket med deg 9 minutter før du la inn dette - og 4 minutter etter det igjen fikk du sporingen på mail som dokumenterer akkurat hvor varen din er. 5 minutter etterpå velger du altså å gi oss en 1-stjerne her. Er ikke det litt unødvendig ? Ordren din ble pakket og klargjort for posten dagen etter bestillingen din. Posten hentet den etter helgen , sporingen dokumenter nøyaktig klokkeslett for det. At posten nå dessverre har brukt 5 dager på å fremsende den til deg er selvfølgelig leit - men som du sikkert forstår helt utenfor vår kontroll. Vi håper dog den når deg veldig snart nå slik at du får glede av den raskt.
Edit; Da ser vi pakken har kommet fram til deg i går !

Kjempebra produkt

Kjempebra produkt, bra pris, kunne hente selv

May 27, 2024

Reply from Sam&Sofie barneklær

Tusen takk Michaela. Alltid veldig hyggelig at dere familiene i nærmiljøet vårt handler her. Godt du fant fram , og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive her :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look