Samson Travel Reviews 58

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har rejst med Samson Travel to gange. Vi har begge gange oplevet, at blive vejledt meget ærligt og servicemindet. ST har både stået for, at arrangere en hel rejse til Thailand for mine forældre, s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bookede flyrejser Dk - Vietnam Saigon og videre fra Hanoi til Filipinerne og retur til DK - rare og særdeles hjælpsomme hos SAMSON TRAVEL - da vi midt under rejsen skulle finde alternative fly h... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi har været på en 14 dages tur til Thailand med Samson travel og har haft en rigtig dejlig tur der levede op til prisen. Kasper hos Samson travel er meget hurtig til at svare på spørgsmål og er... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi havde en herlig tur til Dublin, i forbindelse med Danmarks landskamp i fodbold. Alle udflugter var i orden, bus til og fra lufthavn var OK. Det vil vi gøre om en anden gang. Vores hotel var meget c... See more

1. Tour Agency
  2. Tour Operator
  3. Travel Agency

Information provided by various external sources

Vi tilbyder individuelle rejser, grupperejser og langtidsrejser til hele verden. Kontakt os for at få sammensat en rejse helt efter jeres ønsker og budget.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv flybillet bestilling

Hurtig og effektiv flybillet bestilling til Sydafrika

October 25, 2019

Hej Karl Aage.

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt, vi kunne hjælpe med en flybillet til Sydafrika.

Centralt hotel

Centralt hotel . Morgenmaden meget uorganiseret og hvis vi ikke havde kunnet sidde udenfor , havde der ikke været plads .

Hej Anne.

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg håber at turen var god trods den uorganiserede morgenmad.

Livsnyderrejse til ROM med Helge Kamp

Livsnyderrejsen til ROM var en fantastik tur med forfatteren og mad anmelderen Helge Kamp som guide. Helge fortalte levende om de mange historiske seværdigheder og førte os til spændende restauranter med fantastisk mad som ikke mange finder vej til og uden om de sædvanlige turistfælder. Vi havde nogle fantastiske dage med nogle fantastiske mennesker og boede på et hotel, der lå centralt for det hele.
Klart en tur der kan anbefales
Jytte og Poul

Hej Jytte og Poul.

Mange tak for jeres anmeldelse.
Det lyder til, at I har haft en rigtig god tur til Rom med Helge Kamp som rejseleder.

Rated 4 out of 5 stars

Gennem Samson rejser fandt vi hvad vi…

Gennem Samson rejser fandt vi hvad vi ønskede. Vi har brug for hjælp i lufthavnene og fik også her hjælp, - en stor lettelse for os! Vi fik brug for at skifte lejlighed i ferien, dette skete med hjælp fra Samson , hurtigt og uden ballade af nogen art. Vi har før fået hjælp til at finde en rejse, også med godt resultat, så det er ikke sidste gang, vi henvender os. Venlig hilsen. Jette

Hej Joan,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at I fandt, hvad I ønskede og havde en god ferie til trods for skift af lejlighed undervejs.
Vi ser frem til at hjælpe jer med endnu en rejse i fremtiden.

Samson-travel.dk Arrangør af vores Familietur til Fuerteventura

Samson-travel.dk havde arrangeret vores (4 voksne og 2 store børn) rejse til Fuerteventura i efterårsferien.
Samson-travel havde sørget for bookning af fly, for taxa transport til og fra vores resort og for at indlogere os på Barcelo Castillo Beach Resort i Caleta de Fuste.
Et rigtig dejligt resort med en fantastisk og meget afvekslende buffet, fine bungalows, dejlige pools og 3 minutters gang til stranden og havet, hvor der også var dejligt at bade.
Efter hjemkomsten har vi fået mail fra Samson-travel om alt havde været ok.
God service. Rejsebureauet kan stærkt anbefales.

October 23, 2019

Hej Mette.

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at læse om jeres ferie til Fuerteventura.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og håber at få lov til at hjælpe med at arrangere jeres næste rejse.

Hele rejsen forløb perfekt

Hele rejsen forløb perfekt, men det var et dårligt hotel

October 21, 2019

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt, at rejsen forløb lige som den skulle.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du meget gerne sende os en mail med din oplevelse af hotellet til samson@samson-travel.dk
Vi stræber altid efter at arrangere de allerbedste rejser, så alle former for feedback hjælper os til at gøre rejserne endnu bedre fremover.

God service på kontoret.

October 18, 2019

Hej Svend Erik.

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.
Vi glæder os til at kunne yde endnu mere god service i fremtiden.

Supergod oplevelse

Supergod oplevelse. Vi er med igen næste år 👍

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen på endnu en vintur til næste år.

Top Doller

Hjælpsomhed og god service

Hej Erik.

Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på dine rosende ord.

Vintur til Valpolicella

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig uge i Valpolicella. Fik smagt en del vidunderlige vine i 6 forskellige vinhuse og havde mulighed for at købe vine med hjem til rimelige priser.
Kristoffer var for første gang guide på turen og det synes vi han klarede til UG.

Hej Mona.

Mange tak for din anmeldelse.
Det lyder til, at I har haft en rigtig god tur til Valpolicella - dejligt!
Vi giver dine rosende ord videre til Kristoffer.

Alt har været perfekt

Alt har været perfekt , i hele forløbet med vores rejse til Sydafrika .
Super.

Hej Kim.

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det skønt, at I har haft en god ferie til Sydafrika - det er helt bestemt også et spændende rejsemål.

Service

Altid særdeles god service

Hej Bodil.

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord om vores service.
Det sætter vi stor pris på.

Rated 4 out of 5 stars

God og troværdig rejsearrangør med fin service.

Vi har brugt Samson til at arrangere individuelle langtidsrejser for os flere gange og er meget tilfredse. Der har været en rigtig god kommunikation med rejsekonsulenterne om vore ønsker, så vi har fundet det rigtige. Vi har også deltaget i en af Samson Travels arrangerede langtidsrejser og var også meget tilfreds med den.

October 15, 2019

Hej Merete.

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at læse, at I har haft flere gode oplevelser på vores langtidsrejser.

I må endelig kontakte os igen, hvis I får brug for flere rejser i fremtiden :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har deltaget i grupperejser og individuelle rejser

Jeg har deltaget i grupperejser og individuelle rejser. Hver gang har jeg ved bestilling af rejsen fået en god og personlig betjening med udgangspunkt i nogle særlige hensyn, som er nødvendige, for at min datter og jeg kan nyde ferien. Alle rejser er forløbet perfekt - godt hotel - god mad - fin service fra guide og hotellets personale. Jeg vælger altid Samson Travel og kan give den min bedste anbefaling.
Venlig hilsen Henny Bonnerup

October 3, 2019

Hej Henny.

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig og din datter med ferie, der matcher jeres ønsker og behov.

Vi ser frem til at sende jer på endnu flere gode ferie i fremtiden :-)

Take a closer look