Wij hebben onze badkamer, 2 wc’s, keuken en gangvloer tegelijk laten renoveren bij Sani4All en Kitchen4All ondergebracht in 1 winkel in Uden. Na bij meerdere zaken te hebben gekeken, hebben we... See more
Company replied
Samen hebben we bekeken of de indeling in de huidige badkamer nog nog goed was. Maar onze wensen en huidige badkamer kwamen niet overeen. Op een relaxte manier en met zeeën van tijd hebben we Bekeken... See more
Company replied
Wat een topservice bij Sani4all Uden! Na de aankoop van ons nieuwe huis bleek de kraan kapot te zijn. Deze was gekocht bij een vestiging van Sani4all die inmiddels niet meer bestaat. We hebben con... See more
Company replied
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de... See more
Written by the company
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Liessentstraat 5a, 5405 AH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb onlangs mijn badkamer door Sani4all en mijn bijkeuken door Kitchen4all laten verbouwen. Vanaf het eerste contact tot de tussentijdse oplevering werd alles goed en professioneel geregeld door projectbegeleider Lucas Grootenboer. Hij hield me steeds op de hoogte, dacht mee over oplossingen en zorgde ervoor dat alles volgens planning verliep. Enkele badkameraccessoires zullen nog worden nageleverd maar ik ben ervan overtuigd dat dat ook goed zal komen. Dankzij Lucas' goede organisatie en oog voor detail verliep de verbouwing soepel. Het team werkte netjes en met vakmanschap. Ik raad Sani4all/Kitchen4all in Uden en Lucas Grootenboer zeker aan voor iedereen die een probleemloze verbouwing wil. Dank je wel Lucas!

Reply from Sani4All - Uden
Aantal jaar geleden badkamer gekocht. Erg blij mee maar de softclose van mijn spiegelkast ging kapot. Mailtje gestuurd en binnen een week nieuwe en was het weer gemaakt. Erg blij met sani4all Uden!!
Goede service en eerlijk advies!

Reply from Sani4All - Uden
Onderdeel voor lekkende Grohe kraan werd kostenloos door Sani4All Uden voor mij besteld en geleverd.

Reply from Sani4All - Uden
Prima geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van onze nieuwe badkamer. Proffesioneel personeel in de winkel en vakmanschap bij ons thuis. Erg prettige ervaring.

Reply from Sani4All - Uden
Super geholpen bij sani4all Uden! Je kunt op je gemak rondkijken en wordt professioneel geholpen. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Reply from Sani4All - Uden
Direct op een zaterdg geholpen. De eigenaar reed naar zijn magazijn om te kijken of het inbouwgedeelte nog op voorraad was. Helaas niet hetzelfde serie nummer.
Koffie gekregen etc. Garantie nog op de inbouwdouche van 5 jaar.

Hele goede 3D ontwerp
Je weet alle kosten precies wat er betaalt moet worden en wat meerprijs is
Als er een probleem is wordt deze meteen opgelost

Reply from Sani4All - Uden
Wij waren redelijk onvoorbereid toen we op pad gingen om ideeën op te doen voor een nieuwe badkamer. Bij Sani4All in Uden nam de verkoper ons mee in zijn en ons verhaal. Al rondlopend in de zaak konden we onze eerste keuzes maken. Maar daar zaten we niet meteen aan vast. En dat bleek ook wel nodig want wij veranderden nogal eens van idee. Dat werd dan weer omgezet in een 3D-ontwerp, zodat wij weer verder konden bekijken of dat dan het uiteindelijke ontwerp zou worden. Dat was gelukkig geen probleem bij deze verkoper. Hij gaf nooit het idee van: "Alweer iets anders bedacht".
Toen we iemand hadden gevonden die onze de badkamer wilde verbouwen adviseerde hij ook Sani4All in Uden. Dat was voor ons een extra reden om met deze zaak verder te gaan.
De spullen zijn net voordat ze nodig waren, tijdig dus, geleverd.
Wij zijn tevreden over onze samenwerking met Sani4All Uden.

Reply from Sani4All - Uden
Snel en vriendelijk geholpen. Goed uitleg gegeven.

Reply from Sani4All - Uden
Badkamer via Sani4All en Nexco. Wij hebben vorig jaar onze badkamer laten doen door Sani4All en kregen de aannemer Nexco toegewezen. Het eindresultaat heeft voeten in de aarde gehad en de vakmannen hebben mooi werk geleverd maar de communicatie met Nexco was ronduit vreselijk. Als je zin hebt om overal achteraan te bellen en dingen te regelen dan moet je zeker met Nexco in zee gaan. Zelfs de laatste dingen na de oplevering afmaken is een gedoe. Wij hebben dit ook aangegeven bij Nexco. Om deze reden zouden wij niet meer in zee gaan met Nexco en Sani4All. Communicatie is een groot aandachtspunt voor Nexco.

Reply from Sani4All - Uden
Bij het uitzoeken van onze badkamer zijn we uitstekend geadviseerd door Dirk. In de mooi ingerichte winkel hadden we van alles genoeg keuze om iets naar onze gading te vinden met acceptabele prijzen.
Het resultaat is een een hele mooie badkamer geworden, gemonteerd door klusbedrijf de Cliper.
Bij het leggen van de tegels kwamen we er achter dat deze niet mooi strak te leggen waren, omdat ze niet gerectificeerd waren. We hebben hierover contact opgenomen met Rutger en waren positief verrast dat we de hele partij mochten terug brengen en nieuwe uitzoeken. We kregen het volledige bedrag terug inclusief de versneden tegels. Dat is nog eens top service.

Reply from Sani4All - Uden
Heel goed geholpen door sani4all in Uden. Ze nemen echt de tijd voor je.

Reply from Sani4All - Uden
Super geholpen door Maikel Timmermans!
Sinds vorige week hebben wij een nieuwe badkamer, wij vonden het van te voren best lastig om allemaal in te schatten hoe alles eruit zal komen te zien en waar je rekening mee moet houden. Wij kwamen bij Sani4All terecht in Uden en werden geholpen door Maikel Timmermans. Maikel heeft voor ons een schitterende 3D tekening gemaakt van onze badkamer en ons uitstekend geholpen. Bij levering waren een paar tegels kapot gegaan, contact opgenomen met de winkel en direct nieuwe tegels ontvangen. Wij bevelen Sani4All aan, aan iedereen en in het bijzonder Maikel Timmermans! Bedankt.

Reply from Sani4All - Uden
Perfect! Voor onze nieuwe toiletruimte hebben we daar de benodigdheden gekocht. Het deskundige advies van sani4all Uden en medeweker Dirk hebben voor ons gezorgd dat we deze ruimte perfect af konden maken.

Reply from Sani4All - Uden
Prettige omgeving veel keuze en zeer goed geholpen aanrader , mooi ingerichte winkel

Reply from Sani4All - Uden
We zijn heel goed geholpen in de winkel door Dirk.
Enige minpuntje was dat er niet goed verteld wordt wat er precies wel of niet bijhoort zoals bijv stopcontacten, lichtschakelaars en afzuiging.
De mensen van Nexco hebben
vakwerk geleverd.
Er waren wel wat kleine probleempjes zoals een lekkende kraan, stukje van de spiegel en een kapot spotje. Dit werd heel snel opgelost
Odette

Reply from Sani4All - Uden
Echt aan te raden voor iedereen.
Goede service en klantgericht.
Meteen duidelijkheid waar je aan toe bent en alle wensen worden direct verwerkt in een tekening.

Reply from Sani4All - Uden
De badkamer wilde wij gaan renoveren. Na verschillende showrooms en offertes. Kwamen wij zonder afspraak bij Sani4all. De eerste ontvangst, door Maikel was heel erg uitnodigend en klantvriendelijk. Na verteld te hebben wat het doel is van ons bezoek. Stelde hij voor om rond te kijken of dat er voor ons de juiste keus bij het assortiment was. Als wij het op prijs stelde kon hij ook na het opruimen van zijn bureau (lag wat ander werk op) een ontwerp maken. Dit zo gedaan en vervolgens voegde maikel zich bij ons om mee te kijken uitleg te geven en naar onze wensen luisteren. Hierna is er een ontwerp gemaakt en vervolgens zijn er nog wat oplossingen doorgenomen om het optimaal naar onze zin en budget te maken. Hierna is de offerte levering Sani4all en montage door Nexco bv. aanvaard.De levering en plaatsing zou snel kunnen plaats vinden als we dat wilden. Is ook zo afgesproken, Nexco projectleider heeft een nameeting gedaan en gekeken dat alles ook uitvoerbaar is. De spullen werden geleverd, de bezorger meldde al direct dat er een ongelukje is gebeurd met de tegels, komt een nieuwe zending voor. Vervolgens afspraken start gemaakt met Nexco. Klein opstart probleempje werd ook direct opgepakt en opgelost door Nexco. Vervolgens liep het hele proces nalevering tegels Sani4all, installatie Nexco en communicatie perfect.
Kortom wij zijn zeer tevreden over het geleverde pakket, services en oplossing gericht een dikke pluim voor Sani4all.
Ook Nexco verdient een dikke pluim wat betreft de uitvoering slopen, mee denken montage tot het eindresultaat en dat is perfect.
Super bedankt

Reply from Sani4All - Uden
Na 27 jaar waren ook wij wel toe aan vernieuwing van onze badkamer en het toilet beneden en na een rondgang langs een aantal gerenommeerde badkamer zaken in de regio waar we toch niet datgene vonden waar we naar op zoek waren kwamen we uiteindelijk bij Sani4All in Uden.
Hier werden we verwelkomd door badkamer en keuken adviseur Maikel Timmermans die voorstelde eerst eens rustig in de showroom rond te kijken en als daarna de interesse er was gezamenlijk onder het genot van een kopje koffie onze wensen met hem te bespreken waarbij hij graag bereid was zijn kennis en ervaring met ons te delen en zo te komen tot de voor ons perfecte badkamer en toilet.
Met behulp van een 3D ontwerp programma werd eerst de plattegrond van de ruimte opgezet en vervolgens werd daarin het door ons gewenste sanitair op positie geplaatst en desgewenst of op advies weer verplaatst net zo lang tot de ideale indeling en opstelling was bereikt. Ook bij de selectie van de tegels, sanitair, kranen e.d. waren de adviezen en de mogelijkheid om dit direct in 3D te kunnen laten zien van grote waarde bij het maken van de juiste keuzes. Uiteindelijk hebben we 3 keer met Maikel aan tafel gezeten om uiteindelijk tot het definitieve ontwerp te komen wat tot een fantastisch resultaat heeft geleid.
Ook de uitvoering van het gehele renovatie project is op advies en door bemiddeling van Sani4All Uden volledig uitbesteed aan hun uitvoerende partner Nexco Bouw en deze vakmensen hebben ook echt vakwerk geleverd en een prachtige badkamer en toilet voor ons gerealiseerd in een zeer prettige samenwerking.
Wij genieten nu elke dag van onze prachtige badkamer en toilet en iedereen die ons bezoekt en de badkamer en toilet ziet vindt het fantastisch!
Bedankt Sani4All Uden / Nexco en speciaal adviseur Maikel Timmermans voor jullie enorme inzet en bijdrage bij het tot stand komen van onze nieuwe badkamer en toilet!
Fam. Grassens

Reply from Sani4All - Uden
Wij genieten van onze nieuwe mooie badkamer, die we gekocht hebben bij Sani4All in Uden waar we geholpen zijn door Maikel. Maikel heeft ons prima ondersteunt en voorzien van advies om te komen tot onze keuze. Belangrijk hierbij was geen druk en koehandel over de prijs.
NEXCO heeft ons ontzorgt met het slopen en opbouwen van onze badkamer. Met hun ervaren personeel is dit prima gelukt, zelfs toen het wat tegen zat is het door hen prima opgelost.
Zowel voor Sani4All als voor NEXCO een dikke pluim en een aanrader!!