Super tevreden over Sani4All Uden. We wilden geen neutrale/veilige kleuren badkamer, maar echt een wow-effect. Een zonnebril nodig, zo mooi is het blauw. Ons plan is om er 20+jaar tegenaan te kijken.... See more
See what reviewers are saying
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de... See more
Company replied
Volledige badkamer samengesteld. Michael denkt mee, zoekt oplossingen, daagt op een speelse manier uit om verder te denken en heeft oog voor detail! Het is ons daarom heel erg goed bevallen om hier on... See more
Company replied
We hebben bij Sani4All Uden voor meerdere badkamers producten aangekocht. Van sanitair tot tegels. Hierbij zijn we ontzettend fijn en kundig geholpen door Maikel. En was er ooit wat loos of moest er o... See more
Company details
About Sani4All - Uden
Written by the company
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Contact info
Liessentstraat 5a, 5405 AH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands
- 0413- 418060
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer tevreden over Sani4All Uden
Zeer tevreden over Sani4All Uden. Wij hebben, mede door goede adviezen van hun, een mooie keuze voor een complete badkamer en toilet kunnen maken. De medewerksters zijn klantgericht, heel vriendelijk, denken mee, komen afspraken na en hebben ons constant op de hoogte gehouden van de leveringen. Helaas zaten er 2 gebroken wandtegels in de levering, maar dat is prima en naar alle tevredenheid opgelost. De kwaliteit van de geleverde artikelen is ook goed en we zijn erg blij met onze aankoop. Sani4all heeft ons ook een uitstekende goede aannemer, Metsel- en tegelwerken vd Ligt kunnen adviseren. Ook deze heeft perfect en naar alle tevredenheid de complete verbouwing uitgevoerd. Het resultaat is prachtig geworden. Zeker een aanbeveling om hier te kopen.

Reply from Sani4All - Uden
Zo wil je een badkamer kopen.
Fijn, snel en vakkundig geholpen. Resultaat is precies de badkamer en toilet zoals we hem graag wilden. Ook de nazorg is heel prettig en zorgvuldig.

Reply from Sani4All - Uden
Uiteindelijk toch een mooie badkamer
Op zoek naar een nieuwe badkamer kwamen we bij Sani4all Uden uit.
Bij tweede bezoek hebben wij een offerte laten maken voor het renoveren van een complete nieuwe badkamer. Mooie 3D tekening ontvangen en daarover waren wij erg positief.
Door de ruime keuze hebben wij, zonder op de prijs te letten, alles kunnen uitzoeken wat wij mooi vonden.
Offerte laten maken die wij op 20 november 2021 hebben getekend. Er zaten wat fouten in de offerte maar die zijn direct aangepast. De montage gepland in maart.
Tot dusver ging alles naar wens. Dat veranderde in maart met de start van de montage.
De spullen werden netjes op tijd afgeleverd en wij hebben zelf gezorgd dat alles boven bij de badkamer stond. Hiervoor zou een korting verleend worden. Daar hebben we diverse malen om moeten vragen maar de korting werd niet verleend. Sani4all zou het wel regelen maar er gebeurde niets. Toen hebben wij de eerste termijn van de montage maar niet betaald en werd er natuurlijk wel gereageerd. Hebben de korting uiteindelijk toch gekregen. De afhandeling van deze facturering betreft wel het bedrijf dat de montage uitvoert.
De communicatie tijdens de bouw was traag, moeilijk en slecht. Sani4all vergeet door te geven dat het bestelde plafond pas 3 maanden later geleverd kon worden. Dit was al sinds december 2021 bekend en daar werden wij op een cruciaal moment tijdens de installatie mee geconfronteerd. Ook de Installateur was hiervan niet op de hoogte. Het door ons bestelde plafond zou dus pas in juni geleverd kunnen worden en de badkamer kon zonder plafond niet afgemaakt worden.
Het goedkopere alternatief is toen geleverd omdat wij niet wilden wachten. Over het prijsverschil is diverse malen gesproken maar omdat wij akkoord waren gegaan met het alternatief moesten wij toch de hogere prijs betalen. Volgens Sani4all waren de prijzen sinds november 2021 dusdanig gestegen dat het plafond duurder was geworden. Voor het gemak werden de spotjes die al waren betaald ook nog maar een keer berekend. Met andere woorden Sani4all maakt een fout en de klant moet betalen. Er is diverse malen over gesproken en er werd een dusdanige onzakelijke en kinderachtige oplossing voor geboden dat wij daar niet op in zijn ingegaan. De oplossing stond in geen verhouding met de prijs die wij voor de badkamer hebben betaald.
Sani4all heeft volgens eigen zeggen klanttevredenheid hoog in het vaandel staan maar wij hebben het anders ervaren.
Ook het totaal ontzorgen tijdens de bouw klopt niet. Wij zijn wel tevreden over de badkamer maar helemaal niet over de chaotische manier van werken en de slechte communicatie. Dat geldt zeker voor de mensen die de installatie uitvoerden. Men komt en gaat en het is niet altijd duidelijk wanneer er iemand komt werken. Van vaste werktijden heeft men niet gehoord. Daar waren wij wel over geïnformeerd maar in de praktijd viel het ons heel erg tegen. Soms was er nog iemand ’s avond tot 21.30 uur aan het werk. Dat schijnt een uitzondering te zijn maar hebben daarover wel gecommuniceerd. Daar werd zeer vijandig op gereageerd. Je moest blij zijn dat er iemand voor je wilde werken. Goede vaklui maar jammer dat er niet mee gecommuniceerd kan worden. Waren blij dat we tijdens de bouw aanwezig waren om de zaken in goede banen te kunnen leiden en daardoor konden ingrijpen als er iets niet naar wens zou gaan. De taal was een groot probleem. Wat ook vreemd was dat na de montage nergens meer informatie of handleidingen van de geïnstalleerde producten aanwezig waren. Alles was weggegooid.
Conclusie:
Wij hebben na 4,5 week een erg mooie badkamer.
Zouden alleen vanwege het resultaat graag een positieve review willen plaatsen maar willen de negatieve ervaringen wel melden om zo potentiële kopers te waarschuwen wat je te wachten kan staan. Over de problemen is overigens mondeling en schriftelijk contact geweest met de mensen van Sani4all Uden. Dat ging allemaal in goede harmonie maar de afhandeling van onze klacht vinden wij achteraf niet correct.
hele goede ervaring
hele goede ervaring, de badkamer en toilet beneden gerenoveerd, goed geholpen door personeel van Sani4all, korte wachttijd en alles snel en goed geleverd. Wij zijn super tevreden over de aannemer Nexco die alles heeft geplaatst. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat.

Reply from Sani4All - Uden
Sani4All in Uden heeft onze verwachtingen overtroffen!
Sani4All in Uden heeft onze verwachtingen overtroffen.
De eerste kennismaking was direct top. Er wordt veel tijd voor je genomen en dit blijft zo gedurende het hele proces.
Goed en kundig advies, mooie producten en compleet assortiment. De levering volledig volgens afspraak en ook hierbij zeer prettig contact. Na levering waren een paar kleine dingetjes in die zijn fantastisch opgepakt. Ook nu na een paar maanden had ik een klein dingetje en dit is zonder enige problemen verholpen. Echt top werk!

Zeer tevreden!
Echt een aanrader om naar Sani4all Uden te gaan. Vanaf het moment van de badkamer uitzoeken tot het installeren van de badkamer zijn we goed geholpen. Ze staan je snel te woord en als er iets is wordt dit direct opgelost. Er waren bijvoorbeeld twee tegels kapot en er werden vrij snel nieuwe geleverd. Ook installatiepartner Nexco heeft goed werk verricht! Super fijne mensen en werken zeer netjes! Heel erg blij met onze mooie badkamer!

Reply from Sani4All - Uden
Hele slechte service en communicatie…
Hele slechte service en communicatie van Rutger zijlema! Hij denkt alleen maar aan geld geld en nog is geld er word totaal niet aan de klant gedacht. Je word letterlijk gewoon gepusht om dingen aan te schaffen die je al hebt. Om zo meer winst op je te maken, dus mocht je van elders een kraan willen aanschaffen omdat je die mooier vind word je al niet meer geholpen! Wie het meeste betaald krijgt voorrang met afspraken en voorrang met montage BELACHELIJK!
Sani4All UDEN is een topwinkel
Heel goede ervaringen met vestiging Uden. Zowel qua levering als qua garantie. Zelfs een product dat we al geruime tijd in gebruik hadden (garantieperiode voorbij) werd zonder problemen kosteloos vervangen. Dat is echt super. Sani4All Uden is zeker een aanrader.
Super slecht
Super slecht! 2 jaar geleden voor de lockdown alles geregeld maar door de lockdown geannuleerd. Laatst gebeld voor nieuwe afspraak maar nu afgewezen omdat ik me tegels al had gekocht 2 jaar geleden nu willen ze mij niet helpen omdat ze anders niet veel verdienen door mij omdat ik mijn tegels al heb aangeschaft. 1 ster is zelfs te weinig voor Rutger Zijlema eigenaar van vestiging Uden!

Reply from Sani4All - Uden
Als je ooit badkamer wilt kopen vind…
Als je ooit badkamer wilt kopen vind dit bedrijf toch wel aanrader , ze nemen je ook echt serieus.
En helpen je ook geweldig , denken goed met je mee , en service is daar ook goed !
Als je achteraf na het kopen van de badkamer, nog vragen of dingen heb luisteren ze ook naar je en proberen ook het op te lossen voor je !
Dat bij veel bedrijven is dat niet zo spreek uit ervaring !
Echt ook personeel wat daar werkt fijne mensen zijn dat !

Reply from Sani4All - Uden
Precies de badkamer zoals wij voorgesteld hadden!
Hoewel de start van het traject moeizaam verliep (besproken zaken in verkoopgesprek waren toch anders), is het daarna perfect opgepakt door Rutger. De evt. problemen konden altijd besproken worden en zijn goed opgelost.
Uiteindelijk heeft Nexco de plaatsing van de badkamer perfect uitgevoerd en zijn superblij met onze nieuwe badkamer!

The Trustpilot Experience