Sanistunter - Alkmaar Reviews

TrustScore 5 out of 5

Pettemerstraat 6, 1823 CW Alkmaar, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wederom geslaagd voor onze volledig badkamer. Deze keer in Alkmaar zeer prettig en vriendelijk geholpen. Bij Topper Berit!!!

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen door Yorrik en Denise. We kwamen zo even binnen lopen zonder afspraak maar er kon meteen een 3D ontwerp gemaakt worden. Goed geadviseerd en meegedacht. Tegels uitgezocht voor op de wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn bij sanistunt Alkmaar geweest en zijn heel erg prettig geholpen door twee vriendelijke dames (Berit en Jissey). Zij hebben met ons mee gekeken en mee gedacht. Samen zijn we tot een mooi resul... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

98 reviews in the last 12 months

Write a review

Aanrader SaniStunter Alkmaar

Een geweldige hulp gehad van Xander en Silvan bij SaniStunter Alkmaar. Een fijne hulp met een lach, professioneel en meegedacht! Een aanrader, echt heel blij mee. Nemen alle tijd voor je.
Groeten D. Weber

April 1, 2024

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Sanistunter Alkmaar, Top!

2x een langs geweest zonder afspraak, maar er werd genoeg tijd voor ons vrij gemaakt. Berit nam de tijd, dacht mee en luisterde naar onze wensen en voorkeuren. Fijne ervaring en zeker een aanrader!

March 30, 2024

Beste Liza,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe badkamer.

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en een mooie deal…

Vriendelijk personeel en een mooie deal kunnen sluiten met Xander en Silvan in filiaal Alkmaar.

March 29, 2024

Beste Hidde,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe badkamer.

Rated 4 out of 5 stars

Badkamer voor onze dochter

Wij zijn door Berit prima geholpen met het uitzoeken van een badkamer voor onze dochter. Ze hebben samen de verschillende onderdelen, tegels en accessoires uitgezocht. Voor de vervolgafspraak werden we nog even gebeld ter bevestiging en ook het tweede gesprek was fijn en gezellig.

Een klein minpuntje van de winkel zelf is dat de verwarming/koeling precies heel hard op plek waar klanten kunnen plaatsnemen blaast. Dit is minder prettig.

March 9, 2024

Beste Niels,

Rated 5 out of 5 stars

Enorm goed geholpen door Michael Meijer…

Enorm goed geholpen door Michael Meijer op locatie Alkmaar. Hij dacht met ons mee en gaf goed advies. Geslaagd voor een mooie badkamer tegen een hele goede prijs!

March 9, 2024

Beste Iris,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne ervaring gehad bij de…

Hele fijne ervaring gehad bij de aankoop van onze badkamer bij Sanistunter Alkmaar. Goede begeleiding gehad van Xander en Silvan. Goede hulp, goed meegedacht en prettige sfeer!

February 28, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne ervaring gehad bij…

Hele fijne ervaring gehad bij Sanistunter Alkmaar, enthousiast team die ons heel goed geholpen heeft.
Onder genot van goede koffie met een tosti een mooie badkamer uitgezocht.
Dank Sanistunter Alkmaar voor jullie hulp!

February 27, 2024

Beste Willem,

Rated 1 out of 5 stars

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, komt afspraken niet na.
Verkeerd geadviseerd, douchecabine past niet.
Slechte communicatie.
Aanbetaling kwijt maar geen cabine..

February 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend begeleid en schitterend geplaatst!

Vorig jaar september zijn we van start gegaan met het uitzoeken van onze badkamer. Xander van Sanistunter Alkmaar heeft ons hierin meegenomen en door hem zijn we uitstekend geholpen met het samenstellen van de complete badkamer. In ons laatste afroep gesprek hebben we zelfs nog dingen aangepast. Ook dat was allemaal geen probleem. Keurige begeleiding en advies.

Sanistunter schakelt voor de bouw van de badkamer Ahmed (aannemer) in. Ahmed heeft een team van 3 jongens die bij ons in 5 dagen de badkamer hebben gerealiseerd. En hoe! Echt uitstekend. Deze 3 gasten zijn echt vaklui. Van het tegelen tot stucen en van wc/meubel plaatsing tot het voegen en schilderen: echt alles is netjes gedaan. Moeten er keuzes worden gemaakt van voegkleur t/m een dorpel overleggen ze dit met je!

February 20, 2024

Beste Michael,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Geweldig!!

Vandaag zijn wij super geholpen bij de winkel in ALKMAAR! Silvan en Xander hebben een goed advies gegeven en hierdoor hebben wij de knopen kunnen doorhakken. Qua prijs hebben wij heel goed kunnen onderhandelen en zij hebben alles gedaan om tot het bedrag te komen: de directeur is zelfs gebeld! Kortom: ga niet verder kijken maar kom naar ALKMAAR!!! Wij gaan blij weg :)

February 17, 2024

Beste Maria,

Zeer vriendelijk geholpen

Ben ontzettend goed geholpen bij het ontwerpen van mijn nieuwe, kleine badkamer. Alles werd goed uitgelegd en alle mogelijkheden werden bekeken.
Ook naderhand nog snel en vriendelijk antwoord gehad op vragen.
Dank aan medewerker Xander van Sanistunter Alkmaar.

January 24, 2024

Beste Marcella,

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag hebben wij bij sanistunter…

Vandaag hebben wij bij sanistunter Alkmaar een badkamer uitgezocht. Berit heeft ons enorm goed geholpen om een keuzen te maken uit hun grote assortiment. Via een 3D design konden wij meteen zien hoe het zal worden! We waren zelf enorm aan het twijfelen over de indeling van de badkamer en ze heeft ons alle mogelijkheden met tips laten zien. Wij zijn blij met onze nieuwe badkamer!

January 27, 2024

Beste Sarah,

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en een scherpe prijs

We zijn fantastisch geholpen met kundig advies door Berit Arzoni die ook goed meedenkt in oplossingen. Dat in combinatie met de scherpe offerte heeft ons doen besluiten om de aanschaf van onze nieuwe badkamer te gunnen aan Sani-Stunter.

January 20, 2024

Beste Serge,

Supermooie badkamer met hulp van Berit door Berit

Wij zijn heel goed geholpen in filiaal Alkmaar door Berit. Alles duidelijk doorgesproken dingen goed visueel gemaakt met voorbeelden. Berit denkt goed mee met de echte praktische zaken van een nieuwe badkamer. Zoals misschien raar voorbeeld het haren verven bij het badmeubel waar niet alle materialen voor geschikt zijn. Wij zijn superblij met ons ontwerp.

January 20, 2024

Beste Heidi,

Heel fijn geholpen bij Sanistunter Alkmaar

Heel fijn geholpen door Berit bij de Sanistunter in Alkmaar. Een mooi 3D ontwerp met al onze wensen. Silvan heeft ons ook nog goed kunnen helpen met de combideal samen met onze keuken. Bedankt voor jullie goede hulp!

January 14, 2024

Beste Joy,

Vriendelijke verkopers

Erg vriendelijke verkopers. Nu kom ik zelden onvriendelijke werknemers tegen, maar wel mensen die drammen, niet goed meedenken enz. Hier snappen ze goed hoe ze kunnen meedenken voor een mooie, bruikbare maar toch betaalbare keuken of badkamer (heb ze hier beide aangeschaft). Dus een grote pluim voor Silvan en Berit (die ook nog eens lekkere tosti’s maakt)

January 9, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Mooie badkamers dankzij goede service en topprijs

Vandaag een verrassend fijne begeleiding gehad bij Sanistunter Alkmaar van Berit Arzoni voor het ontwerpen/samenstellen van twee badkamers en 2 losse toiletruimtes. Ze nam echt uitgebreid de tijd voor ons. Superblij met de actie van 2 x 21% korting in de maand januari. De sfeer in het team was hartverwarmend en we werden ook in de watten gelegd qua eten en drinken. Aanvankelijk kwamen we om even rond te kijken, maar we gingen uiteindelijk met prachtige ontwerpen voor een goede deal weg.

January 6, 2024

Beste Koen,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer en toiletruimte!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een warm bedrijf in Alkmaar!

Wat een warm bedrijf in Alkmaar!
Je merkt dat de medewerkers een hecht team zijn, ze gaan de extra mijl voor je en hebben zelfs voor ons de winkel drie uur langer opengehouden om ons van A tot Z goed te begeleiden. Je wordt uitstekend verzorgd met eten en drinken. Er ligt geen druk om iets te kopen en de prijzen zijn eerlijk. Ik beveel deze winkel zeker aan en de medewerkers, want zij maken deze winkel tot een super ervaring. Ben heel blij met de badkamers!
Dankjewel Berit Arzoni!!

January 6, 2024

Beste Koos,

Klant is koning in Alkmaar

Onlangs heb ik een fonteinkraantje gekocht bij Sanistunter Alkmaar. Na montage bleek het aan de onderkant te lekken. In eerste instantie bleef de oorzaak onduidelijk. Maar bij mijn bezoek aan de winkel bleek dat er een demo was geleverd per abuis. Dat zijn kraantjes voor de showroom. Het kostte vestigingsmanager Silvan Rikkelman best wat tijd om dit na te zoeken en op te lossen maar de klant is koning in Alkmaar heb ik gemerkt. En voor het ongemak kreeg ik naast een goede kraan ook nog korting. Theo

January 4, 2024

Beste H van Beek,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe fonteinkraan! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe aankoop!

Fantastische service!

Erg last minute konden wij hier terecht maar kregen wij toch de volle 200% service van Berit.
Een geduldige rondleiding terwijl onze meningen bij binnenkomst nog volledige uitersten waren.
Er werd goed nagedacht over functionaliteit, indeling, combinatie van materiaal en kleur.
Naast de gezellige middag, de koffie en de top verkoper Willem (die kleine Franse) gaan wij nu naar huis met een prachtige badkamer en toiletruimte.
Dank voor het mee denken en jullie flexibiliteit!

December 30, 2023

Beste Christiaan,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe badkamer en toiletruimte.
Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

The Trustpilot Experience

Take a closer look