Sanistunter - Alkmaar Reviews

TrustScore 5 out of 5

Pettemerstraat 6, 1823 CW Alkmaar, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wederom geslaagd voor onze volledig badkamer. Deze keer in Alkmaar zeer prettig en vriendelijk geholpen. Bij Topper Berit!!!

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen door Yorrik en Denise. We kwamen zo even binnen lopen zonder afspraak maar er kon meteen een 3D ontwerp gemaakt worden. Goed geadviseerd en meegedacht. Tegels uitgezocht voor op de wa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn bij sanistunt Alkmaar geweest en zijn heel erg prettig geholpen door twee vriendelijke dames (Berit en Jissey). Zij hebben met ons mee gekeken en mee gedacht. Samen zijn we tot een mooi resul... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn door Berit prima geholpen met het uitzoeken van een badkamer voor onze dochter. Ze hebben samen de verschillende onderdelen, tegels en accessoires uitgezocht. Voor de vervolgafspraak werden... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

98 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed geholpen!

Wij hebben onze badkamer uitgezocht bij Sanistunter in Alkmaar en zijn heel goed geholpen. Berit gaf ons goed advies en nam uitgebreid de tijd om ons onze keus te laten maken. Echt een aanrader!

December 23, 2023

Beste Anve,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring in Alkmaar…

Wij hebben bij Sanistunter in Alkmaar een nieuwe badkamer uitgekozen. Sander nam de tijd voor ons en gaf goede adviezen. We konden zonder probleem een tweede keer terugkomen vanwege de tijd. We zouden andere mensen zeker aanbevelen hier een badkamer uit te kiezen . Er is veel keuze en alles kan worden gecombineerd en aangepast. We zijn heel tevreden!

November 29, 2023

Beste Gerben en Stefanie,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe badkamer.

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag een badkamer gekocht bij Xander…

Vandaag een badkamer gekocht bij Xander uit Alkmaar. Goed rekening gehouden met onze wensen en ook een mooie prijs ervoor gekregen. Ook zijn we goed verzorgd. Een aanrader voor toekomstige klanten.

December 15, 2023

Beste,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Rated 5 out of 5 stars

Het was het flinke stuk rijden waard

Na een afspraak te hebben gemaakt werd ik hartelijk ontvangen door Berit.
Samen zijn we door de winkel gelopen om door te nemen waar mijn voorkeur naar uit ging. Daarna hebben we twee uur lang mijn badkamer zo samengesteld totdat ik tevreden was. Fijn om alle ruimte te krijgen en gehoord te worden. Dat maakte dat het prettig en ontspannen verliep, waardoor ik met een tevreden gevoel én een nieuwe badkamer rijker weer huiswaarts reed.

December 12, 2023

Beste Els,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Saniestunter in Alkmaar, sanitair uitzoeken met een warm hart

Allereerst werden we warm ontvangen in de showroom in Alkmaar door een van de medewerkers, die ons vervolgens in contact bracht met Mike ( Michael) Meijer Mike is ruim 2 uur bezig geweest om ons te helpen, te adviseren en mee denken om ons tot de optimale keuzes te komen voor onze nieuw in terechte mimi badkamer 2.5 x 1 meter. Verder werden we gewezen op de opdat moment geldende kortingen, waardoor we enkele honderden euro's goedkoper uit waren. De manier van begeleiden was zeer prettig, vriendschappelijk, maar zeer bekwaam. Met zeer uitgebreide kennis van zaken

December 9, 2023

Beste Jan Davids ,

Zeer vriendelijk en professioneel

Vandaag bij Sanistunter Alkmaar zeer vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen door Berit.

Zij nam alle tijd om onze wensen in kaart te brengen en wist deze te vertalen naar een prachtige badkamer. Hele praktische benadering en met concrete tips waardoor we goede keuzes hebben kunnen maken.

De badkamer is helemaal geworden zoals we voor ogen hadden. Binnenkort kunnen we er lekker van genieten.

December 6, 2023

Beste Bas,

Geweldig geholpen door Xander en Berit

Geweldig geholpen door Xander en Berit van de vestiging Alkmaar! Zij hebben ons geholpen met een goed, creatief design voor onze nieuwe badkamer en na de black friday korting ook nog eens veel goedkoper dan bij veel concurrenten

November 24, 2023

Beste,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer!

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Sanistunter Alkmaar

Ik ben zeer goed geholpen door Xander in de vestiging te Alkmaar. Toen ik voor de zoveelste keer twijfelde over het tegelsoort en de kleur ervan bleef hij mij rustig en met een lach adviseren, niks was hem te gek. We hebben heel veel rondjes door de showroom gelopen en alle mogelijke opties heeft Xander in de 3D tekening gezet. Ik ben nu al ontzettend blij met de tekening en ik kan niet wachten om het in het echt te mogen bewonderen. Wat zal ik lekker genieten in mijn nieuwe badkamer (met gouden kranen)!

November 16, 2023

Beste Jessie,

Wat leuk om te lezen dat u geslaagd bent met een nieuwe badkamer. Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie!

Zeer tevreden

Heel goed geholpen door Berit in Alkmaar.
Wij hadden zoveel ideeën voor onze nieuwe badkamer maar we kwamen er niet uit. Berit nam de tijd, luisterde goed naar onze wensen en wij hebben nu een prachtige badkamer!

November 6, 2023

Beste Naomie,

Mooie winkel, fijn personeel

Wij waren in het filiaal in Alkmaar, erg mooie winkel en een team die er echt verstand van heeft. Wij zijn geholpen door Berit, Xander en Silvan en voelde ons erg welkom. Een aanrader!

November 5, 2023

Beste Sharon,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen in filiaal Alkmaar. Verkoper Xander dacht goed met ons mee
om onze badkamer zo goed mogelijk in te delen. Prettig gesprek gehad en echt het gevoel gekregen dat er naar onze wensen werd geluisterd. Zeer tevreden met het resultaat.

October 27, 2023

Beste Martijn,

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel fijn geholpen door Berit…

We zijn heel fijn geholpen door Berit in Alkmaar bij onze zoektocht naar een nieuwe badkamer.
Er werd alle tijd voor ons genomen.
Mooie zaak en vriendelijk personeel.
De keuze is reuze!

November 4, 2023

Beste Tiena,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Goede badkamerideeën en aardig personeel

Mooi ingerichte badkamerwinkel in Alkmaar, groot en toch sfeervol, prettig personeel en verkoopster Berit is heel aardig en attent. Ik heb er meerdere ideeën opgedaan, terwijl mijn zoontje de leuke kinderhoek aan het onderzoeken was.

October 3, 2023

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Rated 1 out of 5 stars

Geld binnen? Service weg!

Dit is een bedrijf met verkopers die een vlotte babbel hebben: koffie, thee, snacks hier en daar een grapje, alles om je maar het gevoel te geven dat je bij het juiste adres bent. Maar zodra er een handtekening is gezet, wordt je als klant losgelaten en moet je zelf overal achteraan. Steeds als wij een vraag hadden, was het antwoord "we bellen u terug", wat dan vaak niet gebeurde en we zelf maar weer belden. Pas toen we persoonlijk langsgingen om antwoorden te krijgen, werd er uiteindelijk wat gedaan.
Wij hadden dan ook nog de pech dat een week voor de levering bleek dat de douchebak kapot was geleverd bij hun en de levertijd van een nieuwe was 6-8 weken. Ipv dat men daar met een oplossing kwam, hebben wij dit zelf moeten voorstellen. Want de verbouwing gewoon een paar maanden opschuiven was voor ons geen optie (voor wie wel, zou je denken). De financiële afwikkeling hiervan duurde naar ons idee ook veel te lang, wat weer een minpunt was.
Tijdens het plaatsen van de badkamer bleek dat ze bij de berekening van de wandtegels 1 muurtje waren vergeten mee te rekenen. Gevolg: nog een week vertraging omdat we moesten wachten op een nalevering.
Dus, zijn wij blij met onze badkamer? Dan is het antwoord ja, maar niet dankzij de "service"van Sanistunter Alkmaar!

October 2, 2023

Beste Manon,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat u schetst, aangezien wij meerdere keren naar een oplossing hebben gezocht met u. Wij nodigen u graag uit in de showroom, mocht er nog iets zijn waar u ontevreden over bent.

Zeer tevreden

Wij zijn bij Sanistunter Alkmaar geweest. Vanaf het begin heel goed en vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht en genoeg tijd genomen voor ons. We hebben een keuken en badkamer gekocht. De keuken is netjes geplaatst en we werden goed op de hoogte gehouden van alles. De badkamer is door iemand anders geplaatst. Alles was geleverd en ook de badkamer ziet er top uit. Er werd altijd terug gebeld als we vragen hadden. Ook was de prijs/qualiteit verhouding prima. Heel blij met onze mooie keuken en badkamer!

September 28, 2023

Beste Corine,

Prima ervaring in Alkmaar bij Öz

Afgelopen zondag bij Öz geweest voor het samenstellen van een complete badkamer. Zeer vriendelijk ontvangen en deskundig samen de opstelling gemaakt. Hij heeft zeker verstand van zaken en goed inzicht en goede ideeën. Soms leidt een simpele aanpassing van je idee tot een veel beter resultaat.

September 3, 2023

Beste Paul,

Bedankt voor de positieve recensie!

Groet, Team Sanistunter.com

Advies gesprek bij Sanistunter Alkmaar is uitgelopen op een fiasco

Bij binnenkomst wordt je als god behandeld. Een kopje koffie, lekker koekje, tosti, chocolade. Aan eten en drinken kom je niks te kort, maar de service.....

Personeel is nep en opdringerig.

Ze komen zogenaamd met een hele scherpe offerte die je moet tekenen. Ze bieden ook aan dat je je volledige badkamer kan laten renoveren ( hun regelen een aannemer) Als ik een Sanistumper moet vertellen dat een badkamer monteren wel duurder is als
€ 8000,- heb je niet te maken met professionals.

Ik wilde eerst een monteur spreken zodat ik een totaal kosten plaatje kon krijgen. Hun woorden : als het duurder wordt dan regelen wij het!

Met 3 man sterk praten ze op je in. Zelfs de vestiging manager wordt er bij gehaald, en doet mondelingen toezeggingen. Ze doen er alles aan om je te laten tekenen. Ik voelde me zwaar geïntimideerd door 3 mannen en ik als vrouw.

Eenmaal getekend en de monteur valt duurder uit dan hun berekening ben je de pineut.

Als je niet weet wat een badkamermontage kost moet je absoluut geen mondelingen toezeggingen doen.

Omdat je getekend heb en ze hebben hun centjes binnen doen ze niets meer voor je. Normaal communiceren zit er niet meer in. Ze zijn agressief en doen alsof je een klein kind bent. Ze ontkennen alles.

Na meerdere vervelende gesprekken hebben wij voor ons aanbetaalde geld spullen moeten uitzoeken.

Eerst was de bezorging gratis. Maar omdat ze er waarschijnlijk toch iets aan moeten verdienen berekenen ze € 250,- aan kosten.

In het laatste gesprek heb ik nogmaals mijn gevoel aangegeven en dat ik het jammer vind dat ik nog steeds geen excuus heb gekregen, dit omdat ik al eerder heb aangegeven dat ik niet wou tekenen omdat ik eerst het totaalplaatje wou zien.

Het werd vergeleken met een verkeerde diagnose uit het ziekenhuis. Die zeggen ook geen sorry.

Zoals de medewerker van Sanistunter zelf tegen ons heeft gezegd:
Als je hier naar binnen komt weet je dat je teveel betaalt. Wij moeten er ook aan verdienen.

March 25, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Sanistunter nog steeds noot meer

Afgelopen zaterdag geweest om serieus een badkamer uit te zoeken. Vroeger was dot een prima bedrijf ,echter met de nieuwe eigenaren is het een bedrijf geworden wat je eigenlijk moet mijden . Na een 2 uur durend gesprek waarbij de verkopers geen enkele keer met onze wensen bezig waren moesten wij van een schimmige 3d tekening die in zijn geheel niet overeenkwam met de situatie direct tekenen anders zou de prijs veranderen . Op de vraag dat we eerst een monteur wilden laten langskomen voor inmeten en prijsopgave montage kregen wij te horen dat we eerst moesten tekenen .wij werden toen verteld dat we dan maar geen zaken moesten doen ..de prijzen klopten voor geen meter. Schimmig bedrijf . Voortaan met een grote boog hier omheen...

Het antwoord van jullie op dit verhaal was dat er een monteur gestuurd zou worden voor een prijsopgave . De kosten hiervan zouden voor jullie rekening zijn . Echter bij andere sanitairzaken ook monteurs langs geweest voor opname niemand rekende daar iets voor . Vrijblijvende opgave is kosteloos .... dus ook hier weer een nietszeggend bod ... we hebben de badkamer reeds besteld bij een andere sanitairzaak die wel transparant is .....dus mijn ervaring gaat steeds lager

June 10, 2023

Beste familie Dijkstra,

Wat vervelend om te horen dat jullie deze negatieve ervaring hebben gehad. Dat spijt ons.

We willen daarom graag een monteur langs sturen voor een totaal offerte. Mochten jullie hierin geïnteresseerd zijn, neem dan alstublieft contact met ons op. We helpen jullie graag verder.

Groet, Team Sanistunter.com

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en nette prijs

Ik kwam met mijn vrouw bij sanistunter voor een complete badkamer. De ontvangst was zeer hartelijk met koffie. Naarmate we verder in het proces kwamen werden ons ook tosti's aangeboden. Super comfortabele sfeer. Daarnaast zijn we ook enorm geholpen met het samenstellen van de badkamer, goeie voorlichting over wat wel en vooral ook wat niet te kiezen.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt en de badkamer besteld. Top geholpen!

Gr. Fam. Bruin

May 27, 2023

Beste Erik,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Groet, Team Sanistunter.com

Rated 4 out of 5 stars

Wij hebben een mooie badkamer…

Wij hebben een mooie badkamer uitgekozen en deskundige advies en een praktisch alternatief gekregen van Özcan en Mike, compliment!!!!
Nu gaan we er uiteraard vanuit dat de levering in juli ook voorspoedig verloopt.

April 20, 2023

Beste Marcel,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk alvast veel plezier gewenst van jullie droombadkamer!

The Trustpilot Experience

Take a closer look