Sanistunter - Barendrecht Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Van 't Hoffstraat 22, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... See more

Rated 4 out of 5 stars

Gister zijn met partner en ik samen bij Lennard geweest in het filiaal in Barendrecht. Wij hadden een afspraak gemaakt voor advies en een 3D tekening. Wij waren al een keer wezen oriënteren en wisten... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nog niet zo lang geleden waren we op zoek naar badkamer meubels voor onze nieuw te bouwen woning. De sanitair zaak waar we via de aannemer aan verbonden waren vroeg wel erge hoge prijzen. Daarom naar... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

105 reviews in the last 12 months

Write a review

Badkamer

We waren opzoek naar wat spullen voor onze badkamer. Na rustig hebben rondgelopen zijn we vriendelijk te woord gestaan en zijn we verder geholpen in het maken van onze keuzes, Heel duidelijk hebben ze alle voors en tegens aangegeven van de diverse mogelijkheden en spullen. Goede opvolging van vragen en bestelling en voor een zeer scherpe prijs. Heren Top.

September 27, 2025

Beste Dennis,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en met een tevreden gevoel terugkijken op jullie bezoek!
We waarderen het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om deze ervaring te delen. Heel veel plezier met de nieuwe badkamer en bedankt voor het vertrouwen in ons team!

Rated 5 out of 5 stars

De juiste winkel met een geweldige service

we hebben 3 jaar geleden een badkamer gekocht en tot aan e dag van vandaag krijgen we nog steeds de geweldige service van Sanistunter. nu weer hebben ze regels dat het kapotte onderdeel is vervangen zodat de dieren weer mooi sluiten. wat een geweldig service

August 4, 2025

Beste familie Lans,

Dank voor jullie mooie woorden! Wat fijn dat jullie ook na 3 jaar nog steeds tevreden zijn en gebruik kunnen maken van onze service. Daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag bij Sanistunter Barendrecht…

Vandaag bij Sanistunter Barendrecht geweest en geholpen door Lennard. Super goede ervaring hiermee gehad, geen haast en overal goed de tijd voor genomen, wij hadden al een klein idee voor onze badkamer maar dit is nog veel mooier uitgepakt door Lennard zijn ideeën!! Helemaal blij mee, nogmaals bedankt!!

August 9, 2025

Beste Richard,

Bedankt voor jullie fijne woorden! Lennard zal dit erg waarderen. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Twee mooie badkamers voor een goeie prijs

Wij zijn erg goed geholpen door Lennard van Sanistunter Barendrecht. We kwamen met het idee voor 1 kleine hoofdbadkamer en 1 'badkamer voor erbij'. Dit zijn uiteindelijk twee hele mooie ruimtes geworden. We hebben zelf weinig ervaring en kennis op dit gebied maar Lennard nam ons heel geduldig mee door alle opties. Hij adviseerde ons waar nodig maar hadden wel het gevoel dat we zelf de keuzes konden maken en mochten net zo lang blijven tot alles af was, een heel fijne ervaring!

July 21, 2025

Beste Wilke,

Wat een mooi compliment voor Lennard! We vinden het belangrijk om in alle rust samen tot de juiste keuzes te komen. Super om te lezen dat jullie nu twee prachtige badkamers hebben. Geniet ervan!

Parel van een badkamer!

We zijn als oriëntatie begonnen bij sanistunter. En zijn toen meteen geholpen door Lennard, hij heeft ons geholpen om met ons beperkte budget een pareltje van een badkamer samen te stellen.
Hij heeft ons uitstekende service geboden terwijl wij een paar keer ons ontwerp en kleuren hebben aangepast. Fijn geholpen, snelle respons en no nonsense hulp. Het is wat het is geen uren lange spelletjes.

June 25, 2025

Beste Bruno & Jacqueline,

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat Lennard zo goed heeft meegedacht en jullie eerlijk en duidelijk heeft geholpen. Veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Verbouwing badkamer en toilet

December 2024 zijn we begonnen met zoeken van onze droom badkamer en toilet.
Na bij meerdere bedrijven te zijn geweest en vele bakjes koffie zijn we toch geslaagd bij Sanistunter Barendrecht.
Gydo heeft ons geholpen en echt de tijd ervoor genomen goed meegedacht wat de opties waren in t totale budget wat t zou gaan kosten totaal. Dus aanschaf sanitair en de verbouwing zelf de afspraken werden duidelijk doorgenomen en duidelijk op papier gezet.
Tuurlijk gaat er met een verbouwing iets mis zoals ook bij ons gebeurde gydo klom gelijk in de boom en alles werdt top geregeld zelfs een bouw douche.
Zoals ik al aangaf alles was duidelijk op papier gezet dus echt alles was top opgelost zonder extra kosten.
Inmiddels is onze douche en wc af en kunnen we er alleen nog maar van genieten.
Mocht ik nog een verbouwing ooit gaan doen komen we zeker bij jullie terug

April 24, 2025

Beste Laar,

Wat een prachtig verhaal. Bedankt voor het uitgebreide delen van jullie ervaring! Geweldig om te horen dat jullie bij Sanistunter Barendrecht en met hulp van Gydo tot jullie droombadkamer zijn gekomen. Fijn dat er ook bij de kleine tegenslagen direct is meegedacht en alles netjes is opgelost. Geniet volop van jullie nieuwe badkamer en toilet. Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom voor een volgende verbouwing!

Goed advies

Ik heb twee fijne gesprekken gevoerd met Lennart. Hij denkt goed mee in alle keuzes die gemaakt moeten worden, en geeft je het gevoel dat alles bespreekbaar is. Ook fijn dat alles aanwezig is in de showroom. Daardoor heel blij met het totaal advies voor de badkamer.

April 23, 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zulke prettige gesprekken hebt gehad en dat je zo goed bent begeleid in alle keuzes. Veel plezier straks met je nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

We werden vriendelijk ont vangen en…

We werden vriendelijk ont vangen en hebben een heel prettig gesprek gehad. Er was voldoende tijd om ons te woord te staan en werden goed geadviseerd, we konden rustig rond kijken en vragen stellen. We hebben een prachtige badkamer en toilet uit gezocht en het werd in mooie drie D tekeningen naar mij opgestuurd. Ook toen bleek dat de uitgezochte tegels niet op tijd leverbaar waren, hadden we een prettig overleg en kwamen we tot een oplossing. Gydo, heel erg bedankt!!!

April 11, 2025

Beste Ella,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen, goed advies hebben gekregen en dat alles in goed overleg is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer en toilet!

Leuke winkel

Vandaag een badkamer en 2 toiletruimtes bij Lennard besteld. Van begin tot eind een goede relaxte ervaring. Uitstekende advies gekregen en de prijs was ook in 1 keer goed. Als we eerder dit winkel hadden binnengelopen had dit ons veel tijd bespaart.

March 29, 2025

Beste Kwok,

Wat leuk om te horen dat u geslaagd bent voor een badkamer en twee toiletruimtes. Super dat Lennard u hier zo goed bij heeft geholpen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Vriendelijke en behulpzame begeleiding

Vriendelijke en behulpzame begeleiding. Ze komen met leuke ideeën en nemen de tijd voor je! Heb je vragen dan reageren ze snel! Zeer tevreden! Aanrader! @ sanistunter Barendrecht.

March 19, 2025

Beste Gisella,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de vriendelijke en behulpzame begeleiding bij Sanistunter Barendrecht. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Veel plezier met je aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Barendrecht: topservice en kwaliteit!

Afgelopen week bij Sanistunter Barendrecht geweest en wat een verademing! Bij binnenkomst lagen er al 3D-tekeningen klaar op basis van onze plattegrond en plannen – superhandig om direct een goed beeld te krijgen. Gydo en Lennard namen echt de tijd voor ons en dachten actief mee. Ze hielden ons concept aan, maar kwamen ook met een slimmere, efficiëntere indeling waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Je merkt hier dat je niet alleen betaalt voor uitstekende service, maar ook voor hoge kwaliteit producten. Alles wordt geproduceerd in Europa volgens strengere kwaliteitsnormen dan bij bijvoorbeeld Maxaro. We kregen goed en eerlijk advies, en de prijs was direct marktconform – geen gedoe, geen onderhandeling nodig. Toch even vergeleken met concurrenten, maar achteraf bleek dat eigenlijk niet nodig.

Later besloten om ook ons toilet mee te bestellen voor een kleine meerprijs, wat ze zonder probleem regelden. Daarnaast doen ze hun uiterste best om de leverdatum te halen, wat natuurlijk altijd fijn is.

Kortom: topservice, eerlijke prijzen en producten waar je jarenlang plezier van hebt. Aanrader!

Ohja door middel van een app is je ontwerp ook nog thuis te bekijken. Superleuk om aan familie en vrienden te laten zien!

Ik zou hier opnieuw bestellen.

March 1, 2025

Beste,

Bedankt voor deze prachtige 5-sterren recensie! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Gydo en Lennard en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer.

Rated 5 out of 5 stars

Na een eerste bezoek aan Sanistunter…

Na een eerste bezoek aan Sanistunter Barendrecht werden we gelijk goed geholpen door Gydo. We kregen goede overdenkingen mee om onze badkamer opnieuw in te richten. Na het maken van een afspraak werd er veel tijd in ons gestoken met een persoonlijk advies. Deze adviezen hebben het ons een stuk makkelijker gemaakt om tot een mooie inrichting te komen. Bedankt Gydo

February 22, 2025

Beste Frank,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat Gydo jullie zo goed heeft geholpen met waardevol advies en persoonlijke begeleiding. We hopen dat jullie straks volop kunnen genieten van de nieuwe badkamer. Veel plezier ermee!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel, fijne medewerkers.

Na onze zoektocht bij verschillende badkamerwinkels kwamen we uit bij Sanistunter. Zij hebben goed meegedacht over onze persoonlijke behoeftes. Ze hebben een ruim assortiment (ruimer dan de showroom doet vermoeden). Lennard heeft ons goed geholpen en is laagdrempelig in contact. Zeker een aanrader

February 19, 2025

Beste Casper,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat Lennard zo goed heeft meegedacht en jullie hebben kunnen profiteren van het ruime assortiment. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Wij zijn erg goed geholpen door Lennard en Gydo

Wij zijn erg goed geholpen door Lennard, hij heeft verstand van zaken en is heel behulpzaam.
Het grootste compliment geven we Lennard en vooral ook Guido voor de oplossing van een probleem wat we hadden met de badkraan. Het inbouwgedeelte was op de fabriek verkeerd geassembleerd waardoor de hele wand opnieuw gestuct moest worden. De fabrikant van de kraan liet het een beetje afweten maar Gydo heeft kosten noch moeite gespaard om het opgelost te krijgen wat uiteindelijk gelukt is. Top!
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer.
Sanistunter Barendrecht, een aanrader!!

Mieke en Peter de Heij

January 30, 2025

Beste Mieke en Peter,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe badkamer! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Sanistunter Barendrecht.

Wij zijn erg goed geholpen door Gydo! Eerlijke, fijne en transparante communicatie. Met zijn hulp hebben wij onze droom badkamer kunnen samenstellen! Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan een kijkje te nemen bij Sanistunter Barendrecht!

February 1, 2025

Beste Joyce,

Rated 5 out of 5 stars

Mooie merken, goede deal & aandachtige service

We zijn erg gastvrij ontvangen
Lennard nam echt de tijd voor ons.
Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd, goede adviezen gegeven en alles helder voor ons uitgewerkt (in tekening en offerte).

We kunnen Sanistunter Barendrecht van harte aanbevelen!

February 12, 2025

Beste Antoinette,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

SANISTUNTER / Lennard

Hoi Lennard, je vroeg ons om een berichtje te schrijven over onze ervaring bij/met Sanistunter in Barendrecht..... we zijn super fijn en goed geholpen door jou! We kwamen binnen en hadden eigenlijk geen idee, was intussen 30 jaar geleden dat we voor het laatst een badkamer hadden uitgezocht, je kwam met hele goede tips en super leuke ideeën. Niets was je teveel, we hadden zoveel vragen en had veel geduld met ons,.... kortom je hebt ons heel fijn geholpen en we zijn de winkel uitgelopen met een heel blij gevoel.... we hebben naar ons idee een droombadkamer en een super leuke tegel voor in het toilet waar ik vrolijk van wordt!
Dus als er nog iemand is die twijfelt... niet doen... en op naar Sanistunter in Barendrecht!!
Groetjes Wim en Lida uit Bleiswijk

February 1, 2025

Beste Wim en Lida,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Waarom deze ervaring was echt super…gewoon super goed

Waarom deze ervaring was echt super geholpen door Lennard Janssen echt heel deskundig en heel erg respectvol , mooie badkamer uitgezocht, we zijn er zo gelukkig mee en ik zou het zeker iedereen aanraden, als je in de buurt van Barendrecht woon, ik zelf zou er voor omrijden , en zeker 5 sterren waard.

February 3, 2025

Beste Gerard,

Rated 5 out of 5 stars

Deskundige hulp in ongedwongen sfeer

Afgelopen weekend hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom van Sanistunter in Barendrecht. Hier zijn wij hartelijk ontvangen en goed geholpen door Lennard. Wij hadden nog geen concreet plan en liepen vast op de indeling, door de expertise van Lennard en zijn goede kennis van het product dat hij verkoopt, hebben wij een hele mooie badkamer naar onze wens uitgezocht. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en behoeften van de klant en in ongedwongen sfeer wordt een goed advies gegeven.

January 18, 2025

Beste Jeannette,

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben hier onze keuken

Wij hebben hier onze keuken, badkamer toilet en vloer gekocht. Schitterend mooie kwaliteitspullen voor een eerlijke prijs.

November 20, 2024

Beste Paul,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look