We werden op een prettige en eerlijke manier geholpen door een medewerker die verstand van zaken had. In de winkel in Barendrecht is een ruime sortering van alles wat je nodig hebt voor de badkamer.... See more
Company replied
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. We hebben een complete badkamer en een complete toiletruimte gekocht en zijn vanaf het eerste moment uitstekend geholpen. Onze verkoper Lennard n... See more
Company replied
Vorig jaar bij Sanistunter in Barendrecht 2 opbergkasten gekocht voor in de badkamer, en hierbij fantastisch te woord gestaan, geïnformeerd en geholpen door Gydo. Levering was oo... See more
Company replied
Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.
Van 't Hoffstraat 22, 2991 XP, Barendrecht, Zuid-Holland, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij zijn zeer goed geholpen bij Sanistunter Barendrecht. Samen met Gydo hebben wij ons toilet ontworpen. Gydo denkt goed mee, is duidelijk en geeft (gelukkig) ook zijn mening. Wij hebben ruim de tijd gekregen om onze keuzes te maken en zijn erg blij met het ontwerp. Bedankt Gydo!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Hele fijne winkel! We zijn geholpen door Gydo. Veel ervaring en hielp ons precies zoals we voor ogen hadden. Geen kleine lettertjes of vervelende contractjes zoals je wel eens hoort van andere bedrijven. Gewoon zoals het hoort! Denkt mee met bepaalde budgetten. 3d tekeningen mee en mochten er gewoon lekker even nachtje over slapen. Nadat we de keuken uitgezocht hadden uitgezocht waren we zo enthousiast dat we een paar weken later terug zijn gekomen voor de badkamer. Aanrader dus!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
We hebben onlangs een badkamer en twee toiletruimten aangeschaft bij Sanistunter Barendrecht en zijn ontzettend tevreden met de service die we hebben ontvangen. Verkoper Lennard verdient een dikke pluim! Hij was erg vriendelijk, dacht goed met ons mee en nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Wat we bijzonder waardeerden, was dat er geen verkooppraatjes of onnodig onderhandelen nodig waren. Lennard kwam direct met een eerlijk en transparant voorstel waar we ons helemaal in konden vinden. Het voelde alsof hij écht begreep wat we zochten. Bedankt voor de fijne ervaring en uitstekende service!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Wij hebben onlangs een badkamer en een wc laten ontwerpen en ook gelijk gekocht bij Sanistunter in Barendrecht.
Lennard Janssen heeft ons erg goed geholpen, hij luisterde echt naar de wensen van mij en mijn man en gaf goede adviezen en uitleg over de materialen enzovoorts. Wonder boven wonder waren ik en mijn man het een keer eens met elkaar en waren beiden erg tevreden super gedaan Lennart.
BEDANKT!
SANISTUNTER BARENDRECHT

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Wij hebben een prima ervaring gehad bij Sanistunter Barendrecht!
Wij liepen eigenlijk zomaar binnen om ons te oriënteren maar we werden vriendelijk en behulpzaam geholpen. Er werd echt de tijd genomen om ons te adviseren.
Inmiddels zijn we de trotse eigenaars van een super mooi toilet!
Bedankt Sanistunter Wij gaan daar ontzettend van genieten!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Wij zijn door Lennard op een heel vriendelijke en deskundige wijze geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Onder het genot van koffie met een gevulde koek hebben wij alle benodigdheden uitgezocht. Op 3d hebben we kunnen zien hoe de badkamer eruit gaat zien. Lennard geeft goed advies over de juiste indeling en welke materialen daar het best bij horen. De keuze en mogelijkheden die Sanistunter biedt is groot en van goede kwaliteit.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Gister zijn met partner en ik samen bij Lennard geweest in het filiaal in Barendrecht. Wij hadden een afspraak gemaakt voor advies en een 3D tekening. Wij waren al een keer wezen oriënteren en wisten dus ook al een beetje wat wij wilde. Lennard heeft ons hierin goed geadviseerd bij elk product wat wij het beste wel en niet konden doen. Het was een prettig gesprek en je merkt dat er ervaring was! Uiteindelijk heeft dit een mooie bestelling 🚚 en tekeningen opgeleverd.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Gydo heeft mij ontzettend goed op weg geholpen met het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Ik ben vriendelijk, kundig en met veel geduld geholpen. Gydo heeft met mij nagedacht en mij voorzien van goed advies. De verbouwing is inmiddels achter de rug en het eindresultaat is fantastisch!! De communicatie met de aannemers was duidelijk, vriendelijk en eerlijk. Ik ben ontzettend tevreden met alle service en kan het iedereen aanraden!!
Bedankt Gydo en Denis!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Afgelopen maand via tip van vriendin bij sanistunter gaan kijken. Ik had mijn badkamervisie (elders gezien) al helemaal vastgeroest op mijn netvlies staan, dus ik was in de veronderstelling dat ik wederom voor niks een andere badkamerzaak binnen liep.
Maar daar was Gydo. Zijn advies was om te beginnen met het uitzoeken van de tegels, daarna pas de inrichting. Via het 3d programma werd alles al heel snel duidelijk, ook dat mijn vastgeroeste visie toch niet zo geweldig was.
Gydo heeft mij met engelengeduld geweldig goed geholpen, en een badkamer sfeer gecreëerd waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Binnen een week zat ik terug bij Gydo aan het buro en werd de deal gesloten. Eind oktober wordt de badkamer geplaatst, met grote dank aan Gydo voor het meedenken.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Wij hebben het bezoek aan deze winkel als zeer prettig ervaren. Zeer vriendelijk personeel, zelf zijn wij geholpen door Gydo, top kerel! Zelfs na sluitingstijd nog volledige aandacht voor ons met betrekking tot het maken van de tekening en de juiste keuzes.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Er werd heel goed meegedacht waardoor ik uiteindelijk als een tevreden klant ben vertrokken.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Een tijd geleden eens binnen gelopen om ideeën op te doen voor onze badkamer en toen kort gesproken met Gydo. Een flink aantal weken daarna een afspraak gemaakt. Gydo was er toen ook en wist nog waar we het de eerste keer over gehad hadden. Dan ben je een oplettende verkoper!
In het gesprek aan tafel kregen we ook zeer goed advies; wat beter wel en wat niet, wat er minder mooi uitziet, het verschil in kwaliteit van de diverse merken etc. Hij dacht echt met alles met ons mee! De badkamer en toilet zijn op de tekening echt zoals wij willen.
Nog een paar weken en dan gaat de verbouwing beginnen en zien we het eindresultaat in het echt!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Wij zijn super goed geholpen bij Sanistunter in Barendrecht. Hele fijne communicatie en wat nog fijner is ze werkte samen met onze aannemer. Dat betekent dat ze heel veel zorg uit onze handen kunnen nemen en alles zelf regelen met de aannemer. Wij kunnen vervolgens lekker genieten van wat er komen gaat, dat is toch wat je wilt!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
We waren in barendrecht op zoek naar een badkamermeubel. We zijn erg goed geholpen door Gydo en dacht erg goed mee met ons. Hele fijna ervaring! Zeker aan te raden.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
We zijn in Barendrecht geweest, en tot ons verrassing zijn we professioneel geholpen alles binnen onze budget, Waar we ergens anders hopeloos zijn geholpen en dachten we gaan geen badkamer vinden en hebben we het bij Sanistunter gevonden. Ik wil Lennard bedanken voor de tijd die hij in ons heeft gestoken!!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Hele fijne ervaring met Sanistunter Barendrecht!! Snel kunnen schakelen bij wijzigingen in het werk en in alles meedenkend, top!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Na ongeveer 30 jaar was onze badkamer aan vervanging toe. Een flinke uitdaging want zo groot is de badkamer niet.
We werden vriendelijk ontvangen door Jordy, die heeft een prachtig ontwerp gemaakt en naar al onze wensen geluisterd. Jordy kwam met een idee om een voorzetwand door te laten lopen, dat we daar nooit zelf op zijn gekomen! Uiteindelijk hebben we een super deal kunnen maken en liepen we zeer tevreden de winkel uit.
Daarna hebben we toch nog wat kleine aanpassingen gedaan en daar heeft Lennard ons in geadviseerd wat ook heel fijn was!
Wij zijn in ieder geval super tevreden en zouden hier zo weer terug komen, misschien in de toekomst voor de keuken!

Reply from Sanistunter - Barendrecht
De verkoper was aardig en duidelijk over wat de kosten waren. Hij nam de tijd om ons toilet samen te stellen en gaf goed aan wat er wel en niet kon

Reply from Sanistunter - Barendrecht
September 2023 hebben wij een rondje gelopen door de Sanistunter Barendrecht. Alle tijd is er genomen door Leroy om een tekening te maken, rond te kijken en ideeën te bespreken. Afgelopen week alles definitief gemaakt en daarbij vakkundig en zeer prettig geholpen door Gydo. Ook prettig was het snelle schakelen met de aannemer, hierdoor kunnen wij eerder genieten van onze nieuwe badkamer en toilet. Wij zullen nog even moeten wachten op het eindresultaat, maar als de aanloop ernaartoe een graadmeter is naar het eind resultaat zal dit zeer zeker naar grote tevredenheid zijn. Deze week kregen wij het bericht dat een toilet pot niet tijdig te leveren was, dit is weer prima opgelost door Gydo. Via een andere leverancier wordt er nu een nieuwe toiletpot geleverd tegen dezelfde prijs.
Grote complimenten aan Gydo en Leroy.

Reply from Sanistunter - Barendrecht
Nog niet zo lang geleden waren we op zoek naar badkamer meubels voor onze nieuw te bouwen woning. De sanitair zaak waar we via de aannemer aan verbonden waren vroeg wel erge hoge prijzen. Daarom naar Sanistunter gegaan waar we door Gydo op een zeer prettige manier werden geholpen. Hij luisterde goed naar onze wensen. Hij nam ruim de tijd om ons te adviseren. Uiteindelijk hebben we mooi badkamer meubilair gekocht.
Zeker een aanrader!!!!!!!