Hele mooie spullen, en super service. Als je een mailtje stuurt krijg je echt binnen no-time reactie! Daar kunnen andere sanitair websites nog wat van leren!
See what reviewers are saying
Donderdag 28/3 een keukenkraan besteld, tot op vandaag (19/4) nog niets ontvangen. Krijg geen reactie op mijn mails met de vraag wanneer ik de kraan kan verwachten. Ik krijg het gevoel dat ik opgelich... See more
Had iets besteld en toen het geleverd was het kapot toen gebeld en via mail foto's gestuurd. Zonder problemen krijgen we een nieuwe toegestuurd super service kan niet anders zeggen
Company details
Written by the company
Sanitopper is opgericht in 2020 en inmiddels uitgegroeid tot één van de goedkoopste van Nederland in de sanitair branche. Bij Sanitopper vindt u een ruim assortiment sanitair en accessoires voor een scherpe prijs. Dankzij ons brede aanbod bent u bij ons aan het juiste adres!
Contact info
De feart, 32, 9247 cp, Ureterp, Netherlands
- info@sanitopper.nl
- sanitopper.nl
Hele mooie spullen
Wij hadden een aantal badkamerspullen…
Wij hadden een aantal badkamerspullen besteld omdat we de badkamer aan het renoveren zijn. Prima prijs voor goede producten.
Keukenkraan wordt niet geleverd, geen reactie op verstuurde mails.
Donderdag 28/3 een keukenkraan besteld, tot op vandaag (19/4) nog niets ontvangen. Krijg geen reactie op mijn mails met de vraag wanneer ik de kraan kan verwachten. Ik krijg het gevoel dat ik opgelicht ben.
Top bedrijf
Top bedrijf! Snel geleverd en goede communicatie vooraf geweest.
Bedankt voor het advies
Bedankt voor het advies! Jullie hebben mij goed geholpen. Een ruime keuze aan wastafelkranen van een goede kwaliteit!
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf: uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een vlotte levering. Mijn bestelde producten zien er prachtig uit, ik kijk ernaar uit om ze komende week in de badkamer te installeren.
Professioneel en vriendelijk
Professioneel en vriendelijk! Bedankt voor de goede service, niets op aan te merken.

Reply from Sanitopper
Was aan het kijken naar een (mat)zwarte…
Was aan het kijken naar een (mat)zwarte accessoires voor de voor de WC zowel boven en beneden. Totaal geen spijt van de aankoop. Snelle service en hele goede kwaliteit! Bij de renovatie van mijn badkamer ga ik zeker weer bestellen
Leuke zaak met vriendelijke mensen die…
Leuke zaak met vriendelijke mensen die je goed helpen. Bestelling van mij erg snel geleverd en correct.
We zijn zeer tevreden met het geleverde…
We zijn zeer tevreden met het geleverde sanitair
Alles duidelijk en goed geregeld met de…
Alles duidelijk en goed geregeld met de site en de levering.
we zijn blij met de geleverde badkraan
Na ontvangst bleek de geleverde kraan…
Na ontvangst bleek de geleverde kraan een beschadiging te hebben waardoor deze bleef druppelen. Na wat verwoede pogingen de kraan eraf gehaald en probleem gevonden. Na bericht naar Sanitoppergelijk een nieuwe toe gestuurd gekregen. Top service!
Klasse service
Bestellen gaat makkelijk en levering was 1 dag later ,super!
Helemaal top
Prima informatie door de servicedesk. Ruime keus op de website. Binnen 1 dag het pakket in huis. Helemaal top!
Bestelling is zeer correct en snel…
Bestelling is zeer correct en snel gegaan. Schitterend design.
Badkraan werkt uitstekend, zijn meer dan tevreden.
Hele fijne webwinkel
Hele fijne webwinkel. Alles snel geleverd. Tegen een prima prijs kwaliteit verhouding. Met een uitstekende service, aanrader!
Juiste artikel geleverd & vragen duidelijk beantwoord
Juiste artikel geleverd, vragen duidelijk beantwoord, kortom een dikke 10 voor Sanitopper!
Het artikel is zoals we het besteld…
Het artikel is zoals we het besteld hebben en in goede staat geleverd.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.