Ik heb het hele proces, (ik noem het maar even "Het aanmeten van een hoorapparaat.") als bijzonder prettig ervaren. Van de initiële gehoormeting tot en met het uiteindelijke leveren en precies inste... See more
See what reviewers are saying
De medewerkster was zeer kundig in het voordelenpakket van dit Phonac hoortoestel. Zij heeft nog extra geadviseerd om een zwaardere versterker in het hoortoestel toe te laten passen wat ik reeds h... See more
Company replied
Ik ben goed geïnformeerd gestart met 2 hoortoestellen in plaats van 1. Mede door de uitstekende uitleg tot dit besluit gekomen. Vertrouwen in de audicien! Heel fijn dat ik ook gehoord ben, echt zeer... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
Karnemelkstraat 6-A1, 4811KJ, Breda, Netherlands
- 9006007008
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super!
We hebben een hoortest gedaan op de hoortestdag en zijn ontzettend goed geholpen en de test is duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd!
May use AI-assist with repliesRead more
Duidelijke afspraken en goede…
Duidelijke afspraken en goede voorlichting over de diverse mogelijkheden.
Gedegen onderzoek naar gehoorvermindering en de juiste oplossing daarvoor.
Vriendelijke en geduldige medewerkers die goed luisteren naar je wensen.
Correcte afhandeling bij aflevering en ingebruikname van de hoortoestellen.

Totaal geen empathie
Vandaag het gehoorapparaat na de proefperiode teruggebracht. Ben tevreden over het apparaat. Maar ik ben ZEER ontevreden over de bediening en service van de medewerster. Zij toont geen enkel inlevingsvermogen ( empathie) in de klant. Totaal ongeschikt voor dit werk. Schoonenberg werkt uitsluitend op afspraak. Geen enkele mogelijkheid om voor een kleinigheidje binnen te lopen. Ik snap niet dat dat er nog klanten zijn die hier naar toe gaan.
Niet doen beste mensen, het is erg heel slecht!

Klantonvriendelijk en niet empatisch
Blijkbaar zijn de begrippen "klant" en "service" moeilijk voor Schoonenberg. Zie ook review Heer van Klij van 2 dagen terug. Ik ben de klant waarnaar hij verwijst.
Ben dus 2 dagen terug zonder afspraak in de winkel in Breda met het defecte gehoorapparaat van mijn vader van bijna 93 jaar. Heb daar ruim 3 kwartier gezeten zonder iemand te zien. De dame die toen kwam wilde er niet naar kijken, ik moest en zou en afspraak maken. Ze wilde het apparaat ook niet daar houden en een bericht achterlaten voor haar collega, zodat die er de volgende dag naar kon kijken. Op mijn opmerking dat ik toch de klant was, kwam geen reactie en op mijn opmerking da het dus moest volgens de regels van Schoonenberg antwoordde zij: "eigenlijk wel, ja". Dus afspraak gemaakt en vanochtend dus opnieuw langs geweest. De andere dame wist binnen vijf (!) minuten vast te stellen dat de speaker (?) stuk was, heeft een vervangende meegegeven en een nieuwe afspraak gemaakt voor over anderhalve week als de originele gemaakt is.
Dit had dus ook gewoon woensdag gekund. Sorry, maar ik vind dit bizar en klantonvriendelijk. Ik weet dat ik zelf binnen enkele jaren ook aan een gehooroplossing zal moeten. Een keer raden waar ik die dus niet ga aanschaffen....

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Breda Karnemelkstraat
Tijdens de proefperiode werkte een gehoorapparaat niet.
Tijdens de proefperiode werkte het gehoorapparaat maar aan één kant. Via de website geprobeerd de storing op te lossen maar dit ging niet. Vervolgens naar de winkel in Breda geweest en gevraagd naar hulp. Na een half uur werd ik weggestuurd met de opmerking om eerst een afspraak te maken.
Ik vind dit erg slecht!!! Ik neem het de medewerkster niet kwalijk maar wat een slechte service!!!!! Er zat nog iemand te wachten, hij zat een uur te wachten en werd ook weggestuurd met de opmerking om eerst een afspraak te maken. De persoon kwam langs met het defecte gehoorapparaat van zijn 93 jarige demente vader. Totaal geen empathisch vermogen!!!! Bah wat slecht. Ben er helemaal klaar mee!!!

Prima voorlichting en begeleiding
goede deskundige uitleg , vriendelijk, behulpzaam,
goede deskundige uitleg , goed hoorapparaat, vriendelijk, behulpzaam,
Vriendelijke en efficiente afhandeling.

Duidelijk en goed geholpen
Ik ben tevreden
Ik ben tevreden. Ik had wat vragen, die ik graag eerder had willen weten, maar waar ik inmiddels antwoord op heb gehad.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Breda Karnemelkstraat
Heel goed en duidelijk uitleg

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Breda Karnemelkstraat
vriendelijk te woord gestaan en met al…
vriendelijk te woord gestaan en met al mijn vragen goed geholpen

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Breda Karnemelkstraat
Heel het proces van vervangen oude…
Heel het proces van vervangen oude hoorapparaten prima verzorgd.Was duidelijk dat ik ze hier met een gerust hart kon aankopen.

professioneel
professioneel , vriendelijk, duidelijk, uitgebreid. dat zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugdenk aan mijn contacten met de vestiging in Breda.

The Trustpilot Experience