Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Raadhuisplein 11B, 9751 AN Haren, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Deskundige medewerkers, met ervaring! Kom er al vele jaren bij Schoonenberg in Haren. Gewoon prima winkel waarbij ik het gevoel heb dat de vragen die je hebt, dat dit gehoord wordt. Ik ben een ervari... See more

Rated 4 out of 5 stars

Goede en eerlijke informatie.👍 Ik blijf het vreemd vinden dat Schoonenberg heel goed heeft aangetoond dat ik een gehoorapparaat nodig heb. En dat ik een document moet ondertekenen waarbij ik afzi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vakkundige audicien. Belofte in folder dat je ook in gezelschap elkaar kunt verstaan wordt niet waargemaakt. Wellicht heeft dat te maken met het feit dat ik maar 1 gehoorapparaat draag het andere o... See more

Company details

1. Hearing Aid Store
  2. Health Consultant
  3. Hearing Aid Repair Service

Written by the company

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Written by the company

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,119 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zeer deskundig advies zonder opdringerig te worden.

Vandaag een uitgebreide gehoortest ondergaan bij Schoonenberg in Haren. Tevens een gehoortoestel geprobeerd om het verschil te ervaren met en zonder. Hoewel ik nog niet geheel overtuigd ben van de noodzaak van gehoorapparaten ben ik wel zeer deskundig geholpen. Mocht het gehoor toch verder achteruit gaan kom ik graag nog eens terug.

July 21, 2026

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Rated 4 out of 5 stars

Twee maanden is nodig voor het apparaat…

Twee maanden is nodig voor het apparaat te leren kennen ! Vooral ouderen hebben moeite met de automatisering ! Er is wel prijs verschil ! De Servisch is bij u goed ! Heb al 5 jaar achter me ! Gr C Hols van Bree Haren

September 26, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Wij zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service. Wij zien u graag snel weer terug in een van onze winkels!

Goede begeleiding

De verkoper begeleidde het proces heel goed tijdens het uitproberen van 2 apparaten. Ik heb ruim de tijd gekregen om te bepalen welk toestel het is geworden

July 12, 2025

Vakkundige audicien.

Vakkundige audicien.
Wellicht heeft dat te maken met het feit dat ik maar 1 gehoorapparaat draag het andere oor is doof

June 26, 2025

Rated 4 out of 5 stars

Audicien heeft prima werk gedaan

Audicien heeft prima werk gedaan. Het service kantoor zelfs minder dan matig.
Heb nu gehoorapparaten waarmee redelijk tot goed mee gewerkt kan worden.

April 28, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Rated 4 out of 5 stars

Ze hebben goed geluisterd naar mij

Ze hebben goed geluisterd naar mij , maar mijn nieuwe gehoorapparaat moet nog wel wennen is soms beter en soms niet dan de vorige. ????

January 3, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Bedankt voor uw review. Graag komen wij in contact met u om onze service te verbeteren. Wij verzoeken u contact op te nemen via 0900-6007008 of via klantenservice@schoonenberg.nl Dank voor uw reactie.

Rated 3 out of 5 stars

Personele behandeling prima ,waar het…

Personele behandeling prima ,waar het om gaat(gehoorapparaat) nog niet goed.

December 2, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Excuses dat u dit zo heeft ervaren, uw mening is zeer belangrijk voor ons. We komen graag met u in contact om onze service te verbeteren. Kunt u contact met ons opnemen via 0900-6007008 of via klantenservice@schoonenberg.nl?

Rated 1 out of 5 stars

Geen communicatie, geen service.

De Sennheiser voor de televisie deed het niet meer. We vroegen om reparatie of vervanging. Er kwam geen oplossing. De communicatie was slecht en de oude Sennheiser hebben ze weggegooid. Dit voelt voor ons niet goed en wij zullen deze winkel niet meer contacteren.

October 23, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Uw mening is zeer belangrijk voor ons. We komen graag met u in contact om onze service te verbeteren. Kunt u contact met ons opnemen via 0900-6007008 of via klantenservice@schoonenberg.nl?

Rated 5 out of 5 stars

Ik weet van de hoed en de randen

Ik weet van de hoed en de randen, meer zeg ik niet.

August 3, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Mee denkend

Goed met mijn man mee gedacht.

February 27, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Mijn ervaring bij Schoonenberg Haren is…

Mijn ervaring bij Schoonenberg Haren is positief, vooral omdat het bedrijf na het plotselinge overlijden van hun medewerker toch een mogelijkheid zag een vervanger mijn afspraak met dhr Willems over te laten nemen op 21 december 2023.
Kan hier alleen maar naar volle tevredenheid op terug zien, bedankt Dagmar.
Kreeg nog wel een afspraakherinnering voor 05-01-2024, maar heb deze afspraak geannuleerd, omdat 21 december alles al was afgewerkt.

January 5, 2024

Prima winkel

Altijd prima geholpen tot dat het noodlot toesloeg.overlijden van de filiaalmanager.filiaal nu gesloten.sterkte allen met dit verlies.

January 5, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. We hopen u snel weer te zien!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne audicien was Brayn…

Wat een fijne audicien was Brayn Willems. Zo verdrietig dat hij zo plotseling is overleden. Zijn kennis, geduld, vrolijkheid zal ik missen. Wat een fijne man was hij !

December 12, 2023

Rated 1 out of 5 stars

Gesloten voor onbepaalde tijd……

Afspraak bij Schönenberg Haren 23/11 voor ophalen gehoorapparaat. Winkel is voor onbepaalde tijd gesloten. Gerucht in dorp gaat dat ze failliet zijn? Waar is het gehoorapparaat gebleven? Hoe verder? Kortom zeer slechte communicatie.

November 23, 2023

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Haren Raadhuisplein

Excuses dat u voor een gesloten deur stond. Ik zoek graag voor u uit waar het mis is gegaan, wilt u hiervoor contact met ons opnemen? Graag op 0900-6007008 of via klantenservice@schoonenberg.nl.

The Trustpilot Experience

Take a closer look